[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

michal pisze:Nie pamiêtam kiedy, ale poranne wydanie d³ugo by³o nadawane o 9.00. Dopiero pó¿niej skrócono "Kawê czy herbatê" i by³y o 8.30, a na 8.00 przeniesiono niedawno, ¿eby nie dublowa³y siê z Kurierem.
doktorfaustus1 pisze: JeÂżeli siĂŞ nie mylĂŞ to juÂż w 2000 r. poranne WiadomoÂści nadawane byÂł o 8.00. Kurier wystartowaÂł 3 marca 2002r i to raczej jego emisjĂŞ planowno w taki sposĂłb, aby nie nakÂładaÂła siĂŞ z emisjÂą innych programĂłw informacyjnych.
WÂłaÂśnie sprawdziÂłem dokÂładnÂą datĂŞ w programie. WiadomoÂści z 8.30 na 8.00 przeniesiono 3 wrzeÂśnia 2001 roku.

michal pisze: Aha, tylko Wiadomoœci g³ówne by³y nadawane z nowego studia. Do wydaù wczeœniejszych u¿ywano starego jeszcze przez kilka miesiêcy.
doktorfaustus1 pisze: SÂądzĂŞ, Âże i w tym przypadku byÂło torszeczkĂŞ inaczej - wszytkie wydania wiadomoÂści od 2 grudnia 1997 (chwila uruchomienia nowego studia) nadawane byÂły z tego samego miejsca. w zaleÂżnoÂści od pory emisji zmieniaÂło siĂŞ tÂło za plecami prezentera.

Dziêki za podanie dok³adnej daty. Nie masz jednak racji. Przez pewien okres czasu z nowego studia nadawane by³y tylko Wiadomoœci g³ówne. Pozosta³e z starego dotychczasowego studia na Woronicza. Nawet czo³ówka by³a stara. Powiedzmy, ¿e taka sytuacja trwa³a do koùca roku, a mo¿e d³u¿ej. Bardzo mnie to zastanawia³o. ByÌ mo¿e przyczyna by³a taka, ¿e redakcja siê jeszcze na dobre nie przenios³a i na g³ówne Wiadomoœci prezenterzy siê tylko przenosili z gotowym materia³em... Albo by³y dwa zespo³y w dwóch budynkach.

Jeszcze jedna rzecz mi siê przypomnia³a. Po kilku miesi¹cach od uruchomienia studia nast¹pi³a awaria nowego syntetyzera. U¿ywano wiêc starego z wczeœniejszego studia i starej grafiki. Nie by³o przez ten czas takiej "nak³adki" dooko³a podczas prezentacji najwa¿niejszych wiadomoœci i wyœwietlanego na niej zegara oraz nowych wizytówek. Zamiast tego by³a fioletowa belka z dat¹ znana do 1997 roku. Jedyna ró¿nica to to, ¿e miesi¹c na tej belce nie by³ literami, ale cyframi rzymskimi.
doktorfaustus1 pisze: Zawsze jednka byÂł to obraz z newsroomu - raz jedna Âściana z oknami i bardzo kolorowym logo WiadomoÂści na szkle, raz inna - rĂłwnieÂż z logo - ale tym razem byÂła to niebieska litera "W"
No i tak byÂło w latach 1998-2002, ale nie w pierwszych kilkudziesiĂŞciu dniach po uruchomieniu nowego studia.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

michal pisze: Dziêki za podanie dok³adnej daty. Nie masz jednak racji. Przez pewien okres czasu z nowego studia nadawane by³y tylko Wiadomoœci g³ówne. Pozosta³e z starego dotychczasowego studia na Woronicza. Nawet czo³ówka by³a stara. Powiedzmy, ¿e taka sytuacja trwa³a do koùca roku, a mo¿e d³u¿ej. Bardzo mnie to zastanawia³o. ByÌ mo¿e przyczyna by³a taka, ¿e redakcja siê jeszcze na dobre nie przenios³a i na g³ówne Wiadomoœci prezenterzy siê tylko przenosili z gotowym materia³em... Albo by³y dwa zespo³y w dwóch budynkach.
:P ByÌ mo¿e siê mylê -juz tak dobrze nie pamiêtam wszytkich zmian. Ale raczej s¹dzê, ¿e jezeli by³o rzeczywiœcie tak jak mówisz, to istania³y dwa zespo³y przygotowuj¹ce programy. Wszak newsroom na Pl. Powstaùców ju¿ dzia³a³ i ktos tam musia³ pracowaÌ. Zreszt¹ do dzisiaj inne osoby pracuj¹ nad wydaniami porannymi, inne nad wydaniem g³ownym. Np wiêkszoœÌ materia³ów J. Sobieraja nadawana jest w wydaniach o 8.00 i 12.00.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

[quote] Âże mĂłj idol (tj wÂłaÂśnie J.P)

W najnowszym "Elle" jest artykuÂł i wywiad z twoim idolem czyli z pieĂąkowskÂą. Wiem bo widziaÂłem w empiku.
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

michal pisze:
kwiatek pisze:Gdyby nie to ¿e by³em chory ,musia³em le¿ec w ³ó¿ku, a w moim pokoju by³ telewizor tylko z jedynk¹ to ogl¹da³em j¹ prze¿ cza³y dzien, a wtedy dy¿ór od 6:00 do 15:00 mia³a Ma³goszia Motyl i by³y chyba urodziny Wiadomoœci i by³o o tym bardzo g³oœno w TVP1
CoÂś tu jest nie tak. Kiedy byÂła Motyl to nie byÂło tak jak teraz, Âże prezenter na rano ma WiadomoÂści ciÂągiem o 8.00, 12.00 i 15.00. Czasem siĂŞ zdarzaÂło, Âże w kaÂżdym byÂł inny prezenter.

Nie uwierzê równie¿, ¿e Motyl mia³a Wiadomoœci o 6.00 w Kawie czy Herbacie. A ogl¹da³em zawsze przed szko³¹. Tam by³ Szul, Ulka, Kolis, czasami Holecka, ale bardzo rzadko, a na pocz¹tku 2002 roku pojawi³a siê nowa pani w czarnych w³osach, ale nazwisko mi uciek³o.

Wiadomoœci o 15.00 poza tym nie maj¹ wcale d³ugiej historii. Wprowadzono jest ok 1996 roku, ale osta³y siê krótko (najwy¿ej ca³¹ ramówkê, ale zesz³y chyba wczeœniej). Potem powróci³y bodaj¿e w 1999 roku i prowadzili je prezenterzy wydania o 19.30, a wiêc Zimoch, Pieùkowska i Bukowska. PóŸniej doszed³ Durczok jednak mia³ taryfê ulgow¹ i o 15.00 czêsto wyrêcza³ go Jeneralski (wtedy prezenter wydaù wczeœniejszych). Kiedy w³¹czono 15.00 do dy¿uru porannego nie pamiêtam - chyba w 2001.

Oto prezenterzy wydaĂą 8.30 (9.00?) i 12.00 w latach 1998-2001
SÂławomir Jeneralski
Jan Szul
MaÂłgorzata Motyl
WiesÂława Rudzka (przeszÂła z Agrobiznesu, a dziÂś ponownie tam jest)
Danuta Holecka
Magdalena Michalak

Nie pamiêtam kiedy, ale poranne wydanie d³ugo by³o nadawane o 9.00. Dopiero pó¿niej skrócono "Kawê czy herbatê" i by³y o 8.30, a na 8.00 przeniesiono niedawno, ¿eby nie dublowa³y siê z Kurierem.

kwiatek pisze: chcesz ja zobaczyĂŚ oraz to studio wejdz na: http://www.mateusz.pl/mt_asp/potop/realv.asp

wszystkie te filmy dotycz± powodzi w 1997 (ALAE JOLCIA SIÊ ZMIENI£A)
Bardzo fajna ta stronka. A PieĂąkowska zmieniÂła fryzurĂŞ do nowego studia od wrzeÂśnia? 1997. Ona prowadziÂła pierwsze wydanie i w Teleexpressie jak mĂłwili o nowym studiu, to pokazywali jak pozuje fotoreporterom przy stole do zdjĂŞĂŚ. CzĂŞsto sÂą zdjĂŞcia wÂłaÂśnie z tego dnia w gazetach jak jest o niej mowa. I zastanawiaÂło wtedy mnie dÂługi czas jedno. Za PieĂąkowskÂą podczas sesji byÂła szara Âściana, a podczas programu widok na redakcjĂŞ. ;) ;) ;)

Aha, tylko Wiadomoœci g³ówne by³y nadawane z nowego studia. Do wydaù wczeœniejszych u¿ywano starego jeszcze przez kilka miesiêcy.
kwiatek pisze: Dlaczego Motyl zrezygnowaÂła z TVP1
Nie wiem. Po prostu nagle zniknĂŞÂła. Nie byÂło o tym gÂłoÂśno, bo to tylko prezenterka wydaĂą porannych, a poza tym widaĂŚ/sÂłychaĂŚ jÂą byÂło w relacjach z TrĂłjmiasta.
MoÂże i racja Âże nie prowadziÂła ona o 6:00, ale to byÂło precieÂż 5 lat temu!!! Ale Âże byÂły urodziny jestem na 100 % pewny, bo wtedy pokazali wszystkie czolĂłwki, studia, prowadzÂących itp.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

kwiatek pisze: MoÂże i racja Âże nie prowadziÂła ona o 6:00, ale to byÂło precieÂż 5 lat temu!!! Ale Âże byÂły urodziny jestem na 100 % pewny, bo wtedy pokazali wszystkie czolĂłwki, studia, prowadzÂących itp.
Kwiatek ma racje - hucznie obchodzili swoje 10 urodziny - by³o to 18 listopada 1999 r. - z rachunku wynika, ¿e w tym roku redakcja na Pl. Powstaùców zdmuchnie a¿ 15 œwieczek na torcie. Pamiêtam to wydanie - wszyscy dziennikarze zeszli do studia, Bukowska miala jak¹œ piêkn¹ suknie, by³ szampan etc. Przy okazji pochwalili siê swoj¹ du¿¹ ogladalnoœci¹ i sympati¹ wœród widzów. Podejrzewam, ¿e w ty roku bêdzie podobnie. :P

PS dziĂŞki za informacjĂŞ o artykule w magazynie Elle - postaram siĂŞ do niego dotrzeĂŚ.
A dzisiaj w g³ównym wydaniu Jola Pieùkowska :P
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

hehe nareszcie bo juÂż myÂślaÂłam Âże niestety pojawi siĂŞ dopiero we wrzeÂśniu (no albo wogĂłle jeÂśli potwierdziÂły by siĂŞ rewelacje fucktu ) a tu niespodzianka ;)

btw. czy ma ktoÂś moÂże na kompie wydanie specjalne wiadomosci z 7.05.2004 ? ale to drugie nie z 12.00 tylko z 14.00 ?
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze: btw. czy ma ktoÂś moÂże na kompie wydanie specjalne wiadomosci z 7.05.2004 ? ale to drugie nie z 12.00 tylko z 14.00 ?
Jak to wtedy byÂło? Specjalne o 12.50 i 14.20. RĂłwnieÂż 12.00 oznaczono jako "specjalne", a moÂże zaczĂŞÂły siĂŞ ciut wczeÂśniej?
O co byÂło o 11.50? JakaÂś transmisja z konferencji prasowej? Wtedy oficjalnie zaczĂŞli internauci podawaĂŚ, Âże chodzi o Milewicza.

Ja mam na kompie o 12.00 i 12.50. Jest bardzo podobne co z 12.00. 14.20 nie byÂło w internecie.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

no w³aœnie ja nie wiem jak to jest z tymi godzinami bo tego dnia by³am w podró¿y i nie widzia³am ¿adnego serwisu nformacyjnego teraz jak udostêpnili stare wydania na stronie wiadomosci to sciagne³am wydanie specjalne nie wiem z której ale na koùcu Holecka mówi ¿e bêdzie nastêpne o 14.20 i o to mi wlasnie chodzi tzn jesli by³o te¿ o 12.00 to chyba te¿, bo to co mam to zdaje siê jest z 12.50 bo inaczej Holecka powiedzia³a by ze nastêpne 12.50 a nie 14.20. A tego z 14.20 nie by³o w necie mo¿e dlatego ze podobno w jakimœ wydaniu Danuta Holecka p³aka³a mo¿e w³asnie w tym ?
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze: no w³aœnie ja nie wiem jak to jest z tymi godzinami bo tego dnia by³am w podró¿y i nie widzia³am ¿adnego serwisu nformacyjnego teraz jak udostêpnili stare wydania na stronie wiadomosci to sciagne³am wydanie specjalne nie wiem z której ale na koùcu Holecka mówi ¿e bêdzie nastêpne o 14.20
To jest wydanie z godziny 12.50.

Ja z kolei byÂłem na uczelni, lecz nie znaczy to, Âże byÂłem nieÂświadomy tragedii, bo przed moim wyjÂściem z domu w wydaniu o 8.00 wzmiankĂŞ o Âśmierci polskich dziennikarzy TVP w Iraku podaÂł na koniec MichaÂł Adamczyk. Potem byÂło embargo na informacje i byÂły tylko domysÂły kto to jest. Mi siĂŞ wydawaÂło, Âże to JarosÂław Lewandowski, bo to on byÂł wtedy juÂż dÂłuÂższy czas w Iraku.
kamuii pisze: i o to mi wlasnie chodzi tzn jesli byÂło teÂż o 12.00 to chyba teÂż, bo to co mam to zdaje siĂŞ jest z 12.50 bo inaczej Holecka powiedziaÂła by ze nastĂŞpne 12.50 a nie 14.20. A tego z 14.20 nie byÂło w necie moÂże dlatego ze podobno w jakimÂś wydaniu Danuta Holecka pÂłakaÂła moÂże wÂłasnie w tym ?

Nie oglÂądaÂłem 14.20, ale to przecieÂż trochĂŞ czasu minĂŞÂło i chyba juÂż to przyjĂŞÂła. 12.50 jeszcze w emocjach, ale prowadziÂła juÂż spokojniej. Prawie siĂŞ rozkleiÂła siĂŞ wÂłaÂśnie o 12.00 jak wypowiadaÂła nazwiska.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

no ja siĂŞ dowiedziaÂłam w pociÂągu gdzieÂś dopiero o 19.00 wiĂŞc mogÂłam sobie conajwyÂżej serwisy na tvn 24 pooglÂądaĂŚ. Z tymi godzinami to nie wiem jak byÂło i czy o 14.20 juz przyjeÂła to jakoÂś czy nie w kaÂżdym razie ktoÂś takie hasÂło rzuciÂł gdzies na forum i widziaÂłam jakiÂś filmik gdzie jak skoĂączyli relacje to prawie leÂżaÂła na stole wsparta na Âłokciach moÂże to to z 12.00. ZresztÂą niewaÂżne jak jest teraz szansa to sobie poprostu kopletuje archiwum bo paru wydaĂą mi brakuje a nie wiadomo kiedy znowu bedzie okazja coÂś posciÂągaĂŚ jak zablokujÂą zpowrotem.
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:w kaÂżdym razie ktoÂś takie hasÂło rzuciÂł gdzies na forum i widziaÂłam jakiÂś filmik gdzie jak skoĂączyli relacje to prawie leÂżaÂła na stole wsparta na Âłokciach moÂże to to z 12.00.
Oj nie wiem. Nie pamiĂŞtam takiego obrazu, O 12.00 tego nie byÂło. Na TVN24 pokazywali newsroom WiadomoÂści i tam Holecka pÂłakaÂła do sÂłuchawki telefonu, stojÂąc sama ocieraÂła chusteczkÂą Âłzy i pÂłakaÂła rozmawiajÂąc z jakimÂś facetem. WypowiadaÂła siĂŞ SÂławowima ÂŚliwiĂąska, Mariusz Rudnik i Lena Bretes, na Âżywo w rozmowie z TVN24 Barbara Grad-WoÂźniak, a stanowisko pracy Milewicza pokazywaÂła Olimpia GĂłrska-ÂŻukowska. Oto peÂłen spis programĂłw TAI z tego dnia poÂświĂŞconych temu tragicznemu wydarzeniu i dostĂŞpnych na stronach TVP:

http://tvp.pl/video/2004/05/07/16343/film.asf Kurier 9.30
http://tvp.pl/video/2004/05/07/16348/film.asf Kurier 10.30 (relacja ambasadora)
http://tvp.pl/video/2004/05/07/16355/film.asf Kurier 11.30 (relacja ambasadora)
http://tvp.pl/video/2004/05/07/16355/film.asf Kurier 11.30 (³¹czenie z Jaros³awem Lewandowskim)
http://tvp.pl/video/2004/05/07/16356/film.asf WiadomoÂści - wydanie specjalne 12.00
http://tvp.pl/video/2004/05/07/16360/film.asf WiadomoÂści - wydanie specjalne 12.50
http://tvp.pl/video/2004/05/07/16365/film.asf Panorama 13.00
http://tvp.pl/video/2004/05/07/16366/film.asf Teleexpress
http://tvp.pl/video/2004/05/07/16367/film.asf GoœÌ Jedynki
http://tvp.pl/video/2004/05/07/16375/film.asf WiadomoÂści 19.30
Ostatnio zmieniony niedziela 15 sie 2004, 13:26 przez michal, łącznie zmieniany 1 raz.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

W minionym roku akademickim mia³em wszytkie pi¹tki wolne i uda³o mi siê obejrzeÌ owe wydania w tym tragicznym dniu. Tak jak powiedzia³ Micha³ pod koniec wydania o 8.00 informacjê o œmierci polskich dziennikarzy poda³ Micha³ Adamczyk, zastrzeg³ jednoczeœnie, ¿e nie s¹ to jeszcze potwierdzone do koùca informacje, ¿e dopiero zasta³y podane przez jak¹œ agencjê. Do 12.00 obowi¹zywa³o embargo - w kilku specjalnych wydaniach Wiadomoœci nie poda³y ¿adnych nazwisk, w Kurierze S. Siezieneiwski mówi³, ¿e nazwiska zabitych zostan¹ podane przez TVP dopiero po poinformaowaniu rodzin. Przez wszytkie te godziny zastanawia³em siê kto to móg³ byÌ. Myœla³em, ¿e mo¿e ktoœ z oœrodków regionalnych - wszak kila dni temu by³o tam jeszcze KILKA ekip pracuj¹cych nad jakimœ dokumentem. Potem na TVN24 us³ysza³em wypowiedŸ polskiego ambasadora w Iraku, który poda³ nazwisko Jerzego Ernsta (operatora kamery) - wówczas ju¿ domyœli³em siê, ¿e chodzi o W. Milewicza. WiadomoœÌ t¹ potwierdzono dopiero o 12.00 w specjalnym wydaniu Wiadomoœci - byc mo¿e wczeœniej by³a jakaœ konferencja, ale nigdzie jej nie emitowano. Take¿ TVN24 dopiero po podaniu informacji przez D. Holeck¹ poda³ nazwiska zabitych. Pamiêtam, ¿e wówczas w studiu siedzia³ K. Ziemiec i G. Miecugow (Miecugow p³aka³, zreszt¹ ja te¿ - pobecza³em siê o 12.00). Holecka rozklei³a siê w tym wydaniu o 12.00

Niestety nie s³ucha³em wówczas radia, ale w internecie przeczyta³em jak¹œ opiniê, ¿e embargo na³o¿one przez TVP z³ama³o radio RMF i juz wczeœniej poda³o kto zgin¹³. Zreszt¹ wszyscy dziennikarze o tym wiedzieli - ok 10 lub 11 TVN24 postawi³ swój wóz przed gmachem Wiadomoœci na PL. Powstaùców, a relacjê nadawa³ M. Firlej.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

1.dziĂŞki za linki
2 No ja te¿ widzia³am na tvn 24 (nastêpnego dnia ogl¹da³am wszystkie serwisy ³¹cznie z tymi co 1/2 h na tvn 24)jak p³aka³a do s³uchawki i potem sama.Poza tym Miecugow i Rudnik te¿ siê rozkleili
A co do tego obrazu w "wiadomosciach" to mam taki wlasnie krĂłtki kawaÂłek jak siĂŞ koĂączy materiaÂł to obraz siĂŞ zatrzymuje i widaĂŚ HoleckÂą wspartÂą na Âłokciach i ma schylonÂą gÂłowĂŞ (czytaÂłam na forum jakiÂś debilny zarzut wobec niej Âże pÂłakaÂła i byÂło to maÂło profesjonalne i myÂślaÂłam Âże to wÂłasnie ten moment)
ale Âże mĂłj komp to zÂłom a to byÂł koniec urywka to obraz siĂŞ na sibie nakÂładaÂł wiĂŞc moÂżliwe Âże to tylko takie wraÂżenie sama zaraz zobaczĂŞ.
A Embargo podobno byÂło naÂłoÂżone ze wzglĂŞdu na MamĂŞ Milewicza, ktĂłra byÂła wtedy w szpitalu. Nie sÂłyszaÂłam by ktoÂś je zÂłamaÂł to chamstwo jeÂśli tak siĂŞ staÂło.
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Przeczyta³em dzisiaj w prasie, ¿e podobno w³adzê TVP chc¹ aby nowym szefem Wiadomoœci zosta³ Tomasz Wróblewski, dotychczasowy redaktor naczelny Newsweeka. (Podobno raz odmówi³, ale pi³ka ci¹gle w grze) Pytam siê wiêc czy nie ma lepszych i mniej politycznych kandydatur na to stanowisko. Kto nie zna pogl¹dów pana T. W. mo¿e w³aczyÌ sobie program Bumerang na Polsacie, a wszytkie jego w¹tpliwoœci zostan¹ rozwiane. Zreszt¹ podpad³ mi artyku³em z przed kilku miesiêcy, o ¿ydowskich maj¹tkach, w którym dziennikarze jego czasopisma pos³ugiwali siê argumentami wrêcz z lat 30 XX wieku. ( U nas w Instytucie wiêkszoœÌ pracowników naukowych g³oœno protestowa³a przeciwko poczynaniom Newsweeka, zreszt¹ oberwa³ te¿ od Gazety Wyborczej)
Ach ten Dworak i Grzywaczewski. :evil: moim zdaniem Lena jest bardzo dobra.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

faustus wszystko jasne najpierw mieliÂśmy meida upolitycznione w jednÂą stronĂŞ to teraz treba w drugÂą rĂłwnowaga wprzyrodzie musi byĂŚ ;) a kandydatury lepsze pewnie i sÂą ale najpierw musiaÂł by siĂŞ PacÂławski z jasnie panujÂącymi Dworakiem i WarakomskÂą zgodziĂŚ ;) a potem jeszcze ta lepsza kandydatura musiaÂła bymiec plecy :)

btw czyta³es ju¿ wywiad ze swoj¹ idolk¹ ? w Elle. Ja wlasnie skoùczy³am niez³y jest :) Niez³¹ jazdê mia³a w tym iraku na pewno prze¿ycia niezbyt mi³e.No ale mnie bardzie zainteresowa³ inny w¹tek otó¿ wspomniany ju¿ w czerwcowym Press motyw z wyrzuceniem z redakcji W. Milewicza.Wydaje mi siê ¿e samo wyrzucenie mo¿e byÌ prawdopodobne ale ju¿ lista Durczoka i kogoœ tam jeszcze i przypuszczenia jakoby Pieùkowska mia³a coœ z tym wspólnego s¹ nawet jak dla mnie czyli zwolennika spiskowej teorii dziejów nie do przyjêcia ;) A no i chyba faktycznie nie jest zbyt lubiana skoro wszyscy którzy siê wypowiadali byli anonimowi a Holecka nawet nie chcia³a siê wypowiadaÌ.Swoj¹ drog¹ ciekawa ta redakcja wiadomosci.Pieùkowskiej nie lubi¹ bo pupilka szefów i fa³szywa Durczoka nie lubi¹ bo bufon ciekawe czy i kogo wogóle lubi¹ ? :) normalnie jak w zerówce :)
Android <3
ODPOWIEDZ