Teraz to juÂż chyba nikt o zdorwych zmysÂłach nie ma wÂątpliwoÂści kto jest najlepszÂą dziennikarkÂą w Polsce

Moderator: Łukasz
Có¿ za z³oœliwoœÌ.Po prostu sarkazm na nawy¿szym poziomieterraX pisze: Pianie pozostawiamy Justynie na wizji :evil2:
Ha ha ha, a czyta³eœ którykolwiek z moich wczeœniejszych postów? Bo wydaje mi siê ¿e zaliczam siê to obroùców Justyny (obojêtnie w jakiej wersji: Pochanke czy Pieczyùskiej), tylko tych bardziej sarkastycznych, a na takich chyba nie ma tu miejsca? Wyluzujsalladyn pisze:Có¿ za z³oœliwoœÌ.Po prostu sarkazm na nawy¿szym poziomie. Rozumiem ¿e mo¿na komuœ zazdroœciÌ wiedzy profesjonalizmu i wdziêku ale bez przesady.
To tyle mojego skromniutkiego zdaniato ze ktos jest fanem nie znaczy ze jest bezkrytyczny
ByÂłoby miÂło.TVN_FAN pisze:CzyÂżby maÂła niespodzianka i jutro teÂż usÂłyszymy punkt 19: " Justyna Pochanke, Fakty Witam PaĂąstwa"
:zdziwko: ymmm ja go zupeÂłnie inaczej odebraÂłam i nie widzĂŞ nic niestosownego w takim zakoĂączeniu.kamuii pisze:JuÂż nie mĂłwiĂŞ Âże mam nadzieje Âże choĂŚ trochĂŞ z 10 000 $ ktĂłre wczoraj zgarnĂŞÂła przeznaczy na pomoc dziewczynce popaÂżonej do czego tak ochoczo namawiaÂła.
Jednak komentarz o tym Âże materiaÂł o zmarÂłym chÂłopcu byÂł zamiast pomnika jest nie na miejscu
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości