Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
Dyskusja ogĂłlnie o plebiscycie na dziennikarza roku, o dziennikarstwie w ogĂłle i troszkĂŞ o Faktach.
Aha no i widaĂŚ byÂło jaka z Justyny jest "wiercipiĂŞta" i jak Âświetnie nad sobÂą panuje w Faktach, chociaÂż pewnie przychodzi jej to z trdnoÂściÂą.
Aha no i widaĂŚ byÂło jaka z Justyny jest "wiercipiĂŞta" i jak Âświetnie nad sobÂą panuje w Faktach, chociaÂż pewnie przychodzi jej to z trdnoÂściÂą.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

:mad: TeÂż mi nie mieli kiedy zjazdu wyznaczyĂŚ :mad: No ale od czego jest magnetowid i funkcja REC
No wiĂŞc dziÂś Justyna byÂła jakiej nie znamy-uÂśmiechniĂŞta, wyluzowana i taka baaardzo naturalna
PeÂłny luzzz
Rozmowa te¿ by³a bardzo ciekawa i interesuj¹ca (có¿ w koùcu rozmawia³y dwie gwiazdy TVN
-ale o tym gdzie indziej
)
ÂŚwietnie siĂŞ staÂło, ze to wÂłaÂśnie Ona poprowadzi to poniedziaÂłkowe jubileuszowe wydanie
Pewnie to tylko jeden dzieĂą bĂŞdzie - ale to nic
potem zapraszamy Pani Justyno do TVN24 i Magazynu 24 godziny
a takie program jak w poniedziaÂłek zdarza siĂŞ raz na 3000
wydaĂą 
No wiĂŞc dziÂś Justyna byÂła jakiej nie znamy-uÂśmiechniĂŞta, wyluzowana i taka baaardzo naturalna

Rozmowa te¿ by³a bardzo ciekawa i interesuj¹ca (có¿ w koùcu rozmawia³y dwie gwiazdy TVN

ÂŚwietnie siĂŞ staÂło, ze to wÂłaÂśnie Ona poprowadzi to poniedziaÂłkowe jubileuszowe wydanie

ZIMA
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
justyna pochanke urzekajÂący styl

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
justyna pochanke
PostokroĂŚ bije siĂŞ w piersi(mam juÂż nawet niewielkiego siniaka i raz uderzyÂłem siĂŞ w splot sÂłoneczny
) ÂŻarty na bok,jeÂśli ktoÂś ma to nagranie to jeÂśli go gdzieÂś w necie zamieÂści to obsypiemy go ......pochwaÂłami
Justyna pewnie jak zawsze piĂŞknie wypadÂła a ja tego nie widziaÂłem 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
-
- Czasem tu wpada
A pewnie, ¿e TVN_FAN by odsprzeda³, nawet sprezentowa³ ale niestety zachowa³ siê samolubnie - sam ogl¹dn¹³ i zmaza³ :?terraX pisze:
MoÂże TVN_FAN odsprzeda nagranie, albo chociaÂż magnetowid?
No a juÂż za niecaÂłe trzy godziny Fakty nr 3 000 z jak zapowiedziano w sobotĂŞ w DDTVN prowadzÂącÂą JustynÂą

Zobaczymy co nowego na ten jubileusz wymyÂślÂą

A i tak siĂŞ zastanawiam - drodzy Fani czy w temacie wÂątku potrzebny jest ten uÂśmieszek - czy nie brzmiaÂło by lepiej -
UrzekajÂący styl Justyny Pochanke ?? MoÂże jak wiĂŞcej osĂłb poprze mĂłj pomysÂł to doczekamy siĂŞ zmiany

No i apel do pochanke-fana o capsy z dzisiejszego wyjÂątkowego wydania

ZIMA