yhmmmpochanke - fan pisze:takie trochĂŞ inne zdjĂŞcie ...

Tak jakby miaÂła zaraz wyskoczyĂŚ w gĂłrĂŞ z okrzykiem :jupi:

Fajnie, bardzo fajnie fotograf uchwyciÂł ten moment

Moderator: Łukasz
Pierwszy raz bĂŞdĂŞ musiaÂła siĂŞ zgodziĂŚ z opiniÂą, Âże edit powinno byĂŚ.pochanke - fan pisze:alez brak opcji EDYTUJ komplikuje Âżycie na tym forum![]()
Jak widzisz czasem moÂżna Âźle ludzi oceniĂŚ i niesprawiedliwiekamuii pisze:
(...) nie sÂądze by pani dyrektor bawiÂła siĂŞ w rzucanie ÂśnieÂżkami wiĂŞc chyba mozĂŞsz byc spokojny
kamuii pisze: SwojÂą drogÂą zobaczcie mamy ojca dyrektora i hmmm wÂłasnie siostrĂŞ dyrektor ?
Kamil go podaÂł w poÂście pierwszyterraX pisze:WidzĂŞ Âże wam teÂż spodobaÂł siĂŞ ten fragment "do Grzegorza", bo Kamil i Pochanke - fan macie go w opisie. To jakaÂś nowa moda? Czy wszyscy fani JP majÂą mieĂŚ podobne?
piĂŞknie dziĂŞkujĂŞ :] ,TVN_FAN pisze:gratulacje z okazji 100 postĂłw
Po pierwsze nie mĂłwie ze nie jest ciepÂła czy sympatyczna...Jak widzisz czasem moÂżna Âźle ludzi oceniĂŚ i niesprawiedliwie
Justyna jest tak sympatyczn¹ i ciep³¹ osob¹, ¿e œmieszne ju¿ staj¹ siê te zaczepki. Jest najlepsza bez wzglêdu na wszystko
ten PieczyĂąski to superfacetkamuii pisze:Ten kawaÂłek z sukienkÂą mnie rozwaliÂł :smiech: ona ma szczĂŞÂścieinne to obrywajÂą bo zupa byÂła za sÂłona a tu taki numer
No wiesz...i to mĂłwi ktoÂś kto niejednokrotnie pisaÂł i pisze ;/ , Âże Justynie w karierze pomĂłgÂł mĂŞzuÂś ?? I mĂŞÂżuÂś kazaÂł by kochajÂącej Âżonusi graĂŚ w jakiejÂś tam reklamĂłwce ??ZagraÂła bo chciaÂła !!kamuii pisze: Po pierwsze nie mĂłwie ze nie jest ciepÂła czy sympatyczna...
Po drugiesorry bardzo ale w takiej reklamówce ka¿¹ komuœ graÌ to gra nic tu nie ma do tego osobowosÌ :>
Tylko najlepsi z najlepszych maj¹ takie szczêœciekamuii pisze: Fajnie ma ta Justyna a to m¹¿ kupi futro a to popromuje
hm... czy superfacet bym dyskutowaÂłpochanke-fan pisze:ten PieczyĂąski to superfacet ... szczĂŞÂściarz ... ma u mnie + za to jak sie zachowaÂł ... o kobietĂŞ trzeba dbaĂŚ dopieszczaĂŚ itp .
No to StyÂśki w ÂświÂąteczne wydania "FaktĂłw" na pewno nie zobaczymy. Szkoda... Pewnie zamiast niej bĂŞdzie Ryman lub Piotr lub Kajdanpress.pl pisze:Kwestionariusz ÂświÂąteczny - Justyna Pochanke
W ÂŚwiĂŞta rezygnujĂŞ z... rezygnacji! Nareszcie nie muszĂŞ rezygnowaĂŚ z codziennych drobnych i wielkich przyjemnoÂści. Jestem z rodzinÂą, kocham, przytulam, gadam do psĂłw a one do mnie, jem, ÂśmiejĂŞ siĂŞ...
Z okazji ÂświÂąt w pracy... mnie nie ma.
Telefon komĂłrkowy w ÂświĂŞta... chĂŞtnie podÂłoÂżyÂłabym komuÂś pod choinkĂŞ, najlepiej mĂłj wÂłasny i niech mu dzwoni, a mnie niech pozwoli zapomnieĂŚ nawet o Aleksandrze Bellu...
Skrzynka mailowa w œwiêta... wiem, ¿e jest ³¹cznikiem dla wielu z wieloma, ale ma w sobie coœ ze sztucznej choinki. Niby to samo, a nic nie czujê...
SÂłucham (w czasie ÂświÂąt)... mojej cĂłrki na flecie albo solo z tradycyjnym, ÂświÂątecznym repertuarem.
Czytam (w czasie œwi¹t)... smsy z ¿yczeniami. : ) D³u¿sze formy odk³adam, ¿eby rodzina nie pomyœla³a, ¿e z telewizji uciekam w ksi¹¿ki.
W jaseÂłkach wystÂąpiÂłabym w roli... homara! Dla wszystkich lubiÂących angielskie poczucie humoru!
Ten rok up³yn¹³ w naszej firmie pod znakiem... naszej firmy, bo momentami wielu z nas nie wychodzi³o z niej dniami i nocami. Wspólna, ciê¿ka praca - przy po¿egnaniu Papie¿a i podwójnych wyborach.
W Nowym Roku ÂżyczĂŞ... sobie - zdrowia, firmie - urody, mediom - siÂły, uÂżywanej w sÂłusznej sprawie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości