Kinga Rusin

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

:: Kamil pisze:Kinga sziedziaÂła dziÂś na widowni "TaĂąca z gwiazdami" :D obok Kuby WesoÂłowskiego - pewnie wszyscy widzieli bo czĂŞsto ich pokazywali.
Hehe a ja nie widziaÂłem niestety dzisiejszy odcinke odlÂądaÂłem tylko urywkami skupiÂłem sie na forum...

Ma ktoÂś moze capsy ?? :D

[ Dodano: Sro Mar 15, 2006 6:55 am ]
No to teraz brukowce zaczynajÂą pisaĂŚ o Kindze. :roll:
Super Express pisze:Gwiazda TVN-u nosi za maÂłe staniki
Kinga Rusin
DobraĂŚ wÂłaÂściwy biustonosz to nie lada sztuka. Na wÂłasnej skĂłrze przekonaÂła siĂŞ o tym prezenterka "DzieĂą Dobry TVN", Kinga Rusin (37 l.), ktĂłrÂą jeden z zaproszonych do studia goÂści skarciÂł na oczach milionĂłw widzĂłw za noszenie nieodpowiedniej bielizny.

Rusin dowiedzia³a siê, ¿e jej stanik jest za ma³y i jeœli czym prêdzej go nie zmieni, jej biust straci na wygl¹dzie. Zainteresowana podesz³a do problemu ze stoickim spokojem. Z uœmiechem przyjê³a nawet uszczypliwe uwagi wspó³prowadz¹cego - Marcina Mellera (36 l.). Za to po programie, jak siê dowiedzieliœmy, natychmiast uda³a siê do centrum handlowego.
Naprawdê :?: jakiœ goœÌ powiedzia³ na antenie Kindze ze nie nosi odpowiedniej bielizny :?: :roll: ja sobie tego nie przypominam. :roll:

No i jeszcze dodam Âże tu tym razem SE napisaÂł Âże na oczch milionĂłw widzĂłw to siĂŞ staÂło... :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

pawell pisze:
[ Dodano: Sro Mar 15, 2006 6:55 am ]
No to teraz brukowce zaczynajÂą pisaĂŚ o Kindze. :roll:
Super Express pisze:Gwiazda TVN-u nosi za maÂłe staniki
Kinga Rusin
DobraĂŚ wÂłaÂściwy biustonosz to nie lada sztuka. Na wÂłasnej skĂłrze przekonaÂła siĂŞ o tym prezenterka "DzieĂą Dobry TVN", Kinga Rusin (37 l.), ktĂłrÂą jeden z zaproszonych do studia goÂści skarciÂł na oczach milionĂłw widzĂłw za noszenie nieodpowiedniej bielizny.

Rusin dowiedzia³a siê, ¿e jej stanik jest za ma³y i jeœli czym prêdzej go nie zmieni, jej biust straci na wygl¹dzie. Zainteresowana podesz³a do problemu ze stoickim spokojem. Z uœmiechem przyjê³a nawet uszczypliwe uwagi wspó³prowadz¹cego - Marcina Mellera (36 l.). Za to po programie, jak siê dowiedzieliœmy, natychmiast uda³a siê do centrum handlowego.
Naprawdê :?: jakiœ goœÌ powiedzia³ na antenie Kindze ze nie nosi odpowiedniej bielizny :?: :roll: ja sobie tego nie przypominam. :roll:

No i jeszcze dodam Âże tu tym razem SE napisaÂł Âże na oczch milionĂłw widzĂłw to siĂŞ staÂło... :roll:
Niech ta siĂŞ SE o nienaganny biust Kingi nie martwi... :neutral:
A ja teÂż nie sÂłyszaÂłem, Âżeby ktoÂś z goÂści byÂł tak nieodpowiedzialny i niedyskretny, Âżeby takie rzeczy mĂłwiĂŚ na antenie-choĂŚ ostatniego weekendu nie widziaÂłem :cry:
To musiaÂło siĂŞ dziaĂŚ poza antenÂą na oczach "milionĂłw widzĂłw", ktĂłrymi byli operatorzy kamer, dÂźwiĂŞkowcy itp. :P
ZIMA
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Pozwolê sobie na ma³¹ z³oœliwoœÌ, Black. Jeœli Kinga nosi za ma³y biustonosz, to co nosi Anita? :lol:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŁukasz pisze:(...) JeÂśli Kinga nosi za maÂły biustonosz, to co nosi Anita? :lol:
Wiesz Szanowny Adminie. Kinga nosi za ma³y biustonosz ?? Có¿... jej biust jest taki jaki powinna mieÌ prawdziwa kobieta :lol: :lol: A ma³y biustonosz ?? Jak mówi³em wczeœniej - ja tego nie s³ysza³em o ile takie s³owa mia³y miejsce to chyba poza anten¹ :lol: Ale ja nie jestem kompetentny wypowiadaÌ siê w sprawie za ma³ych biustonoszów :D To domena p³ci piêknej :D

A co do Panny Werner ?? co ona nosi ?? Ona chyba sama najlepiej wie :) czy cokolwiek nosi :P :P :D
ZIMA
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

ÂŁukaszqu TVN_FANIE wypowiedz wyjatkowo nie napoziomie...
Ale rozumiem waszÂą fruzstracjĂŞ bo wasze ulubienice nie mogÂą siĂŞ poszczyciĂŚ takÂą figurÂą zgrabnoÂściÂą itp... jak Anita Werner...
W koĂącu to ona a nie Kinia,Polsatowska Barbie czy StyÂśka...byÂła modelkÂą ;) :tanczy:

Có¿ niektóre prezenterki nosz¹ stanik bo nie wymachuj¹ cyckami aby je zauwa¿ono :]
Od razu uprzedzam ewentualnie ataki szanownych fanĂłws dyrektorowej Âże nie jÂą miaÂłam na myÂśli... :devil:

A co do tego co nosi AW to sÂądze ze nosi biustonosz :>

A co do tego jaki biustonosz nosi Rusin to podejrzewam ze gdyby nosiÂła za maÂły to na pewno by o tym wiedziaÂła :/ prĂŞdzej niz ten koneser biustĂłw
Ostatnio zmieniony sobota 18 mar 2006, 17:57 przez kamuii, łącznie zmieniany 1 raz.
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

kamuii pisze:ÂŁukaszqu TVN_FANIE wypowiedz wyjatkowo nie napoziomie...
Ale rozumiem waszÂą fruzstracjĂŞ bo wasze ulubienice nie mogÂą siĂŞ poszczyciĂŚ takÂą figurÂą zgrabnoÂściÂą itp... jak Anita Werner...
W koĂącu to ona a nie Kinia,Polsatowska Barbie czy StyÂśka...byÂła modelkÂą ;) :tanczy:
No pewnie :P Przynajmniej ja :D nigdy co do zgrabnoÂści Panny Werner zastrzeÂżeĂą nie miaÂłem :devil: A czy jak piszesz Polsatowska Barbie czy Justyna nadawaÂły by siĂŞ na modelki... :hmm: wÂątpiĂŞ szczerze mĂłwiÂąc :P
kamuii pisze:Có¿ niektóre prezenterki nosz¹ stanik bo nie wymachuj¹ cyckami aby je zauwa¿ono :]
Od razu uprzedzam ewentualnie ataki szanownych fanĂłws dyrektorowej Âże nie jÂą miaÂłam na myÂśli... :devil:
(...)
EEE....a kogo masz na myÂśli :P moÂże pewne prezenterki TVN24 ?? chyba bowiem nie masz teÂż na myÂśli Kingi ??
kamuii pisze:A co do tego jaki biustonosz nosi Rusin to podejrzewam ze gdyby nosiÂła za maÂły to na pewno by o tym wiedziaÂła :/ prĂŞdzej niz ten koneser biustĂłw
dziĂŞkujemy za fachowe wyjaÂśnienie sprawy :P 8) :devil:
ZIMA
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Pozwolê sobie na ma³¹ z³oœliwoœÌ, Black. Jeœli Kinga nosi za ma³y biustonosz, to co nosi Anita?
Najpierw mo¿e mi zobrazuj £ukasz piersi Kingi, bo nie wiem jak siê prezentuj¹, no i póŸniej ewentualnie popojedynkujemy siê, ok? Obrazek
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŚliczna Kinga dziÂś:

Obrazek Obrazek ,Obrazek ,Obrazek

Tylko po jakÂą cholerĂŞ :twisted: Kingo zakÂładaÂłaÂś to coÂś dziÂś na wÂłosy ?? PrzecieÂż Twoje wÂłoski sÂą Âśliczne i nie potrzeba im Âżadnych udoskonaleĂą :neutral:

Poza tym to program z udziaÂłem Kingi jak zwykle miodzio... :P
ZIMA
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁukasz, doczekam siĂŞ tej ''prezentacji''? :devil: OglÂądaÂłem przed chwilÂą DD i chyba niewiele widzĂŞ :lol2: Na zdjĂŞciach teÂż :>

:mhm: TrochĂŞ ... trochĂŞ siĂŞ postarzaÂła od czasĂłw tvp :lol: Ale i tak wyglÂąda olÂśniewajÂąco :D No i taka uhahana z samego rana :lol2: A Meller wyjÂątkowo obleÂśny typ :/
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Doczekasz Black, ale póŸniej.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Ona w ogĂłle nosi stanik? :D ÂŁadnie jej w takich wiosennych kolorach nawet :P -->
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

arrow pisze:(...) ÂŁadnie jej w takich wiosennych kolorach nawet :P -->
ÂŁadnie jej bo ona caÂła Âładna :P

A czy stanik nosi...nie wiemy :devil: nikt chyba poza niÂą samÂą ( i kiedyÂś Lisem :) ) nie wie :P
Ostatnio zmieniony sobota 18 mar 2006, 12:17 przez TVN_FAN, łącznie zmieniany 1 raz.
ZIMA
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Marcin Meller na pewno wie. :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A Ty nie :> Hmmm ... :mhm: a wydawaĂŚ by siĂŞ mogÂło, Âże taki expert z Ciebie w tej dziedzinie :>

A mo¿ecie wyjaœniÌ o co z Lepperem chodzilo? Na pocz¹tku du¿o o jego znikniêciu mówili, on póŸniej dzwoni³ do studia :roll:
pawell

Post autor: pawell »

Black Jack '62 pisze:(...)A mo¿ecie wyjaœniÌ o co z Lepperem chodzilo? Na pocz¹tku du¿o o jego znikniêciu mówili, on póŸniej dzwoni³ do studia :roll:
ChodziÂło o poszukiwanie przewodniczÂącego Samoobrony. :P Nie pojawiaÂł siĂŞ (nie wiem od kiedy) i w ogĂłle nie byÂło go nigdzie - znikÂł... :roll: Specjalnie po to utworzyli specjalny numer telefonu na ktĂłry Lepper miaÂł zadzwoniĂŚ - i zadzwoniÂł. :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ODPOWIEDZ