z rĂłwnie zbiorowym imieniem ale zdaje siĂŞ Walter dÂżunior i w tym wypadku musiaÂł odbiegaĂŚ od normy bo jego cĂłrka jest trochĂŞ mÂłodsza albo trochĂŞ starsza od koleÂżanek kwestia 1/2 roku chyba...
bardzo siĂŞ ciesze
musze przyznaÌ ¿e nawet wiedzma Warakomska jeœli umia³a przyznaÌ siê do b³êdu i usun¹Ì Wysock¹ z g³ównego wydania a zamiast niej daÌ Gawryluk nabi³a sobie u mnie ma³ego plusa.... to znaczy ze moze jednak zale¿y jej na programie choÌ nie wiadomo po cholere pozby³a siê najlepszych prowadz¹cych...ale có¿ jak to hiena roku...
SÂłuchajcie uwaÂżnie, bo nie bĂŞdĂŞ powtarzaÂł. MiaÂłem maÂły wypadekm (drzwi samochodu przytsasneÂły moje place prawej rĂŞki -kciuk i wskazujÂący). Strasznie boli, spuchÂło, wyglÂąda fatalnie i uÂżywam tylko lewej. Wiec zawieszam swojÂą dziaÂłalnoÂśc na dzieĂą lub dwa.
Wysocka wylecia³a chyba z g³ównych, ale bêdzie w zwyk³ych, zosta³a tez korespondentk¹ sejmowa Wiadomoœci - w tym jest akurat dobra.
Pozdrawiam i do zobaczenia jutro lub w piÂątek.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Och dziĂŞkujĂŞ - rozczuliliÂście mnie :oops: :oops: :oops: :oops:
Postanowi³em wróciÌ, ale jeszcze przez pewien czas bêdê ma³o pisa³ - mam unieruchomiona praw¹ rêkê (aby nie naci¹gaÌ œciêgien etc boli nawe w nagarstku). Na szczêœcie nic siê nie z³ama³o i nic nie pêk³o, ale paznokcie i koniuszki dwóch palców wygl¹daj¹ okropni. Có¿ - teraz piszê lew¹. :?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Ta sama reklama - tyle, ¿e w wersji dŸwiêkowej - emitowana jest przez Polskie Radio. Ten sam tekst po³¹czony z muzyk¹ czo³ówki oraz informacja o prowadz¹cym g³ówne wydanie Wiadomosci tego dnia. S³ysza³em juz kilkanaœcie razy.
PS Ziemiec wyszedÂł fatalnie na tej reklamie - no chyba, Âże wina lezy po stronie papieru gazety oraz skanera.