Dokładnie mówiąc to wychodzi z warszawskiego Metropolitana, który jest położony w pobliżu Pałacu Prezydenckiego.czerk pisze:Tamara Arciuch- idzie między wieżowcami

Moderator: Łukasz
Dokładnie mówiąc to wychodzi z warszawskiego Metropolitana, który jest położony w pobliżu Pałacu Prezydenckiego.czerk pisze:Tamara Arciuch- idzie między wieżowcami
Raczej bardzo wysokiej oglądalności nie będzie.Isadora pisze:Jestem przekonana, że oglądalność jak zwykle będzie bardzo wysoka,
Isadora pisze:ale nie ukrywam, że bardzo jestem ciekawa kto odpadnie pierwszy :mhm: , dosyć przykre tak od razu wypaść z gry
Nie ma co gdybać. To jest program taneczny, więc ocenimy po tańcach. Isis Gee też była mało znana, a jak daleko zaszła... na Eurowizję!adner pisze:Na pewno jako pierwszy odpadnie jeden z tych nikomu nie znanych typu Łozowski albo Kaliszuk.
Nie sądzę aby Kaliszuk odpadł pierwszy, byłem na jego spektaklu w teatrze muzycznym w Gdyni.... jak on tam się wyginał to po prostu. I na pewno zna różne techniki tańca. Zresztą grywał w takich musicalach jak Chicago i wielu innych tanecznych.adner pisze:Na pewno jako pierwszy odpadnie jeden z tych nikomu nie znanych typu Łozowski albo Kaliszuk.
Sympatią ? Dobre sobie... Dla wielu to tylko napakowany, pusty mięśniak. Ten człowiek ma wyżarty mózg od sterydów i jeżeli tylko będzie się ruszał tak, jak hydraulik z drugiej edycji, to może wylecieć bardzo szybko. Chyba, że pokaże dystans do własnej osoby, ale po tym, co pokazał będąc gościem w Big Brotherze szczerze wątpię, by ten koksiarz mógł się śmiać sam z siebie.Isadora pisze:Pudzianowski to chyba będzie taki drugi Bryndal, za mocno na tym parkiecie nie powalczy, ale ludzie darzą Go sporą sympatią![]()
Obrażasz go. Zrobił ci coś?podmark pisze:Ten człowiek ma wyżarty mózg od sterydów
Jak widać "Tele Tydzień" podał 14 nazwisk i wśród nich (znowu) jest Marina Łuczenko.podmark pisze:A czy ktoś zauważył, że na oficjalnej liście, uczestników jest tylko 13 ?Marina Łuczenko się wykruszyła :mhm:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości