Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Sylwia juzim da......
Nie za bardzo jestem zadowolony z tego ze wykrakaÂłem....ale staÂło siĂŞ
TrafiÂło na dobrÂą reporterkĂŞ (od zadaĂą specjalnych) wiec moÂże bĂŞdzie ciekawie :mhm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Nie za bardzo jestem zadowolony z tego ze wykrakaÂłem....ale staÂło siĂŞ
To wygl¹da na razie tak, jakby tylko we Wroc³awiu takie afery mia³y miejsce :devil: A mo¿e... :roll: zorganizowano coœ w rodzaju konkursu, który reporter wiêcej brudów z regionu wyci¹gnie, ten ca³¹ sobotê o nich bêdxzie opowiadaÌ :devil: Sylwia ma niucha to Wroc³aw os³awi z³¹ s³aw¹ ;) Pocieszeniem s¹ te relacje ze œwiata :spiewa:
TrafiÂło na dobrÂą reporterkĂŞ (od zadaĂą specjalnych) wiec moÂże bĂŞdzie ciekawie :mhm:
W kaÂżdÂą sferĂŞ zajrzaÂła :D ByÂły firmy, teatry... pozbieraÂła wszystko, co siĂŞ daÂło :D Nie wiedziaÂłem, Âże tyle tego moÂże byĂŚ :o A to jeszcze nie koniec zapewne :>

[ Dodano: Nie Gru 10, 2006 9:51 am ]
MoÂże ktoÂś wie, do ktĂłrej Sylwia toczyÂła maraton aferowy? :D
Bardzo mnie interesuje, czy wygrzebaÂła coÂś ze Âświata mediĂłw? :devil:
W koĂącu bardzo wnikliwie przekopaÂła niemal wszystkie Âśrodowiska :D Medialne chyba nie jest aÂż tak czyste, Âże wolne od afer :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Aj hew noÂł ajdija :shock:

gdyby Syla byÂła w 3mieÂście,to pewnie teÂż by coÂś znalazÂła.jak na razie 3city jest czyste.
ÂżaÂłujĂŞ,Âże tutaj nie ma takich konkretnych reporterĂłw jak Syla.szkoda,bo zieleniak tak bliziutko ;(

Adam,wykrakaÂłeÂś,wykrakaÂłeÂś,czy ty jesteÂś jakiÂś medium? :D moÂże coÂś ciekawego wykraczesz jeszcze np,Âże Syla musi osobiÂście sprawdziĂŚ czy wrocÂławska afera ma coÂś wspĂłlnego z 3miastem :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
warto mieĂŚ zdjĂŞcia konkretnych-ulubionych dziennikarzy TVN24 :rozglada: :rozglada: ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

aveo pisze:Aj hew noÂł ajdija :shock:
Nie wa¿ne ju¿ to :tanczy: Dziœ Sylwia w Dniu na ¿ywo informuje od rana o wznowieniu produkcji Corhydronu ;) I jak na zdecydowan¹ pierwszoplanowoœÌ seks-afery jest nawet doœÌ czêsto ten temat i Sylwia poprzez to wywo³ywana do odpowiedzi :)
A jak juÂż jÂą dopuszczÂą do gÂłosu, to gada i gada :spiewa: Zdarza siĂŞ, Âże jest czasami w towarzystwie ;)
gdyby Syla byÂła w 3mieÂście,to pewnie teÂż by coÂś znalazÂła.jak na razie 3city jest czyste.
ÂżaÂłujĂŞ,Âże tutaj nie ma takich konkretnych reporterĂłw jak Syla.szkoda,bo zieleniak tak bliziutko ;(

Ty ubolewasz, a wszystkie przekrĂŞtasy majÂą powĂłd do radoÂści :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Pozwolê sobie na pewn¹ z³oœliwiœÌ.W Gdaùsku woda jest trochê za g³êboka a Sylwia trenowa³a w wodzie po kolana :spiewa: :spiewa:
WidaĂŚ Âże sprawy corhydronu wrocÂławskie studio nie porzuciÂło a kto jest specjalistkÂą od corhydronu -Sylwia ,wiĂŞc bĂŞdziemy oglÂądaĂŚ jÂą caÂły dzieĂą
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Pozwolê sobie na pewn¹ z³oœliwiœÌ.W Gdaùsku woda jest trochê za g³êboka a Sylwia trenowa³a w wodzie po kolana :spiewa: :spiewa:
Jeœli wzi¹Ì to jako przenoœniê, b¹dŸ dos³ownie potraktowaÌ, powiem Tobie, ¿e ¿adna toù Sylwii nie straszna 8)
WidaĂŚ Âże sprawy corhydronu wrocÂławskie studio nie porzuciÂło a kto jest specjalistkÂą od corhydronu -Sylwia ,wiĂŞc bĂŞdziemy oglÂądaĂŚ jÂą caÂły dzieĂą
Po poÂłudniu juÂż raczej ''toboÂłki'' zwinĂŞli z Jeleniej :rozglada:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

adam pisze:W Gdaùsku woda jest trochê za g³êboka a Sylwia trenowa³a w wodzie po kolana :spiewa: :spiewa:
g³êboka i œmierdz¹ca Mot³awa ;( ;( ale kajakiem da siê przep³yn¹Ì,wios³o staje nawet dêba :shock: niektóre gdaùskie mewy nie maj¹ nogi.............

