Fakty - program informacyjny TVN
Moderator: Łukasz
Re: "Fakty" - nalepszy program informacyjny w Polsce
Lepiej nie mówmy o Marcinie Pawłowskim, bo mimo prawie dziewięciu lat, ciągle mam go w pamięci, a gdy wczoraj obejrzałem materiały z 2004 r. to wszystko powróciło... 

Liczą się tylko FAKTY! Codziennie o 19:00 w TVN
Nie ma to jak pełne życia "Warto widzieć więcej" w wydaniu Durczoka...
5

Czasami wygląda to tak, jakby Durczok mówił to sam do siebie, nie patrząc w kamerę.avatar pisze:Nie ma to jak pełne życia "Warto widzieć więcej" w wydaniu Durczoka...5
Może to tylko moje odczucie, ale dzisiejsze loty kamerowe były chyba inne niż zwykle tzn. spowolnione, lecz przypadły mi do gustu. 

Rzeczywiście, loty od wczoraj są nieco inne, wolniejsze, krótsze, flegmatyczne... Jednym zdaniem zero dynamiki.
Prędzej czy później to się musiało stać.
Prędzej czy później to się musiało stać.

Tak, to prawda - dynamiki zero. Po dwukrotnym obejrzeniu nowych lotów, mogę stwierdzić, że teraz są one ''nijakie'', czyli ani fajne, ani złe - przeciętne. Najważniejsze, że jest przerywnik! 

Takie zmienione loty były do poniedziałku lub wtorku.
Tu nagranie z poniedziałku:
http://www.youtube.com/watch?v=FaqtFlb1 ... e=youtu.be
Tu nagranie z poniedziałku:
http://www.youtube.com/watch?v=FaqtFlb1 ... e=youtu.be
Oj, Kamil się nie popisał :grozi: Nic o maturze, nieładnie

This is not the end, this is not the beginning.
Nic nie pokazali?
W sumie wspomnieć mogli, ale są takie wydarzenia jak matura, Święta itd., do których w zasadzie co roku można byłoby puszczać ten sam materiał z drobnymi zmianami.
Jeżeli nie mieli pomysłu to może faktycznie lepiej zostawić, chociaż teraz furorę w sieci robi film, w którym posłowie (nie) odpowiadają na pytania maturalne. Może się tym zajmą (lub już zajęli, a przegapiłem...).
W sumie wspomnieć mogli, ale są takie wydarzenia jak matura, Święta itd., do których w zasadzie co roku można byłoby puszczać ten sam materiał z drobnymi zmianami.

Dzisiejszy temat o tym co zdrapuje sobie Niesiołowski z garnituru to już naprawdę żenada. Nie mogą przekazywać normalnych informocji, co kogo obchodzi co z garniturem robi. Albo nie mają pomysłów na tematy albo uważają, że takie coś jest warte uwagi.
Czy tylko ja uważam, że ten post na Facebooku jest wyjątkowo żenujący w porównaniu do innych?

-
- Czasem tu wpada
Nie tylko Ty. Jeszcze żeby dali "oryginalną" czcionkę z memów - Impact... Ale nie, ewidentnie robią te obrazki w Wordzie, z domyślną Wordowską czcionką Calibri.
Dziś przed i po czołówce, zamiast zegara, na ekranie było logo "Faktów" stylizowane na logo Solidarności.
Liczą się tylko Fakty.
^
A propos tego mema to uważam, że porywający nie jest, ale dlaczego od razu żenujący? Jakoś się wybitnie nie ubawiłem, ale całkiem sympatyczny sposób poinformowania, że "Fakty" są już dostępne na stronie.
A propos tego mema to uważam, że porywający nie jest, ale dlaczego od razu żenujący? Jakoś się wybitnie nie ubawiłem, ale całkiem sympatyczny sposób poinformowania, że "Fakty" są już dostępne na stronie.