Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

adam pisze:Nika kiedy zabierzesz mnie na jakiÂś romantyczny rejs :hyh:
Bad news adam, na rejs mogê Ciê zabraÌ, ale romantyczny to ju¿ nie bardzo, nie interesuj¹ mnie zajêci faceci, a u Krzyœka jeszcze nie dostrzeg³am na palcu ma³¿enskiego kr¹¿ka. (a propos jak tam ¿ona adamie siê miewa? :D )
adam pisze:Ostatecznie Krzysia zabierzemy ze sobÂą

Ja ci dam to ostatecznie, KrzyÂś w pierwszej kolejnoÂści! 8)
adam pisze:Z metodÂą usta -usta to jest tak samo jak z jazdÂą na rowerze :devil:
JeÂżdzĂŞ prawie codziennie na rowerze, wiĂŞc jeÂżeli Twoaj teoria jest prawdziwa to spokojnie dam radĂŞ. Tylko kto zemdleje?? :mhm:
arczi pisze: A jak w trĂłjke byÂście siĂŞ nudzili to ja teÂż znajde wolny czas
W moim sÂłowniku nie ma wyrazu "nuda" :D Zapraszam pomimo to na rejs! :D
Dorotka969 pisze:Pan Krzysiek jak na moje to dzisiaj w dobrym humorku byÂł :):)
Trafne spostrzeÂżenie. Jak na moje to on ostatnio zazwyczaj ma dobry humorek :D . Kto wie czy nie zostalismy uprzedzeni, i Go juÂż tam ktoÂś na rejsy ostatnimi czasy nie zabiera ?! :mhm: :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

A jak w trĂłjke byÂście siĂŞ nudzili to ja teÂż znajde wolny czas
Ale wiesz Âżadnego molestowania Pani Kapitan ,rozkazy sumiennie trzeba wykonywaĂŚ :shock:
Ale bardzo chĂŞtnie ,ale znajÂąc nas dwĂłch to takie problemy byÂśmy stwarzali dla NIKi Âże nie miaÂła by okazji poznaĂŚ Krzysia :devil:
KrzyÂś na pewno profesjonalnie Cie odratuje. Nika bĂŞdzie tylko patrzeĂŚ
nie mam nic do Krzysia ale wolaÂłbym aby to NIka uczyniÂła :devil:
No wÂłaÂśnie, kaÂżdy przed kimÂś chce mdleĂŚ. Ja to zemdlaÂłbym przed JoasiÂą KryĂąskÂą, AgatÂą Adamek i DagmarÂą Kaczmarek
Ale jednoczeÂśnie czy oddzielnie??

[ Dodano: PiÂą Sie 10, 2007 8:05 pm ]
Bad news adam, na rejs mogê Ciê zabraÌ, ale romantyczny to ju¿ nie bardzo, nie interesuj¹ mnie zajêci faceci, a u Krzyœka jeszcze nie dostrzeg³am na palcu ma³¿enskiego kr¹¿ka. (a propos jak tam ¿ona adamie siê miewa? )
Moja Âżona nienawidzi mnie tak dzieĂą po dniu ;(
Nika zÂłamaÂłaÂś mi serce myslaÂłem ze mnie od Âżony uratyjesz i uciekniemy na koniec Âświata ;(
JeÂżdzĂŞ prawie codziennie na rowerze, wiĂŞc jeÂżeli Twoaj teoria jest prawdziwa to spokojnie dam radĂŞ. Tylko kto zemdleje??
Ja mogĂŞ pierwszy :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Bad news adam, na rejs mogĂŞ CiĂŞ zabraĂŚ, ale romantyczny to juÂż nie bardzo, nie interesujÂą mnie zajĂŞci faceci,
Good news, NIKA, ja jestem wolny :jupi: :jupi:
Ja tak szybko nie dam sobie wsadziÌ tych ma³¿eùskich kajdanek. Krzysztof chyba te¿, bo równie¿ nie widzia³em u niego obr¹czki :shock:
Ja ci dam to ostatecznie, KrzyÂś w pierwszej kolejnoÂści!
To ja w drugiej 8)
Ale wiesz Âżadnego molestowania Pani Kapitan ,rozkazy sumiennie trzeba wykonywaĂŚ
Wiadomo, bĂŞdziemy pracowaĂŚ i pracowaĂŚ, tyraĂŚ, a NIKA bĂŞdzie Krzysia molestowaĂŚ :devil:
Ale bardzo chĂŞtnie ,ale znajÂąc nas dwĂłch to takie problemy byÂśmy stwarzali dla NIKi Âże nie miaÂła by okazji poznaĂŚ Krzysia
NajwyÂżej da nam wiosÂłem po Âłbach i wyrzuci do jeziora :tanczy: :tanczy:
Ale jednoczeÂśnie czy oddzielnie??
Oczywiœcie, ¿e oddzielnie. Dozowa³bym sobie t¹ przyjemnoœÌ.
Poza tym nie chce, ¿eby dziewuchy sie o mnie pobi³y bo póŸniej troche g³upio ogl¹daÌ tak¹ Joasie, Agate czy Dage z powyrywanymi w³osami i siniolani pod oczami :shock: :shock:
Nika zÂłamaÂłaÂś mi serce myslaÂłem ze mnie od Âżony uratyjesz i uciekniemy na koniec Âświata

KtĂłrejÂś dziennikarce juÂż to proponowaÂłeÂś. Tylko nie pamiĂŞtam ktĂłrej. Ale chyba Joasi albo Dadze :shock:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:Moja Âżona nienawidzi mnie tak dzieĂą po dniu ;(
Nika zÂłamaÂłaÂś mi serce myslaÂłem ze mnie od Âżony uratyjesz i uciekniemy na koniec Âświata ;(
Œwiat nie lubi u¿alaj¹cych siê ludzi. Zmienisz nastawienie do siebie o 180 stopni (cholera, nie mog³am znaleœÌ na klawiaturze tego znaczka od stopni!) to zmieni sie dooko³a Ciebie na lepsze wszystko, dlatego tez rejs jest idealnym pocz¹tkiem na dokonanie zmian! :D
arczi pisze: Good news, NIKA, ja jestem wolny
Dobrze wiedzieĂŚ, ale wiadomo kto ma pierwszeĂąstwo w razie czego :D
arczi pisze:Ja tak szybko nie dam sobie wsadziÌ tych ma³¿eùskich kajdanek
Czemu nie? PonoÌ kajdanki to ciekawe urozmaicenie w ma³¿eùskim seksie :devil:

[ Dodano: PiÂą Sie 10, 2007 9:01 pm ]
WÂłaÂśnie, zapomniaÂłabym przecieÂż zrobiÂłam dzisiaj capsa! :D
Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Dobrze wiedzieĂŚ, ale wiadomo kto ma pierwszeĂąstwo w razie czego
I mnie zÂłamaÂłaÂś serce. JesteÂś prawdziwa femme fatale ;( ;( ;(
Czemu nie? PonoÌ kajdanki to ciekawe urozmaicenie w ma³¿eùskim seksie

Jaka Ty jesteÂś perwersyjna :shock:
Chcesz te kajdany na Krzysia zaÂłoÂżyĂŚ??? :shock:
adam
Fan Forum
Fan Forum

ÂŚwiat nie lubi uÂżalajÂących siĂŞ ludzi.
:shock: :shock: :shock: czyli Âświat mnie nie lubi :neutral:
dlatego tez rejs jest idealnym poczÂątkiem na dokonanie zmian!
A to jednak bierzesz mnie pod uwagĂŞ jakby z krzysiem by coÂś nie wyszÂło :devil:
Good news, NIKA, ja jestem wolny
Ja tak szybko nie dam sobie wsadziÌ tych ma³¿eùskich kajdanek.
A co powiesz jak Nika zaproponuje Ci maÂłzeĂąstwo? :devil:
Cytat:
Ja ci dam to ostatecznie, KrzyÂś w pierwszej kolejnoÂści!

To ja w drugiej
A ja co :shock: rezerwowy:? :rozglada:
Wiadomo, bĂŞdziemy pracowaĂŚ i pracowaĂŚ, tyraĂŚ, a NIKA bĂŞdzie Krzysia molestowaĂŚ
Ale my teÂż chyba bĂŞdziemy mogli liczyĂŚ na jakiegoÂś klapsa nie tylko Krzysio? :shock:
KtĂłrejÂś dziennikarce juÂż to proponowaÂłeÂś. Tylko nie pamiĂŞtam ktĂłrej. Ale chyba Joasi albo Dadze
nie tylko im :devil:

Jak Krzysio to przeczyta to moÂżemy byĂŚ pewni Âże nie wsiÂądzie z nami na jednÂą ÂłajbĂŞ :devil:
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Lena »

