Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Hahahahhaha i co :?: :?: :?: WyszÂło na moje :arrow: Anita miaÂła dwa dni wolne :!: Jest dziÂś w poranku a wy podnieÂśliÂście takie larum :twisted: Jak sie czujecie :?: NIe jest wam gÂłupio :?: :?: :?:
MAKEPOVERTYHISTORY
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Kubs, chyba nie wstaÂłes specjalnie po to zeby sprawdziĂŚ czy anita jest w Poranku? :lol: :arrow:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

arrow pisze: szanujesz go za dwulicowoœÌ i nielojalnoœÌ? brawo :? :arrow:
A czemu od razu dwulicowoœÌ i nielojalnoœÌ? Mo¿e chcia³ zmierzyÌ siê z wiêkszym wyzwnaiem? Moze znudzi³y mu siê dy¿ury w TVN24 i ciê¿ka praca, której i tak nikt nie zauwa¿y. Wszak wszystkie pochwa³y zbiera Justyna Pochanke i szefowie stacji. S¹dzê, ¿e ju¿ za rok Ziemiec dostanie Wikotra lub jak¹œ nagordê za pracê w Wiadomoœciach. Pracuj¹c w TVN24 wci¹¿ nie by³by rozpoznawany przez wiêkszoœÌ. Mo¿e to smutne, ale taka jest prawda. Dopiero w g³ownym serwisie mo¿na zaistnieÌ, poza nim nikt nie zwróci na Ciebie uwagi, nawet gdybyœ siê bardzo stara³. (Ewentualnie wylecisz z dy¿urów, a Twoje miejsce zajmie jakiœ Grzegorz Kajdanowicz).
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

ale tak sie tego nie za³atwia, móg³ wzi¹Ì kilkudniowy bezp³atny urlop i sobie robiÌ próby kamerowe w tvp, a nie tak prosto z pracy do konkurencji jechaÌ, to ¿enuj¹ce :? :arrow:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ten postĂŞpek Ziemca byÂłby ÂżenujÂącym, gdyby popeÂłniÂł go w stacji tv, gdzie
liczy siê np. lojalnoœÌ wobec pracowników. NajwyraŸniej on zrozumia³ kto
w tnv i tvn 24 liczy siĂŞ najbardziej i doszedÂł do wniosku, Âże nie ma czego
szukaÌ w tym gettcie z nisk¹ ogl¹dalnoœci¹. Mia³ mo¿liwoœÌ zaistnienia
na szerych wodach i skorzystaÂł z okazji.
I napewno nie ma z tego powodu wyrzutĂłw sumienia :!:
Kubs pisze:Hahahahhaha i co :?: :?: :?: WyszÂło na moje :arrow: Anita miaÂła dwa dni wolne :!:
Jest dziÂś w poranku a wy podnieÂśliÂście takie larum :twisted: Jak sie czujecie :?: NIe jest wam gÂłupio :?: :?: :?:
Nie nie jest mi g³upio. Czujê siê tak samo jak wczoraj. No... mo¿e troszkê gorzej. Bo skoro Anita nie odesz³a z tvn, to oznacza, ¿e nadal godzi siê na poni¿anie. Ta jej nieobecnoœÌ, to z pewnoœci¹ nie by³ jej pomys³, pewnie dwudniowy urlop zosta³ jej narzucony a odrobi go napewno w œwiêta.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Bosheeeee, Anity nie ma - Âźle, Anita jest - jeszcze gorzej, zdecydujcie siĂŞ ludzie o co wam w Âżyciu chodzi :!: :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

ByÂła :D ale tylko do 9.20 :!: bo potem ten cholerny Kulczyk zeznawaÂł :!: :twisted:
Ten urlop na pewno nie byÂł przypadkiem bo kaÂżdy kto obserwuje grafik Anitki wie Âże od wrzeÂśnia miaÂła duÂżo wolnych dni a najczeÂściej pracowaÂła tylko 4 razy w tygodniu :!: PamiĂŞtam ile Anitki byÂło przed wakacjami i byÂła o wiele czĂŞÂściej. Takie sÂą fakty :!: Po prostu nie ma dla niej miejsca w grafiku :cry:
Ale jak by³a dzisiaj w poranku to pewnie bêdzie jutro i mo¿e w pi¹tek a wtedy nie bêdzie w faktach o 16.45 :!: :!: :!: i mog¹ wtedy wzi¹œc kogoœ innego do tych faktów :!: :?: (wiadomo kogo mam na myœli)
Pewnie Anitka bĂŞdzie do piÂątku a potem weekend wolny czyli 5 dni pracy, 4 dni odpoczynku, 3 dni pracy :!: czyli w ciÂągu 2 tygodni caÂły tydzieĂą wolny :!:
PrzecieÂż to widaĂŚ goÂłym okiem jak ona ostatnio rzadko jest :!:
A przypomnijcie sobie np.ile pracuje jĂŞdrzejowka czy marciniak :!:
Poza tym jak to mozliwe Âże siĂŞ ma tyle wolnego :?:

A mo¿e po prostu dali jej wolne bo ka¿¹ jej pracowaÌ w œwiêta i sylwestra :!: :?:
Wiadomo, ze Anitka teraz dla nich Âżadna gwiazda nie jest wiĂŞc mogÂą jej ukÂładaĂŚ grafik jak chcÂą :!: :cry:
A zapewniam, ze pracy w ÂświĂŞta nikt na wÂłasne Âżyczenie nie bierze :!:

A Anitka caÂły czas te same szare marynarki nosi:cry: :cry: :cry:[/quote]
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

zresztÂą ona nawet do programu Kawa czy herbata nadawaÂłaby siĂŞ
tak naprwade bardzo zabwane... :?
szanujesz go za dwulicowoœÌ i nielojalnoœÌ? brawo
ja np szanuje go za to ze nie da³ siê tvn-owi nie wiadomo co dla niego szykowali :) a tak jest w g³ównym wydaniu Wiadomosci :)
Anicie ÂżyczyÂłbym aby wziĂŞÂła przykÂład z kolegi
dokÂładnie TAK :)
Hahahahhaha i co WyszÂło na moje Anita miaÂła dwa dni wolne Jest dziÂś w poranku a wy podnieÂśliÂście takie larum Jak sie czujecie NIe jest wam gÂłupio
nie nie jest... bo to oznacza ze pewnie jej nie bedzie w faktach popo³ódniowych albo ze ju¿ na sat³e jest w porankach :?
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

nie nie jest... bo to oznacza ze pewnie jej nie bedzie w faktach popo³ódniowych albo ze ju¿ na sat³e jest w porankach
:?: :?: :?: No w³¹œnie mo¿e wyrzucili j¹ ostatecznie z faktów :?: i bêdzie tylko obecna w porankach czyli nie wiêcej ni¿ 3 razy w tygodniu a jakby tak by³o to ja bym siê dziwi³ Anitce ¿e tego tvn-u jeszcze nie opuœci³a :cry: :!: :?:
Wtedy naprawdĂŞ nie mam pojĂŞcia po co ona jeszcze w tym tvn-nie ma pracowaĂŚ :?: :cry: Nie moÂże dawaĂŚ sobÂą tak pomiataĂŚ :!:
To ju¿ nie chodzi o mi³oœÌ do tv tylko o w³¹sn¹ godnoœÌ :!: :!: :!:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

kamuii pisze: tak naprwade bardzo zabwane... :?
Kamuii nie zrouzmia³aœ mnie. Uwa¿am, ¿e Anita jest tak dobra, ¿e poradzi¹³by sobie w ka¿dym programie. A prowadzenie Kawy czy herbaty wsytdu nikomu nie przynosi - obecnie to jeden z najlepszych programów we wszystkich polskich stacjacjach. mogliby tylko wyrzuciÌ Wo³ka i ten jego przegl¹d prasy w poniedzia³ek, ewentualnie zaprosiÌ Urbana. Wtedy nie bêdê mia³ pretensji.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

arrow pisze:Bosheeeee, Anity nie ma - Âźle, Anita jest - jeszcze gorzej, zdecydujcie siĂŞ ludzie o co wam w Âżyciu chodzi :!: :arrow:
Zrozum, Âże my chcielibyÂśmy, aby AnitĂŞ traktowano tak, jak na to zasÂługuje. NaleÂży siĂŞ Anicie odrobina szacunku dla jej dotychczasowej pracy, zasÂług dla tej telewizji.

KiedyÂś to siĂŞ dawaÂło wyczuĂŚ, teraz sytuacja wywrĂłciÂła siĂŞ do gĂłry nogami :!: NastÂąpiÂła straszna marginalizacja Anity :!:
I co najgorsze, i to utwierdza nas w naszych przekonaniach, nikt siĂŞ z tego nie wytÂłumaczyÂł.

Trudno jest siĂŞ cieszyĂŚ, nawet gdy Anita jest na wizji, gdy prowadzi tak maÂło znaczÂące programy.
A gdy jej nie by³o w Porankach - có¿ ... przynajmniej ja, mia³em nadziejê na jakiœ zwrot akcji, zdecydowany ruch ze strony Anity ...
Ostatnio zmieniony środa 08 gru 2004, 20:14 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ale popularnoœÌ i szacunek mo¿na zdobyÌ tylko w "Wiadomosciach" :!: :!: :!: lub jakims dobrym programie publicystycznym :!:
mogliby tylko wyrzuciĂŚ WoÂłka i ten jego przeglÂąd prasy w poniedziaÂłek, ewentualnie zaprosiĂŚ Urbana. Wtedy nie bĂŞdĂŞ miaÂł pretensji.
To tam WoÂłek prowadzi przeglÂądy prasy :?: :!:
Doktorku z tym Urbanem to lekkie przegiĂŞcie :!: Ja proponuje zrobiĂŚ 2 przeglÂądy prasy dla ludzi o poglÂądach lewicowych(czyli ciebie) i prawicowych(czyli ja) :lol:
Uwa¿am, ¿e Anita jest tak dobra, ¿e poradzi¹³by sobie w ka¿dym programie.
Zgadzam siĂŞ w 100% :lol: :) i wÂłaÂśnie tak to zrozumiaÂłem co napisaÂłeÂś wczeÂśniej :!:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Tak, ptrzeglÂądy prasy robia dziennikarze najwiĂŞkszych gazet i tygodnikĂłw, jednak bardzo czesto pojawia siĂŞ WoÂłek, ktĂłry bezczelnie robi reklamĂŞ swojej marnej gazety. inni zazwyczaj niemĂłwiÂą co sami napisali, lub nie rozpoczynajÂą przeglÂądu od wÂłasnego tytuÂłu. On potrafi mĂłwiĂŚ tylko o ÂŻyciu. Nie powiem, co mi siĂŞ robi jak go widze, wĂłwczas od razu wrzucam TVN24.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Kamuii nie zrouzmia³aœ mnie. Uwa¿am, ¿e Anita jest tak dobra, ¿e poradzi¹³by sobie w ka¿dym programie.
no to dobrze bo juÂż myslaÂłam ze jesteÂś przeciw Anitce... :)
prowadzenie Kawy czy herbaty wsytdu nikomu nie przynosi - obecnie to jeden z najlepszych programĂłw we wszystkich polskich stacjacjach.
ale jak by tam zdegradowali np PieĂąkowskÂą to chyba by ci siĂŞ nie spodobaÂło co ?? :)

a Black ma racjê my tylko chcemy by Anite i jej fanów potraktowano z szacunkiem nie obci¹¿aj¹c nas psychicznie widokiem A*tomata... w g³ównych
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

znowu nie ma Anity, wyglÂąda na to, Âże bĂŞdzie pracowaÂła tylko raz w tygodniu, Anitko dlaczego Ty sie tak dajesz degradowaĂŚ??? :arrow:
ODPOWIEDZ