Krzysztof Górlicki
Moderator: Łukasz
Krzysztof Górlicki
Chyba nie ma osobnego wątku o tymże prezenterze...
Co o nim sądzicie?
Ja, szczerze mowiąc, z niechecia oglądam porankowe serwisy w jego wydaniu. On + jeszcze Porada powoduje, że przełączam TVN24. A kiedys tak lubiłem Poranki...
A poza tym, czy kiedykolwiek Górlicki w serwisach miał założoną inną marynarke niż tą w paski ??
Co o nim sądzicie?
Ja, szczerze mowiąc, z niechecia oglądam porankowe serwisy w jego wydaniu. On + jeszcze Porada powoduje, że przełączam TVN24. A kiedys tak lubiłem Poranki...
A poza tym, czy kiedykolwiek Górlicki w serwisach miał założoną inną marynarke niż tą w paski ??
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka 

On sie nie nadaje do porankow. Pamietam, że kiedyś był w weekend, to wtedy całkiem ciekawie go sie oglądało. Wtedy dominują tematy lekkie, przyjemne. I radził sobie bardzo dobrze. Sprawa może byc też inna, byc może Gorlicki nie jest przyzwyczajony do tak rannych godzin i jest po prostu w Poranku troszeczke nieprzytomny. Nie każdy jest stworzony do wstawania w środku nocy.
Ale ogolnie sądze, że sie wyrobi, już sie wyrabia, na początku byÂł katastrofą, teraz mimo, że jest najsłabszym ogniwem serwisow TVN24, to jest jako tako.
A Onet.linku już nie ma. Po raz ostatni program nadano w piątek, ... 13 stycznia 2006. I jak tu nie mowic o pechu?
Ale ogolnie sądze, że sie wyrobi, już sie wyrabia, na początku byÂł katastrofą, teraz mimo, że jest najsłabszym ogniwem serwisow TVN24, to jest jako tako.
A Onet.linku już nie ma. Po raz ostatni program nadano w piątek, ... 13 stycznia 2006. I jak tu nie mowic o pechu?

krzysztof gĂłrlicki
Nie trawie go. Jak go widze, ale przede wszystkim słysze, to dostaje torsji. On tak okropnie, sztucznie i beznadziejnie intonuje wyrazy, że po prostu słuchac sie tego nie da. 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Bo on ją ma zawsze. Jedynie na OnetLink zakładał inneGrand pisze:hyhyhy - Gorlicki dziś znow miał marynarke w paski

----------------------------------------
Dziś w Poranku nawet troche żywszy był nasz tytułowy bohater. Dodał nawet kilka słów od siebie, co można było rozpoznac po intonacji. Ostrzegał przed śliskimi drogami.
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka 

Ojj będę tu chyba outsiderem, ale mam nieco odmienne zdanie co do pana Krzysia Górlickiego. Bardzo lubię gdy prowadzi Poranki w TVN24, a ten jego głos no cóż, ale dla mnie brzmi on całkiem ciepło i pozytywnie, no ale byc może rzeczywiście to działa na niektorych usypiająco
A co do marynarki, to ostatnio widziałam go w jakiejś innej i... od razu zateskniłam za ta w paski, marynarka w paski jest po prostu the best

A co do marynarki, to ostatnio widziałam go w jakiejś innej i... od razu zateskniłam za ta w paski, marynarka w paski jest po prostu the best