Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

nie zwykÂłem oglÂądaĂŚ FaktĂłw Bogfdana Rymanowskiego
wszak nie lubie go w tym programie :wink:
jutro ma Fakty Justyna?
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

kamuii pisze:A JUTRO JUSTYNA :D
wow !! A myÂślaÂłem, Âże siĂŞ przesÂłyszaÂłem :D SwojÂą droga...ciekawe co to za rewolucyjne zmiany w dyÂżurach w Faktach ?? Ciekawe czy to na dÂługo czy tylko tak...okazjonalnie ;)
tobi pisze:nie
ÂŁ.Grass
Justyna po ponad tygodniu neibecnoÂści na wizji znĂł ma wolne
gwiazdy szybko siĂŞ mĂŞczÂą
oj tobi, tobi...a kto Ci powiedziaÂł, Âże chodzi o Magazyn 24 godziny ??
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

TVN_FAN pisze:wow !! A myÂślaÂłem, Âże siĂŞ przesÂłyszaÂłem :D SwojÂą droga...ciekawe co to za rewolucyjne zmiany w dyÂżurach w Faktach ?? Ciekawe czy to na dÂługo czy tylko tak...okazjonalnie ;)
No wÂłaÂśnie, trzeba bĂŞdzie oglÂądaĂŚ weekedowe z tymi weekendowymi tematami. Marciniak powinien to prowadziĂŚ. Ale juz nie marudzĂŞ, nawet na czarne mundury. :wink:
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Alez sie teraz wszystko pomieszalo. :D Ciekawe czy Styska bedzie i w weekend? :roll: Czy moze A*tomat tfu tfu odpukac... :D No ale pewnie Justyny by nie dawali na 1 dzien wiec poraz pierwszy zobacze Styske w "Faktach" weekendowych. :D :P
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Kilka s³ów o Justynie w grudniowym PORADNIKU DOMOWYM :arrow:
Justyna Pochanke
Prowadzi "Fakty" w TVN i wieczorny Magazyn 24 Godziny. Profesjonalna, wyjÂątkowo dociekliwa, o charakterystycznym gÂłosie.

ÂŻycie prywatne: 34 lata, matka Zuzi, Âżona Adama PieczyĂąskiego, dyrektora programowego TVN 24 - PoniewaÂż caÂłe Âżycie spĂŞdzam w pracy, to wÂłaÂśnie tam spotkaÂłam mĂŞÂżczyznĂŞ swojego Âżycia!
W dzieciĂąstwie: ChciaÂła byĂŚ fryzjerkÂą, dziÂś to marzenie jej cĂłrki.
Kariera: Absolwentka Wydzia³u Dziennikarstwa UW (bez tytu³u magistra), 6 lat pracowa³a w Radiu Zet, od 2001 roku w TVN 24. PopularnoœÌ zyska³a, prowadz¹c na ¿ywo relacje z zamachów na World Trade Center i Pentagon. Prowadzi w TVN g³ówne wydanie Faktów.
Sukcesy: zdobywczyni trzech WiktorĂłw - nagrody przyznawanej wybitnym osobowoÂściÂą telewizyjnym. ByÂła i Odkryciem roku, i OsobowoÂściÂą telewizyjnÂą, i Najlepszym prezenterem lub spikerem TV. Statuetki trafiÂły do pokoju cĂłrki, gdzie zostaÂły "oÂżenione z lalkami Barbie". Cieszy siĂŞ, Âże doszÂła do takiego miejsca, w ktĂłrym Âżaden z goÂści nawet nie prĂłbuje odmĂłwiĂŚ jej wywiadu.
Przeszkody: PrzechodzÂąc z radia do telewizji, musiaÂła skorzystaĂŚ z pomocy logopedy, specjalistĂłw od mimiki i zachowania przed kamerÂą. MusiaÂła np. oduczyĂŚ siĂŞ ÂżywioÂłowej gestykulacji.
ZwierzĂŞta: kocha psy, ma ich aÂż trzy: labradorkĂŞ, owczarka i kundelkĂŞ.
Wady i zalety: ogromnie pracowita, bardzo nerwowa, ogromnie wszystko przeÂżywa. Pali papierosy i wypija mnĂłstwo kawy.
I jak kto ma eMula to mo¿e sobie œci¹gn¹Ì Styœkê z Mamy ciê :arrow:
ed2k://|file|Mamy.Cie.-.Justyna.Pochanke.-.Nerwowy.tlumacz.(osloskop.net).avi|80160768|2E18B23C65BBE58684BC5FC9E15F95BD|/
W poniedziałek, o godz.21:45 w telewizji TVN wystapi oficjalnie Ossama bin Laden w programie "Wybacz mi". Czy Busch junior przyjmie kwiaty? Juz wkrotce na TVN...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

