Nie KajtkuCzy tylko mi Wysockla nie pasuje?!

Dla mnie to ona siĂŞ tam poprostu nudzi
A o co z CzubĂłwnÂą chodzi ? teÂż sÂłyszaÂłam ze jakieÂś szopki w mamy ciĂŞ odstawiaÂła ???
Moderator: Łukasz
Chyba tak. Nie przypominam sobie akiego Telexpressu i Juniora.doktorfaustus1 pisze: Kwiatek amoÂżesz podac nam stronĂŞ, na ktĂłrej byÂło to zdjecie? moze to jakaÂś pracownia projektĂłw.
Zgadza siê, wczeœniej ta sama czo³owka przez kilka lat by³a srebrna, a okrêgi by³y z³ote. Warakomska wróci³a z USA po wakacjach 2001 i od razu wlaz³a do Panoramy.doktorfaustus1 pisze: Oczywiœcie Micha³ ma racje - pomysli³êm siê - przed zmian¹ by¹³ taka czo³ówk¹ z kul¹ i czymœ co mi siê kojarzy³o z czcionk¹ drukarsk¹ w kastach. Ale mniejsza z tym. nie pametam kiedy Warakosmak zosta³¹ szefem Panoramy (czy by³o to w 2001r czy dopiero w 2002)
Ciekawe Kogo i czy majÂą TVN24? Powinni Marcina Firleja wysÂłaĂŚ albo Worocha.doktorfaustus1 pisze:W Tajlandi jest juÂż Piotr KraÂśko.
Przyczyta³em sobie teraz wywiady z Adamczykiem i Ziemcem. które zamieœci³a kamuii.Strasznie wazeliniarskie -jaki teraz ten zespó³ jest œwietny i profesjonalny pod przewodnictwem dyrektor Warakomskiej. Z drugiej strony nie dziwiê siê, ¿e tak mówi¹, ale Ÿle siê to czyta.kamuii pisze:z okazji œwi¹t coœ do poczytania i komentowaniaoczywiscie poczyni³am pewne komentarze
![]()
kamuii pisze: Taaa zespó³ siê znacznie odm³odzi³.... no zeczywiscie chyba Michale powinieneœ zamiast na biegu wybraÌ siê z powrotem do podstawówki i nauczyÌ liczyÌ...A jeœli mia³eœ na myœli nieco starsze kole¿anki od Pogody... to trochê wyczucia i kultury by siê przyda³o...
W³asnie - odesz³y tylko wszystkie prezenterki Wiadomoœci i starsze panie od Pogody. W ekipie redakcyjnej prawie wszystko to samo - co za wazeliniarz. A co do Pani Romaszewskiej to ona jest po prostu straszna wizualnie. Ma chyba pod szeœÌdziesi¹tkê. Ciekawe czy ona jest z tej listy zwolnionych, co Dworaki proponowali powrót. Chyba tak. Pamiêtam j¹ wymienion¹ na tej liœcie, potem g³oœno roztrz¹sa³a tê sprawê zwolnieù grupowych w TVP.doktorfaustus1 pisze: Jednak mówi¹Ì o zespole przesadzi³ - chcia³em zauwa¿yÌ, ¿e na razie nie dosze³ tam nikt nowy z wyj¹tkiem Zalewskiegi i Gasiùskiego. Reszta ta sama - plus dwie panie po czterdziestce w zespole zagranicznym - Agnieszka Romaszewska i Monika Sieradzka.
kamuii pisze: No i Ăłj ulubiony kawaÂłek o Warakomskiejtu juz nic nie trzebakomentowaĂŚ
Brawo dla autora materiaÂłu
:)
Tak, by³a na tej liscie. To gruba ryba - pe³ni jak¹œ wa¿n¹ funkcjê w SDP i ca³y czas plu³a na Kwiatkowskiego. Zazwyczaj w s³usznej sprawie. By³a jednym z najwiêszych krytyków poczynaù Kwiatkowskiego i S³awùskiego. Ten j¹ zwolni³, Dworak przywróci³ do pracy. Jednak w rzeczywistoœci to skarb - ze stenogramów Wiadomoœci (11 wrzesieù 2001 i nastêpe) dowiedzia³em siê, ze to ona przygotowywa³a wiêkszoœÌ materia³ów. Póxniej by³a w siedzibie Al Jazerry i chyba na tym amerykaùskim lotniskowcu. Wogóle by³a wszêdzie. Jako bezrobotna nie postanowi³a szukaÌ prayc w innej stacji - wci¹¿ chyba liczy³a na powrót i skorzyta³a z mo¿liwoœci. Teraz znowu pracuje w TVP, chocia¿ etat ma w TAI a nie w redakcji Wiadomosci.michal pisze:A co do Pani Romaszewskiej to ona jest po prostu straszna wizualnie. Ma chyba pod szeœÌdziesi¹tkê. Ciekawe czy ona jest z tej listy zwolnionych, co Dworaki proponowali powrót. Chyba tak. Pamiêtam j¹ wymienion¹ na tej liœcie, potem g³oœno roztrz¹sa³a tê sprawê zwolnieù grupowych w TVP.
Tak plu³a i to du¿o, bardzo czêsto w TVN24. Równie¿ w TVN24 komentowa³a wydarzenia w Moskwie wraz z Ziemcem. A teraz s¹ w jednej redakcji. Ziemiec zreszto te¿ ma doswiadczenia w tematach wschodnich.doktorfaustus1 pisze: Tak, by³a na tej liscie. To gruba ryba - pe³ni jak¹œ wa¿n¹ funkcjê w SDP i ca³y czas plu³a na Kwiatkowskiego. Zazwyczaj w s³usznej sprawie.
Raczej nie, kto by czytaÂł 120 stron tego wÂątku. Poza tym nikt z nas nie pisaÂł, Âże "Warakomska to chyba facet".kamuii pisze:moze z tvn.tiviCiekawe skÂąd te fragmenty wziĂŞli - z gazety.pl, z wirtulanych mediĂłw, a moÂże spod wywiadu z gali.
No w³aœnie, ja ju¿ j¹ ledwo co pamiêtam, a w³aœciwie mam w¹tpliwoœci czy myœlê o tej samej. W Kawie czy Herbacie to chyba ta co prowadzi³a z Ziemkiewiczem zanim przysz³¹ z LOT-u Anna Popek.doktorfaustus1 pisze:Nie kojarzê tej pani. Mo¿e zdjêcie by³oby w tym przypadku pomoc¹.
Jeszcze dziÂś w poÂłudnie byÂło tutaj, Âże ma krĂłtkie czarne "za ucho". Sam juÂż nie wiem, przydaÂło by siĂŞ zdjĂŞcie.Ewaa pisze:P. Anna ma teraz raczej dÂługie blond wÂłosy, ale nie kojarzĂŞ jej z Polsatem ani TVP1.
doktorfaustus1 pisze:Nie kojarzĂŞ tej pani. MoÂże zdjĂŞcie byÂłoby w tym przypadku pomocÂą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość