[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Stosunkowo czêsto reklamê Wiadomoœci puszczaj¹ w Polskim Radiu (Jedynka i Trójka). Czasami w RMF FM, w Zetce jeszcze nie s³ysza³em, bo ostatnio ograniczam siê tylko do Trójki, a pozosta³ych stacji s³ucham sporadycznie. W RMF FM czêœciej reklamuj¹ siê Polsatowskie Wydarzenia - ale juz z ma³¹ zmian¹. Teraz mówi¹: Zaprasza Tomasz Lis, a wczeœniej by³o (chyba) Zaprasza Hanna Smoktunoiwcz.
Postaram siĂŞ nagrac reklamĂŞ WiadomoÂści i zamieÂściĂŚ jÂą jako plik dÂźwiĂŞkowy na naszym forum.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

"WiadomoÂści, Dorota Wysocka, dobry wieczĂłr paĂąstwu". Mam niesmak. Co ona sobie wyobraÂża
dokÂładnie ja teÂż czuje w tym momencie niesmak tak samo jak sÂłysze z ust Ziemca "ÂżyczĂŞ miÂłego spokojnego wieczoru"... co prawda Danka mĂłwiÂła bez "ÂżyczĂŞ" ale i tak wiadomo o co biega...
Dorota Wysocka mia³a wnieœÌ kobiecoœÌ i urok, ale jak na razie jest królow¹ szyucznoœci i kiepskiej dykcji. Zwróciliœcie uwagê na jej minê? Wygl¹da jakby zaraz mia³a siê rozp³akaÌ.
dokÂładnie... ja bym juÂż K.Werner wolaÂła zamiast niej.
CaÂłkowicie siĂŞ z tobÂą zgadzam michale i caÂłkowicie ciebie rozumiem. Wiem jak boli utrata ukochanej prezenterki
ojjj michos sorry ale narazie Anite zdegradowali a nie wyrzucili moÂżesz jÂą oglÂądaĂŚ. Ja wiem Âże degradacja teÂż jest okropna ale miej nadzieje ze nigdy nie poznasz tego uczucia kiedy wiesz ze juÂż nie zobaczysz ulubionego prezentera na ekranie...
Ta sprawa z DanutÂą HoleckÂą nie jest tak do koĂąca jasna. Akurat wziĂŞÂła sobie urlop na 2 tygodnie kiedy zaczynaÂło siĂŞ nowe studio i mĂłwi, Âże jak siĂŞ skoĂączy to po prostu wraca do prowadzenia.
ta sprawa snierdzi na kilometr Daka niby nie gra a to niby co jest ???
Podejrzewam, ¿e jest to urlop przymusowy dany dla wyciszenia jej popularnoœci. Do tego niby po¿egnanie w poniedzia³ek 11 paŸdziernika. Holecka tak jak podejrzewa³em wróci. Warakomska, daj¹c j¹ w odstawkê, chcia³a siê przekonaÌ czy widzowie o niej zapomn¹ (okaza³o siê, ¿e nie i ust¹pi³a). Druga mo¿liwoœÌ jest taka, ¿e Holecka zaczê³a broniÌ etatu jak lwica i uzna³a, ¿e jedyn¹ metod¹ bêdzie skumanie siê z koniem i st¹d te wspólne zabawy na parapetówkach itp.
moÂże dziaÂła w jakiÂś zwiÂązkach zawodowych i nie daÂła siĂŞ wywaliĂŚ... albo moÂże jest koleÂżankÂą tej caÂłej Krygowskiej i tylko sie spotkaÂły z KoniowatÂą na tej imprezie ??? Z tym wyciszaniem popularnosci tez jest moÂżliwe Danka taka spokojna i wogĂłle to moze myÂślaÂła Âże wiara nawet nie zauwaÂży a tu lipa bo jakoÂś widzowie "tĂŞskniÂą za HoleckÂą" :)
A w t¹ rzekom¹ przyjaŸù miêdzy Dorot¹ Warakomsk¹ a Danut¹ Holeck¹ nie chce mi siê jakoœ wierzyÌ. Wszak Holecka nie by³aby obecnie na urlopie, lub ju¿ od dawna siedzia³aby w innym programie - np ZrozumieÌ œwiat.
Ja w to nie chce wierzyĂŚ bo bardziej niÂż swiadomosc ze moÂże wystĂŞpowac w kawie czy herbacie boli swiadomosĂŚ ze mogÂła tak zagraĂŚ na uczuciach widzĂłw (dla mnie w momencie jeÂśli byÂła by koleÂżankÂą wiedzmy mogÂła nie nawidziĂŚ Joli.P i to jej poÂżegnanie mogÂło byĂŚ poprostu zÂłoÂśliwosciÂą jej uczynionÂą) i zrobiĂŚ ich w waÂła... Jest wszak moÂżliwe Âże poprostu odsunĂŞÂła jÂą na jakiÂś czas w nadzieji Âże jak wrĂłci to ludzie tak siĂŞ uciesza Âże nie bĂŞdÂą wĂŞszyĂŚ i czepiaĂŚ siĂŞ reszty "osadnikĂłw" z PL.PowstaĂącĂłw :)

