Witam wszystkich wielbicieli niezliczonych talentów pana Jarka!:) Jestem tu nowa, ale bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum, gdzie znalazłam wiele świetnych materiałów, wywiadów, zdjęć, filmików z naszym ulubionym dziennikarzem - istna skarbnica wiedzy:) Bardzo lubię go oglądac od rana, przed pracą, żeby miec lepszy nastrój pzez cały dzień. Potrafi nakręcić pozytywnie jak mało kto!

Wiem, że ten wątek był już wiele razy poruszany, ale interesuje mnie kwestia skontaktowania się z panem Jarkiem bezpośrednio. W związku z tym mam pytania - 1) czy prowadzący Poranek odczytuja wiadomości bezpośrednio ze skrzynki kontaktu czy ktoś je jeszcze przegląda? ) Ktoś z Was podał mail
[email protected] i nie wiem czy już go wypróbowywaliście? jest sprawdzony i pewny? 3) Czy pan Jarek odpisuje?!

Jakieś trzy lata temu byłam na spotkaniu z panem Jarkiem i z Dorotą Wellman i wtedy, ja głupia, nie wiedząc kim jest ten gośc, bardziej skupiłam się na pani Dorocie:/ alez teraz tego żałuję. Ale może jeszcze będzie okazja. Jak usłyszycie o jakimś spotkaniu w Łodzi to dajcie znać:) chociaż teraz, jak pan Jarek będzie prowadził X-Factor może miec mniej czasu... Oby nie! Pozdrawiam:)