ale koniec ornitologii.kiedy tylko nadszed³ czas mojego ulubionego pasma,wszystko posz³a tak jak pójœÌ powinno :jupi: Syli relacja by³a druga.nadal sprawa corhydronu a nie seks-afery.a to z tego w³aœnie powodu,jak przedmówca zauwa¿y³ :) ,¿e relacja z Zielonej Góry. :tanczy: TVN24 nie znajdzie nigdy epszej reporterki w tym rejonie i we Wroc³awiu,Syla pokaza³a kto tu rz¹dzi 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

aveo pisze:...jak przedmĂłwca zauwaÂżyÂł :) ,Âże relacja z Zielonej GĂłry. :tanczy: TVN24 nie znajdzie nigdy epszej reporterki w tym rejonie i we WrocÂławiu,Syla pokazaÂła kto tu rzÂądzi 8)
PrzedmĂłwca zauwaÂżyÂł, Âże nie z Zielonej, tylko Jeleniej GĂłry :D ZielonÂą obsÂługiwaÂłby pewnie PoznaĂą ;)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Tak czy inaczej Sylwia jest reporterskÂą ksiĂŞÂżniczkÂą dolnego Âślaska i okolic :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Tak czy inaczej Sylwia jest reporterskÂą ksiĂŞÂżniczkÂą dolnego Âślaska i okolic :tanczy:
KsiĂŞÂżniczka raczej nie babraÂłaby siĂŞ w powodziowej wodzie :spiewa:
O Sylwii moÂżna ÂśmiaÂło napisaĂŚ, Âże Âżadnych wyzwaĂą siĂŞ nie boi... co innego zadania, a zwÂłaszcza Ci, ktĂłrzy w te niechlubne rzeczy sÂą czĂŞsto umaczani :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

A KsiĂŞÂżna od zadaĂą specjalnych-ten zwrot jest lepszy ?
Alchemik czy jesteÂś zdania Âże ksiĂŞÂżniczki nie powinny zadawaĂŚ siĂŞ z elementem spoÂłecznym-moze uroda i klasa jakÂą sobÂą reprezentuje Âłagodzi obyczaje niektĂłrych zwyrodnialcĂłw.
Jak bym wiedziaÂł Âże taka slicznotka przyjedzie to bardzo chciaÂłbym zeby u mnie w warszawie byÂła powĂłdÂż.
Moja ulubienica Joasia najwyzej co relacjonowaÂła to zapchane studzienki odprowadzajace wodĂŞ deszczowÂą.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:A KsiĂŞÂżna od zadaĂą specjalnych-ten zwrot jest lepszy ?
KsiĂŞÂżna :mhm: SzukaÂłbym jednak dalej :devil:
Alchemik czy jesteÂś zdania Âże ksiĂŞÂżniczki nie powinny zadawaĂŚ siĂŞ z elementem spoÂłecznym-moze uroda i klasa jakÂą sobÂą reprezentuje Âłagodzi obyczaje niektĂłrych zwyrodnialcĂłw.
Ja tak nie uwaÂżam :) Ale karty historii malujÂą takie ksiĂŞÂżniczki, ktĂłre raczej z plebsem siĂŞ nie brataÂły. OczywiÂście sÂą wyjÂątki, jak zawsze :D
Jak bym wiedziaÂł Âże taka slicznotka przyjedzie to bardzo chciaÂłbym zeby u mnie w warszawie byÂła powĂłdÂż.
Tak, tak, tak :lol: Lepiej przyznaj siĂŞ, Âże mieszkasz na bezpiecznym wzgĂłrzu :devil:
Moja ulubienica Joasia najwyzej co relacjonowaÂła to zapchane studzienki odprowadzajace wodĂŞ deszczowÂą.
I dziĂŞkowaĂŚ za to niebu, a nie dopraszaĂŚ siĂŞ o potop :devil: Bo ulubienica niewielkiej postury, to naraÂżona na niebezpieczeĂąstwo bardziej :uhh:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Rozmowa z panem WÂłodzimierzem SulejÂą... Sulejem :mhm: w kaÂżdym bÂądÂź razie z IPN we WrocÂławiu :) to nie jakieÂś zadanie specjalne, ale bardzo interesujÂąco jak dla mnie przeprowadzone :)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Czasami Sylwia musi odpoczywaĂŚ od spiskĂłw przekretĂłw i zwyrodnialcĂłw .Nie wiem nic na temat jej wieku ale stanu wojennego raczej nie pamiĂŞta ,wiec wysÂłano ÂślaskÂą KsiĂŞÂżnĂŞ na lekcjĂŞ historii w ramach szkolenia zawodowego :spiewa:
ODPOWIEDZ