..jeszcze chyba Âżaden nie zrobiÂł na mnie takiego wraÂżenia :o

Moderator: Łukasz
No wiesz :> Wszystkie materiaÂły Agatki sÂą cudowne..jeszcze chyba Âżaden nie zrobiÂł na mnie takiego wraÂżenia :o
..masz racjĂŞ BlackBlack Jack '62 pisze:Jakie dwie Âśliczne AgatkiPierwsza piĂŞkniejsza od drugiej i druga piĂŞkniejsza od pierwszej
Im wiĂŞcej Agatek, tym lepiej - widaĂŚ jak tĂŞsknimy
A relacji jest tak maÂło, Âże te capsy z materiaÂłu muszÂą ratowaĂŚ Âżycie - nawet zdublowane
..i tym razem nie masz racjiOj, ch³opakiDomyœlam siê, ¿e zale¿y Wam bardzo na tym, by przywdziaÌ szaty najszybszego, najwierniejszego fana Agatki, ale ¿eby to osi¹gn¹Ì mo¿e to osi¹gn¹Ì na zasadzie dawania takich samych podarków
![]()
..masz racjĂŞNo wiesz :> Wszystkie materiaÂły Agatki sÂą cudowneA te ze stand up'ami powielokroĂŚ
![]()
..i przyda³oby siê go jeszcze raz ods³uchaÌ..przynajmniej razTakie cudowne, ¿yciowe, uniwersalne, momentami wrêcz poetyckie teksty z uwzglêdnieniem gry s³owami Agatka w nim umieœci³a, i¿ normalnym zjawiskiem jest, ¿e ja nie jestem w stanie ich powtórzyÌAle ch³on¹³em wszystkie
:> I dlatego DÂżastina nie nagraÂła materiaÂłu od poczÂątku :rozglada: ale i tak byÂłam szybka, prawda? :rozglada:maxxx pisze:DokÂładnie,pomijam ,Âże Patrycja pomyliÂła nazwiska
Oj, wyszÂło, wyszÂłoBlack Jack '62 pisze:Szczerze powiedziawszy, to i ja dziÂś siĂŞ nie spodziewaÂłem, Âże po wejÂściu na forum zastanĂŞ full capsĂłw z AgatkÂą, ale liczyÂłem na cud ... Oj, Funcky, nie wyszÂło
A czy ja takÂże?DÂżastina pisze:Ja miaÂłabym o Was zapomnieĂŚ :nie: ChÂłopaki, Wy moich myÂśli nie opuszczacie![]()
.. :buzi: :buzi: :buzi: lepszego prezentu dzis tutaj na forum nie mogÂłem zastaĂŚ :jupi:DÂżastina pisze:MareriaÂł w mp3http://www.savefile.com/files/486162
Stand up w avi ( nagrywany aparatem z tv, st¹d jakoœÌ taka, a nie inna):arrow: http://www.savefile.com/files/486200
I coÂś z sobotyrelacja polityczno- policyjna
http://savefile.com/files/486179
[/quote]..bardzo szybka:> I dlatego DÂżastina nie nagraÂła materiaÂłu od poczÂątku :rozglada: ale i tak byÂłam szybka, prawda? :rozglada:maxxx pisze:DokÂładnie,pomijam ,Âże Patrycja pomyliÂła nazwiska
A rozmowa o planowanym proteÂście kariologĂłw przeprowadzona przed chwilÂą w Gorzowie Wielkopolskim konkurowaĂŚ nie moÂże?obieÂżyÂświat pisze: lepszego prezentu dzis tutaj na forum nie mogÂłem zastaĂŚ :jupi:
Poza tÂą rozmowÂą jak do tej pory dziÂś nic nie byÂłoobieÂżyÂświat pisze: ..a teraz niech ktoÂś mnie oÂświeci szybko czy coÂś mnie ominĂŞÂło
A z czego tu siĂŞ ÂśmiaĂŚ?..tylko uÂśmiechu brakÂło![]()
ByĂŚ moÂże, ale mam innÂą teoriĂŞobieÂżyÂświat pisze:..a uchwyciÂłem![]()
..no nie wiem czemu tak wysoko :mhm:
..moÂże operator teÂż miaÂł pod ten parasol siĂŞ skryĂŚ![]()
![]()
Ziarnko do ziarnka, aÂż zbierze siĂŞ miarkaobieÂżyÂświat pisze:..no ale dziĂŞki temu oprĂłcz tego co zwykle mamy jeszcze w kadrze dÂłoĂą i rĂŞkĂŞ Agatki
..nie Âżartuj :>Alchemik pisze:No wiĂŞc, przypuszczam, Âże na co dzieĂą Panna Agatta zwykÂła chadzaĂŚ pod parasolem z kimÂś od siebie duÂżo wyÂższymSiÂła przyzwyczajenia wziĂŞÂła gĂłrĂŞ i tym razem
..nie wiem jak mam i to rozumieĂŚ :rozglada:Alchemik pisze:Ziarnko do ziarnka, aÂż zbierze siĂŞ miarka
Mnie siĂŞ pomieszaÂły, tak? :? Wydaje mi siĂŞ, Âże komuÂś przede mnÂą prĂŞdzejobieÂżyÂświat pisze:..nie Âżartuj :>
..Agatka miaÂłaby podczas spaceru z 'kimÂś od siebie duÂżo wyÂższym' () dzierÂżyĂŚ parasol :>
..ona - kobieta :>
..co tu mi nie gra :mhm:
..chyba pomieszaÂły Ci siĂŞ role![]()
A ja nie wiem, jak Ci to proÂściej wytÂłumaczyĂŚobieÂżyÂświat pisze:..nie wiem jak mam i to rozumieĂŚ :rozglada:Alchemik pisze:Ziarnko do ziarnka, aÂż zbierze siĂŞ miarka
DziĂŞkujĂŞ, Âże na sÂłowach Twoje deklaracje siĂŞ nie koĂączÂą :buzi: Taki ze mnie materialistaDÂżastina pisze:ChÂłopaki, Wy moich myÂśli nie opuszczacie![]()
PrzestaĂącie, wÂłaÂśnie przestaĂącie, bo mĂłj kompleks odÂżywa :devil:obieÂżyÂświat pisze:..nie Âżartuj :>
..Agatka miaÂłaby podczas spaceru z 'kimÂś od siebie duÂżo wyÂższym' () dzierÂżyĂŚ parasol :>
PoszedÂłeÂś chyba jednak zbyt daleko w interpretacji :devil:Alchemik pisze:Mnie siĂŞ pomieszaÂły, tak? :? Wydaje mi siĂŞ, Âże komuÂś przede mnÂą prĂŞdzejAle mniejsza o to
RĂłwnouprawnienie kobiet i mĂŞÂżczyzn - sÂłyszaÂłeÂś o czymÂś podobnym :> Rola kobiety w spoÂłeczeĂąstwie zmienia siĂŞ, wiĂŞc moÂże i w kwestii dzierÂżenia parasola podczas spaceru we dwoje te role siĂŞ odmieniÂły!![]()
Liczê na palcach .. raz ... dwa :> Dwa wejœcia :> Chyba siê pomyli³emCó¿ za zwrot akcji :o Po rozmowie od razu relacja
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 24 gości