ByÂłby dobrym dyplomatÂą -jest bardzo wywaÂżony :brawa:KrzyÂś ma bardzo duzo w sobie pokory, spokoju i przede wszystkim mÂądroÂści- ta ostatnia cecha najbardziej jest odczuwalna w trakcie czytania jego wypowiedzi.
Moderator: Łukasz
Jeszcze raz dziĂŞkuje ci Arczi, na takÂą "pereÂłkĂŞ" czekaÂłam od dawien dawna!
Nie ma za co :hmm: WÂłaÂśnie jak go tu wklejaÂłem, to tak myÂśleÂłem, Âże szczegĂłlnie Wy dwie siĂŞ ucieszycieDziĂŞki Arczi... naprawdĂŞ ciĂŞÂżko coÂś wygrzebaĂŚ o Krzysiu, pysiorki za ten wywiad
BĂŞdĂŞ ÂłowiĂŚ kolejne takie wywiady. Oby byÂło ich jak najwiĂŞcej :rydzyk: :rydzyk:Arczi trzymaj tak dalej rĂŞkĂŞ na pulsie
Taka wczesnoporanna fanka pod siedzib¹ ITI to mo¿e byÌ niez³y szok dla Krzysia, szczerze mówi¹c to w¹tpiê czy tu¿ przed wejœciem do pracy, gdy cz³owiek jest w biegu bêdzie mia³ czas zamieniÌ wiêcej niz parê s³ów (oczywiœcie hipotetycznie zak³adaj¹c, ¿e wogóle zatrzymie siê i porozmawia), w ka¿dym b¹dz razie trzymam kciukiLena pisze:postanowi³am poznac Krzysiamyœlicie, ze jak posterczê od 4 rano pod siedzib¹ ITI to mam szansê Go spotkaÌ...
Bardzo ciekawy pomysÂłpostanowiÂłam poznac Krzysia myÂślicie, ze jak posterczĂŞ od 4 rano pod siedzibÂą ITI to mam szansĂŞ Go spotkaĂŚ...
ChciaÂłbym zobaczyĂŚ jego wyraz twarzy, kiedy zostaÂłby o 4 rano zaczepiony na ulicy przez fankeTaka wczesnoporanna fanka pod siedzibÂą ITI to moÂże byĂŚ niezÂły szok dla Krzysia
Ja myÂśle, Âże to luzak :spiewa: :spiewa:z Pana Krzysztofa to raczej powaÂżny facet ...
Ja mam patent ¿eglarza, ale czêœÌ podstaw ratownictwa umknê³a mi ju¿ z pamiêci.arczi pisze: Krzysztof lubi ¿eglarstwo, wiêc podstawy ratownictwa musi znaÌ, bo jak siê robi patent ¿eglarza, to chyba trzeba egzamin zdaÌ, :
Nika kiedy zabierzesz mnie na jakiœ romantyczny rejs :hyh:Nika pisze:Ja mam patent ¿eglarza, ale czêœÌ podstaw ratownictwa umknê³a mi ju¿ z pamiêci.arczi pisze: Krzysztof lubi ¿eglarstwo, wiêc podstawy ratownictwa musi znaÌ, bo jak siê robi patent ¿eglarza, to chyba trzeba egzamin zdaÌ, :Wstyd! Za to miejmy nadziejê, ¿e z pamiêci¹ Krzyœka jest o niebo lepiej!
A jak w trĂłjke byÂście siĂŞ nudzili to ja teÂż znajde wolny czas :devil: :devil:Nika kiedy zabierzesz mnie na jakiÂś romantyczny rejs
Ostatecznie Krzysia zabierzemy ze sobÂą jak tylko ja bym Ci nie wystarczyÂł
KrzyÂś na pewno profesjonalnie Cie odratuje. Nika bĂŞdzie tylko patrzeĂŚ :tanczy: :tanczy:Z metodÂą usta -usta to jest tak samo jak z jazdÂą na rowerze
No wÂłaÂśnie, kaÂżdy przed kimÂś chce mdleĂŚ. Ja to zemdlaÂłbym przed JoasiÂą KryĂąskÂą, AgatÂą Adamek i DagmarÂą Kaczmarek :devil: :devil: :devil:co do mdlenia, to ja mogĂŞ mdleĂŚ jak Pan Jarek KuÂźniar bĂŞdzie szedÂł
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości