Poniewa¿ wielkimi krokami zbli¿amy siê do œwi¹t, przysz³o mi siê zmierzyÌ wczoraj z dylematem, co mamie kupiÌ pod choinkê. Po spenetrowaniu kilkunastu sklepów i wychodz¹c z kwitkiem i coraz mniejszym pomys³em na to co mo¿na by mamie sprezentowaÌ, przypomnia³o mi siê, ¿e kiedyœ coœ wspomina³a, ¿e widzia³a w telewizji jak rozmawiaj¹ o ksi¹¿ce Szymona "Showman czyli spowiedŸ œwira" , i ¿e mog³aby byÌ ciekawa. Wesz³am wiêc do ksiêgarni, znalaz³am dzie³o na pó³ce i po chwili ksi¹¿ka by³a juz moja. Co prawda szczelnie zafoliowana, ale tu moja niepohamowana ciekawoœÌ wziê³a górê

. Odpakowa³am j¹ wczoraj wieczorkiem z folii, ¿eby sprawdziÌ treœÌ w œrodku i poprostu pó³ nocki z g³owy. Niespodziewa³am siê, ¿e tak mnie wci¹gnie bez reszty. Biografia, a w³aœciwie spis przygód w formie wywiadu rzeki napisanego w luŸnym stylu na ok. 130 stronach wydanych na grubym papierze, z piêknymi zdjêciami w grubej oprawie. Ostatnio tak zawali³am nocke przez "Bliznê" Kiedisa, tylko, ¿e tam by³o 5 razy wiêcej czytania.

Ale polecam wszystkim, ktĂłrzy lubiÂą Szymona i majÂą dylemat z prezentem na ÂświĂŞta, cena bardzo przystĂŞpna: 29,90. Ja akurat miaÂłam wiĂŞcej przeznaczone na prezent, wiĂŞc jeszcze coÂś do niej dokupiĂŞ.