No i jesteœmy po pi¹tkowych Faktach (swoj¹ drog¹ jak dawno Justyna nie prowadzi³a Faktów w pi¹tek :D )z Justyn¹ w roli prowadz¹cej. Niestety znowu na czarno ale to nic !! Mo¿na siê ju¿ do tego przyzwyczaiÌ. :) Wa¿ne, ¿e ten czarny strój jest na Justynie. :wink: Ale w przerwie Detektywów podczas zapowiedzi wydawa³o mi siê, ¿e Justyna dziœ w czarnej spódnicy by³a :D . Co do samego programu...có¿ jakiœ ciê¿kich tematów nie by³o choÌ ten o metamorfozie Pana Przewodnicz¹cego by³ ciekawy :D No i by³ te¿ materia³ Tomka Sianeckiego o politykach, którzy lubi¹ siê wyzywaÌ :D :) , który Justyna w swoim stylu skomentowa³a.
No i zgodnie z przewidywaniami - weekend z JustynÂą przed nami :)
ZIMA
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

MoÂże poprostu Justyna ma ÂżaÂłobĂŞ bo to naprawdĂŞ dziwne Âżeby przez tak dÂługi czas pojawiaÂła siĂŞ w czarnym stroju :> Bardzo dziwne..
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

:: Kamil pisze:MoÂże poprostu Justyna ma ÂżaÂłobĂŞ bo to naprawdĂŞ dziwne Âżeby przez tak dÂługi czas pojawiaÂła siĂŞ w czarnym stroju :> Bardzo dziwne..
No teÂż juÂż jestem prawie pewna, Âże to jakaÂś ÂżaÂłoba. Ten czarny trwa juÂż dÂługo, za dÂługo, a ile to moÂżna sprawdziĂŚ po naszych postach :wink:
TVN_FAN pisze:MoÂżna siĂŞ juÂż do tego przyzwyczaiĂŚ. WaÂżne, Âże ten czarny strĂłj jest na Justynie.
Tak, genialne spostrzeÂżenie :wink:
PodobaÂły mi siĂŞ zapowiedzi, szczegĂłlnie ta przed materiaÂłem o wicemarszaÂłku :evil2:
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

No nareszcie porzÂądne FAKTY! Takie to mogĂŞ ogladac, a nie to badziewie z poprzedniego tygodnia. Komentarze Justyny rewelacyjne. Jej ostatni po genialnym materiale Tomka S. mnie rozwaliÂł :!: :D :D :D :D :D
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

myÂślĂŞ Âże to nie ÂżaÂłoba ... a poprostu taka moda, lubi czarny i juÂż ;)

dzisiejsze fakty ... Justyna nareszcie je oÂżywiÂła :!: :!: :!: :D

jeszcze troche historii:

Obrazek

p.s. jeÂśli ktoÂś chce wypowiedzi w formacie mp3 Justyny z rozdania WiktorĂłw 2002r to mogĂŞ wysÂłaĂŚ, sÂą one dostĂŞpne na pewnej www ale raz skarcony zostaÂłem za jej podanie ;) prawdziwi fani Stysi napewnÂą znajÂą jÂą ale ... ;)
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

nieÂżle spasiona na tych fotach Wasza ulubienica :wink:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

wina fotografa tylko ;) zerknij na zdjĂŞcia co podawaÂłem wczesniej z tych samych wiktorĂłw przecieÂż :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Oj, sÂądzĂŞ, Âże to jednak ÂżaÂłoba. Justyna Pochanke juÂż od bardzo dawna nosi czarny, praktyznie bez Âżadnych przerw.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Pochanke_fanie :) mam nadzieje ze nie obrazisz sie za rozwiÂązanie Twojego problemu :D
- pliki nienzaczone :D legalne
Dyrektorowa na rozdaniu wiktorĂłw mp3_1
Dyrektorowa na rozdaniu WiktorĂłw mp3_2

enjoy ;)
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

marcin pisze:Oj, sÂądzĂŞ, Âże to jednak ÂżaÂłoba. Justyna Pochanke juÂż od bardzo dawna nosi czarny, praktyznie bez Âżadnych przerw
No ja tak teÂż zaczynam pomaÂłu sÂądziĂŚ :roll: bo ten kolor "idzie" caÂły czas jednym ciÂągiem. :cry: Jak juÂż wczoraj napisaÂłem - nie narzekam ale jednak ten czarny juÂż daje do myÂślenia.

Dziœ by³o jak najbardziej OK choÌ brak³o mi tak spektakularnego zakoùczenia jakie by³o wczoraj. :lol: No ale có¿...ostatni materia³ by³ taki a nie inny - jak mo¿na by³o go skomentowaÌ ?? :wink: :D

i niech siê niektórzy nie martwi¹ - mamy o czym pisaÌ, co komentowaÌ i nie musimy siê posi³kowac pisaniem w innych w¹tkach gdzie ró¿ne rzeczy siê pisze :evil:
Ostatnio zmieniony sobota 19 lis 2005, 19:59 przez TVN_FAN, łącznie zmieniany 1 raz.
ZIMA
ODPOWIEDZ