[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Czy tylko mi Wysockla nie pasuje?!
Nie Kajtku :) poczytaj wczesniejsze wÂątki a dowiesz siĂŞ wiĂŞcej :)
Dla mnie to ona siĂŞ tam poprostu nudzi

A o co z CzubĂłwnÂą chodzi ? teÂż sÂłyszaÂłam ze jakieÂś szopki w mamy ciĂŞ odstawiaÂła ???
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

WiêkszosÌ artyku³ów o Wysockiej jest stronnicza - tj wychwalaj¹ j¹ pod niebo, a prawda jest taka, ¿e dosta³a tê robotê po znajomoœciach - wszak to kole¿anka Agnieszki Kublik i Moniki Olejnik. Zainteresowanych odsy³am do pamfletu na czeœÌ pani Doroty Wysockiej, autorstwa A. Kublik w Gazecie Wyborczej z 15 paŸdziernika.

Kwiatek amo¿esz podac nam stronê, na której by³o to zdjecie? moze to jakaœ pracownia projektów. Oczywiœcie Micha³ ma racje - pomysli³êm siê - przed zmian¹ by¹³ taka czo³ówk¹ z kul¹ i czymœ co mi siê kojarzy³o z czcionk¹ drukarsk¹ w kastach. Ale mniejsza z tym. nie pametam kiedy Warakosmak zosta³¹ szefem Panoramy (czy by³o to w 2001r czy dopiero w 2002), wiemm natomiast, ¿e podobno ju¿ od samego pocz¹tku planow¹³a tam wielkie zmiany. Tak¿e personalne.

W Tajlandi jest juÂż Piotr KraÂśko.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

doktorfaustus1 pisze: Kwiatek amoÂżesz podac nam stronĂŞ, na ktĂłrej byÂło to zdjecie? moze to jakaÂś pracownia projektĂłw.
Chyba tak. Nie przypominam sobie akiego Telexpressu i Juniora.

Obrazek
Obrazek

Tutaj siĂŞ wszelkie pliki multimedialne i zdjĂŞcia http://www.contrast.pl/aktualnosci/

Sama strona startowa jest tu http://www.contrast.pl , ale tam jakoÂś nie do wszystkiego chyba jest dojÂście.

doktorfaustus1 pisze: Oczywiœcie Micha³ ma racje - pomysli³êm siê - przed zmian¹ by¹³ taka czo³ówk¹ z kul¹ i czymœ co mi siê kojarzy³o z czcionk¹ drukarsk¹ w kastach. Ale mniejsza z tym. nie pametam kiedy Warakosmak zosta³¹ szefem Panoramy (czy by³o to w 2001r czy dopiero w 2002)
Zgadza siĂŞ, wczeÂśniej ta sama czoÂłowka przez kilka lat byÂła srebrna, a okrĂŞgi byÂły zÂłote. Warakomska wrĂłciÂła z USA po wakacjach 2001 i od razu wlazÂła do Panoramy.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

doktorfaustus1 pisze:W Tajlandi jest juÂż Piotr KraÂśko.
Ciekawe Kogo i czy majÂą TVN24? Powinni Marcina Firleja wysÂłaĂŚ albo Worocha.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
michal
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:z okazji ÂświÂąt coÂś do poczytania i komentowania :) oczywiscie poczyniÂłam pewne komentarze :)
Przyczyta³em sobie teraz wywiady z Adamczykiem i Ziemcem. które zamieœci³a kamuii.Strasznie wazeliniarskie -jaki teraz ten zespó³ jest œwietny i profesjonalny pod przewodnictwem dyrektor Warakomskiej. Z drugiej strony nie dziwiê siê, ¿e tak mówi¹, ale Ÿle siê to czyta.

kamuii pisze: Taaa zespó³ siê znacznie odm³odzi³.... no zeczywiscie chyba Michale powinieneœ zamiast na biegu wybraÌ siê z powrotem do podstawówki i nauczyÌ liczyÌ...A jeœli mia³eœ na myœli nieco starsze kole¿anki od Pogody... to trochê wyczucia i kultury by siê przyda³o...
doktorfaustus1 pisze: Jednak mówi¹Ì o zespole przesadzi³ - chcia³em zauwa¿yÌ, ¿e na razie nie dosze³ tam nikt nowy z wyj¹tkiem Zalewskiegi i Gasiùskiego. Reszta ta sama - plus dwie panie po czterdziestce w zespole zagranicznym - Agnieszka Romaszewska i Monika Sieradzka.
W³asnie - odesz³y tylko wszystkie prezenterki Wiadomoœci i starsze panie od Pogody. W ekipie redakcyjnej prawie wszystko to samo - co za wazeliniarz. A co do Pani Romaszewskiej to ona jest po prostu straszna wizualnie. Ma chyba pod szeœÌdziesi¹tkê. Ciekawe czy ona jest z tej listy zwolnionych, co Dworaki proponowali powrót. Chyba tak. Pamiêtam j¹ wymienion¹ na tej liœcie, potem g³oœno roztrz¹sa³a tê sprawê zwolnieù grupowych w TVP.

kamuii pisze: No i Ăłj ulubiony kawaÂłek o Warakomskiej :) tu juz nic nie trzebakomentowaĂŚ :) Brawo dla autora materiaÂłu :):)

Tak, fragment jest wspaniaÂły. PoznaÂła wreszcie szersza publika co o niej sÂądzi internetowy (i nie tylko) Âświatek. Ciekawe skÂąd te fragmenty wziĂŞli - z gazety.pl, z wirtulanych mediĂłw, a moÂże spod wywiadu z gali. Tam padajÂą zawsze te najbardziej soczyste :)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

michal pisze:A co do Pani Romaszewskiej to ona jest po prostu straszna wizualnie. Ma chyba pod szeœÌdziesi¹tkê. Ciekawe czy ona jest z tej listy zwolnionych, co Dworaki proponowali powrót. Chyba tak. Pamiêtam j¹ wymienion¹ na tej liœcie, potem g³oœno roztrz¹sa³a tê sprawê zwolnieù grupowych w TVP.
Tak, by³a na tej liscie. To gruba ryba - pe³ni jak¹œ wa¿n¹ funkcjê w SDP i ca³y czas plu³a na Kwiatkowskiego. Zazwyczaj w s³usznej sprawie. By³a jednym z najwiêszych krytyków poczynaù Kwiatkowskiego i S³awùskiego. Ten j¹ zwolni³, Dworak przywróci³ do pracy. Jednak w rzeczywistoœci to skarb - ze stenogramów Wiadomoœci (11 wrzesieù 2001 i nastêpe) dowiedzia³em siê, ze to ona przygotowywa³a wiêkszoœÌ materia³ów. Póxniej by³a w siedzibie Al Jazerry i chyba na tym amerykaùskim lotniskowcu. Wogóle by³a wszêdzie. Jako bezrobotna nie postanowi³a szukaÌ prayc w innej stacji - wci¹¿ chyba liczy³a na powrót i skorzyta³a z mo¿liwoœci. Teraz znowu pracuje w TVP, chocia¿ etat ma w TAI a nie w redakcji Wiadomosci.
Ale teÂż mi podpadÂła - w penwym momencie bardziej zajmowaÂła siĂŞ politykÂą i promocjÂą braci KaczyĂąskich, potem stanĂŞÂła w obronie SE, mĂłwiÂąc Âże Âśp. W. Milewicz robiÂł materiaÂły w podbnym tonie. A jej tatuÂś jest senatorem i twĂłrcÂą tzw Dnia papieskiego - zresztÂą wszystko co robi w Senacie ma zwiÂązek z koÂścioÂłem.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

doktorfaustus1 pisze: Tak, by³a na tej liscie. To gruba ryba - pe³ni jak¹œ wa¿n¹ funkcjê w SDP i ca³y czas plu³a na Kwiatkowskiego. Zazwyczaj w s³usznej sprawie.
Tak pluÂła i to duÂżo, bardzo czĂŞsto w TVN24. RĂłwnieÂż w TVN24 komentowaÂła wydarzenia w Moskwie wraz z Ziemcem. A teraz sÂą w jednej redakcji. Ziemiec zreszto teÂż ma doswiadczenia w tematach wschodnich.
Ja jÂą lubie choĂŚ tylko raz widziaÂłem jej materiaÂł.W dziennikarstwie ktĂłe ona uprawia nie liczy siĂŞ wyglÂąd :roll: Zreszto nie wiem czego siĂŞ czepiasz.Ciekawie siĂŞ ubiera.....

