Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

A co czym dyskusja siĂŞ toczyÂła? Ma moÂże ktoÂś wiĂŞcej capsĂłw?
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Dyskusja ogĂłlnie o plebiscycie na dziennikarza roku, o dziennikarstwie w ogĂłle i troszkĂŞ o Faktach.
Aha no i widaĂŚ byÂło jaka z Justyny jest "wiercipiĂŞta" i jak Âświetnie nad sobÂą panuje w Faktach, chociaÂż pewnie przychodzi jej to z trdnoÂściÂą. :wink:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Na TVP2 przed chwila bylo o Grand Press przed chwila rowniez wypowiadala sie Justyna Pochanke... :D :D :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A w porze Damy pik rano o 11 50 tez byla zajawka o Justynie i jej drodze Kariery :]

Swoj¹ droga troszke jednak dziwi mnie ten szum wokó³ niej i tej nagrody zazwyczaj tak nie robi¹ rozg³osu no ale Piczyùski dba o rozg³os :D

Ale to nawet fajnie bo moÂżna czegoÂś siĂŞ dowiedzieĂŚ
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

:mad: TeÂż mi nie mieli kiedy zjazdu wyznaczyĂŚ :mad: No ale od czego jest magnetowid i funkcja REC :wink:

No wiĂŞc dziÂś Justyna byÂła jakiej nie znamy-uÂśmiechniĂŞta, wyluzowana i taka baaardzo naturalna :wink: :D PeÂłny luzzz :D
Rozmowa te¿ by³a bardzo ciekawa i interesuj¹ca (có¿ w koùcu rozmawia³y dwie gwiazdy TVN :D -ale o tym gdzie indziej :D )

ÂŚwietnie siĂŞ staÂło, ze to wÂłaÂśnie Ona poprowadzi to poniedziaÂłkowe jubileuszowe wydanie 8) Pewnie to tylko jeden dzieĂą bĂŞdzie - ale to nic :wink: potem zapraszamy Pani Justyno do TVN24 i Magazynu 24 godziny :wink: a takie program jak w poniedziaÂłek zdarza siĂŞ raz na 3000 :wink: wydaĂą :wink:
ZIMA
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

niestety teÂż miaÂłem dziÂś zjazd :mad: ... nie miaÂłem jak nagraĂŚ :cry: , pozostaÂło mi pooglÂądanie "mamy ciĂŞ" raz jeszcze dla osÂłody :D

moÂże ktoÂś nagraÂł i udostĂŞpni "DzieĂą Dobry TVN" :?: plizzzz

... z nudĂłw porobilem parĂŞ capsĂłw

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
terraX
Bywalec
Bywalec

ChĂŞtnie bym pomogÂła, ale nie nagraÂłam. :?
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Dawniej jak coÂś chciaÂłem obejÂżeĂŚ a nie mogÂłem to ustawiaÂłem nagrywanie. Teraz jakoÂś wyszÂło mi to z nawyku i dziÂś trochĂŞ ÂżaÂłuje :/
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

to jest nas 2-ch ... nieszczeÂśnikĂłw :placze: co nie mieli mozliwoÂści pooglÂądaĂŚ "DzieĂą Dobry TVN" ... co 2-ch ch, to nie jeden, moÂże ktoÂś jednak nagraÂł i jakoÂś nam to udostĂŞpni :?: :D
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

justyna pochanke urzekajÂący styl

Post autor: salladyn »

:( :( :( Trzech nieszczêœników.Teraz muszê siê wyt³umaczyÌ dlaczego.Przez ostatnie 3 miesi¹ce mia³em non-stop jakieœ egzaminy i musia³em to odespaÌ.Do³¹czam siê do proœby o udostêpnienie nam nagrania dzieùdobry tvn-jeœli ktoœ ma oczywiœcie.Nie darujê sobie tego. :(
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
terraX
Bywalec
Bywalec

Pochanke- fan, Kamil i Salladyn- tÂłumaczenia przyjĂŞte, ale rozgrzeszenia nie bĂŞdzie. :wink: Fani, z JustynÂą w avatarze, nie oglÂądajÂą Justyny :twisted:
MoÂże TVN_FAN odsprzeda nagranie, albo chociaÂż magnetowid? :lol:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

justyna pochanke

Post autor: salladyn »

PostokroĂŚ bije siĂŞ w piersi(mam juÂż nawet niewielkiego siniaka i raz uderzyÂłem siĂŞ w splot sÂłoneczny :twisted: ) ÂŻarty na bok,jeÂśli ktoÂś ma to nagranie to jeÂśli go gdzieÂś w necie zamieÂści to obsypiemy go ......pochwaÂłami :) Justyna pewnie jak zawsze piĂŞknie wypadÂła a ja tego nie widziaÂłem :(
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pawell

Post autor: pawell »

Dzis rowniez o Grand Press bylo w programie "Co za tydzien"... :D :D Oczywiscie wywiadu udzielala Justyna Pochanke... :D :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

nareszcie natrafiÂłem na zjawke z grand press

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

proÂśba o DzieĂą Dobry TVN dalej aktualna :(
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

terraX pisze:
MoÂże TVN_FAN odsprzeda nagranie, albo chociaÂż magnetowid? :lol:
A pewnie, ¿e TVN_FAN by odsprzeda³, nawet sprezentowa³ ale niestety zachowa³ siê samolubnie - sam ogl¹dn¹³ i zmaza³ :?

No a juÂż za niecaÂłe trzy godziny Fakty nr 3 000 z jak zapowiedziano w sobotĂŞ w DDTVN prowadzÂącÂą JustynÂą :P
Zobaczymy co nowego na ten jubileusz wymyÂślÂą :P i jak to Justyna zniesie :P

A i tak siĂŞ zastanawiam - drodzy Fani czy w temacie wÂątku potrzebny jest ten uÂśmieszek - czy nie brzmiaÂło by lepiej -
UrzekajÂący styl Justyny Pochanke ?? MoÂże jak wiĂŞcej osĂłb poprze mĂłj pomysÂł to doczekamy siĂŞ zmiany 8)

No i apel do pochanke-fana o capsy z dzisiejszego wyjÂątkowego wydania :P
ZIMA
ODPOWIEDZ