Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
Co do artykuÂłu w SE to jest on dla mnie trochĂŞ zbyt "pokolorowany!!" UwaÂżam bowiem, Âże podczas tego oststaniego Wieczoru Justyna nie trafiÂła ze strojem zupeÂłnie !! Ale to tylko moje skromne zdanie
A co do dzisiejszych FaktĂłw - to wbrew przewidywaniom Justyna siĂŞ pojawiÂła i fajnie wyglÂądaÂła dziÂś(jednak ta nieszczĂŞsna niedziela to wypadek przy pracy)
Program szybki, sprawny prawie bez wpadek.
Na koniec typowy dla niej
komentarz dotyczÂący jutrzejszego meczu Anglia - Polska
Podczas dzisiejszych FaktĂłw nie usÂłyszaÂłem bowiem, zadnej wypowiedzi, ktĂłrÂą Justyna dodaÂłaby od siebie :? Ale nie zawsze mozna coÂś mÂądrego powiedzieĂŚ

ps. fajnie zaczyna siĂŞ ten wÂątek rozwijaĂŚ
fajnie !! DziaÂłajmy jeszcze aktywniej Fani Justyny Pochanke !! DziaÂłajmy !!

A co do dzisiejszych FaktĂłw - to wbrew przewidywaniom Justyna siĂŞ pojawiÂła i fajnie wyglÂądaÂła dziÂś(jednak ta nieszczĂŞsna niedziela to wypadek przy pracy)

Na koniec typowy dla niej

Podczas dzisiejszych FaktĂłw nie usÂłyszaÂłem bowiem, zadnej wypowiedzi, ktĂłrÂą Justyna dodaÂłaby od siebie :? Ale nie zawsze mozna coÂś mÂądrego powiedzieĂŚ

ps. fajnie zaczyna siĂŞ ten wÂątek rozwijaĂŚ
ZIMA
Justyna Pochanke
BÂłagam niech ktoÂś tu zrzuci capsy z dzisiejszych FaktĂłw bo nie mogÂłem dzisiaj Justynki oglÂądaĂŚ

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Re: Justyna Pochanke
Te¿ nie ogl¹da³am Faktów, do³¹czam siê do tych b³agaùsalladyn pisze:B³agam niech ktoœ tu zrzuci capsy z dzisiejszych Faktów bo nie mog³em dzisiaj Justynki ogl¹daÌ![]()
![]()

A wiĂŞc jednak siĂŞ pojawiÂła i mnie znĂłw nurtuje pytanie:jak ta kobieta siĂŞ regeneruje?TVN_FAN pisze:A co do dzisiejszych FaktĂłw -to wbrew przewidywaniom Justyna siĂŞ pojawiÂła
Strój ok, a jeœli chodzi o debatê, to tam pokaza³a co potrafi, to by³a najlepsza czêœÌ wieczoru.TVN_FAN pisze:Uwa¿am bowiem, ¿e podczas tego oststaniego Wieczoru Justyna nie trafi³a ze strojem zupe³nie
W czarnym Justynie Âładnie przecieÂż jest
Ale naprawdê ma Ona niesamowit¹ si³ê bycia i strasznie siln¹ osobowœÌ. I za to dla Justyny ogromne brawo !!
A kolczyki faktycznie na jakieÂś nowe wyglÂądajÂą
a moÂże tylko dÂługo leÂżaÂły w domu u Justyny i nie byÂły przez niÂą ubierane
i dopiero siĂŞ zdecydowaÂła akurat dziÂś 
A kolczyki faktycznie na jakieÂś nowe wyglÂądajÂą

ZIMA
Tak, osobowoœc medialn¹, tego w Faktach po Lisie nigdy nie bêdzie za du¿oTVN_FAN pisze: Ale naprawdê ma Ona niesamowit¹ si³ê bycia i strasznie siln¹ osobowœÌ.

Ale dzisiaj nie piaÂła, gÂłos spokojny, opanowany (+figlarne uÂśmiechy) i Fakty byÂły Âświetne.kamuii pisze:to nic ze pieje
A moÂże AdaÂś siĂŞ postaraÂłTVN_FAN pisze:A kolczyki faktycznie na jakieÂś nowe wyglÂądajÂąa moÂże tylko dÂługo leÂżaÂły w domu u Justyny i nie byÂły przez niÂą ubierane
i dopiero siĂŞ zdecydowaÂła akurat dziÂś
-
- Czasem tu wpada
... i znowu w czerni, ale za to nowy pierÂścionek - Âładniutki 
a to zdjĂŞcie znalezione w jakims brukowcu z pokazu filmu polaĂąskiego

a to zdjĂŞcie znalezione w jakims brukowcu z pokazu filmu polaĂąskiego

Ostatnio zmieniony wtorek 18 paź 2005, 19:34 przez pochanke - fan, łącznie zmieniany 1 raz.