a i ktoœ tam chcia³ wiedziec o co biega ze spraw¹ Danki odsy³am pare stron wczesniej jest artkó³ temu poœwiêcony ... :)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Zauwa¿yli¶cie, ¿e Mariusz Max Kolonko w swoich wej¶ciach na ¿ywo zawsze tak "ciep³o", w stylu amerykañskim, zwraca siê do dziennikarzy w Warszawie? Kiedy¶ mówi³: Jolu, Danusiu, Kamilu, S³awku. Róniez do nowych zwraca siê po imieniu, ale jeszcze nie tak ciep³o. Pamiêtam jeden jego materia³, w którym pokaza³ ma³± karteczkê z napisem "KOCHAM JOLÊ. Pienkowska, która mia³a wóczas dy¿ur bardzo siê roze¶mia³a i juz do koñca wydania mia³a ¶wietny humor. Kto wie, mo¿e by³a to jaka¶ próba o¶wiadczyn? Wszak kiedys brukowce lubowa³y siê w pokazywaniu wspólnych zdjêæ Pieñkowskiej i Kolonko.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

I zauwaÂżyÂłem, Âże maks dzisiaj mĂłwiÂł jeszcze silniej tym swoim amerykaĂąskim akcentem. Dzisiaj to aÂż za bardzo byÂło widaĂŚ. :!:
A max jest podobno z rossati jak podaje "SE" :?:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Ciekawe co na to rodzice Weroniki? Œad¿e, ¿e takie zwi¹zki wci¹¿ nie s¹ przez wielu akceptowane.

A teraz kilka capsów z czo³ówki Wiadomoœci oraz Micha³ Adamczyk.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Nie wiem czemu akurat capsy z Adamczykiem za³¹czy³eœ. Akurat Jego najmniej cenie z nowych prowadz¹cych.
Nie mogÂłeÂś np. z Ziemcem.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Dzisiejsze g³ówne wydanie poprowadzi Krzysztof Zimiec, który tak¿e po raz pierwszy by³ wydawc¹ Wiadomoœci o 13.00. Nota bene to wydanie prowadzi³a Dorota Wysocka, oczywiœcie nie bêdê pisa³ o jej dykcji, ale mia³a dzisiaj jedn¹ œmieszn¹ wpadkê. Otó¿ czytaj¹c prognozê pogody powiedzia³a, ¿e w Warszawie mamy 102 hPa. (Oczywiœcie pomyli³a siê, bo na mapie napisano 1002 hPa). Nie wiem, nie jestem fizykiem, ale je¿eli siê nie mylê, owe 102 hPa to nie s¹ sprzyjaj¹ce dla cz³owieka warunki do ¿ycia. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A capsy z Adamczykiem zamieÂściÂłem tylko dlatego, Âże lubiĂŞ tego pana.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

1.
ZauwaÂżyliÂście, Âże Mariusz Max Kolonko w swoich wejÂściach na Âżywo zawsze tak "ciepÂło", w stylu amerykaĂąskim, zwraca siĂŞ do dziennikarzy w Warszawie? KiedyÂś mĂłwiÂł: Jolu, Danusiu, Kamilu, SÂławku. RĂłniez do nowych zwraca siĂŞ po imieniu, ale jeszcze nie tak ciepÂło.
dok³adnie tak :) zawsze by³o dobry wieczór Danusiu,Jolu... a w 1 wydaniu z praktykantami mia³ ³¹cznie z Wysock¹ i powiedzia³ chyba witaj... zwróci³am w³asnie na to uwage ale nie ma sie co dziwiÌ to sa jego koledzy i na pewno nie jest mu mi³o ze z nimi tak postapili pewnie sam tez nie wiem co Wiedzma z nim zrobi... bardzo mi siê ten ma³y bunt podoba³ :)
2. z ta Rosatti to jakoÂś wierzyĂŚ mi siĂŞ nie chce :) ale rĂłznie moÂże byĂŚ bedzie miaÂł jeszcze wiĂŞksze chody u politykĂłw...
3.Mnie siê najbardziej podoba³o jak trafi³am w pi¹tek na ost 5 min wiadomosci (nie zd¹¿y³am prze³¹czyÌ i musia³am te 2 min obejrzeÌ... :? ) i zobaczy³am Wysocka i jej akcje z zegarkiem :) masakra...
4. co do capsĂłw to mnie tam to obojĂŞtne jest najbardziej to by mi podpasowaÂły capsy Kamila ;)
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

kamuii pisze:dok³adnie tak :) zawsze by³o dobry wieczór Danusiu,Jolu... a w 1 wydaniu z praktykantami mia³ ³¹cznie z Wysock¹ i powiedzia³ chyba witaj... zwróci³am w³asnie na to uwage
No co Ty. Max siĂŞ dostosowaÂł i juÂż w pierwszym wydaniu mĂłwiÂł do niej "Doroto". Na Dorotko, Dorciu to chyba nigdy i nikt by sobie nie pozwoliÂł.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

