[TVN] Szymon Majewski Show
Moderator: Łukasz
ja jednak prosiÂłbym ciebie o prawidÂłowe pisanie mojego nicka...
A jakich fragmentĂłw nie puszczajÂą? po pierwsze wszystkich przekleĂąstw ktĂłre lecÂą podczas krĂŞcenia, nie tylko z ust Szymona ale teÂż goÂści i osob z rozmow w tloku, nie pokazuja tez wielu materialow ktore sa puszczane na nagraniu, a nie mieszcza sie juz czasowo to TV, nie pokazuja dostawiania krzesla dla drugiego goscia, dolewania wody do kubkĂłw, ekipy, osoby ktora ma rozruszac publiczosc, i podnosi rece jak nalezy klaskaĂŚ. OgĂłlnie program juz w TV jest idealny, a tak na prawde to kazda scena jest dopracowywana tam kilka razy. No i nie widac kartek z rolami dla aktorĂłw z RozmĂłw w tÂłoku, bo sÂą one w razie jak ktos zapomnial by tekstu. Np. scenografia do koĂąca nie widaĂŚ jest wnoszona dopiero na krecenie tej czesci, a tak normalnie jej nie ma. Nie wiemy teÂż w TV Âże lwy szymona sÂą ze styropianu...
A jakich fragmentĂłw nie puszczajÂą? po pierwsze wszystkich przekleĂąstw ktĂłre lecÂą podczas krĂŞcenia, nie tylko z ust Szymona ale teÂż goÂści i osob z rozmow w tloku, nie pokazuja tez wielu materialow ktore sa puszczane na nagraniu, a nie mieszcza sie juz czasowo to TV, nie pokazuja dostawiania krzesla dla drugiego goscia, dolewania wody do kubkĂłw, ekipy, osoby ktora ma rozruszac publiczosc, i podnosi rece jak nalezy klaskaĂŚ. OgĂłlnie program juz w TV jest idealny, a tak na prawde to kazda scena jest dopracowywana tam kilka razy. No i nie widac kartek z rolami dla aktorĂłw z RozmĂłw w tÂłoku, bo sÂą one w razie jak ktos zapomnial by tekstu. Np. scenografia do koĂąca nie widaĂŚ jest wnoszona dopiero na krecenie tej czesci, a tak normalnie jej nie ma. Nie wiemy teÂż w TV Âże lwy szymona sÂą ze styropianu...
-
- Czasem tu wpada
Drogi podmark w programie takim jak SMS nie chodzi o "inteligentne" - jak to nazwa³eœ - rozmowy tu chodzi o dobr¹ zabawe ¿arciki i wyg³upiaj¹cego siê progwadz¹cego - nie wiem co Ci nie pasuj no ale có¿ nie wszystkim musi siê podobaÌ 

Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
-
- Nowicjusz
Czy mĂłgÂłby ktoÂś sksreowaĂŚ ten Nowy DzieĂą?Ja niestety nie mam takich moÂżliwoÂści, bo mieszkam w Niemczech...
I jeszcze dorzucam moje pytanka do Pecia:
1.) Czy hala w ktĂłrej nagrywane sÂą rozmowy, jest taka duÂża jak w TV?
2.) Ile osĂłb ma wstĂŞp na nagranie?
3.) Czy mÂłodzieÂż moÂże wchodziĂŚ na nagranie bez opiekuna?
4.) Czy wstĂŞp coÂś kosztuje?
5.) Masz jakieÂś zdjĂŞcia z nagrania?
6.) W jaki sposĂłb Szymon Majewski jedzie po goÂści tym "siedzeniem"?
7.) Szymon Majewski przeklina?!!Nie wyobrazam sobie tego %-)
8.) Ile czasu tak naprawde trwa nagrywanie "RozmĂłw w tÂłoku"??
9.) Czy widziaÂłeÂś jakiegoÂś aktora rozmĂłwek bez makijuaÂżu?
10.) Np. podczas rozmĂłw w tÂłoku sÂłychaĂŚ "PolitykĂłw"??Czy jest jakieÂś nagÂłoÂśnienie?
I to byÂło by na tyle, czekam na odpowiedzi
I jeszcze dorzucam moje pytanka do Pecia:
10.) Np. podczas rozmĂłw w tÂłoku sÂłychaĂŚ "PolitykĂłw"??Czy jest jakieÂś nagÂłoÂśnienie?
I to byÂło by na tyle, czekam na odpowiedzi
1. Wszystko nagrywane jest w jednej hali, i rozmowy w tloku, i konca nie widac i gadanie z goscmi.szymoncz pisze:
2. StatyÂści pÂłatni ok. 200 osĂłb + do. 15 osĂłb z SMS'Ăłw bezpÂłatni.
3. Teoretycznie nie moÂże, chociaÂż to nie jest raczej sprawdzane, choĂŚ czasem sprawdzajÂą.
4. Wstêp jest oczywiœcie bezp³atny, osobom z SMS'ów nie plac¹ pieniêdzy, natomiast statyœÌi s¹ op³acani.
5. Na nagraniu nie moÂżna robiĂŚ zdjĂŞĂŚ.
6. Platforma Szymona jest sterowana z wozu transmisyjnego.
7. OczywiÂście Âże przeklina...
8. Rozmowy w t³oku: ro¿nie jak nie trzeba powtarzaÌ ca³oœci to ok. 20min. jak trzeba powtarzac ca³oœÌ to nawet do 1h. ale zwykle 30min. i powtarzanie niektórych zdaù.
9. Nie, aktorzy od razu wchodzÂą ucharakteryzowani, natomiast moÂżna usÂłyszeĂŚ ich normalny gÂłos.
10. Nag³oœnienie oczywiœcie jest, statyœci na publicznoœÌi musz¹ wiedzieÌ z czego siê smiaj¹, i klaszcz¹.
Ogolnie smieszne rzeczy w rozmowach w tÂłoku to np.: Odpadnie charatkeryzacja aktora (Oleksy i jego podbrĂłdki), czasami aktorom myli siĂŞ juÂż kogo parodiujÂą dlatego np. Janda czasem mowi jak Szczuka i ChyliĂąska, Lepper czasem jak Cimoszewicz, KwaÂśniewska jak Olejnik, Senyszyn, itp.
Nie ma duÂżo chĂŞtnnych osĂłb z SMS, ale na pewno jak byloby wiecej to zmiesciliby sie.szymoncz pisze:Co???? Tylko 15 osĂłb z smsĂłw???
I jeszcze ostatnie pytanie: Czy nagroda z KoĂąca nie widaĂŚ rzeczywiÂście lÂądujĂŞ
do rÂąk zwyciĂŞzcy z publicznoÂści?
A nagroda, je¿eli jest taka ze da siê j¹ zabraÌ, to tak, np. jak byla nagroda Nobla to od razu osoba j¹ dosta³a, ale karnet na dwie dziury w zebach, ju¿ pó¿niej. Nie wiem np. czy Pani która wygra³a paœnik zabra³a go. Dzisiaj natomiast nagrod¹ bêdzie 300z³otych w 1groszówkach(waga: 40kg).