Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pochanke - fan pisze:takie trochĂŞ inne zdjĂŞcie ... :)
yhmmm :wink: Justyna wyglÂąda super zabawanie na tym zdjĂŞciu. :D
Tak jakby miaÂła zaraz wyskoczyĂŚ w gĂłrĂŞ z okrzykiem :jupi: :P

Fajnie, bardzo fajnie fotograf uchwyciÂł ten moment :D
ZIMA
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

ÂŁaÂł StyÂśka w ÂświÂątecznej reklamie razem z Rymanem tak jak Joanna Brodzik - Justyna najpierw Âłapie pÂłatek Âśniegu, potem dmucha i ten pÂłatek leci i po chwili zmienia sie w logo TVN... :lol: :lol: :D :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Ufff jaka galeria :wink: To na d³ug¹ roz³¹kê, bo chyba pani Justyny ju¿ przed œwiêtami nie zobaczymy ;/
WidzĂŞ Âże wam teÂż spodobaÂł siĂŞ ten fragment "do Grzegorza", bo Kamil i Pochanke - fan macie go w opisie. To jakaÂś nowa moda? Czy wszyscy fani JP majÂą mieĂŚ podobne? :wink:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

alez brak opcji EDYTUJ komplikuje Âżycie na tym forum :!:

do zdjĂŞĂŚ dodam jeszcze ten tekst znaleziony na www:

Kwestionariusz:

Justyna Pochanke

Dziennikarka Roku (TVN i TVN 24)

W ÂŚwiĂŞta rezygnujĂŞ z... rezygnacji! Nareszcie nie muszĂŞ rezygnowaĂŚ z codziennych drobnych i wielkich przyjemnoÂści. Jestem z rodzinÂą, kocham, przytulam, gadam do psĂłw a one do mnie, jem, ÂśmiejĂŞ siĂŞ...

Z okazji ÂświÂąt w pracy... mnie nie ma.

Telefon komĂłrkowy w ÂświĂŞta... chĂŞtnie podÂłoÂżyÂłabym komuÂś pod choinkĂŞ, najlepiej mĂłj wÂłasny i niech mu dzwoni, a mnie niech pozwoli zapomnieĂŚ nawet o Aleksandrze Bellu...

Skrzynka mailowa w œwiêta... wiem, ¿e jest ³¹cznikiem dla wielu z wieloma, ale ma w sobie coœ ze sztucznej choinki. Niby to samo, a nic nie czujê...

SÂłucham (w czasie ÂświÂąt)... mojej cĂłrki na flecie albo solo z tradycyjnym, ÂświÂątecznym repertuarem.

Czytam (w czasie œwi¹t)... smsy z ¿yczeniami. : ) D³u¿sze formy odk³adam, ¿eby rodzina nie pomyœla³a, ¿e z telewizji uciekam w ksi¹¿ki.

W jaseÂłkach wystÂąpiÂłabym w roli... homara! Dla wszystkich lubiÂących angielskie poczucie humoru!

Ten rok up³yn¹³ w naszej firmie pod znakiem... naszej firmy, bo momentami wielu z nas nie wychodzi³o z niej dniami i nocami. Wspólna, ciê¿ka praca - przy po¿egnaniu Papie¿a i podwójnych wyborach.

W Nowym Roku ÂżyczĂŞ... sobie - zdrowia, firmie - urody, mediom - siÂły, uÂżywanej w sÂłusznej sprawie.
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

nie chce mi siĂŞ juz edytowaĂŚ posta wyÂżej, ale znalazÂłem jeszcze sporo zdjĂŞĂŚ z grand press ... wstawiĂŚ je na forum?... by ktoÂś potem nie powiedziaÂł Âże wstawiam post za postem i ranga roÂśnie :wink:
terraX
Bywalec
Bywalec

pochanke - fan pisze:alez brak opcji EDYTUJ komplikuje Âżycie na tym forum :!:
Pierwszy raz bĂŞdĂŞ musiaÂła siĂŞ zgodziĂŚ z opiniÂą, Âże edit powinno byĂŚ. :wink:
No, ale mamy odpowiedÂź do posta zanim on jeszcze powstaÂł. Pochanke- fan widzisz znam twoje myÂśli :evil2:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

W pewnym innym wÂątku :
kamuii pisze:
(...) nie sÂądze by pani dyrektor bawiÂła siĂŞ w rzucanie ÂśnieÂżkami wiĂŞc chyba mozĂŞsz byc spokojny
Jak widzisz czasem moÂżna Âźle ludzi oceniĂŚ i niesprawiedliwie
Justyna jest tak sympatyczn¹ i ciep³¹ osob¹, ¿e œmieszne ju¿ staj¹ siê te zaczepki. Jest najlepsza bez wzglêdu na wszystko :P
kamuii pisze: SwojÂą drogÂą zobaczcie mamy ojca dyrektora i hmmm wÂłasnie siostrĂŞ dyrektor ?

To porĂłwnanie byÂło baaaardzo Âśmieszne....to tak jakby fani Justyny zastanawiali siĂŞ czy aby p.Werner zmieÂści sie w caÂłoÂści w ich telewizorze...Fantastyczny Âżart...prawda....

----------------------------------------------------

No i narazie musimy cierpliwie czekaĂŚ na JustynĂŞ na szklanym ekranie :( W ÂświĂŞta jej w pracy nie ma jak sama mĂłwi, a od dziÂś zaczĂŞÂła przygotowania do ÂświÂąt :wink: WiĂŞc prosty wniosek... . W koĂącu teraz taki okres, Âże w M24 Piotr w Faktach Bogdan a kobiety w kuchni :wink:
ZIMA
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

terraX pisze:WidzĂŞ Âże wam teÂż spodobaÂł siĂŞ ten fragment "do Grzegorza", bo Kamil i Pochanke - fan macie go w opisie. To jakaÂś nowa moda? Czy wszyscy fani JP majÂą mieĂŚ podobne? :wink:
Kamil go podaÂł w poÂście pierwszy :wink: ale pierwszy daÂłem go jako opis do kaÂżdego posta :D ... fragment jest Âświetny, dopuki mnie bawi zostawiĂŞ go :)

no to zdjĂŞcia cz2. i bĂŞdzie tyle na dziÂś, zauwaÂżcie to mĂłj 100 -tny post :mrgreen:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pochanke - fan pisze: no to zdjĂŞcia cz2. i bĂŞdzie tyle na dziÂś, zauwaÂżcie to mĂłj 100 -tny post :mrgreen:
DziĂŞki !! Ostatnie zdjĂŞcie mi siĂŞ najbardziej podoba :wink: FajnÂą minkĂŞ ma na nim Justyna :wink: Strasznie forogeniczna i medialna z niej osoba !!

:wink: No i gratulacje z okazji 100 postĂłw :wink:
ZIMA
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

TVN_FAN pisze:gratulacje z okazji 100 postĂłw :wink:
piĂŞknie dziĂŞkujĂŞ :] ,
ten wywiad byÂł juÂż?, nie przypominam sobie ... baaardzo ciekawy :D

Justyna pochanke moÂżna mieĂŚ wszystko
BYÂŁO SIEDEM LAT CHUDYCH, TERAZ PRZYSZÂŁY TÂŁUSTE
- mĂłwi dziennikarka i prezenterka TVN i TVN24.

