[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

sugerujesz Âże tvn organizuje zbiorowe orgie podczas ktĂłrych dochodzi do rĂłwnie zbiorowego poczĂŞcia? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

z rĂłwnie zbiorowym imieniem :) ale zdaje siĂŞ Walter dÂżunior i w tym wypadku musiaÂł odbiegaĂŚ od normy bo jego cĂłrka jest trochĂŞ mÂłodsza albo trochĂŞ starsza od koleÂżanek kwestia 1/2 roku chyba... :)
Android <3
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Obrazek

Tym razem coÂś o Dorocie Gawryluk. WrzuciÂłem to tu bo piszÂą takze o "WiadomoÂściach".
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

bardzo siĂŞ ciesze :)
musze przyznaÌ ¿e nawet wiedzma Warakomska jeœli umia³a przyznaÌ siê do b³êdu i usun¹Ì Wysock¹ z g³ównego wydania a zamiast niej daÌ Gawryluk nabi³a sobie u mnie ma³ego plusa.... to znaczy ze moze jednak zale¿y jej na programie choÌ nie wiadomo po cholere pozby³a siê najlepszych prowadz¹cych...ale có¿ jak to hiena roku... :)
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

a to juÂż Wysocka usuniĂŞta? :arrow:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Ale siĂŞ biedaczka naprowadziÂła te "WiadomoÂści". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

SÂłuchajcie uwaÂżnie, bo nie bĂŞdĂŞ powtarzaÂł. MiaÂłem maÂły wypadekm (drzwi samochodu przytsasneÂły moje place prawej rĂŞki -kciuk i wskazujÂący). Strasznie boli, spuchÂło, wyglÂąda fatalnie i uÂżywam tylko lewej. Wiec zawieszam swojÂą dziaÂłalnoÂśc na dzieĂą lub dwa.
Wysocka wylecia³a chyba z g³ównych, ale bêdzie w zwyk³ych, zosta³a tez korespondentk¹ sejmowa Wiadomoœci - w tym jest akurat dobra.
Pozdrawiam i do zobaczenia jutro lub w piÂątek.

PS straszniiiiiiiiiiiiiiiiiie bollllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiii :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

biedny Faustus, tak to jest jak sie wk³¹da paluchy w miesca do tego nie przeznaczone :D :arrow:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

oooo niefajnie mam nadzieje ze szybko rĂŞka wrĂłci do normy
Android <3
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Szybkiego powrotu do zdrowia ;)
:)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Wiec zawieszam swojÂą dziaÂłalnoÂśc na dzieĂą lub dwa.
Ojej jaka szkoda :cry: :cry: :cry: ZdrĂłwka ÂżyczĂŞ doktorku :lol: :lol: :lol:
Wracaj szybko bo krucjata przeciwko tvn-owi musi trwaĂŚ. :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

dokÂładnie zdrĂłwka Âżyczymy :):)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Och dziĂŞkujĂŞ - rozczuliliÂście mnie :oops: :oops: :oops: :oops:
Postanowi³em wróciÌ, ale jeszcze przez pewien czas bêdê ma³o pisa³ - mam unieruchomiona praw¹ rêkê (aby nie naci¹gaÌ œciêgien etc boli nawe w nagarstku). Na szczêœcie nic siê nie z³ama³o i nic nie pêk³o, ale paznokcie i koniuszki dwóch palców wygl¹daj¹ okropni. :cry: :cry: Có¿ - teraz piszê lew¹. :? :wink:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek Obrazek

Tekst z dzisiejszego "Faktu TV" oraz reklama "WiadomoÂści" jakÂą tam znalazÂłem. :)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Ta sama reklama - tyle, ¿e w wersji dŸwiêkowej - emitowana jest przez Polskie Radio. Ten sam tekst po³¹czony z muzyk¹ czo³ówki oraz informacja o prowadz¹cym g³ówne wydanie Wiadomosci tego dnia. S³ysza³em juz kilkanaœcie razy.

A tutaj coÂś dla fanĂłw Warakomskiej KILIKNIJ :arrow:

Krystyna Kofta o Dorocie W.

PS Ziemiec wyszedÂł fatalnie na tej reklamie - no chyba, Âże wina lezy po stronie papieru gazety oraz skanera.
ODPOWIEDZ