tzn tez nie rozumiem co jest ciekawego w udajÂącej dziennikarkĂŞ maÂło profesjonalnej Pochanke.ALe nie porĂłwnuje jej stylu do stylu PieĂąkowskiej bo ona jest profesjonalistkÂą wszystko jedno w jakiej jest TV.
Ps.Durczok Pienkowska Holecka PawÂłowski Lis RULEZ
BTW.sukowatoœÌ Pochanke mo¿na porownaÌ tylko do Gawryluk z Polsatu
pozatym jest gwiazdÂą tylko dlatego Âże jest z jednym z grubych ryb w TVN
Czytam i jestem w szoku. Albo Ty czÂłowieku nie wiesz co to znaczy prawdziwe dziennikarstwo albo jestes uprzedzony do Pochanke i co by nie robiÂła bedziesz jÂą krytykowaÂł bo ja innego wyjÂścia nie widzĂŞ.
P.S. Ja popieraÂłem to, ze Holecka jest profesionalistkÂą w tym co piszesz (no Lis tez rzecz jasna). Danuta Holecka ktĂłrÂą niestety przeniesiono na sobotĂŞ a dali tego kurdupla PieĂąkowskÂą w niedzielĂŞ.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
Aro Aro mo¿e by tak wiêcej kultury - Pieùkowska i kurdupel - có¿ to ¿e ktoœ nie jest wysoki nie powinno go dyskredytowaÌ. Nota bene Pieùkowska powróci³a na swoje sta³e miejsce - zawsze prowadzi³a niedzielne wydania. Natomiast Danuta Holecka prowadzi teraz g³ówne wydania WIADOMOŒCI w pi¹tki i soboty - a wiêc wesz³a w miejsce Jeneralskiego.
Kurdupel nie jest okreÂśleniem obraÂźliwym. Ja stwierdziÂłem fakty i tak uwazam. To kurdupel i wcale nie z tego powodu jej nie lubiĂŞ.
W niedzielĂŞ "WiadomoÂści" prowadziÂła Holecka wiĂŞc...to byÂło jej miejsce. Przeciez po usuniĂŞciu Jeneralskiego Pienkowska prowadziÂła sobie Wiadomosci od czwartku do soboty i tak mogÂło zostac.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
Oj widze, ¿e niezbyt dok³adnie œledzisz wydarzenia na polskim rynku medialnym. Ju¿ od kilku lat niedzielne Wiadomoœci prowadzi³a Pieùkowska. A w³asnie to wydanie uwa¿ane jest przez wielu za najwa¿niejsze - po mimo i¿ to niedziela, na œwiecie nic siê nie dzieje a polskie ¿ycie polityczne tego dnia praktyczne zamiera to w³aœnie niedzielne wydanie Wiadomoœci o 19.30 gromadzi najwiêksz¹ w ca³ym tygodniu widownie, siêgaj¹c¹ czasami a¿ 8 milionów widzów. Kilka miesiêcy temu Pieùkowska zosta³a jednak od niego odsuniêta a o 19.30 dy¿ur dosta³a Danuta Holecka. By³y szef Wiadomoœci Piotr S³awiùski t³umaczy³, ¿e w ten sposób chce uwolniÌ program od rutyny i daÌ szanse na zaistnienie innym dziennikarzom, pracuj¹cym do tej pory w ciemu swoich kolegów. Jednak od razu pojawi³y siê g³osy - tu prym wiód³ Tomasz Na³êcz- iz jest to ukaranie Pienkowskiej za ostre wywiady w Radiowej Trójce dotycz¹ce Afery Rywina. Kiedy S³awiùskiego zast¹pi³a Bretes wprowadzono nowe zmiany - Durczok prowadzi³ wydania od poniedzia³ku do czwartku a Pieùkowska od piatku do niedzieli. Ostatnio jednak wszytko powróci³o do dawnego stanu tj Pienkowska niedzila - wtorek, Durczok sroda i czwartek a miejsce Jeneralskiego (teraz tylko wydawca g³ownych Wiadomoœci i prowadz¹cy Monitor Wiadomoœci) pojawi³a siê Holecka, która podczas krótkiego okresu prowadzenia niedzielnych wydaù zaskarbi³a sobie sympatie widzów i bardzo dobre oceny Akademii Telewizyjnej. I to tyle Aro. Sorry za ten wyk³ad
Holecka prowadzi wiadomoÂści w piÂątek i sobote ostatnio byÂła w niedziele fakt ale to tylko zastĂŞpstwo niedziela pon i wt pieĂąkowska Âśroda i czwartek durczok
hmmm ja sama jestem niskiego wzrostu i uwaÂżam Âże kurdupel to sÂłowo obraÂźliwe a PieĂąkowska i Holecka sÂą tak samo profesjonalne natomiast co do poprzedniego postu i zarzutĂłw Âże nie znam sie profesjonalizmie dziennikarzy to przpomnijcie sobie waszÂą profesjonalnÂą JustynĂŞ z 11.09.2001 kiedy to przerywaÂła i dziczaÂła tak Âże ta druga redaktor chyba Radziszewska nie mogÂła siĂŞ wypowiedzieĂŚ !!!! pozatym za bardzo jest zacietrzewiona.
Zapewne, ale ja wcale nie piszĂŞ, Âże to Âźle.
Widocznie Admin nie czuje takiej potrzeby, a poza tym ile czasu musiaÂł by spĂŞdziĂŚ na wnikliwej obserwacji wszystkich postĂłw w danym temacie, hmm?
Ty siĂŞ mnie pytasz? No tak "zwracasz siĂŞ do wszystkich" ok. No chyba w czerwcu, jesli to jego liceum nie jest... no wiĂŞcie... takie... "specjalne" .
maciejek pisze:a poza tym ile czasu musiaÂł by spĂŞdziĂŚ na wnikliwej obserwacji wszystkich postĂłw w danym temacie, hmm?
Hmm... czytam wszystkie posty na bie¿¹co ale jeœli dyskusja schodzi z jednego tematu na drugi, to czy na pewno jest sens rozdzielaÌ? Poza tym w tej czêœci Forum podarowa³em Wam Krasa, który te¿ siê Wami opiekuje.
Dziêki Ci za wielki dar, ale jakoœÌ nie mo¿na tego za bardzo odczuÌ, prócz mo¿e jednej sytuacji, nie pamiêtam co to dikladnie by³o. . Bez obrazy dla Krasa oczywiœcie.