W bardzo radosnym nastroju był- to chyba świeta na niego tak wpłyneły i fakt, że pierwszy raz od dawien dawna pojawił sie w popołudniowej porze w serwisach. Tak, ja też stałam sie jeszcze bardziej radosna!

Moderator: Łukasz
Z jednej strony niestety, ale z drugiej "stety" bo dzieki porannym serwisom w wydaniu Krzysia, jakoś lepiej mi sie wstaje. Pomimo że brzmienie głosu ma takie bardziej do poduszki, to ten facet właśnie w porannych godzinach działa na mnie... hmm pobudzajÂąco!adam pisze:Ale w nowym roku wszystko wrociło do normy
Krzysztof jak za starych czasow prowadzi serwisy o poranku.
Rewelacja! No i s³ynna marynara w paski, niektórzy na ni¹ niegdys narzekali, bo za czêsto i do znudzenia w niej wystepuje. A ja w³aœnie w niej lubie go najbardziej, i muszê dodaÌ, ¿e od jakiegoœ czasu wcale tak czêsto juz jej nie nosi, i jak go dzis w niej zoabczy³am to a¿ k¹ciki ust mi sie podnios³y. Jeszcze maleùkie dyskretne marzenie mam -caps z InterNET- tam jest Krzyœ bez krawataadam pisze:No to jak siê spodoba³o to trzeba iœÌ za ciosem]
DziĂŞkuje ci adam w zaangazowanie siĂŞ w capsy,ale rĂłwnieÂż we wÂątek o Krzysiu, ktĂłry dzieki Twojej pomocy odÂżyÂł na nowo. a uwaÂżam, Âże warto - bo KrzyÂś -jak uwaÂżam to naprawdĂŞ swietny prezenter. MoÂże na poczÂątku miaÂł swoje maÂłe wpadki (jak kazdy) ale teraz doskonale radzi sobie za stoÂłem prezenterskim i ze stresem zwiÂązanym z byciem na wizjiadam pisze:Teraz coraz mniej czasu mam aby siĂŞdzieĂŚ przy komputerze-ale postaram siĂŞ nie zapomnieĂŚ ale to dopiero w poniedziaÂłek
Tak mi wstyd, ale nie mam zielonego pojĂŞcia czy NET to autorski program Krzysia, moÂże ktoÂś na forum jest lepiej poinformowany to niech nas oÂświeci :rydzyk:adam pisze:eÂśli siĂŞ orientujĂŞ to InterNET jest programem autorskim Krzysia -popraw mnie Nika jeÂśli siĂŞ mylĂŞ
i ja rĂłwniez czĂŞsto na nie zaglÂądam, a trzeba przyznaĂŚ, Âże czasami uda mu siĂŞ pokazac nam "prawdziwe pereÂłki"adam pisze:Bardzo czĂŞsto sprawdzam strony internetowe o ktĂłrych mĂłwi .
:rydzyk: teÂż mam takÂą nadziejĂŞadam pisze:TrochĂŞ Krzysztof jest przez forumowiczĂłw niedoceniany ale mam nadziejĂŞ Âże temat o nim przeÂżyje renesans
adam pisze: Teraz znakomicie sobie radzi i mogĂŞ powiedzieĂŚ Âże jest jednym z najbardziej naturalnych prezenterĂłw
adamie stokrotne dziêki :* :* politycy powinni zacz¹Ì braÌ przyk³ad z Ciebie- jak obieca³eœ -tak zrobi³eœ -i to w najszybszym mo¿liwym terminie :brawa:adam pisze: oto obiecane capsy
tradycyjnie bez krawata
BiorĂŞ to za zachĂŞtĂŞ do napisania postu w tym temacieadam pisze:TrochĂŞ Krzysztof jest przez forumowiczĂłw niedoceniany ale mam nadziejĂŞ Âże temat o nim przeÂżyje renesans
Proponujê pójœÌ dalejNika pisze:Jeszcze maleùkie dyskretne marzenie mam -caps z InterNET- tam jest Krzyœ bez krawata![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości