Fakty - program informacyjny TVN
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Nie wiem, mo¿e to ja jestem œlepy, ale tam nie ma zbyt du¿ej ró¿nicy. Jeœli kamera na obu zdjêciach stoi w tym samym miejscu to mo¿na stwierdziÌ, ¿e s¹ plus-minus równi. Popatrzcie gdzie koùczy siê czubek ich g³ów - dok³adniej na mapê z ty³u. G³owa B. Rymanowskiego zakrywa wiêcej, a u Anity Werner widaÌ wiêkszy kawa³ek pó³nocnego-wschoduBlack Jack '62 pisze:Zw³aszcza na tych pierwszych zdjêciach widaÌ ró¿nicê!

Ale przecie¿ ta kamera nie stoi tam ci¹gle. Tylko do zapowiedzi Faktów j¹ tam bior¹ a potem znów przesuwaj¹ przed biurko prowadz¹cego. I dlatego za ka¿dym razem jest w trochê innym miejscu. Poza tym zwróÌ uwagê na to, ¿e ko³o Anity po lewej stronie s¹ dwa telewizory widoczne, a ko³o Rymana trzy.szymcio9 pisze:Jeœli kamera na obu zdjêciach stoi w tym samym miejscu to mo¿na stwierdziÌ, ¿e s¹ plus-minus równi. Popatrzcie gdzie koùczy siê czubek ich g³ów
-
- Fan Forum
Zmiany w Faktach i TVN24
dlaczego tak krytykujecie TVN
1) jezeli TVN chce zatrudnic prezenterow z tvp 3 to niech zatrudnia
Sadze ze Motylowa to jena z lepszych prezenterow tej stacji
(slawek nie, bo mnie denerwuje)
2)TVN pozbyl sie Lisa pod bzdurnym powodem wiec teraz niech cierpi.Tomek Lis znalazl sobie prace z stacji ktora mu pozwoli na wszysto czego bedzie chcial, i to jest chyba lepsze dla niego
3)sadze rowniez ze wraz z nowymi prezenterami(jezeli przyjda) powinna sie zmienic oprawa graficzna faktow a takze calaej telewizji TVN24

1) jezeli TVN chce zatrudnic prezenterow z tvp 3 to niech zatrudnia
Sadze ze Motylowa to jena z lepszych prezenterow tej stacji
(slawek nie, bo mnie denerwuje)
2)TVN pozbyl sie Lisa pod bzdurnym powodem wiec teraz niech cierpi.Tomek Lis znalazl sobie prace z stacji ktora mu pozwoli na wszysto czego bedzie chcial, i to jest chyba lepsze dla niego
3)sadze rowniez ze wraz z nowymi prezenterami(jezeli przyjda) powinna sie zmienic oprawa graficzna faktow a takze calaej telewizji TVN24