No co Ty. Max siĂŞ dostosowaÂł i juÂż w pierwszym wydaniu mĂłwiÂł do niej "Doroto". Na Dorotko, Dorciu to chyba nigdy i nikt by sobie nie pozwoliÂł.
Dorciu nie ale Dorotko ??? przecieÂż mĂłwiÂł "Dobry wieczĂłr Danusiu" wiĂŞc Dorotko teÂż mĂłgÂł :) ale nie zrobiÂł tego i dobrze...
Android <3
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

ale dzis pod koniec wydania o 8.00 mieli wpadke zamiast napisac BOGDAN Ulka napisaÂłi BOGUSÂŁAW ULKA
Żartowałem.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Kolejne dni i kolejne dowody na zaborczy charakter Doroty Warakomskiej. Najpierw podziemowaÂła B. Targosz w Panoramie, potem pozbyÂła siĂŞ J. PieĂąkowskiej (mobing), prokopiuk zwolniÂła bez sÂłowa wyjaÂśnieĂą. Natomisat los Holeckiej wciÂż nie jest znany. Sama Warakomska zarzÂądza informacjÂą i publicystykÂą w TVP, jest takÂże szefem WiadomoÂści (nota bene to bardzo waÂżna funkcja - szefowi WiadomoÂści podlegajÂą pozostaÂłe programy informacyjne, to on decyduje o pracy reporterĂłw etc. Taka szara eminencja). OczywiÂście mamy tutaj konflikt interesĂłw, poniewaÂż jako szef informacji i publicystki nadzoruje prace szefa WiadomoÂści - czyli wÂłasnÂą,
A i energii ma du¿o - g³ównie po to, aby kreowaÌ siê na now¹ gwiazdê. Dzisiaj wyt³umaczy Polakom dlaczego wybory w USA s¹ tak wa¿ne.
Obrazek
tobi
Zbanowany
Zbanowany

kamuii pisze: co do capsĂłw to mnie tam to obojĂŞtne jest najbardziej to by mi podpasowaÂły capsy Kamila ;)
To Ty i KrzyÂś NIE?MyÂślaÂłem Âże jestes w Krzysiu .....:)

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

A i energii ma du¿o - g³ównie po to, aby kreowaÌ siê na now¹ gwiazdê. Dzisiaj wyt³umaczy Polakom dlaczego wybory w USA s¹ tak wa¿ne.
1. Faustus ja nie rozumiem o co ci chodzi przeciez ktoÂś nam idiotom musi to wytÂłumaczyĂŚ a ona jako Âże jest wszech wiedzÂąca nadaje siĂŞ do tego Âświetnie. PomyÂśl ile bez niej przeoczyÂł byÂś informacji ? o koterii w tvp o Maji Krygowskiej o zwiÂązkach Danusi i wiedÂżmy... skoro tyle wie to moÂże wyjaÂśni nam maluczkim czemu wybory sÂą tak waÂżne :? ... moze zasugeruje na kogo musimy zagÂłosowaĂŚ...
To Ty i KrzyÂś NIE?MyÂślaÂłem Âże jestes w Krzysiu .....
oj nie jesteÂś na bierzÂąco :)
1.Krzysiu straciÂł odkÂąd stalo siĂŞ jasne Âże zastapiÂł DanusiĂŞ (ostatnio zostaÂły na to rzucone pewne niejsnoÂśc bo los Holeckiej nie jest znany) Dalej oczywiÂście jest niezwykle przystojny :oops: ale ... niestety moje uczucia osÂłabÂły w zwiÂązku z zaistnialÂą stytuacjÂą :)
2.ZdjĂŞcia Kamila to tylko ze wzglĂŞdu na to Âże
a)reprezentuje starÂą obsade ktĂłrÂą szanujĂŞ
b)dla zauroczonej nim koleÂżanki :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

doktorfaustus1 pisze: Obrazek
No do wiedÂżmy to Ona pasuje. Trzeba byÂło Dorocico siĂŞ nie odchudzaĂŚ.

ODPOWIEDZ