obieÂżyÂświat pisze:DÂżastina pisze: 
Panowie, moÂżecie sobie zaÂśpiewaĂŚ:
Mein Baby war beim Friseur... :rozglada: Dalej w tej piosence :mhm: o ile dobrze pamiêtam :rozglada: goœÌ œpiewa coœ o tym, ¿e kiedy j¹ zobaczy³ by³ zszokowany :rozglada: Po reakcjach wnioskujê, ¿e Panowie te¿ trochê dziœ zaskoczeni byli :rozglada:
..ale nie tak jak czÂłonkowie Die Ărzte :devil:

:hahaha:
Wiesz co DÂżastina?

Ja to chyba dziĂŞki Tobie punck rock'a polubiĂŞ

Co bĂŞdzie z Twojej strony nie lada wyczynem
No i dziêki za mp3 :buzi: Mo¿na w kó³ko s³uchaÌ, jak najwiêkszego przeboju
..tamci (i tu jeÂżeli ja dobrze pamiĂŞtam) byli zdesperowani i rozzÂłoszczeni a widok baby (po ang. czytajcie

) ktĂłra wrĂłciÂła od fryzjera doprowadziÂł ich do furii - chyba nawet w kaftanach bezpieczeĂąstwa wystĂŞpowali w teledysku (

)
Tak mnie zaintrygowaliÂście tym clipem, iÂż postanowiÂłem go odszukaĂŚ w necie i ... poczuÂłem ulgĂŞ po jego obejrzeniu

Na tym Âświecie sÂą szaleĂący nieco wiĂŞksi (nie dosÂłownie, choĂŚ teÂż :devil: ) ode mnie
Alchemik pisze:Podaj i mnie poczĂŞstuj...

MoÂże prĂŞdzej dojdĂŞ do siebie

A tak juÂż caÂłkiem serio, z czasem moÂże siĂŞ oswoimy z nowym wizerunkiem Panny Agatty

MĂłj problem poleg
aÂł - waÂżny czas przeszÂły

- na tym, Âże nie byÂłem na zmianĂŞ przygotowany, a jak powszechnie wiadomo, na przyjĂŞcie kaÂżdej zmiany trzeba siĂŞ dobrze przygotowaĂŚ, zwÂłaszcza co wraÂżliwszych to siĂŞ tyczy, Âżeby reakcja nie spowodowaÂła nieodwracalnych u nich szkĂłd
Lubiê niespodzianki, a nie lubiê zmian, które s¹ niepewne i takie dziwne, ale - ¿eby by³a jasnoœÌ - umiem siê dostosowaÌ do nowych warunków doœÌ szybko

A jak szybko, to zaleÂży od towarzyszÂących procesowi oswajania okolicznoÂści

Jednak kaÂżdy chyba przyzna mi racjĂŞ, Âże lepiej mimo wszystko siĂŞ poruszamy w znajomym Âświecie.

JednoczeÂśnie wiem, Âże tylko zmiany tak naprawdĂŞ odkrywajÂą nowe horyzonty i urozmaicajÂą Âświat, czyniÂąc go ciekawszym

To tak jak np. z kupnem nowego komputera, zamianÂą na lepszy, droÂższy. Na poczÂątku jest stres, ale po krĂłtkim okresie aklimatyzacji oswajam siĂŞ i dochodzĂŞ do wprawy

No i w gruncie rzeczy wyszÂło na to, Âże tak naprawdĂŞ, to nie lubiĂŞ zmian tylko takich powaÂżnych, a fryzura - Agaty, nie moja - ja od kilku lat przycinam siĂŞ tak samo

... no teÂż jest waÂżna, ale w myÂśl zasady: dzisiaj ta, jutro inna, Âłatwiej ÂżyĂŚ

Teraz tylko czekam na kolejne odsÂłony tej fryzurki w nowych okolicznoÂściach
Alchemik pisze:SprawdziÂłem w kalendarzu terminy imienin i zaobserwowaÂłem, Âże ''Agata imieniny obchodzi 5 lutego i 14 listopada'' :mhm: TakiÂś pewien tej pierwszej daty :>
..ano w³aœnie - na dwoje babka wró¿y³a :spiewa:
Ja te¿ kiedyœ - tak jak Wy - poda³em pod w¹tpliwoœÌ, a w³aœciwie to zasugerowa³em fakt innych mo¿liwoœci terminowych, na forum publicznym mia³o to miejsce, ale nie kazano mi polemizowaÌ z wczeœniej wytypowan¹ dat¹ 5. lutego, jako dat¹ imienin Agatki, wiêc i Wam radzê to samo

Nie mamy innego wyjÂścia