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Nareszcie Gawryluk... miaÂła z powrotem okulary i nowÂą fryzurĂŞ :) sooper ;) widaĂŚ czyta forum :)
byÂła teÂż duÂżo bardziej pewna siebie ;) BRAVO... :)
Ciekawe skÂąd te fragmenty wziĂŞli - z gazety.pl, z wirtulanych mediĂłw, a moÂże spod wywiadu z gali.
moze z tvn.tivi ;)
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:
Ciekawe skÂąd te fragmenty wziĂŞli - z gazety.pl, z wirtulanych mediĂłw, a moÂże spod wywiadu z gali.
moze z tvn.tivi ;)
Raczej nie, kto by czytaÂł 120 stron tego wÂątku. Poza tym nikt z nas nie pisaÂł, Âże "Warakomska to chyba facet".

Inna sprawa. ZnalazÂłem taki artykuÂł:
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=18270

BohaterkÂą jest Anna PuÂślecka. Pracuje teraz w TVN Style i prowadzi program "Musisz to mieĂŚ". WczeÂśniej prowadziÂła "Uroda to nie wszystko" w Polsacie i kilka programĂłw w TVP1 m. in. "Kawa czy HerbatĂŞ".

ProwadziÂła takÂże WiadomoÂści-Pogoda w TVP1 czego nie ma w artykule. PisaÂła teÂż chyba teksty do Glamour, bo znalazÂłem taki jej artykuÂł o mĂŞÂżczyznach metroseksualnych: http://www.google.pl/search?q=cache:prr ... ew.bizz.pl

Czy ktoœ ma jej aktualne zdjêcie lub ma mo¿liwoœÌ jego zrobienia z TVN Style? Chcia³bym zobaczyÌ jak teraz wygl¹da.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Nie kojarzĂŞ tej pani. MoÂże zdjĂŞcie byÂłoby w tym przypadku pomocÂą.
Ewaa
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Ewaa »

P. Anna ma teraz raczej dÂługie blond wÂłosy, ale nie kojarzĂŞ jej z Polsatem ani TVP1. :wink:
Ostatnio zmieniony wtorek 28 gru 2004, 15:21 przez Ewaa, łącznie zmieniany 1 raz.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

a teraz coÂś ze starych dobrych czasĂłw :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek[/quote]
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

doktorfaustus1 pisze:Nie kojarzĂŞ tej pani. MoÂże zdjĂŞcie byÂłoby w tym przypadku pomocÂą.
No w³aœnie, ja ju¿ j¹ ledwo co pamiêtam, a w³aœciwie mam w¹tpliwoœci czy myœlê o tej samej. W Kawie czy Herbacie to chyba ta co prowadzi³a z Ziemkiewiczem zanim przysz³¹ z LOT-u Anna Popek.

Okazuje siĂŞ, Âże tych pogodynek do wczeÂśniejszych wydaĂą byÂło znacznie wiĂŞcej i jeszcze nie wszystkie nazwiska tu wymieniliÂśmy. A jak tam MaÂłgorzata Puzio? Rodzina skojarzyÂła?
Ewaa pisze:P. Anna ma teraz raczej dÂługie blond wÂłosy, ale nie kojarzĂŞ jej z Polsatem ani TVP1. :wink:
Jeszcze dziÂś w poÂłudnie byÂło tutaj, Âże ma krĂłtkie czarne "za ucho". Sam juÂż nie wiem, przydaÂło by siĂŞ zdjĂŞcie. ;)
Ewaa
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Ewaa »

michal pisze:Jeszcze dziÂś w poÂłudnie byÂło tutaj, Âże ma krĂłtkie czarne "za ucho". Sam juÂż nie wiem, przydaÂło by siĂŞ zdjĂŞcie. ;)
ByÂło, ale pomyliÂło mi siĂŞ to z prezenterkÂą 'No to piĂŞknie'. :wink: Teraz jest chyba dobrze, lecz wydaje mi siĂŞ, Âże prowadzÂąca 'Musisz to mieĂŚ' nazywa siĂŞ inaczej.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

doktorfaustus1 pisze:Nie kojarzĂŞ tej pani. MoÂże zdjĂŞcie byÂłoby w tym przypadku pomocÂą.

Ani ja. Lepiej byÂłoby dla wszystkich gdyby wprowadzili ten kanaÂł do najwiĂŞkszych sieci, tj UPC, VECTRA.Wtedy moÂżna by wiĂŞcej pisaĂŚ o tym kanale.

ODPOWIEDZ