Kiedyœ myœla³a, ¿e albo ma siê udane ¿ycie zawodowe, albo prywatne. Nigdy razem. Dziœ wie - to bzdura. Nie mo¿na mieÌ wyrzutów sumienia, ¿e ci¹gle chce siê wiêcej. Domu, zdrowego dziecka, fajnego mê¿a, satysfakcjonuj¹cej pracy. S¹ ludzie, którzy maj¹ wszystko. - Czasem ¿artujê, ¿e jestem najszczêœliwsz¹ kobiet¹ na ziemi - œmieje siê Justyna Pochanke. - Mia³am ju¿ siedem lat chudych, teraz przysz³y t³uste. Pó³tora roku temu wysz³a za m¹¿. Dla Adama wyprowadzi³a siê z córk¹, dziewiêcioletni¹ Zuzi¹, pod Warszawê. Mieszkaj¹ na piêknej wsi za Konstancinem. Wokó³ lasy i pola. Cisza i spokój. Wczeœniej nie potrafi³aby sobie tego nawet wyobraziÌ. Uwa¿a³a siê za cz³owieka miasta, przez wiele lat mieszka³a w bloku na warszawskim Ursynowie. Teraz uczy siê smakowaÌ ¿ycie, ³aduje akumulatory. - W weekendy nie chce nam siê nigdzie st¹d ruszaÌ - przyznaje. W powszedni dzieù budzi siê o szóstej trzydzieœci. Wyskakuje z ³ó¿ka. W³¹cza radio. Prysznic, kawa, pierwszy papieros na czczo. Nie traci czasu na czesanie i malowanie, bo i tak zajm¹ siê tym w studiu. Zak³ada d¿insy i coœ czarnego na górê. Nie je œniadania, ale usi³uje wcisn¹Ì kanapki w Zuziê i przygotowuje jedzenie dla dwóch kotów. W tym czasie m¹¿ karmi trzy psy. Ona odwozi córkê do szko³y katolickiej na Kabatach i przed dziewi¹t¹ jest ju¿ w budynku TVN przy ulicy Wiertniczej.

CZAJNICZKU, NIE GWIÂŻDÂŻ
Do pracy je¿d¿¹ z mê¿em osobno, chocia¿ gabinety maj¹ w tym samym budynku. M¹¿ Justyny, Adam Pieczyùski, jest dyrektorem programowym TVN24 i jej bezpoœrednim szefem. Cztery i pó³ roku temu to on pierwszy przyjmowa³ j¹ do pracy. Par¹ zostali po dwóch latach. Zaiskrzy³o na imprezie firmowej. - To by³o jak b³ysk flesza, jedna chwila i wszystko sta³o siê jasne - wspomina. - Okaza³o siê, ¿e dobrze nam, kiedy jesteœmy razem, i smutno, gdy oddzielnie. Zakocha³a siê bez pamiêci. - Czym mnie zauroczy³? - zastanawia siê. - Zawsze patrzy³am na niego jak na wzór mê¿czyzny. Szuka³am podobnego, ale nikogo takiego nie znalaz³am, wiêc wróci³am do swego idea³u. Lubiê wysokich, inteligentnych i ³ysych - ¿artuje. Ma³¿eùstwo bardzo j¹ zmieni³o. Uspokoi³a siê, wyciszy³a, z³agodnia³a. Pamiêta, ¿e kiedyœ Mariusz Walter powiedzia³ jej, ¿e mê¿czyzna dla kobiety powinien byÌ jak mur. Ale ten chiùski, a nie berliùski. I jej m¹¿ w³aœnie taki dla niej jest. Ona ma w³oski temperament, szybko daje upust emocjom, "gwi¿d¿e" kilka razy w ci¹gu dnia. Wtedy on mówi: "Czajniczku, uspokój siê". - Adam ma aksamitny charakter, chocia¿ potrafi te¿ byÌ stanowczy - opowiada Pochanke. - Dla mnie jest przyjacielem, supermanem i autorytetem zawodowym. I niczego mi wiêcej nie potrzeba. W tym zwi¹zku czuje siê ksiê¿niczk¹. Nikt jej wczeœniej tak nie rozpieszcza³. - W ubieg³ym roku dosta³am przepiêkn¹ sukienkê - opowiada. - Ma³a czarna, sprowadzona do Polski specjalnie dla mnie na wrêczenie Wiktora. Najdro¿sza, jak¹ mia³am w ¿yciu. Dzieù przed gal¹ postanowi³am j¹ odœwie¿yÌ, wyjê³am z szafy, przy³o¿y³am ¿elazko. Wypali³am ogromn¹ dziurê. Kiedy Adam wszed³ do domu, pomyœla³, ¿e ktoœ umar³. Nie p³aka³am, ale smutek, jaki wyrzeŸbi³ siê na mojej twarzy, by³ przera¿aj¹cy. Wtedy on, który nienawidzi zakupów i sklepów, obejrza³ metkê i zacz¹³ wydzwaniaÌ do wszystkich mo¿liwych butików, opisuj¹c dok³adnie symbol i rozmiar. Zajê³o mu to ca³y dzieù. Ale w koùcu trafi³ tam, gdzie sukienka zosta³a kupiona. Dowiedzia³ siê, ¿e by³a taka tylko jedna jedyna i nie ma sensu dalej szukaÌ. Wyszed³ z pracy i wróci³ z futrem na otarcie ³ez. Kole¿anki z redakcji ¿artowa³y, ¿e te¿ chcia³y spaliÌ sukienkê - œmieje siê. - Mia³am potrójne szczêœcie. Po pierwsze, ¿e spotka³am mê¿czyznê swojego ¿ycia, po drugie, ¿e za niego wysz³am i po trzecie, ¿e razem pracujemy i mo¿emy spêdzaÌ ze sob¹ du¿o czasu - dodaje. Nie przeszkadza jej, ¿e jest ¿on¹ szefa. Nie obawia siê komentarzy, ¿e on jej coœ u³atwia, za³atwia. Nie robi kariery dziêki niemu. Przecie¿ zanim wysz³a za m¹¿, przez dziesiêÌ lat by³a dobr¹ dziennikark¹. Mo¿e na pocz¹tku pojawia³y siê w¹tpliwoœci, ale rozejrza³a siê wokó³ i zobaczy³a mnóstwo firmowych ma³¿eùstw. - Gdzie siê ludzie maj¹ poznawaÌ? - pyta. - Jak siê pracuje w telewizji, to nie ma czasu na inne ¿ycie

JOANNA SENYSZYN - mĂłwi gÂłosem Justyny http://terazmy.onet.pl/0,2,multimedia.html [/b] :wow: :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Jak widzisz czasem moÂżna Âźle ludzi oceniĂŚ i niesprawiedliwie
Justyna jest tak sympatyczn¹ i ciep³¹ osob¹, ¿e œmieszne ju¿ staj¹ siê te zaczepki. Jest najlepsza bez wzglêdu na wszystko
Po pierwsze nie mĂłwie ze nie jest ciepÂła czy sympatyczna...
Po drugie :D sorry bardzo ale w takiej reklamówce ka¿¹ komuœ graÌ to gra nic tu nie ma do tego osobowosÌ :>
Wreszcie po 3 wcale jej nie oceniÂłam Âźle bo powiedziaÂłam ze nie bedzie siĂŞ bawiĂŚ w rzucanie Âśniezkami :P mam racjĂŞ ? jak narazie chyba tak ;)

To z senyszyn widziaÂłam nawet Seki i Morozo mĂłwili ze to StyÂśka :D

Ten kawaÂłek z sukienkÂą mnie rozwaliÂł :smiech: ona ma szczĂŞÂście :D inne to obrywajÂą bo zupa byÂła za sÂłona a tu taki numer :lol:

Albo ten Pieczyùski ma do niej œwiêt¹ cierpliwoœÌ albo siê ba³ jak by wygl¹da³a z siniakami na Wiktorach wszak wszystko odkryte :evil2:

Heh futro na otarcie Âłez tez fajnie ale jak siĂŞ zarabia 749 000 zÂł misiĂŞcznie (samo dyrektorowanie programowe + jeszcze zarzÂąd itp :/ ) to mozna tak Âżone rozpieszczaĂŚ :D
Fajnie ma ta Justyna :D a to m¹¿ kupi futro a to popromuje :P

PS ... Fajna galeria ;) sporo fotek
Android <3
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

kamuii pisze:
Ten kawaÂłek z sukienkÂą mnie rozwaliÂł :smiech: ona ma szczĂŞÂście :D inne to obrywajÂą bo zupa byÂła za sÂłona a tu taki numer :lol:
ten PieczyĂąski to superfacet :D ... szczĂŞÂściarz :x :wink: ... ma u mnie + za to jak sie zachowaÂł ... :!: o kobietĂŞ trzeba dbaĂŚ :!: dopieszczaĂŚ itp :wink: ...

... dla niej wszystko
Obrazek :mrgreen:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

kamuii pisze: Po pierwsze nie mĂłwie ze nie jest ciepÂła czy sympatyczna...
Po drugie :D sorry bardzo ale w takiej reklamówce ka¿¹ komuœ graÌ to gra nic tu nie ma do tego osobowosÌ :>
No wiesz...i to mĂłwi ktoÂś kto niejednokrotnie pisaÂł i pisze ;/ , Âże Justynie w karierze pomĂłgÂł mĂŞzuÂś ?? I mĂŞÂżuÂś kazaÂł by kochajÂącej Âżonusi graĂŚ w jakiejÂś tam reklamĂłwce ??ZagraÂła bo chciaÂła !!
kamuii pisze: Fajnie ma ta Justyna a to m¹¿ kupi futro a to popromuje
Tylko najlepsi z najlepszych majÂą takie szczĂŞÂście :wink:

No i podpisujĂŞ siĂŞ teÂż pod stwierdzeniem, Âże fragment z Senyszyn b.dobry !! :wink:
pochanke-fan pisze:ten PieczyĂąski to superfacet ... szczĂŞÂściarz ... ma u mnie + za to jak sie zachowaÂł ... o kobietĂŞ trzeba dbaĂŚ dopieszczaĂŚ itp .
hm... czy superfacet bym dyskutowaÂł :wink: zresztÂą ja siĂŞ nie znam :wink: natomiast co do tego, Âże szczĂŞÂściarz to na 100% !! :D Wiadomo dlaczego :P
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

A Justyna to niby szczĂŞÂścia nie ma? TrafiĂŚ na takiego PieczyĂąskiego... :lol:
pawell

Post autor: pawell »

press.pl pisze:Kwestionariusz ÂświÂąteczny - Justyna Pochanke
W ÂŚwiĂŞta rezygnujĂŞ z... rezygnacji! Nareszcie nie muszĂŞ rezygnowaĂŚ z codziennych drobnych i wielkich przyjemnoÂści. Jestem z rodzinÂą, kocham, przytulam, gadam do psĂłw a one do mnie, jem, ÂśmiejĂŞ siĂŞ...

Z okazji ÂświÂąt w pracy... mnie nie ma.

Telefon komĂłrkowy w ÂświĂŞta... chĂŞtnie podÂłoÂżyÂłabym komuÂś pod choinkĂŞ, najlepiej mĂłj wÂłasny i niech mu dzwoni, a mnie niech pozwoli zapomnieĂŚ nawet o Aleksandrze Bellu...

Skrzynka mailowa w œwiêta... wiem, ¿e jest ³¹cznikiem dla wielu z wieloma, ale ma w sobie coœ ze sztucznej choinki. Niby to samo, a nic nie czujê...

SÂłucham (w czasie ÂświÂąt)... mojej cĂłrki na flecie albo solo z tradycyjnym, ÂświÂątecznym repertuarem.

Czytam (w czasie œwi¹t)... smsy z ¿yczeniami. : ) D³u¿sze formy odk³adam, ¿eby rodzina nie pomyœla³a, ¿e z telewizji uciekam w ksi¹¿ki.

W jaseÂłkach wystÂąpiÂłabym w roli... homara! Dla wszystkich lubiÂących angielskie poczucie humoru!

Ten rok up³yn¹³ w naszej firmie pod znakiem... naszej firmy, bo momentami wielu z nas nie wychodzi³o z niej dniami i nocami. Wspólna, ciê¿ka praca - przy po¿egnaniu Papie¿a i podwójnych wyborach.

W Nowym Roku ÂżyczĂŞ... sobie - zdrowia, firmie - urody, mediom - siÂły, uÂżywanej w sÂłusznej sprawie.
No to StyÂśki w ÂświÂąteczne wydania "FaktĂłw" na pewno nie zobaczymy. Szkoda... Pewnie zamiast niej bĂŞdzie Ryman lub Piotr lub Kajdan :roll: :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ODPOWIEDZ