Dyżury w TVN24
Moderator: Łukasz
Ale to nie tÂłumaczy pojawienie siĂŞ Marty o poranku w sob i niedziele, ktĂłra zawsze [ ponad 2 lata] miaÂła wieczory. MNIE TO BARDZO UCIESZYÂŁO choĂŚ wolaÂłbym teraz podziwiaĂŚ Danute Kondratowicz a nie KalczyĂąskÂą ponownie.
Ciekawe CZy w zwiÂązku z Ziemcem coÂś siĂŞ zmieni w tygodniu. MoÂże rano Marciniak, a w dzieĂą Anita Werner.
Ciekawe CZy w zwiÂązku z Ziemcem coÂś siĂŞ zmieni w tygodniu. MoÂże rano Marciniak, a w dzieĂą Anita Werner.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Myœle, ¿e siê nic nie zmieni a znikniêcie Ziemca spowoduje jeszcze wiêksz¹ obecnoœÌ Jêdrzejowskiej.
Zobaczycie, Âże przez caÂły czas bĂŞdzie automatk* a o normalnych grafikach nie mamy co marzyĂŚ. Wszystko wskazuje na to, Âże bĂŞdzie tak jak jest i bĂŞdzie dobrze jak nie bĂŞdzie jeszcze gorzej choĂŚ to trudno mi sobie wyobraziĂŚ.
Jak przez kolejny miesiÂąc nic siĂŞ nie zmieni to pozostanie tak jak jest a to co my tu piszemy pozostanie w sferze naszych marzeĂą.

Zobaczycie, Âże przez caÂły czas bĂŞdzie automatk* a o normalnych grafikach nie mamy co marzyĂŚ. Wszystko wskazuje na to, Âże bĂŞdzie tak jak jest i bĂŞdzie dobrze jak nie bĂŞdzie jeszcze gorzej choĂŚ to trudno mi sobie wyobraziĂŚ.
Jak przez kolejny miesiÂąc nic siĂŞ nie zmieni to pozostanie tak jak jest a to co my tu piszemy pozostanie w sferze naszych marzeĂą.
-
- Zbanowany
- Kontakt:
To siĂŞ wziĂŞÂło z zafascynowania TVN24 i z zafascynowania wszelkimi grafikami.tobi pisze:No no WIDZE,ÂŻE mam konkurenta co do Âśledzenia grafikĂłw TVN24.
A skÂąd siĂŞ to wzieÂło . z zafascynowania inforamcjÂą czy zafascynowania TVN24?

Jêdrzejowska bêdzie pewno teraz przez ca³y tydzieù z Piotrem na zmiane. Straszne, ¿e ona ma tak du¿o magazynów o 11, tzn 3, wiec druga osoba ma 2!! Czysty nepotyzm!. Nie dziwie sie, ¿e Krzysiek chcia³ odejœÌ, skoro jeszcze niedawno prowadzi³ magazyn 24 Godziny o 21:30, a teraz mia³ dy¿ury jak Jêdrzejowska a*utomat!!
Anita Werner jest the best!!!
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Wtorek by³ doœÌ specyficznym dniem bo praktycznie przez ca³y dzieù transmitowano obrady komisji œledczej i np. nie by³o magazynu 24 godziny. We wtorek przez chwilê zopbaczy³em poradê wiêc to on zapewne mia³ wtedy dy¿ur ale nie mia³ wielu okazji do prowadzenia serwisu. NIe wiem czy by³a 2 osoba ale przypuszczam, ¿e nie a nawet jak by³a to mo¿e 1 serwis prowadzi³a. Dla mnie to mog¹ byÌ obrady przez ca³y czas bo przynajmiej tej A*tomatki nie muszê ogl¹daÌ.
Dzisiaj oczywiÂście znĂłw ten wstrĂŞtny babsztyl
nepotyzm rzÂądzi i trzyma siĂŞ mocno

Dzisiaj oczywiÂście znĂłw ten wstrĂŞtny babsztyl

nepotyzm rzÂądzi i trzyma siĂŞ mocno

O! prosze..... Nie ma A*utomata TVN24 Anny JĂŞdrzejwskiej. 5 dzieĂą KalczyĂąska. Nie mĂłwilem, ona jest jak chorÂągiewka . I weekend i tydzieĂą. Na zawoÂłanie jest Ania. Teraz jÂą wykoĂączÂą jak Ziemca.W sumie to nie majÂąkogo dawaĂŚna dyÂżury skoro odsuneli Marte Kuligowska i Danute Kondratowicz a Ziemca wyrzucili.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Nie no tobi przesadzasz. To chyba wyró¿nienie ¿e kalczyùska jest 5 dzieù. Ja to pojmuje tak ¿e jak ktoœ jest tak czêsto to dla stacji coœ znaczy.
Anitka jest tam tylko 2 razy w tygodniu i widaĂŚ Âże jest dla nich nikim.
POza tym prowadzi magazyn 24 godziny a to coÂś znaczy. Ale z drugiej strony ja juÂż tam nic nie rozumiem. Najpierw kreowali Anitke na gwiazdĂŞ a teraz jÂą zeszmacili i nie dajÂą je w ogĂłle prowadziĂŚ dnia na Âżywo a pracuje tylko 4 razy w tygodniu. Potem byÂł ziemiec ktĂłry najpierw byÂł w magazynie 24 godziny i prowadziÂł go bardzo czĂŞsto a potem dali mu tylko serwisy. Teraz kalczyĂąska ktĂłra na poczÂątku byÂła bardzo czsto a potem staÂła siĂŞ reporterkÂą i znĂłw jest duÂżo jej na antenie. A A*tomatka pewnie regeneruje siÂły lub moÂże przygotowuje siĂŞ do prowadzenia np.faktĂłw popoÂłudniowych. Kto wie.
Mniak pisa³, ze ona tez ma je prowadziÌ a ostatnie ruchy wskazuj¹, ¿e chca z niej zrobiÌ jak¹œ gwiazdê.

Anitka jest tam tylko 2 razy w tygodniu i widaĂŚ Âże jest dla nich nikim.
POza tym prowadzi magazyn 24 godziny a to coÂś znaczy. Ale z drugiej strony ja juÂż tam nic nie rozumiem. Najpierw kreowali Anitke na gwiazdĂŞ a teraz jÂą zeszmacili i nie dajÂą je w ogĂłle prowadziĂŚ dnia na Âżywo a pracuje tylko 4 razy w tygodniu. Potem byÂł ziemiec ktĂłry najpierw byÂł w magazynie 24 godziny i prowadziÂł go bardzo czĂŞsto a potem dali mu tylko serwisy. Teraz kalczyĂąska ktĂłra na poczÂątku byÂła bardzo czsto a potem staÂła siĂŞ reporterkÂą i znĂłw jest duÂżo jej na antenie. A A*tomatka pewnie regeneruje siÂły lub moÂże przygotowuje siĂŞ do prowadzenia np.faktĂłw popoÂłudniowych. Kto wie.

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ja teÂż siĂŞ tego boje
Teraz to nawet na popoÂłudniowe nie mogĂŞ spokojnie czekaĂŚ bo caÂły czas mam przeczucie, Âże zjawi siĂŞ tam jĂŞdrzejowska.
A moÂże ma tygodniowy urlop
Raz miaÂła caÂły tydzieĂą wolnego ale wtedy jeszcze byÂł ziemiec. W koĂącu wielka gwiazda sama sobie moÂże ustalaĂŚ grafik
MĂłdlmy siĂŞ aby siĂŞ tak nie staÂło.

Teraz to nawet na popoÂłudniowe nie mogĂŞ spokojnie czekaĂŚ bo caÂły czas mam przeczucie, Âże zjawi siĂŞ tam jĂŞdrzejowska.

A moÂże ma tygodniowy urlop

MĂłdlmy siĂŞ aby siĂŞ tak nie staÂło.

dok³adnie mo¿e ma jakieœ próby kamerowe czy coœ i bedzie mia³a zastepstwo za A*tomata...ojoj, a ja sie boje ze ta nieobecnoœÌ Jêdrzejowskiej w tvn24 to po prostu zapowiedŸ jej pojawienia sie w weekendowych faktach
tobi to z Mo**dÂą jest zaje***ste

a co do KalczyĂąskiej to cieszĂŞ siĂŞ z jej awansu ale Âżby jej tam tak nie wykoĂączyli jak Anity czy Ziemca...
Android <3