wszak nie lubie go w tym programie
jutro ma Fakty Justyna?
Moderator: Łukasz
wow !! A myÂślaÂłem, Âże siĂŞ przesÂłyszaÂłemkamuii pisze:A JUTRO JUSTYNA
oj tobi, tobi...a kto Ci powiedziaÂł, Âże chodzi o Magazyn 24 godziny ??tobi pisze:nie
ÂŁ.Grass
Justyna po ponad tygodniu neibecnoÂści na wizji znĂł ma wolne
gwiazdy szybko siĂŞ mĂŞczÂą
No wÂłaÂśnie, trzeba bĂŞdzie oglÂądaĂŚ weekedowe z tymi weekendowymi tematami. Marciniak powinien to prowadziĂŚ. Ale juz nie marudzĂŞ, nawet na czarne mundury.TVN_FAN pisze:wow !! A myÂślaÂłem, Âże siĂŞ przesÂłyszaÂłemSwojÂą droga...ciekawe co to za rewolucyjne zmiany w dyÂżurach w Faktach ?? Ciekawe czy to na dÂługo czy tylko tak...okazjonalnie
I jak kto ma eMula to mo¿e sobie œci¹gn¹Ì Styœkê z Mamy ciêJustyna Pochanke
Prowadzi "Fakty" w TVN i wieczorny Magazyn 24 Godziny. Profesjonalna, wyjÂątkowo dociekliwa, o charakterystycznym gÂłosie.
ÂŻycie prywatne: 34 lata, matka Zuzi, Âżona Adama PieczyĂąskiego, dyrektora programowego TVN 24 - PoniewaÂż caÂłe Âżycie spĂŞdzam w pracy, to wÂłaÂśnie tam spotkaÂłam mĂŞÂżczyznĂŞ swojego Âżycia!
W dzieciĂąstwie: ChciaÂła byĂŚ fryzjerkÂą, dziÂś to marzenie jej cĂłrki.
Kariera: Absolwentka Wydzia³u Dziennikarstwa UW (bez tytu³u magistra), 6 lat pracowa³a w Radiu Zet, od 2001 roku w TVN 24. PopularnoœÌ zyska³a, prowadz¹c na ¿ywo relacje z zamachów na World Trade Center i Pentagon. Prowadzi w TVN g³ówne wydanie Faktów.
Sukcesy: zdobywczyni trzech WiktorĂłw - nagrody przyznawanej wybitnym osobowoÂściÂą telewizyjnym. ByÂła i Odkryciem roku, i OsobowoÂściÂą telewizyjnÂą, i Najlepszym prezenterem lub spikerem TV. Statuetki trafiÂły do pokoju cĂłrki, gdzie zostaÂły "oÂżenione z lalkami Barbie". Cieszy siĂŞ, Âże doszÂła do takiego miejsca, w ktĂłrym Âżaden z goÂści nawet nie prĂłbuje odmĂłwiĂŚ jej wywiadu.
Przeszkody: PrzechodzÂąc z radia do telewizji, musiaÂła skorzystaĂŚ z pomocy logopedy, specjalistĂłw od mimiki i zachowania przed kamerÂą. MusiaÂła np. oduczyĂŚ siĂŞ ÂżywioÂłowej gestykulacji.
ZwierzĂŞta: kocha psy, ma ich aÂż trzy: labradorkĂŞ, owczarka i kundelkĂŞ.
Wady i zalety: ogromnie pracowita, bardzo nerwowa, ogromnie wszystko przeÂżywa. Pali papierosy i wypija mnĂłstwo kawy.
No teÂż juÂż jestem prawie pewna, Âże to jakaÂś ÂżaÂłoba. Ten czarny trwa juÂż dÂługo, za dÂługo, a ile to moÂżna sprawdziĂŚ po naszych postach:: Kamil pisze:MoÂże poprostu Justyna ma ÂżaÂłobĂŞ bo to naprawdĂŞ dziwne Âżeby przez tak dÂługi czas pojawiaÂła siĂŞ w czarnym stroju :> Bardzo dziwne..
Tak, genialne spostrzeÂżenieTVN_FAN pisze:MoÂżna siĂŞ juÂż do tego przyzwyczaiĂŚ. WaÂżne, Âże ten czarny strĂłj jest na Justynie.
No ja tak teÂż zaczynam pomaÂłu sÂądziĂŚmarcin pisze:Oj, sÂądzĂŞ, Âże to jednak ÂżaÂłoba. Justyna Pochanke juÂż od bardzo dawna nosi czarny, praktyznie bez Âżadnych przerw
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości