to ona ma fanĂłw ???A tutaj coÂś dla fanĂłw Warakomskiej KILIKNIJ

Moderator: Łukasz
fuckt caÂła rzesza fanĂłwNo jasne, przecieÂż wygraÂła jakis konkurs na naszym forum - ktos gÂłosowaÂł na DorotkĂŞ!
oooo mam tylko nazdieje ¿e jak przyjdzie Gawryluk to j¹ odsun¹... choÌ myœlê ¿e moze siê wyrobiÌ a np nie dzia³a mi a¿ tak na nerwy jak Adamczyk... btw w gali jest z ni¹ wywiad...Ale mniejsza z tym. Dzisiaj w g³ównym wydaniu by³ Dorota Wysocka. A ju¿ myœla³em, ¿e jej podziêkowali i odsuneli od dy¿urów przenterskich.
bez komentarza...GALA: I sÂłusznie. ZÂłoÂśliwi zazwyczaj internauci ocenili ciĂŞ pozytywnie: "Urodzona, by prowadziĂŚ WiadomoÂści" to jeden z komentarzy po twoim debiucie. Kolejny: "Pani Doroto! Brawo! Tylko proszĂŞ mĂłwiĂŚ wolniej!".
Nie s³ucham Trójki, ale œledzê zawsze informacje co jest grane jeœli chodzi o prowadz¹cych Salon Polityczny. Z regu³y jest o tych zmianach g³oœno. Poza tym mo¿na zreszt¹ to sprawdziÌ w archiwum na www.doktorfaustus1 pisze:I to has³o: "Moje miesjce [w Trójce] zaj¹³ juz ktos inny."
WiĂŞc teraz ona zajĂŞÂła miejsce tego innego w TVP. Wiadomo, Âże chodzi o PieĂąkowskÂą. CaÂły wywiad jest kiepski i bardzo wazeliniarski.
No niestety papieru. Nawet jak teraz patrze obraz nie jest do konca czysty, sÂą takie szarawe plamki jakie widac na skanie.doktorfaustus1 pisze: PS Ziemiec wyszedÂł fatalnie na tej reklamie - no chyba, Âże wina lezy po stronie papieru gazety oraz skanera.
Widzowie tĂŞskniÂą za HoleckÂą
"Co siĂŞ dzieje z DanutÂą HoleckÂą?" - pytajÂą nas Czytelnicy. Popularna dziennikarka "WiadomoÂści" zniknĂŞÂła z ekranu, mimo Âże braÂła udziaÂł w prĂłbach kamerowych w nowym studiu na pl. PowstaĂącĂłw.
Danuta Holecka (36 l.) ostatni raz poprowadzi³a g³ówne wydanie "Wiadomoœci" 11 paŸdziernika. Dwa dni póŸniej o godzinie 23 by³a gospodyni¹ wieczornego wydania tego programu. I zniknê³a z wizji.
Nie pojawiÂła siĂŞ nawet w programach porannych, w ktĂłrych moÂżna byÂło jÂą oglÂądaĂŚ od wielu lat. Jak siĂŞ dowiedzieliÂśmy, jej nazwiska nie ma teÂż w grafiku prowadzÂących "WiadomoÂści" do koĂąca paÂździernika.
- Na razie jestem na dwutygodniowym urlopie - mĂłwi nam dziennikarka w rozmowie telefonicznej. - Potem zamierzam wrĂłciĂŚ do pracy.
Od 14 paÂździernika "WiadomoÂści" prowadzone sÂą w nowym studiu. SÂą rĂłwnieÂż nowi prowadzÂący. Z pracy w TVP zrezygnowaÂła Jolanta PieĂąkowska (39 l.). CzyÂżby Danuta Holecka miaÂła podobne plany?
- Mam ogromny sentyment do tego programu, do ktĂłrego trafiÂłam z konkursu 12 lat temu - mĂłwi nam Holecka. - Dlaczego wiĂŞc miaÂłabym zmieniĂŚ go na inny?
Do chwili zamkniĂŞcia tego wydania "Super Expressu" nie udaÂło nam siĂŞ uzyskaĂŚ informacji o dalszych losach Holeckiej w "WiadomoÂściach".
to byÂło by sooper wybaczyÂła bym jej nawet ze siĂŞ na niej zawiodÂłam ale dlaczego by nie mĂłwili ze jest w ekipie i poza tym na zadnym ze zdjĂŞc ze studia jej nie ma... mnie ta caÂła sprawa smierdzi... ona niby mĂłwi Âże nie gra z szacuku do widzĂłw a to niby co jest jak nie rozgrywki ????ByĂŚ moÂże w tym tygodniu pojawi siĂŞ Danka - wszak wedÂług Superexpresu koĂączy siĂŞ jej urlop.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości