[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Obrazek
Obrazek
Żartowałem.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Obrazek

Obrazek
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Czy nie przesadzacie z wielkoÂściÂą zdjĂŞĂŚ? :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

kasuj, kasuj, pokaÂż co potrafi moderator :twisted: :arrow:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie poka¿ê, co potrafi moderator, bo ka¿dy wie. :wink: A powodu póki co nie mam. A Ty - arrow.pablo - nie prowokuj. :)
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

A widziecie juÂż siĂŞ wywyÂższa :lol: :lol: :lol: ChociaÂż nawet jest skromny :lol: :lol: :lol:
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

doktorfaustus1 pisze: JeÂżeli sie nie mylĂŞ, to Katarzyna Werner juÂż tydzieĂą temu po raz drugi miaÂła dyÂżury w weekend. Jak zwykle szÂło jej dobrze, ale byÂła Âźle ubrana - miaÂła takÂą czarnÂą marynarkĂŞ ze zÂłotywmi bardzo duÂżymi wzorkami. Moim zdaniem swoim strojem rozpraszaÂła widzĂłw. Ale to tylko taka maÂła dygresja. :)
W niedziele o 13.00 byÂła na pewno Wysocka, nie mam zapisane kto byÂł w sobote, ale jeÂżeli nawet mĂłwisz jak byÂła Werner niby ubrana, to chyba faktycznie siĂŞ w sobotĂŞ pojawiÂła.

tobi pisze:KTO miaÂł wczoraj WiadomoÂści. Bo Ziemiec chyba nie. MiaÂł od pon-pi rano albo wieczĂłr.
michos pisze:O 19.30 wiadomoÂści prowadziÂł Krzysztof Ziemiec :!: :!: :!:
Te wczeÂśniejsze to nie wiem bo nie oglÂądam ale moÂżna sprawdziĂŚ na stronie wiadomoÂści :!:
tobi pisze:To Ten Ziemiec ile - 6 dni w tygodniu robi?
tobi pisze:
A Ziemca miaÂłem na myÂśle Âże miaÂł w tygodniu wieczorne wt-Âśr, a w czwart i piÂątek 8,12,15. CZyli siedem dni zapieprza. NieÂżle po nim jadÂą, tak jak w
TVN24 to siĂŞ dziaÂło.
Ziemiec ostatnie wolne miaÂł w zeszÂły piÂątek czyli byÂł to jego dzwiÂąty dzieĂą pracy (zakÂładajÂąc Âże miaÂł dyÂżury jak piszesz w czwartek). MiaÂł zeszÂły weekend, trzy dni wieczorej, dwa rano i obecny weekend.

RobiĂŞ sobie takie zestawienie dyÂżurĂłw. W przyszÂłoÂści moÂże je rozszerzĂŞ o wczeÂśniejsze daty. Umieszczam ten link w profilu jako moje www. Tam umieÂściÂłem teÂż link do archiwum plikĂłw TVP, Âżeby kazdy miaÂł jak bĂŞdzie potrzebowaÂł coÂś starszego.
kamuii pisze:ale kto werner czy wysocka ?????
Wysocka.
kamuii pisze: ja jakoÂś nie widze Âżeby caÂła reszta miaÂła jakiÂś niesmak z tego powodu... :?
To ja mam niesmak, Âże Ziemiec, Wysocka czy Adamczyk zajĂŞli czyjeÂś miejsce. O Dzikowskiej tego nie moÂżna powiedzieĂŚ.

A jak Wam siĂŞ podobaÂł Kuba WojewĂłdzki? Dla mnie beznadzieja i muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże z obu stron. Jolka wg mnie Âźle siĂŞ pokazaÂła, ale moÂże stres tak pokierowaÂł jej zachowaniem.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

michos pisze:ChociaÂż nawet jest skromny :lol: :lol: :lol:
Staram siê. Nie mam powodów, ¿eby skromnym nie byÌ. :) I siê nie wywy¿szam... No i nie zamierzam tego robiÌ. :wink: A gdybym zacz¹³ to mnie ostrzegnijcie - na wszelki wypadek.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Za czêsto siê œmia³a i w du¿ej mierze nie chcia³a powiedzieÌ wiele o sobie. Ju¿ lepiej wypad³a podczas reklamowania programu Wojewódzkiego. Kiedyœ widzia³em rozmowê z Jol¹ w programie "Wywiad z wampirem" i prawdê mówi¹c tam zdradzi³a wiêcej szczegó³ów na temat swojego ¿ycia. U Wojewódzkiego zaledwie kilak zdaù. Reszta by³a ju¿ tylko walk¹ kto kogo uszczypnie i oby mocniej.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

To ja mam niesmak, Âże Ziemiec, Wysocka czy Adamczyk zajĂŞli czyjeÂś miejsce. O Dzikowskiej tego nie moÂżna powiedzieĂŚ.

A jak Wam siĂŞ podobaÂł Kuba WojewĂłdzki? Dla mnie beznadzieja i muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże z obu stron. Jolka wg mnie Âźle siĂŞ pokazaÂła, ale moÂże stres tak pokierowaÂł jej zachowaniem.
1. Ja wiem ze o niej tego nie moÂżna powiedzieĂŚ tylko mĂłwiĂŞ ze ta reszta ktĂłra powinna czuc niesmak jakoÂś chyba go nie czuje... Ja czuje niesmak juÂż tak od wrzeÂśnia jak widze co wyprawiajÂą.
2.Przykro mi Faustus wiem ze JolĂŞ lubisz ale dla mnie to byÂł Suchar, ona chyba nie bardzo ma poczucie humoru a najbardziej mnie zmroÂźiÂło jak zaczĂŞÂła (ÂżartowaĂŚ) Âże wyjdzie jak bĂŞdzie na niÂą krzyczaÂł :? z drugiej strony to teÂż byÂła jego wina bo robiÂł z niej trochĂŞ idiotkĂŞ "Romeooo" itp widac ze byÂła tym zniesmaczona i nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ... Jedyny udany numer to ten z wĂłzkiem w rosyjskim samolocie... Jola juz siĂŞ wtedy nieco rozluÂźniÂła :) Poza tym Kuba niepotrzebnie skupiÂła siĂŞ na tym ze byÂła AktorkÂą i Stewardess'Âą kiedy byÂło widaĂŚ Âże ona chĂŞtnie by coÂś na temat TVP powiedziaÂła. A teraz z milszej strony widaĂŚ ze Joli zmaina pracy sÂłuÂży bo wyglÂądaÂła naprawde Âładnie :)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Na wszytkich zdjêciach wygl¹da na bardzo szczup³¹, wrêcz chud¹. A tymczasem u Wojewódzkiego mia³a jakoœ dziwnie grube biodra. Sam Wojewódzki musi byÌ bardzo niski, bo Pieùkowska to taka okruszyna, niewiele wy¿sza od Kwaœniewskiego, czyli ma jakieœ 160cm. Ja mam 190 cm i patrzê na œwiat z innej perspektywy.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Wybaczcie, ¿e piszê dwa posty w odstêpie kilkunastu minut, ale sprawa jest powa¿na. (Niczego sobie nie musze nabijaÌ - i tak mam najwiêcej :twisted: ). Otó¿ dzisiaj na pytania internautów odpowiada³ prezes Dworak, niestety dowiedzia³em sie za póŸno i nie uda³o mi siê zadaÌ ¿adnego pytania. Oj, a mam ich wiele. Oto jak¿e interesuj¹cy fragment wypowiedzi prezesa TVP:
Jan Dworak, prezes TVP pisze: kuubaa0: Jest Pan zadowolony ze zmian w "WiadomoÂściach"? Czy sÂą to ostateczne zmiany? Czy uwaÂża pan, Âże zwolnienie niektĂłrych prezenterĂłw byÂło dobrym posuniĂŞciem?
Jan Dworak: Jestem zadowolony. WiadomoÂści sÂą na poczÂątku kolejnego etapu rozwoju. Obecni prezenterzy sÂą w porzÂądku. Tych, ktĂłrzy odeszli, zawsze trochĂŞ Âżal.

novek: Czy dalej ma Pan zastrzeÂżenia do Kamila Durczoka?
Jan Dworak: Kamil Durczok to wybitna osobowoœÌ telewizyjna

vonhelmut44: Czy TVP staĂŚ na pensje gwiazdorskie dla niektĂłrych prezenterĂłw? Wszak, jak Pan mĂłwi, TVP jest telewizjÂą publicznÂą, a nie komercyjnÂą?
Jan Dworak: KontraktĂłw gwiazdorskich jest mniej niÂż palcĂłw u jednej rĂŞki. SÂą niÂższe niÂż pisaÂła o tym prasa, ale trzeba teÂż pamiĂŞtaĂŚ, Âże musimy konkurowaĂŚ w kategorii osobowoÂści z innymi stacjami.
Moje konkuluzje:

1. Có¿ za krokodyle ³zy. Jasiu Dworak otrzymuje tytu³ HIPOKRYTY ROKU!!!!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

ktĂłrzy odeszli, zawsze trochĂŞ Âżal.
2 sÂłowa kretyn , hipokryta...
sie za póŸno i nie uda³o mi siê zadaÌ ¿adnego pytania.
nie szkodzi i tak by ich moderator nie puÂściÂł kilka razy to juÂż przerabiaÂłam... ja jest pytaniennie po ich myÂśli to do widzenia...
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Fotki, fotki, cztery fotki, a na fotkach nasza Jolka:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ÂźrĂłdÂło: http://kuba.interia.pl

Kto dogoni psa? Kto dogoni psa? :D
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

By³em ciekaw jak dzisiejszego wieczora polskie media bêd¹ relacjonowa³y obrady Sejmowej Komsji Sledczej ds PKN ORLEN i zaplanowane przes³uchanie J. Kulczyka. Na pierwszy ogieù poszy³y nadawane w Polsacie Wydarzenia. I tutaj zdumienie moje nie ma granic - otó¿ jako ilustracjê do materia³u pos³u¿y³y zdjecia Kulczyka podczas wywiadu udzielonego w programie Moniki Olejnik Prosto w oczy. Chyba nikomu nie musze przypominaÌ sk¹ obecnie nadawany jest ten program. W miêdzy czasie pokazano tak¿e rezyserkê Wiadomoœci (na monitorach podgl¹d na studio, Olejnkow¹ i Kulczyka), oraz wychodz¹cych ju¿ ze studia J.K. oraz M.O - na szklanych drziwach wielki napis Wiadomoœci, obok inne drzwi z napisem studio A.
To dziwne - w koĂącu rywalizujÂące ze sobÂą programy chyba nie powinny pokazywac takich zdjĂŞĂŚ, ktĂłre wyraÂźnie reklamujÂą konkurenta.
No ale to Polsat.

Nota bene te same zdjĂŞcia czĂŞsto pokazujÂą WiadomoÂści - czyli wiadomo, Âże to nie ekpia WydarzeĂą czekaÂła tam z kamerÂą.
ODPOWIEDZ