Przytoczona postaĂŚ naleÂży do Panny Agaty?

Nigdy nie pos¹dza³em jej o takie posiadanie :szalony: To znaczy nie chcê byÌ Ÿle zrozumiany, domyœla³em siê, ale domyœlaÌ siê a zobaczyÌ, to sami przyznacie ró¿nica

W tak realistyczny, piĂŞkny i harmonijny sposĂłb nie ukazywano postaci chyba nigdy w Âżadnej epoce
stajlus pisze:Nazywam siĂŞ Maciek. Ale w internecie przybieram takÂże jako okrutny/paskudny/mroczny/ohydny/gÂłupi/Âśmieszny (niepotrzebne skresliĂŚ)
NiektĂłrzy o takich mĂłwiÂą krĂłtko: oprych :rozglada: PrzysporzyÂłeÂś mi chÂłopie radoÂści i uÂśmiechu
stajlus pisze: powtĂłrze za autorem tamtejszego posta...szkoda, Âże w tvnie 24 moÂżna zobaczyĂŚ najczĂŞÂściej tylko buzie

MoÂże lepiej nie :szalony: CzĂŞsto widzÂąc gdzieÂś tak w 30% PannĂŞ AgattĂŞ mam ogromny problem z skumulowaniem myÂśli i skoncentrowaniem jej na newsie, a co tu dopiero mĂłwiĂŚ o zniewalajÂącej przyjemnoÂści chÂłoniĂŞcia 100% :szalony:
Black Jack '62 pisze:I ten szczegó³owy opis mi nie pomaga, bo wtedy, kiedy by³em w ZOO paradoksalnie nie wpatrywa³em siê w oczy sarni¹t :szalony:
I te gÂąski, czy pelikany na Tobie teÂż nie robiÂły wraÂżenia?

MusiaÂło ich wĂłwczas nie byĂŚ

Albo obraz je przesÂłaniajÂący byÂł wiĂŞkszym rarytasem
Nika pisze:No i co waÂżne nie ma tam tyle szczurĂłw co w starym zoo, kiedys parĂŞ dobrych lat temu obliczono ile szczurĂłw przypadÂłoby na mieszkaĂąca JeÂżyc (dzielnica P-nia gdzie stare zoo jest) gdyby chcieli je zliwkidowaĂŚ i obliczono, Âże ok 4 szczurĂłw na jednego mieszkaĂąca JeÂżyc. :uhh:

Naukowcy z tego regionu majÂą raj, gdy chcÂą przeprowadzaĂŚ doÂświadczenia
Nika pisze:dobrze, Âże pojechaÂła do nowego-jeszcze by jej jakis szczur pod nogami przebiegÂł w tym starym i byÂłoby nie wesoÂło :rozglada:
A moÂże wÂłaÂśnie wrĂŞcz odwrotnie

Panna Agatta na pÂłochÂą nie wyglÂąda, ale w starciu ze szczurem ciekawÂą mogÂłaby byĂŚ jej reakcja
DÂżastina pisze:Ale koledzy chyba bĂŞdÂą zawiedzeni :devil:
Po tym co zobaczyÂłem i przeczytaÂłem przed chwilÂą sam nie wiem, co czujĂŞ

Ale uczucie dalekie od rozczarowania :aniol: