Moderator: Łukasz
W niedziele o 13.00 byÂła na pewno Wysocka, nie mam zapisane kto byÂł w sobote, ale jeÂżeli nawet mĂłwisz jak byÂła Werner niby ubrana, to chyba faktycznie siĂŞ w sobotĂŞ pojawiÂła.doktorfaustus1 pisze: JeÂżeli sie nie mylĂŞ, to Katarzyna Werner juÂż tydzieĂą temu po raz drugi miaÂła dyÂżury w weekend. Jak zwykle szÂło jej dobrze, ale byÂła Âźle ubrana - miaÂła takÂą czarnÂą marynarkĂŞ ze zÂłotywmi bardzo duÂżymi wzorkami. Moim zdaniem swoim strojem rozpraszaÂła widzĂłw. Ale to tylko taka maÂła dygresja.![]()
tobi pisze:KTO miaÂł wczoraj WiadomoÂści. Bo Ziemiec chyba nie. MiaÂł od pon-pi rano albo wieczĂłr.
michos pisze:O 19.30 wiadomoÂści prowadziÂł Krzysztof Ziemiec![]()
![]()
![]()
Te wczeÂśniejsze to nie wiem bo nie oglÂądam ale moÂżna sprawdziĂŚ na stronie wiadomoÂści
tobi pisze:To Ten Ziemiec ile - 6 dni w tygodniu robi?
Ziemiec ostatnie wolne miaÂł w zeszÂły piÂątek czyli byÂł to jego dzwiÂąty dzieĂą pracy (zakÂładajÂąc Âże miaÂł dyÂżury jak piszesz w czwartek). MiaÂł zeszÂły weekend, trzy dni wieczorej, dwa rano i obecny weekend.tobi pisze:
A Ziemca miaÂłem na myÂśle Âże miaÂł w tygodniu wieczorne wt-Âśr, a w czwart i piÂątek 8,12,15. CZyli siedem dni zapieprza. NieÂżle po nim jadÂą, tak jak w TVN24 to siĂŞ dziaÂło.
Wysocka.kamuii pisze:ale kto werner czy wysocka ?????
To ja mam niesmak, Âże Ziemiec, Wysocka czy Adamczyk zajĂŞli czyjeÂś miejsce. O Dzikowskiej tego nie moÂżna powiedzieĂŚ.kamuii pisze: ja jakoÂś nie widze Âżeby caÂła reszta miaÂła jakiÂś niesmak z tego powodu... :?
1. Ja wiem ze o niej tego nie moÂżna powiedzieĂŚ tylko mĂłwiĂŞ ze ta reszta ktĂłra powinna czuc niesmak jakoÂś chyba go nie czuje... Ja czuje niesmak juÂż tak od wrzeÂśnia jak widze co wyprawiajÂą.To ja mam niesmak, Âże Ziemiec, Wysocka czy Adamczyk zajĂŞli czyjeÂś miejsce. O Dzikowskiej tego nie moÂżna powiedzieĂŚ.
A jak Wam siĂŞ podobaÂł Kuba WojewĂłdzki? Dla mnie beznadzieja i muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże z obu stron. Jolka wg mnie Âźle siĂŞ pokazaÂła, ale moÂże stres tak pokierowaÂł jej zachowaniem.
Moje konkuluzje:Jan Dworak, prezes TVP pisze: kuubaa0: Jest Pan zadowolony ze zmian w "WiadomoÂściach"? Czy sÂą to ostateczne zmiany? Czy uwaÂża pan, Âże zwolnienie niektĂłrych prezenterĂłw byÂło dobrym posuniĂŞciem?
Jan Dworak: Jestem zadowolony. WiadomoÂści sÂą na poczÂątku kolejnego etapu rozwoju. Obecni prezenterzy sÂą w porzÂądku. Tych, ktĂłrzy odeszli, zawsze trochĂŞ Âżal.
novek: Czy dalej ma Pan zastrzeÂżenia do Kamila Durczoka?
Jan Dworak: Kamil Durczok to wybitna osobowoœÌ telewizyjna
vonhelmut44: Czy TVP staĂŚ na pensje gwiazdorskie dla niektĂłrych prezenterĂłw? Wszak, jak Pan mĂłwi, TVP jest telewizjÂą publicznÂą, a nie komercyjnÂą?
Jan Dworak: KontraktĂłw gwiazdorskich jest mniej niÂż palcĂłw u jednej rĂŞki. SÂą niÂższe niÂż pisaÂła o tym prasa, ale trzeba teÂż pamiĂŞtaĂŚ, Âże musimy konkurowaĂŚ w kategorii osobowoÂści z innymi stacjami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość