TVN_FAN pisze:ps. a swojÂą drogÂą pawell odwaÂżna decyzja bo jakbyÂś gdzie indziej napisaÂł, Âże ktoÂś jest wredny to byÂłby to chyba TwĂłj ostatni post w tamtym wÂątku Ale nie martw siĂŞ Fani Justyny sÂą tolerancyjni Nie wyklniemy CiĂŞ z tego wÂątku
:evil2: nawet o tym nie pomyÂślaÂłem piszÂąc tego posta Âże za to mĂłgÂłbym byĂŚ "wyklniĂŞty" z tego wÂątku. Tak nawet chyba wiem w ktĂłrym wÂątku taki post mĂłgÂłby byĂŚ moim ostatnim... No ale ja nie jestem fanem tamtej "bohaterki" forum tylko tej i tam nie piszĂŞ za duÂżo... moÂżna powiecieĂŚ Âże w ogĂłle.
ÂŁukasz pisze:kiedyÂś (dawno temu) sam je zamieÂściÂłem na forum w ktĂłrymÂś z tematĂłw. JuÂż nie pamiĂŞtam gdzie, jak ktoÂś bĂŞdzie uparty, to na pewno znajdzie.
... uparty to ja i przeszukaÂłem forum, temat o Justynie i tych zdjĂŞĂŚ nie ma ... moÂże byÂły (strona 19) ale sa tam tylko miejsca gdzie owe zdjĂŞcia mogÂły byĂŚ ... :|
co do dziÂś, Justyna taka rozeÂśmiana byÂła, w nastroju dobrym. LubiĂŞ jak siĂŞ czĂŞsto uÂśmiecha
pawell pisze:(...)DziÂś brat mi opowiadaÂł troche o tym jak pracowaÂł w TVN w studiu "FaktĂłw" i powiedziaÂł Âże StyÂśka jest wredna... tylko tyle Ale jakoÂś nie mogĂŞ w to uwierzyĂŚ...
wredna ... trochĂŞ sie nie dziwiĂŞ, jakbym ja mial na glowie przygotowanie i prowadzenie faktĂłw ... ojojoj to by siĂŞ dopiero dzialo
p.s. prawdopodobnie bĂŞdĂŞ miaÂł zdjĂŞcia z wywiadu z JustynÂą, tego z "kuriera porannego" ... ale narazie ... cicho szaaaa
pochanke - fan pisze:i przeszukaÂłem forum, temat o Justynie i tych zdjĂŞĂŚ nie ma ... moÂże byÂły (strona 19) ale sa tam tylko miejsca gdzie owe zdjĂŞcia mogÂły byĂŚ ... :|
SÂą na 100%, tzn ja widziaÂłam jedno i byÂło to stosunkowo niedawno, ale raczej nie w wÂątku Justyny.
pawell pisze:(...)DziÂś brat mi opowiadaÂł troche o tym jak pracowaÂł w TVN w studiu "FaktĂłw" i powiedziaÂł Âże StyÂśka jest wredna... tylko tyle Ale jakoÂś nie mogĂŞ w to uwierzyĂŚ...
CaÂłkiem moÂżliwe... taka maÂła zoÂłza pewnie, ale na szczĂŞÂście w telewizorze jest wszystko tak jak ma byĂŚ :evil2:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
Tez myœle, ze poniek¹d, w lekkim stopniu moze byc wredna. Wkoncu, kto jak kto ale Ona ma bardzo trudna i wymagaj¹c¹ pracê. Czasem musi postawiÌ na swoim i wnieœÌ troche ostrego charakterku, czy pogonic ludzi. Trochê krzyku nikomu nie zaszkodzi, zreszta sama w wydwiadze on pochanke - fana mówi³a, ile razy wciagu dnia krzyczy....
emi pisze:Tez myœle, ze poniek¹d, w lekkim stopniu moze byc wredna. Wkoncu, kto jak kto ale Ona ma bardzo trudna i wymagaj¹c¹ pracê. Czasem musi postawiÌ na swoim i wnieœÌ troche ostrego charakterku, czy pogonic ludzi. Trochê krzyku nikomu nie zaszkodzi, zreszta sama w wydwiadze on pochanke - fana mówi³a, ile razy wciagu dnia krzyczy....
A odpowiedÂź jest zawsze ta sama: Czajniczku nie gwiÂżdÂż :evil2:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
potwierdzaÂły by siĂŞ twierdzenia innych osĂłb ze nalezy do tych osĂłb ktĂłre w windzie nawet dzieĂą dobry nie powiedza :/
Ale nie martwcie siĂŞ dla fanĂłw na pewno miÂła jest :]
Pochanke fanie masz dostĂŞp do bazy Kapif ???
bo te fotki tak samo jak te w bikini to ja wszystkie mam czesĂŚ nawet na foum zapodaÂłam ale miniaturki a jak siĂŞ powiĂŞkszaÂło to wielki napis KAPIF wyskakiwaÂł
có¿ powiedzieÌ ... r e w e l a c y j n i e jak zwykle ... nic dodaÌ nic uj¹Ì, nie mam siê do czego przyczepiÌ ... ubolewam tylko nad tym ¿e nie zd¹¿y³em dziœ zrobiÌ capsa Stysi w spodniach
Nie ubolewaj, nie ubolewaj jeszcze bĂŞdziesz miaÂł okazje i zdÂązysz sie narobiĂŚ, hehe.
a Twe capsy, marzenie, jak zwykle...W przed ostatniej fajny odchyÂł uchwyciÂłes...heheh..
Najbardziej podoba mi siĂŞ to zdjĂŞcie. Justysia wyglÂąda na nim jakby za kimÂś patrzyÂła...MoÂże ktoÂś jej w trakcie FaktĂłw grafik innych dziennikarzy pokazywaÂł ?? :mrgreen:
Pochanke-fanie - capsiki jak zwykle super !! Na Ciebie zawsze moÂżna liczyĂŚ !!
pochanke-fan pisze:có¿ powiedzieÌ ... r e w e l a c y j n i e jak zwykle ... nic dodaÌ nic uj¹Ì, nie mam siê do czego przyczepiÌ
Widzisz...taki juÂż cholera pech !! Zawsze Justyna jest super no ale taka juÂż ona jest
pochanke - fan pisze:autor wywiadu z J. Pochanke byÂł tak miÂły i wysÂłaÂł mi zdjĂŞcia z wywiadu , umieszczĂŞ je wieczorem!
Pochanke-fanie Jakie Ty masz znajomoœci :evil2: Ale przecie¿ ju¿ by³o jedno zdjêcie i dlaczego je usun¹³eœ ?? Mam nadziejê, ze jeszcze siê pojawi
No a na resztĂŞ zdjĂŞc czekamy z niecierpliwoÂściÂą No i teÂż na dzisiejsze capsy z godziny 19
usuna³em bo autor zgodzil sie na podpisanie zdjêcia na dole a nie na œrodku ... dzisiejsze capsy bêd¹ póŸniej ni¿ zwykle, chyba ze kto inny zrobi