Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

No i przyszedÂł wysniony ÂŚwiety MikoÂłaj, moje Âżyczenia dla Was siĂŞ speÂłniÂły :D
PrzyszÂły i maile od Agatki i sama Agata pojawiÂła siĂŞ w najwazniejszy dzieĂą w roku na wizji, ja sama byÂłam zaskoczona jak Ja zobaczyÂłam :tanczy:
Pozostaje mi tylko dodaĂŚ, Âże do twarzy jej w niebieskim....
WesoÂłych ÂŚwiÂąt dla wszystkich!!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..dziĂŞki jeszcze raz Nika :)
No i przyszedÂł wysniony ÂŚwiety MikoÂłaj, moje Âżyczenia dla Was siĂŞ speÂłniÂły :D
..muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ Nika Âże nie do koĂąca wierzyÂłem Âże marzenie siĂŞ speÂłni ;)
..ale masz moc skÂładania ÂżyczeĂą :buzi:
SiĂŞ zapytam: a czy ktĂłremuÂś z Was Agatka napisaÂła, Âże jest Waszymi Âżyczeniami: zaskoczona i zmieszana :rozglada:
..nawet nie pytam co napisaÂłeÂś :D
..mogĂŞ siĂŞ tylko domyÂśliĂŚ ile z tego o czym pisaliÂśmy :red:
Trzy relacje wspaniaÂłe relacje,
..czwarta relacja teÂż byÂła :D
..dorzucam zalegÂłoÂści :D
..wczoraj nie daÂłem rady :)
:arrow:
Agata przecieÂż promieniaÂła radoÂściÂą dzisiaj :)
..masz racjĂŞ Funcky :)
..ale kiedy coraz bardziej zapadaÂł zmrok pewnie coraz bardziej tĂŞskno Agatce byÂło do najbliÂższych ;(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..mp3 :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/252779/podsm.mp3

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..mp3 :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/253240/gwiazdor.mp3
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:..dorzucam zalegÂłoÂści :D
..wczoraj nie daÂłem rady :)
No tak, do tego trzeba szczegĂłlnego namaszczenia i skupienia :D
Black Jack '62 pisze:SiĂŞ zapytam: a czy ktĂłremuÂś z Was Agatka napisaÂła, Âże jest Waszymi Âżyczeniami: zaskoczona i zmieszana :rozglada:
Co do przyczyny i zawartoÂści listownej odpowiedzi... MoÂże nie w Âżyczeniach sĂŞk, a w ich treÂści :> W odpowiedzi zaÂś na Twoje pytanie piszĂŞ: nie :)
ÂŚmiaÂłeÂś w to choĂŚ przez chwilĂŞ wÂątpiĂŚ? DoceĂąmy to, Âże nam siĂŞ przydarzyÂła taka cudowna, szczera, otwarta i Âżyczliwa dziennikarka
WÂątpiĂŚ?! Nie! Nigdy!!! :) Bardzo przyjemnie draÂżniÂącym uczuciem byÂło jednak przekonaĂŚ siĂŞ na wÂłasnej skĂłrze o powyÂższym :)
Funckyrella pisze:Al A nie szÂło to czego bezbolesnego wymyÂśliĂŚ?
Al? :) Jak s³odko :P Œpieszê wyjaœniÌ, ¿e bolesny (nie tak bardzo) w skutkach wymys³, nie by³ planowany - pe³na spontanicznoœÌ :)
Zreszt¹... zostawmy to :) To ju¿ przesz³oœÌ ;)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no juÂż po ÂświĂŞtach wiĂŞc do pracy :tanczy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i mp3 :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/258418/powstanie.mp3

..jedyne udane Powstanie Wielkopolskie - wy Wielkopolanie jesteÂście wyjÂątkowi 8)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ojejku :o Czy mi siĂŞ zdaje, czy Agatka wyglÂąda na lekko niewyspanÂą? :D
Dawno mnie tu nie byÂło :( Ale dziÂś mnie coÂś, czy raczej ktoÂś tutaj przywiĂłdÂł :P
No i jak to juÂż w Âżyciu bywa, Âłatwiej dla przyjemnoÂści wyrwaĂŚ siĂŞ ze szponĂłw pracy, niÂż z objĂŞĂŚ rodziny :P Ale widzĂŞ, Âże Agatka przed dwa ubiegÂłe dni najprawdopodobniej znajdowaÂła siĂŞ w podobnej sytuacji :P
Ale ÂświĂŞta minĂŞÂły, wiĂŞ c czas wrĂłciĂŚ do obowiÂązkĂłw :)
..jedyne udane Powstanie Wielkopolskie - wy Wielkopolanie jesteÂście wyjÂątkowi 8)
DziÂś kaÂżdy chciaÂłby byĂŚ Wielkopolaninem 8)
Ciekawe, czy tvn24 ma zamiar jakoÂś szczegĂłlnie w ramĂłwce te obchody uwzglĂŞdniĂŚ i podkreÂśliĂŚ :>
Mam takÂą nadziejĂŞ :)
Agatka da nam dziÂś porzÂądnÂą lekcjĂŞ historii, bo jak zaznaczyÂła powstanie to jest aktualnie czĂŞsto pomijane w podrĂŞcznikach od historii - nie wiedzieĂŚ czemu :>
W odpowiedzi zaÂś na Twoje pytanie piszĂŞ: nie :)
A wiêc mogê czuÌ siê niejako wyró¿niony :jupi:
..ale kiedy coraz bardziej zapadaÂł zmrok pewnie coraz bardziej tĂŞskno Agatce byÂło do najbliÂższych
I vice versa ... zapewne ;)
MoÂże wcale nie jest........ nie byÂło tak Âźle Agata przecieÂż promieniaÂła radoÂściÂą dzisiaj
Kiedy tematyka na to pozwala, kiedy siĂŞ uÂśmiecha :szalony: Te iskierki radoÂści spokojnie tlÂące siĂŞ w jej ciemnych oczach :szalony: i ÂśmiejÂące siĂŞ usta :szalony: PamiĂŞtam jakbym je dziÂś widziaÂł :szalony: (aÂż serce wyrywa siĂŞ do afektĂłw :red: ). Ekspresja malujÂąca siĂŞ na twarzy Agatki okazaÂła siĂŞ bardzo przekonywujÂąca. Ot, siÂła radosnego uÂśmiechniĂŞtego oblicza :) MaÂło takich chwil mieliÂśmy wciÂągu roku, co nie oznacza, Âże nie byÂło ich wcale :lol2:
ÂŻyczĂŞ sobie, by BoÂże Narodzenie byÂło codziennie - jeÂśli to ma byĂŚ gwarant tego, Âże te iskierki bĂŞdÂą siĂŞ paliÂły a oczach Agatki codziennie, tzn. zawsze wtedy, kiedy bĂŞdzie siĂŞ pojawiaÂła na wizji :szalony: Dzisiaj teÂż tak mogÂłoby byĂŚ - okazja do radowania siĂŞ idealna :D
Btw. Ze ÂściÂśniĂŞtym sercem bĂŞdĂŞ wspominaÂł tegorocznÂą WigiliĂŞ :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Ojejku :o Czy mi siĂŞ zdaje, czy Agatka wyglÂąda na lekko niewyspanÂą? :D
..to chyba raczej na capsie tak wyglÂąda :mhm:
Ciekawe, czy tvn24 ma zamiar jakoÂś szczegĂłlnie w ramĂłwce te obchody uwzglĂŞdniĂŚ i podkreÂśliĂŚ :>
..jak na razie siĂŞ na to nie zanosi :spiewa:
PamiĂŞtam jakbym je dziÂś widziaÂł :szalony:
..to dobrze Âże masz dobrÂą pamiĂŞĂŚ :roll: bo dzis na zbyt radosnÂą nie wyglÂąda :roll:
..moÂże to dlatego Âże ÂświĂŞta siĂŞ skoĂączyÂły ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

..moÂże to dlatego Âże ÂświĂŞta siĂŞ skoĂączyÂły ;)
WiêkszoœÌ z nas pozostaje w tzw. poœwi¹tecznym szoku :neutral: Ja nie potrafiê dziœ siê w niczym i nigdzie odnaleŸÌ :uhh:
Agatka da nam dziÂś porzÂądnÂą lekcjĂŞ historii,
Wydaje mi siĂŞ, Âże nie tylko dlatego, Âże nie wygraÂłem oczu na loterii, tej lekcji w TVN24 nie widzĂŞ :mhm:
A wiêc mogê czuÌ siê niejako wyró¿niony :jupi:
Ja zaœ coraz bardziej o to wyró¿nienie zazdrosny i powodem tego wyró¿nienia zaintrygowany :mhm: W g³owie rodz¹ siê spekulacje :rozglada: I pytanie :mhm: Czym mo¿na zszokowaÌ i zmieszaÌ nieznajom¹ kobietê :roll: Chyba jedynie wyznaniem mi³osnym? :D
ChciaÂłoby siĂŞ byĂŚ... i nie tylko ze wzglĂŞDu na dzisiejszÂą chlubnÂą rocznicĂŞ :spiewa: :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:WiêkszoœÌ z nas pozostaje w tzw. poœwi¹tecznym szoku :neutral: Ja nie potrafiê dziœ siê w niczym i nigdzie odnaleŸÌ :uhh:
A moÂże poÂświÂąteczny kac :> :lol: Ja od jakiegoÂś czasu stawiam na 100% abstynencjĂŞ, bym zbyt wielu piĂŞknych chwil z Âżycia sobie w gÂłupi sposĂłb nie skasowaÂł :D Polecam :D

Ja zaœ coraz bardziej o to wyró¿nienie zazdrosny i powodem tego wyró¿nienia zaintrygowany :mhm: W g³owie rodz¹ siê spekulacje :rozglada: I pytanie :mhm: Czym mo¿na zszokowaÌ i zmieszaÌ nieznajom¹ kobietê :roll:
Skoro jeszcze tego nie wiesz, to lepiej byœ siê nie dowiedzia³ i teraz :] Wyœlesz ¿yczenia, s³owa sercem dyktowane i spisane, a póŸniej zastanawiasz siê, czy dobrze zrobi³eœ m¹c¹c spokój duszy zacnej damy :roll: Ko³owacizny mo¿na dostaÌ :D
Nie napiszĂŞ, co trzeba zawrzeĂŚ w liÂście, Âżeby piĂŞknÂą kobietĂŞ zaszokowaĂŚ i niejako wywoÂłaĂŚ u niej zmieszanie, a przy okazji nie zniesmaczyĂŚ :] Mowy nie ma :nie: To zbyt osobiste :szalony: Niech to bĂŞdzie sÂłodkÂą tajemnicÂą mojÂą i ... jej :szalony:
Chyba jedynie wyznaniem miÂłosnym? :D
Mi³oœÌ :> A jaki rodzaj masz na myœli :> Agape ... :> Philia :> Platoniczn¹ :>
Nawet te rodzaje bezinteresownej (czyt. bezsensownej) mi³oœci potrzebuj¹ poznania drugiej osoby wiêksz¹ iloœci¹ zmys³ów ;( Poznanie kogoœ za pomoc¹ s³uchu i wzroku to za ma³o, by móc stwierdziÌ, ¿e siê tego kogoœ kocha :szalony: A ju¿ na pewno nie wystarcz¹, by mi³oœÌ temu komuœ wyznaÌ ;)
Alchemik pisze:
ChciaÂłoby siĂŞ byĂŚ... i nie tylko ze wzglĂŞDu na dzisiejszÂą chlubnÂą rocznicĂŞ :spiewa: :D
Jeœli masz na myœli bliskoœÌ geograficzn¹ do naszej Gwiazdy, to nie wiesz nawet jakich katuszy ¿¹dasz dla siebie :o W niej jest taka majestatycznoœÌ, która nak³ada na Ciebie ³aùcuchy :szalony: Widzisz j¹ - piêkny kwiat i nie œmiesz nawet podejœÌ, tylko adorujesz z oddali, bo nie chcesz zachowaÌ siê jak byle wichrzyciel, który dzia³a bez namys³u :szalony: Sam widzisz, bycie w przys³owiowej kropce, wcale nie jest tak przyjemnym uczuciem, choÌ jednoczeœnie jest wielkim dobrodziejstwem :neutral:
..jak na razie siĂŞ na to nie zanosi :spiewa:
Nie szÂło to po cichu marudziĂŚ :? Wiesz przecieÂż o naszych zdolnoÂściach prorokowania :?
LiczĂŞ na lepsze jutro :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:o Agata byÂła dziÂś w pracy, dlaczego ja tego nie widziaÂłam :> Echhh....moja strata :/ udaÂło mi siĂŞ wygospodarowaĂŚ dziÂś czas tylko dla jednego takiego....Ale patrzÂąc na capsy, czytajÂąc Wasze relacje ;) ÂśmiaÂło mogĂŞ stwierdziĂŚ, Âże u panny Agaty nic siĂŞ po ÂświĂŞtach nie zmieniÂło ;) Âśliczna i profesjonalna, jak zwykle :D A i u panĂłw zdaje siĂŞ wszystko po staremu ;) Moc uwielbienia wzglĂŞdem Agaty ta sama :mhm: choĂŚ u coniektĂłrych jakby wzrosÂła :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Najgorzej jest wszcz¹Ì dyskusjê o mi³oœci :D A jeszcze gorzej o niesprecyzowanym uczuciu :neutral: W dodatku w rytmie poœwi¹tecznego kaca :devil: Trudna Twoja sytuacja Black Jack :neutral: Z jednej strony jawisz siê jako cz³ek otwarty, a z drugiej czymœ skrêpowany :mhm: Co gorsza psychoanalitykiem nie jestem, wiêc Ci nie pomogê. Przyrzekam, ¿e chcia³em tylko choÌ odrobinê tajemnicy treœci listu poznaÌ :)
Black Jack '62 pisze:
Skoro jeszcze tego nie wiesz, to lepiej byœ siê nie dowiedzia³ i teraz :] Wyœlesz ¿yczenia, s³owa sercem dyktowane i spisane, a póŸniej zastanawiasz siê, czy dobrze zrobi³eœ m¹c¹c spokój duszy zacnej damy :roll: Ko³owacizny mo¿na dostaÌ :D
Zaiste, lepiej, Âże sÂłodki wierszyk posÂłaÂłem :neutral:

Mi³oœÌ :> A jaki rodzaj masz na myœli :> Agape ... :> Philia :> Platoniczn¹ :>
Nawet te rodzaje bezinteresownej (czyt. bezsensownej) mi³oœci potrzebuj¹ poznania drugiej osoby wiêksz¹ iloœci¹ zmys³ów ;( Poznanie kogoœ za pomoc¹ s³uchu i wzroku to za ma³o, by móc stwierdziÌ, ¿e siê tego kogoœ kocha :szalony: A ju¿ na pewno nie wystarcz¹, by mi³oœÌ temu komuœ wyznaÌ ;)
Daj spokój zmys³om :D Jak kochaÌ to sercem :D Sprowadzasz mi³oœÌ do skomplikowanych procesów chemicznych zachodz¹cych w naszym ciele :uhh: Mi³oœÌ chadza swoj¹, a zmys³y swoj¹ zwyk³y chodziÌ drog¹.

No :uhh: Ale nie przedostanÂą siĂŞ przez szklany ekran :uhh: :mhm: MoÂżna sobie zbiĂŚ niechcÂący ekran :D Albo nos :)

Jeœli masz na myœli bliskoœÌ geograficzn¹ do naszej Gwiazdy, to nie wiesz nawet jakich katuszy ¿¹dasz dla siebie :o W niej jest taka majestatycznoœÌ, która nak³ada na Ciebie ³aùcuchy :szalony:
Dziêkuj osobie, która tak odmieni³a Twoje ¿ycie :lol2: i w g³owie porz¹dek przewróci³a :lol2: Ustawnie mi³o (mam nadziejê) bêdzie w dalszym ci¹gu o Twoich k³ótniach rozumu ze zmys³ami czytaÌ :lol2:
Moc uwielbienia wzglĂŞdem Agaty ta sama :mhm: choĂŚ u coniektĂłrych jakby wzrosÂła :rozglada:
Po czym miarkujesz? :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Ciekawe czy Agatka jakieÂś posylwestrowe relacje z P-nia bĂŞdzie zdawaĂŚ? A jak wiadomo w Pyrlandii co roku na Starym Rynku duuuzo siĂŞ dzieje (bywa teÂż niebezpiecznie :? ) ale na szczĂŞÂście okna poznaĂąskiego studia wychodzÂą na sam rynek , wiĂŞc moÂżna w zasadzie zdaĂŚ bezpiecznÂą relacjĂŞ bez wychylania gÂłowy na zewnÂątrz :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Zmarnowali jej (w sensie prywatnym) WigiliĂŞ i jeszcze mieliby zmarnowaĂŚ Sylwestra :shock:
Wiem z reklam w TVN24, Âże relacje z kraju i ze Âświata sÂą planowane :mhm: Czy PoznaĂą uwzglĂŞdniÂą? To pewnie zaleÂży na jakÂą skalĂŞ majÂą zamiar na rynku ÂświĂŞtowaĂŚ? :D
moÂżna w zasadzie zdaĂŚ bezpiecznÂą relacjĂŞ bez wychylania gÂłowy na zewnÂątrz :D
Ewentualnie z jakiegoÂś kameralnego przyjĂŞcia, bÂądÂź imprezy w popularnym klubie :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Najgorzej jest wszcz¹Ì dyskusjê o mi³oœci :D A jeszcze gorzej o niesprecyzowanym uczuciu :neutral:
Nie no ;) myÂślĂŞ, Âże sprecyzowane, tylko jakieÂś dziwne te ''uczucia'' :mhm:
Z jednej strony jawisz siĂŞ jako czÂłek otwarty, a z drugiej czymÂś skrĂŞpowany
Odwieczny dylemat ;) SkrĂŞpowany i to nie z wÂłasnej woli :( Gdyby to ode mnie zaleÂżaÂło i gdybym miaÂł na to przyzwolenie, byÂłbym jeszcze bardziej otwarty :lol:
No :uhh: Ale nie przedostanÂą siĂŞ przez szklany ekran :uhh: :mhm: MoÂżna sobie zbiĂŚ niechcÂący ekran :D Albo nos :)

MuszĂŞ chyba zmieniĂŚ awatar :> Zbyt dosÂłownie go interpretujecie :lol2:
Dziêkuj osobie, która tak odmieni³a Twoje ¿ycie :lol2: i w g³owie porz¹dek przewróci³a :lol2: Ustawnie mi³o (mam nadziejê) bêdzie w dalszym ci¹gu o Twoich k³ótniach rozumu ze zmys³ami czytaÌ :lol2:
Aaaa ... podziĂŞkowaÂłem, podziĂŞkowaÂłem :) A rozum to przekleĂąstwo :devil:
Ciekawe czy Agatka jakieÂś posylwestrowe relacje z P-nia bĂŞdzie zdawaĂŚ?
Och nie :( To byÂłoby straszne. Agatka ÂśmigaÂłaby z mikrofonem w dÂłoni, ewentualnie kieliszkiem szampana, miĂŞdzy bawiÂącymi siĂŞ, a ja ... ja w tym czasie bĂŞdĂŞ przestĂŞpowaÂł z nogi na nogĂŞ na sztywnej Sylwestrowej imprezie :uhh: To byÂłoby niesprawiedliwoÂściÂą ;(
Ewentualnie z jakiegoÂś kameralnego przyjĂŞcia, bÂądÂź imprezy w popularnym klubie :tanczy:
JeÂśli masz to miejsce co ja na myÂśli, to myÂślĂŞ, Âże to odpada - zawsze istnieje groÂźba, czy teÂż prawdopodobieĂąstwo, Âże ''weseli'' przyjaciele mogliby jej narobiĂŚ obciachu na oczach milionĂłw ( :szalony: ) widzĂłw :devil:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Hola, hola panowie, dÂżentelmeni, koledzy :> Moja kobieca intuicja mi podpowiada byÂście lepiej nabrali wody w usta, bo dyskusja niebezpiecznymi koleinami zaczyna siĂŞ toczyĂŚ :grozi: :lol2:
..i mp3 http://www.gigasize.com/g...8/powstanie.mp3

..jedyne udane Powstanie Wielkopolskie - wy Wielkopolanie jesteÂście wyjÂątkowi
Dziêki za nagranie :buzi: Na pocz¹tku nie zajarzy³am, o co z tym przyjazdem mistrza Ignacego Paderewskiego chodzi³o :> :devil: Dopiero póŸniej dotar³o do mnie, ¿e to jedynie inscenizacja jego przyjazdu by³a :szalony:
Skoro jeszcze tego nie wiesz, to lepiej byœ siê nie dowiedzia³ i teraz Wyœlesz ¿yczenia, s³owa sercem dyktowane i spisane, a póŸniej zastanawiasz siê, czy dobrze zrobi³eœ m¹c¹c spokój duszy zacnej damy Ko³owacizny mo¿na dostaÌ
Black gorÂączkujesz siĂŞ tak bardzo, a te Twoje Âżyczenia na pewno pÂłynĂŞÂły po Agatce jak woda po kaczce :devil: Nie chciaÂła Ci robiĂŚ przykroÂści i dlatego odpisaÂła, to co napisaÂła ;)
W niej jest taka majestatycznoœÌ, która nak³ada na Ciebie ³aùcuchy
I bardzo dobrze :D
Nika pisze:Ciekawe czy Agatka jakieÂś posylwestrowe relacje z P-nia bĂŞdzie zdawaĂŚ? A jak wiadomo w Pyrlandii co roku na Starym Rynku duuuzo siĂŞ dzieje (bywa teÂż niebezpiecznie :? ) ale na szczĂŞÂście okna poznaĂąskiego studia wychodzÂą na sam rynek , wiĂŞc moÂżna w zasadzie zdaĂŚ bezpiecznÂą relacjĂŞ bez wychylania gÂłowy na zewnÂątrz :D
A byÂły kiedykolwiek w TVN24 relacje z sylwestrowych szaleĂąstw z Poznania :> Nie pamiĂŞtam, kiedy ostatnio byÂłam tego dnia na rynku :roll: W tym roku teÂż raczej siĂŞ na to nie zanosi :/
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze: A byÂły kiedykolwiek w TVN24 relacje z sylwestrowych szaleĂąstw z Poznania :> Nie pamiĂŞtam, kiedy ostatnio byÂłam tego dnia na rynku :roll: W tym roku teÂż raczej siĂŞ na to nie zanosi :/
By³y, by³y! Ja pamietam nawet te zesz³oroczne. Ale te relacje s¹ nadawane na nastepny dzieù-1 stycznia, a nie w trakcie samego sylwka, o pó³nocy pamietam, ¿e pokazywali centra,rynki najwiekszych miast Polski jak siê bawi¹ i resztê œwiata, ale bez ¿adnych relacji tylko sam widok :D
ODPOWIEDZ