[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Ewaa
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Ewaa »

Ale mniejsza z tym. Dzisiaj w g³ównym wydaniu by³ Dorota Wysocka. A ju¿ myœla³em, ¿e jej podziêkowali i odsuneli od dy¿urów przenterskich.
Te¿ tak s¹dzi³am, a zobaczy³am j¹ przypadkiem, bo od poniedzia³ku do pi¹tku rzadko ogl¹dam g³ówne wydanie 'Wiadomoœci'.

A dzisiaj K.Ziemiec w g³ównych? Bo w popo³udniowych widzia³am Adamczyka... :wink:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

To Ten Adamczyk i reporter, i wyd. wieczorne, i wyd. popo³udniowe i wyd. g³ówne. Nie¿le.
Co On Tej Warakomskiej takiego miÂłego zrobiÂł, Âże angaÂżowny jest tyle na antenie.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

tobi pisze: Co On Tej Warakomskiej takiego miÂłego zrobiÂł, Âże angaÂżowny jest tyle na antenie.
no wÂłasnie... poprostu nie ma kogo dac to daje jego ludzie nie maszny odpoczaĂŚ muszÂą nie chce dawaĂŚ narazie Wysockiej za czĂŞsto bo siĂŞ nie sprawdziÂła (bez sensu bo nie bedÂąc na antenie nie wyrobi siĂŞ)to siĂŞ musi Kamilem Krzysiem i MichaÂłem zadowoliĂŚ choĂŚ jej to pewnie pasuje...

Michos nie tylko ty z tych podchodĂłw Danusi nic nie rozumiesz...
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Faustusie, czy po dzisiejszym materiale o hejnaliÂście teÂż czuÂłeÂś siĂŞ zdezorientowany, myÂślaÂłeÂś, Âże jest poÂłudnie i podobnie jak prowadzÂąca musiaÂłeÂś sprawdziĂŚ ktĂłra jest godzina? :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Nie iwdzia³em jeszcze g³ównych Wiadomoœci. W pi¹tki nie ma mnie w domu a¿ do oko³o 20.00 i ogl¹dam dopiero po pobraniu z internetu. Ale widzê, £ukasz, ¿e coraz czêsciej ogl¹dasz Wiadomoœci :D
A hejnaÂł juÂż na mnie nie dziaÂła - mam zajĂŞcia bardzo blisko krakowskiego rynku i przy otwartym oknie sÂłychaĂŚ tĂŞ trÂąbkĂŞ w naszym instytucie. Jeszcze kiedyÂś byÂły to upragniony sygnaÂł - za 15 minut koniec Âłaciny :D :D :D :D :D :D
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

To jak juÂż zobaczysz dzisiejsze WiadomoÂści to odpowiedz na mojego posta. :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

ÂŁukasz pisze:Faustusie, czy po dzisiejszym materiale o hejnaliÂście teÂż czuÂłeÂś siĂŞ zdezorientowany, myÂślaÂłeÂś, Âże jest poÂłudnie i podobnie jak prowadzÂąca musiaÂłeÂś sprawdziĂŚ ktĂłra jest godzina? :D
Nie, nie czuÂłem siĂŞ - hejnaÂł grany jest co godzine, nie tylko w poÂłudnie i nie robi na mnie wraÂżenia, nawet w WiadomoÂściach. :D :D :D :D
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Wysocka tradycyjnie byÂła beznadziejna. ÂŻarcik z hejnaÂłem i godzinÂą teÂż byÂł do d***. Rozmowy z prezenterami i reporterami sztuczne. ZadaÂła pytania o anomaliach, a Kret, Âże bĂŞdzie Âładna pogoda czy coÂś takiego.

Problem z dykcjÂą ma nie tylko w off'ach, ale w jakimkolwiek momencie programu gdzie coÂś mĂłwi. Poza tym dziwne gesty - skrĂŞca gÂłowÂą na bok (nasza lewa) i jakby oddala siĂŞ od kamery. I co najwaÂżniejsze przywitala siĂŞ "WiadomoÂści, Dorota Wysocka, dobry wieczĂłr paĂąstwu". Mam niesmak. Co ona sobie wyobraÂża :?: :!: :!: :!:
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

michal pisze: "WiadomoÂści, Dorota Wysocka, dobry wieczĂłr paĂąstwu".
a jak miaÂła sie przywitaĂŚ? :arrow:
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Wysocka tradycyjnie byÂła beznadziejna. ÂŻarcik z hejnaÂłem i godzinÂą teÂż byÂł do d***.
W zasadzie Âżeby stwierdziĂŚ, Âże 'za chwilĂŞ dwudziesta' (dokÂładnie byÂła chyba 19:49) wcale nie musiaÂła patrzeĂŚ na zegarek :P
:)
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

arrow.pablo pisze: a jak miaÂła sie przywitaĂŚ? :arrow:
Inaczej. :?
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

jakieÂś konkrety? :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Spójrz na podpis pod postem to bedziesz wiedzia³. :arrow: Ten zwrot jest zarezerwowany tylko dla Pieùkowskiej a o Wysockiej mówi siê, ¿e ma wnieœÌ do wiadomoœci odrobinê kobiecoœci i po czêœci wype³niÌ pustkê po pieùkowskiej.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

no ale przecie¿ to nie jest zastrze¿ony znak towarowy i kazdy mo¿e sie tak przywitaÌ, trudno zeby zamiast przygotowywaÌ treœÌ programu lal sie zastanawiala pó³ godziny jak ma przywitaÌ widzów zeby bylo oryginalnie :? :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Nie jest ale dla fana pieĂąkowskiej moÂże byĂŚ to trudne sÂłyszeĂŚ te sÂłowa z ust innej prezenterki. ChociaÂż z drugiej strony to jest powitanie uniwersalne i kaÂżdy moÂże tak powiedzieĂŚ. Tutaj nic orginalnego nie moÂżna wymyÂśleĂŚ.
ODPOWIEDZ