Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
Justyna Pochanke
Czy moÂżecie mi wyjaÂśniĂŚ, co jest takiego urzekajÂącego w stylu prowadzenia serwisĂłw informacyjnych przez JustynĂŞ PochankĂŞ?
Mnie jej styl w ogĂłle nie odpowiada, przypomina mi styl Jolanty PieĂąkowskiej.
domino
Mnie jej styl w ogĂłle nie odpowiada, przypomina mi styl Jolanty PieĂąkowskiej.
domino
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
NIe wiem jak innym, ale mnie nie chodzi o sam styl, bo przecie¿ ja te¿ móg³bym usi¹œÌ przed kamer¹ i przeczytaÌ ludziom tekst, ale mi siê ona zar¹biœcie podoba w wywiadach. Wie o czym ma gadaÌ, robi to profesjonalnie i uwielbiam jak komuœ z SLD trochê dowali chamskim, retorycznym pytaniem 

Pozdrawiam - KRASU 

-
- Zbanowany
- Kontakt:
PorĂłwnywanie "Âśrednio-miernej" dziennikarki z najbardziej skompromitowanego dziennika w Polsce z "pierwszÂą w Polsce gwiazdÂą informacji" (za stronÂą jednego z progr. TVN!!) wydaje siĂŞ trochĂŞ nie na miejscu !!!! Justyna jest wspaniaÂła, piĂŞkna i inteligentna, ma doskonaÂłe teksty na poczÂątek magazynu o 17:30, idealne zapowiada materiaÂły i rozmawia z reporterami podczas live'Ăłw. Najlepsza sÂą oczywiÂście jej wywiady, ktĂłre idelanie prowadzi i potrafi byĂŚ bardzo dociekliwa. Jest najwiĂŞkszÂą gwiazdÂą TVN24 i FaktĂłw zresztÂą teÂż. ZebraÂła grono wiernych fanĂłw. :mrgreen:
To wszystko co siĂŞ czuje odnoÂśnie jej osoby zaleÂży do tego czy ktoÂś ma zdolnosci, by to odzuĂŚ, jak widaĂŚ nie kaÂżdy te zdolnosci otrzymaÂł
:mrgreen:
To wszystko co siĂŞ czuje odnoÂśnie jej osoby zaleÂży do tego czy ktoÂś ma zdolnosci, by to odzuĂŚ, jak widaĂŚ nie kaÂżdy te zdolnosci otrzymaÂł
Anita Werner jest the best!!!
Re: Justyna Pochanke
ty sobie nawet jaj nie robdomino pisze:przypomina mi styl Jolanty PieĂąkowskiej
wedlug mnie jedyna podobizna miedzy pochanke a pienkowska jest to ze obie sa kobietami

jeszcze pamietam pochanke w zetce i zaluje ze dzis juz tam nie moge uslyszec, zetka duzo stracila, gdy tylu doswiadczonych dziennikarzy opuscilo stacje, najlepiej skorzystal chyba tvn24: laszcz, morozowski, pluska, marciniak, pochanke
Te¿ widzia³êm to zdjêcie i nieŸle siê uœmia³em. Tak w ogole to mo¿na tutaj na forum dawaÌ zdjêcia (z linku)
Justyna Pochanke to JEDYNA dziennikarka programów informacyjnych TVN i TVN 24 jak¹ lubie. Do programów przygotowuje siê profesionalnie. Jej pytania zadawane goœciom s¹ zazwyczaÌ dobrze sformuowane i ciekawe. Nie nakrêca g³upich komentarzy tak jak to robi¹ inne panie prowadz¹c w TVN 24 program i czekaj¹Ì np. na po³¹czenie siê z miejscem sk¹d transmitowana bêdzie powiedzmy konferencja prasowa. Justyna to dziennikarka idealna. Szkoda, ¿e szefem "Wiadomoœci" nie zosta³ Lis bo widzia³bym j¹ w g³ownym wydaniu tego programu.

Justyna Pochanke to JEDYNA dziennikarka programów informacyjnych TVN i TVN 24 jak¹ lubie. Do programów przygotowuje siê profesionalnie. Jej pytania zadawane goœciom s¹ zazwyczaÌ dobrze sformuowane i ciekawe. Nie nakrêca g³upich komentarzy tak jak to robi¹ inne panie prowadz¹c w TVN 24 program i czekaj¹Ì np. na po³¹czenie siê z miejscem sk¹d transmitowana bêdzie powiedzmy konferencja prasowa. Justyna to dziennikarka idealna. Szkoda, ¿e szefem "Wiadomoœci" nie zosta³ Lis bo widzia³bym j¹ w g³ownym wydaniu tego programu.
Obrazki mozna dodawaĂŚ za pomoca komendy [ img ] (bez spacji), ktĂłrÂą masz na gĂłrnym pasku, czyli: [ img ]adres obrazka[ /img] (bez spacji).
No wiĂŞc... Lisa w wiadomoÂściach nie widziaÂłbym w wiadomoÂściach zupeÂłnie, ale zgodze siĂŞ co do justyny, Âże dla mnie jest... jedna z najlepszych, jak nie najlepsza. Mosialbym sie glepiej zastanowiĂŚ.
No wiĂŞc... Lisa w wiadomoÂściach nie widziaÂłbym w wiadomoÂściach zupeÂłnie, ale zgodze siĂŞ co do justyny, Âże dla mnie jest... jedna z najlepszych, jak nie najlepsza. Mosialbym sie glepiej zastanowiĂŚ.
Pozdrawiam, Filip
No tak, okropnie. Co do regulaminu to wystarczy go poczytac: http://forum.tvn.personal.pl/viewtopic.php?t=19. Poza tym szmcio uÂżywaÂł fioletowej czcionki do pisania postĂłw, o ile dalej nie uzywa, ni zwracam juÂż na to uwagi.
Pozdrawiam, Filip