No patrz Black :o Ten TwĂłj nowy rozpaczliwy awatar, to taki jakbyÂś wiedziaÂł, co nas czeka i co aktualnie przeÂżywamy

ÂŁadnie odzwierciedla to, co zapewne wszyscy przeÂżywamy

obieÂżyÂświata zresztÂą teÂż
Hehehe :devil: ,,Co nas nie zabije, to nas wzmocni'', tak? Dobrze, Âże te sÂłowa wcieliÂłeÂś na forum, wszystkim tak od razu na pewno Âłatwiej ÂżyĂŚ w obliczu nieobecnoÂści Agatki
Al, wybacz Blackowi, te uszczypliwoœci i tê chwilow¹ amnezjê, bo Black, kiedy têskni........ jakby to najkrócej uj¹Ì :mhm: ............... on nie jest sob¹
obieÂżyÂświat pisze:Black Jack '62 pisze: A taka Agatka zniknie i czujesz siĂŞ jakbyÂś co najmniej rÂąk, uszu i oczu nie miaÂł :mhm:
Rozpierzchniemy siĂŞ jak stado owieczek, czy wrĂŞcz przeciwnie jeszcze bardziej scalimy w tĂŞsknocie za piĂŞknoÂściÂą naszÂą?
..nie wiem czy siĂŞ rozpierzchniemy czy scalimy ale czujĂŞ siĂŞ dokÂładnie tak jak to opisaÂłeÂś :/
Owieczek, a moÂże raczej barankĂłw :> :hahaha: Mnie powtarzano czĂŞÂściej mam w sobie wiĂŞcej cech z barana, aniÂżeli owcy :hahaha: A moÂże to: ,,uparta jak osioÂł'' byÂło :mhm:
Alchemik pisze:Czy aktualnie Panna Agatta nie wydaje Wam siĂŞ byĂŚ okrÂąglejszÂą na twarzy?
Al, Ty mÂłotku

ZauwaÂżyÂłeÂś, to byÂś lepiej przemilczaÂł :devil: Zero wyczucia i zero taktu :nie:
Z tego, co zd¹¿y³em obczaiÌ gwiazdy tej stacji pracuj¹ce w tvn24 i z nieco d³u¿szym sta¿em mog³y pozwoliÌ sobie na góra 3-tygodniow¹ absencjê
No, ale to by³y jednorazowe wypady, a Agatka, skoro uda³a siê w tak dalek¹ podró¿, mog³a wzi¹Ì od razu ca³y roczny limit urlopowy :spiewa: I jeszcze od Artura urlop po¿yczyÌ i od Asi

Jak juÂż lecieĂŚ za ocean, to na caÂłego :spiewa:
W zeszÂłym roku o tej porze pracowaÂła, to i pewnie nie mogÂła sobie na taki wypad pozwoliĂŚ :/ Dlatego w tym roku, staÂło siĂŞ tak, a nie inaczej i nie widzĂŞ powodĂłw, dla ktĂłrych powinniÂśmy czyniĂŚ wyrzuty

Cieszmy siê, ¿e mo¿e sobie odpocz¹Ì, gdziekolwiek jest
Mo¿emy tylko mieÌ nadziejê, ¿e wdarliœmy siê do jej ¿ycia na tyle, ¿e kiedy planowa³a ten swój urlop, przez sekundê chocia¿ przemknê³a jej myœl, ¿e takim swoim znikniêciem wyrz¹dza nam - nieszczêœnikom do niej przywi¹zanych, straszn¹ boleœÌ
Hm :mhm: PrĂłbowaliÂście pisaĂŚ do Agatki teraz :> Czemu pytam?

Bo mog³aby nam Agatka jak¹œ pocztówkê z urlopu przys³aÌ w re-odpowiedzi
Eee, to gÂłupie :devil: OstatniÂą rzeczÂą, ktĂłrÂą robi siĂŞ podczas urlopu, jest przeglÂądanie sÂłuÂżbowej skrzynki na maile, w ogĂłle przeglÂądanie jakiejkolwiek skrzynki :devil:
Ile dajemy Agatce czasu na powrót? Ja dwaaaaaaaaa tygodnie Mo¿e z lekkim hakiem na wypadek, gdyby samolot mia³ opóŸnienie Tak na dobr¹ sprawê to kilka dni ju¿ mo¿na na œcianie krechami oznakowaÌ i ile zosta³o? Pchi
Jak na razie, na podstawie Twoich przypuszczeĂą jest jeszcze pod gĂłrkĂŞ

Ale lada dzieĂą, nim siĂŞ obejrzymy, bĂŞdzie juÂż z gĂłrki :spiewa:
No nie wiem, ale mi wydaje siê, ¿e Agatka jeszcze nie zd¹¿y³a siê tak na dobre rozpakowaÌ :spiewa: Warto by³oby siê zastanowiÌ, po co? z kim? i do kogo? pojecha³a?

Hm :mhm: mog³a na przyk³ad pojechaÌ w odwiedziny do rodziny, b¹dŸ do kogoœ, kogo zna, kto za oceanem jest tymczasowo, b¹dŸ dopiero siê tam osiedla :> Ale znaj¹c nasz¹ wyobraŸniê i wra¿liwoœÌ, lepiej tego nie róbmy :devil:
A z chêciami na powrót mo¿e byÌ ró¿nie, bo mnie na przyk³ad musiano kiedyœ wo³ami zaci¹gaÌ na lotnisko, w dodatku kochana rodzinka zza oceanu sukcesywnie wo³om utrudnia³a zadanie :devil: Kto wie, mo¿e z Agatk¹ bêdzie podobnie
ChoĂŚ oczywiÂście mam nadziejĂŞ, Âże z ogromnÂą chĂŞciÂą do nas powrĂłci
Alchemik pisze:CoÂś mi siĂŞ wydaje, Âże ten uÂśmiech to bĂŞdzie jednostronny, po drugiej stronie ekranu, czyli jak patrzeĂŚ od rynku, to u nas w domach, aniÂżeli w studio na rynku

Ja nigdy z uÂśmiechem z urlopĂłw nie wracam :grymas:
Z uÂśmiechem wrĂłci

JeÂśli jeszcze nie odczuÂła, Âże po drugiej stronie ekranu sÂą ludzie, ktĂłrzy na jej uÂśmiech czekajÂą i jej uÂśmiech jest dla nich inspiracjÂą, to musimy jej daĂŚ to odczuĂŚ
Jak na razie, czekamy na powrĂłt tak, jak czekaliÂśmy do tej pory... :spiewa:
Al, masz oczywiÂście racjĂŞ

A jak bĂŞdzie to siĂŞ okaÂże

, jak juÂż Agatka wrĂłci do nas i naszego piĂŞknego kraju jak bumerang