Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Justyna Pochanke

Post autor: salladyn »

Dopiero teraz wrĂłciÂłem wiĂŞc z caÂłego serca Justyne gratuluje :!: :spoko: :spoko: :spoko: :jupi: :jupi: :jupi: :brawo: :brawo: :brawo:

Teraz to juÂż chyba nikt o zdorwych zmysÂłach nie ma wÂątpliwoÂści kto jest najlepszÂą dziennikarkÂą w Polsce :D
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

To i ja dodam, skoro "zapomniaÂłam" w ostatnim poÂście :evil2:

kamuii pisze:ReasumujÂąc gratuluje i cieszĂŞ siĂŞ ale nie ma znowu powodĂłw do "piania"
Pianie pozostawiamy Justynie na wizji :evil2:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

terraX pisze: Pianie pozostawiamy Justynie na wizji :evil2:
Có¿ za z³oœliwoœÌ.Po prostu sarkazm na nawy¿szym poziomie :lol: Rozumiem ¿e mo¿na komuœ zazdroœciÌ wiedzy profesjonalizmu i wdziêku ale bez przesady :evil:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
terraX
Bywalec
Bywalec

salladyn pisze:Có¿ za z³oœliwoœÌ.Po prostu sarkazm na nawy¿szym poziomie. Rozumiem ¿e mo¿na komuœ zazdroœciÌ wiedzy profesjonalizmu i wdziêku ale bez przesady.
Ha ha ha, a czytaÂłeÂś ktĂłrykolwiek z moich wczeÂśniejszych postĂłw? Bo wydaje mi siĂŞ Âże zaliczam siĂŞ to obroĂącĂłw Justyny (obojĂŞtnie w jakiej wersji: Pochanke czy PieczyĂąskiej), tylko tych bardziej sarkastycznych, a na takich chyba nie ma tu miejsca? Wyluzuj :wink:
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

terraX napisaÂła:
Pianie pozostawiamy Justynie na wizji :evil2:
uuu ... :dobani: , przesadziÂłaÂś z tÂą wypowiedziÂą :/ , a myslalem Âże jesteÂś fankÂą Justyny ...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

to ze ktos jest fanem nie znaczy ze jest bezkrytyczny ;)
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Kamuii sam siĂŞ sobie dziwiĂŞ ale ostatnio coraz czĂŞÂściej siĂŞ zgadzam z TobÂą
Kto jak kto ale terraX zalicza siê do tych, którzy o Justynie jeszcze nie powiedzieli z³ego s³owa wiêc spokojnie nie dobierajcie sobie wszystkiego tak g³êboko do serca a i poczytajcie w wolnej chwili inne jej posty to zobaczycie, ¿e s³ynie ona z niekonwencjonalnego stylu pisania

WiĂŞc raz jeszcze wiĂŞcej luzu i jak pisze kamuii
Cytat:
to ze ktos jest fanem nie znaczy ze jest bezkrytyczny
To tyle mojego skromniutkiego zdania :D
Wczorajszy program choĂŚ bez Justyny (raz jeszcze wielkie brawo !! ) to z bardzo Âładnym zakoĂączeniem Kajdanowicza - to byÂł naprawdĂŞ dobry tekst lepszy jak czasem u Justyny moÂżna usÂłyszeĂŚ.

No i nale¿y oczekiwaÌ do godziny 19:00 jak przywita nas Najlepsza Dziennikarka Polski Justyna Pochanke, której to sukcesu nie chcia³a Nam podobno przekazaÌ inna pracownica stacji TVN (na podstawie domys³ów z innego w¹tku)
ZIMA
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

Justyna dziÂś w Âświetnym nastroju, buÂźka caÂły czas uÂśmiechniĂŞta od ucha do ucha :D , pomijajÂąc reportarz o chÂłopczyku, ktĂłry zmarÂł :(... aÂż Âślina w gardle stanĂŞÂła ...

no to parĂŞ capsĂłw

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
terraX
Bywalec
Bywalec

Fantastycznie to dziÂś poprowadziÂła i niech mi ktoÂś powie, Âże ona nie jest najlepszÂą prowadzÂącÂą... (przyprawiliÂście mi takÂą gĂŞbĂŞ, Âże chyba uwierzĂŞ, Âże tylko ja mogÂłabym powiedzieĂŚ, Âże Justyna nie jest najlepsza :evil2:)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Fakty wspania³e !!Forma wyborna, uœmiech od ucha do ucha przez prawie ca³y program. Reakcja na materia³ ... . Có¿...pewnie ka¿dy by tak zareagowa³ ale Justyna jest jak ju¿ niejednokrotnie mo¿na by³o zauwa¿yÌ przy wielu okazjach bardzoooo wra¿liwa. Bardzo j¹ takie ludzkie dramaty wzruszaj¹.
No i to dziwne zakoĂączenie...CzyÂżby maÂła niespodzianka i jutro teÂż usÂłyszymy punkt 19: " Justyna Pochanke, Fakty Witam PaĂąstwa" ?? :wink:
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

TVN_FAN pisze:CzyÂżby maÂła niespodzianka i jutro teÂż usÂłyszymy punkt 19: " Justyna Pochanke, Fakty Witam PaĂąstwa"
ByÂłoby miÂło. :lol: MyÂślĂŞ, Âże to prawdopodobne, GrzeÂś w Brukseli, Piotr w popoÂłudniowych, BoguÂś w M24... a Justyna w Faktach.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Przy caÂłej mojej sympatii dla Justyny czasme jednak powinna siĂŞ zastanowiĂŚ co mĂłwi :/

JuÂż nie mĂłwiĂŞ Âże mam nadzieje Âże choĂŚ trochĂŞ z 10 000 $ ktĂłre wczoraj zgarnĂŞÂła przeznaczy na pomoc dziewczynce popaÂżonej do czego tak ochoczo namawiaÂła.
Jednak komentarz o tym Âże materiaÂł o zmarÂłym chÂłopcu byÂł zamiast pomnika jest nie na miejscu :/

Ciekawe czy sama ten genialny komentarz wymyÂśliÂła ?
Android <3
terraX
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:JuÂż nie mĂłwiĂŞ Âże mam nadzieje Âże choĂŚ trochĂŞ z 10 000 $ ktĂłre wczoraj zgarnĂŞÂła przeznaczy na pomoc dziewczynce popaÂżonej do czego tak ochoczo namawiaÂła.
Jednak komentarz o tym Âże materiaÂł o zmarÂłym chÂłopcu byÂł zamiast pomnika jest nie na miejscu
:zdziwko: ymmm ja go zupeÂłnie inaczej odebraÂłam i nie widzĂŞ nic niestosownego w takim zakoĂączeniu.
Co do dziewczynki.... niech kaÂżdy patrzy na siebie naprawdĂŞ.... komĂłrka w dÂłoĂą i 7126 POMOC.
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

DZis w TVN24, byÂł krĂłtki filmik o StyÂśce i o tym ze zostaÂła dziennikarzem roku. Taki jakby zwiastun, cos podobnego do "jestesmy po to by je pokazac", itd, pokazali jak prowadzi fakty i odbiera nagrode.... :D miÂło byÂło to zobaczyc:)
....w świecie Faktów....
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Justyna Pochanke bedzie gosciem jutro w programie "Dzien Dobry TVN"... :P :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ODPOWIEDZ