[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A tutaj coÂś dla fanĂłw Warakomskiej KILIKNIJ
to ona ma fanĂłw ??? ;)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

No jasne, przecieÂż wygraÂła jakis konkurs na naszym forum - ktos gÂłosowaÂł na DorotkĂŞ! :lol:
Ale mniejsza z tym. Dzisiaj w g³ównym wydaniu by³ Dorota Wysocka. A ju¿ myœla³em, ¿e jej podziêkowali i odsuneli od dy¿urów przenterskich. Jednak wysz³o jej w miare przyzwoicie - tj mniej wpadek i wiêcej naturalnoœci. Zadawane pytania nie by³y ju¿ takie sztuczne, ale wci¹¿ musi pracowac nad sob¹.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

No jasne, przecieÂż wygraÂła jakis konkurs na naszym forum - ktos gÂłosowaÂł na DorotkĂŞ!
fuckt caÂła rzesza fanĂłw :)
Ale mniejsza z tym. Dzisiaj w g³ównym wydaniu by³ Dorota Wysocka. A ju¿ myœla³em, ¿e jej podziêkowali i odsuneli od dy¿urów przenterskich.
oooo mam tylko nazdieje Âże jak przyjdzie Gawryluk to jÂą odsunÂą... choĂŚ myÂślĂŞ Âże moze siĂŞ wyrobiĂŚ a np nie dziaÂła mi aÂż tak na nerwy jak Adamczyk... btw w gali jest z niÂą wywiad...
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

A moÂżna ten wywiad przeczytaĂŚ w internecie? I z kim? Z Gawryluk, czy z WysockÂą?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

http://gala.onet.pl/0,1196547,1,wywiady.html Obrazek na zdje ciach wyszÂła okropnie
GALA: I sÂłusznie. ZÂłoÂśliwi zazwyczaj internauci ocenili ciĂŞ pozytywnie: "Urodzona, by prowadziĂŚ WiadomoÂści" to jeden z komentarzy po twoim debiucie. Kolejny: "Pani Doroto! Brawo! Tylko proszĂŞ mĂłwiĂŚ wolniej!".
bez komentarza...
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

I to has³o: "Moje miesjce [w Trójce] zaj¹³ juz ktos inny."
WiĂŞc teraz ona zajĂŞÂła miejsce tego innego w TVP. Wiadomo, Âże chodzi o PieĂąkowskÂą. CaÂły wywiad jest kiepski i bardzo wazeliniarski.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

dokÂładnie JÂą ktoÂś podsiadÂł w 3 to ona wykopie Danke, Jole i Gosie a co tam.... ale to w soomie nie jej wina tylko wrakomskiej... laska tylko z okazji skorzystaÂła
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

doktorfaustus1 pisze:I to has³o: "Moje miesjce [w Trójce] zaj¹³ juz ktos inny."
WiĂŞc teraz ona zajĂŞÂła miejsce tego innego w TVP. Wiadomo, Âże chodzi o PieĂąkowskÂą. CaÂły wywiad jest kiepski i bardzo wazeliniarski.
Nie sÂłucham TrĂłjki, ale ÂśledzĂŞ zawsze informacje co jest grane jeÂśli chodzi o prowadzÂących Salon Polityczny. Z reguÂły jest o tych zmianach gÂłoÂśno. Poza tym moÂżna zresztÂą to sprawdziĂŚ w archiwum na www.

do grudnia 2000 - Olejnik (przechodzi do Zetki)

styczeĂą 2001 - SkowroĂąski (przyszedÂł z Zetki). ZmienniczkÂą jest Wysocka, ale jest ona dla niego tÂłem i jest stosunkowo rzadko. Znika w poÂłowie paÂździernika 2001 i do maja 2002 jest tylko SkowroĂąski

czerwiec 2002 - wylatuje SkowroĂąski, wchodzi Barbrich i PieĂąkowska

lipiec 2003 - Barbricha zastĂŞpuje Durczok

Nie ma bezpoÂśredniej zaleznoÂści, Âże PieĂąkowska wygryzÂła WysockÂą, JeÂśli sama zrezygnowaÂła i obiecywano, jej Âże zawsze moÂże wrĂłciĂŚ, to jej strata, Âże ciagnĂŞÂło jÂą do Ameryki PÂłd. Lepszy sie zawsze znajdzie i siĂŞ znalazÂł.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

doktorfaustus1 pisze: PS Ziemiec wyszedÂł fatalnie na tej reklamie - no chyba, Âże wina lezy po stronie papieru gazety oraz skanera.
No niestety papieru. Nawet jak teraz patrze obraz nie jest do konca czysty, sÂą takie szarawe plamki jakie widac na skanie.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Dzisiejszy "Super Express":

Obrazek
Widzowie tĂŞskniÂą za HoleckÂą

"Co siĂŞ dzieje z DanutÂą HoleckÂą?" - pytajÂą nas Czytelnicy. Popularna dziennikarka "WiadomoÂści" zniknĂŞÂła z ekranu, mimo Âże braÂła udziaÂł w prĂłbach kamerowych w nowym studiu na pl. PowstaĂącĂłw.

Danuta Holecka (36 l.) ostatni raz poprowadzi³a g³ówne wydanie "Wiadomoœci" 11 paŸdziernika. Dwa dni póŸniej o godzinie 23 by³a gospodyni¹ wieczornego wydania tego programu. I zniknê³a z wizji.

Nie pojawiÂła siĂŞ nawet w programach porannych, w ktĂłrych moÂżna byÂło jÂą oglÂądaĂŚ od wielu lat. Jak siĂŞ dowiedzieliÂśmy, jej nazwiska nie ma teÂż w grafiku prowadzÂących "WiadomoÂści" do koĂąca paÂździernika.

- Na razie jestem na dwutygodniowym urlopie - mĂłwi nam dziennikarka w rozmowie telefonicznej. - Potem zamierzam wrĂłciĂŚ do pracy.

Od 14 paÂździernika "WiadomoÂści" prowadzone sÂą w nowym studiu. SÂą rĂłwnieÂż nowi prowadzÂący. Z pracy w TVP zrezygnowaÂła Jolanta PieĂąkowska (39 l.). CzyÂżby Danuta Holecka miaÂła podobne plany?

- Mam ogromny sentyment do tego programu, do ktĂłrego trafiÂłam z konkursu 12 lat temu - mĂłwi nam Holecka. - Dlaczego wiĂŞc miaÂłabym zmieniĂŚ go na inny?

Do chwili zamkniĂŞcia tego wydania "Super Expressu" nie udaÂło nam siĂŞ uzyskaĂŚ informacji o dalszych losach Holeckiej w "WiadomoÂściach".
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

doktorfaustus1 pisze: Zadawane pytania nie by³y ju¿ takie sztuczne, ale wci¹¿ musi pracowac nad sob¹.
Jakie pytania w gÂł. WiadomoÂściach?

A ktoÂś wie coÂś o Ziemcu??? Kiedy moÂżna Go zobaczyĂŚ. bo oglÂądam tylko czasami gÂł. i wieczorne wydania.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Danusia :):) tylko czemu znowu to samo zdjĂŞcie :) ale dobrze ze o niej pisza ja np siĂŞ juÂż bardzo steskniÂłam... :(
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

ChodziÂło mi o pytania zadawane przez prezentera reporterowi w terenie, podczas rozmowy na Âżywo. SadzĂŞ, Âże to najsÂłabsza strona Wysockiej (nie radzi sobie rĂłwnieÂż z off'em - tj tekstem czytanym do krĂłtkiego materiaÂłu filmowego), reszta wyglÂąda i brzmi juÂż o wiele lepiej.

Ziemiec bêdzie najprawdopodobniej w weekendowych g³ównych wydaniach. Ale wci¹¿ nie maj¹ sta³ego podzia³u dy¿urów - np Wysocka by³a dopiero dwa razy w g³ównym wydaniu. Nie wiadomo te¿ jak bêdzie wygl¹da³ poniedzia³ek - 1 listopada, mo¿e Durczok bêdzie mia³ wolne.
ByĂŚ moÂże w tym tygodniu pojawi siĂŞ Danka - wszak wedÂług Superexpresu koĂączy siĂŞ jej urlop.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ByĂŚ moÂże w tym tygodniu pojawi siĂŞ Danka - wszak wedÂług Superexpresu koĂączy siĂŞ jej urlop.
to byÂło by sooper wybaczyÂła bym jej nawet ze siĂŞ na niej zawiodÂłam ale dlaczego by nie mĂłwili ze jest w ekipie i poza tym na zadnym ze zdjĂŞc ze studia jej nie ma... mnie ta caÂła sprawa smierdzi... ona niby mĂłwi Âże nie gra z szacuku do widzĂłw a to niby co jest jak nie rozgrywki ????
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Sorry ale ja juÂż z tego wszystkiego nic nie rozumiem :?: :?: :?:
ODPOWIEDZ