Krzysiu wreszcie na zsÂłuÂżonym urlopie :) trochĂŞ Go bĂŞdzie brakowaÂło :( ale ostatnio byÂł ciÂągle, wiĂŞc zamĂŞczyÂł by siĂŞ biedaczek :) za to fani Jaosi sÂą w niebo wziĂŞci :D
cudnego dnia :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A co powiesz jak Nika zaproponuje Ci maÂłzeĂąstwo?
To weŸmieny cywilne. Nice siê nie odmawia :nie: Ale póŸniej jakby coœ to pare piecz¹tek i ju¿ ma³¿eùstwa nie ma. :shock:
A ja co rezerwowy:?
Niestety nie zaklepaÂłeÂś sobie miejsca w podstawowym skÂładzie :devil:
Ale my teÂż chyba bĂŞdziemy mogli liczyĂŚ na jakiegoÂś klapsa nie tylko Krzysio?
Mam nadzieje. Pod warunkiem, Âże to klaps od Niki. Bo za nasze zÂłe zachowanie i Krzysio moÂże nam spuÂściĂŚ manto :shock: :shock:
nie tylko im
:shock: :shock: A Ty póŸniej twierdzisz, ¿e jesteœ wierny :devil:
Krzysiu wreszcie na zsÂłuÂżonym urlopie trochĂŞ Go bĂŞdzie brakowaÂło ale ostatnio byÂł ciÂągle, wiĂŞc zamĂŞczyÂł by siĂŞ biedaczek
Czyli bez nas na Âżagle pojechaÂł :shock: A dÂługo go nie bĂŞdzie :rozglada:
ZauwaÂżcie, Âże nie ma juÂż Âżadnego prezentera porankowego. Marta juÂż chyba poszÂła na urlop, Krzysio odpoczywa... MoÂże lada dzieĂą pani Aneta zadebiutuje...
za to fani Jaosi sÂą w niebo wziĂŞci
:jupi: :jupi:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze: Jaka Ty jesteÂś perwersyjna :shock:
Etam od razu perwersyjna! :D
arczi pisze:Chcesz te kajdany na Krzysia zaÂłoÂżyĂŚ??? :shock:
Hmm, czemu by nie?! :D
arczi pisze:To weŸmieny cywilne. Nice siê nie odmawia Ale póŸniej jakby coœ to pare piecz¹tek i ju¿ ma³¿eùstwa nie ma.
Po co proponowaÌ komuœ ma³¿eùstwo , jak ju¿ siê myœli o ewentualnym rozwodzie ? :uhh:
adam pisze: Ale my teÂż chyba bĂŞdziemy mogli liczyĂŚ na jakiegoÂś klapsa nie tylko Krzysio?
I kto tu jest perwersyjny?! :devil:
adam pisze: Jak Krzysio to przeczyta to moÂżemy byĂŚ pewni Âże nie wsiÂądzie z nami na jednÂą ÂłajbĂŞ
Ano nie wsiÂądzie. PonoĂŚ wyjechaÂł bez Nas! ;(

P.S. A tak naprawdĂŞ to ÂżyczĂŞ udanego urlopu Krzysztofowi! OczywiÂście Âżyczenia wysyÂłam telepatycznie :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Po co proponowaÌ komuœ ma³¿eùstwo , jak ju¿ siê myœli o ewentualnym rozwodzie ?
Szczerze to nie wiem, czemu Ci proponowa³em to ma³¿eùstwo. Ale to by³o rano, u mnie wszystko jak w kalejdoskopie :devil:
Ano nie wsiÂądzie. PonoĂŚ wyjechaÂł bez Nas!
Widzisz Adam. OdstraszyliÂśmy Krzysia i teraz Nika bĂŞdzie cierpieĂŚ :shock:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze: Widzisz Adam. OdstraszyliÂśmy Krzysia i teraz Nika bĂŞdzie cierpieĂŚ :shock:
I to jeszcze jak! "Nazywam siĂŞ Milion, bo za miliony kocham i cierpiĂŞ katusze!" 8)
No co Wy chÂłopaki, jestem spokojna -wiem, Âże mnie pocieszycie dobrym sÂłowem! :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze:
arczi pisze: Widzisz Adam. OdstraszyliÂśmy Krzysia i teraz Nika bĂŞdzie cierpieĂŚ :shock:
I to jeszcze jak! "Nazywam siĂŞ Milion, bo za miliony kocham i cierpiĂŞ katusze!" 8)
No co Wy chÂłopaki, jestem spokojna -wiem, Âże mnie pocieszycie dobrym sÂłowem! :D
No nie wiem -przynajmniej ja nie jestem w tym dobry ale zawsze sprĂłbujĂŞ :stop:
No to co NIKA Krzysio puÂściÂł CiĂŞ kantem jak nas Joasia :neutral: -mĂłwiÂłem Âże nie jestem w tym najlepszy :devil:
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Lena »

Chyba siĂŞ zgubiÂłam kto z kim bĂŞdzie braÂł Âślub, ale nie ukrywam, Âże oczekujĂŞ zaproszenia na wesele :D
JakieÂś takie dziwne te poranki bez Krzysia... :(
cudnego dnia :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Lena pisze:Chyba siĂŞ zgubiÂłam kto z kim bĂŞdzi braÂł Âślub,
Ja juz dawno sie pogubiÂłam. :D
Lena pisze:
JakieÂś takie dziwne te poranki bez Krzysia... :(
No strasznie, ci od KryĂąskiej pewnie siĂŞ cieszÂą, ale mi tak jakoÂś pusto...
Ciekawe kiedy siĂŞ zjawi, tzn. niech wypoczywa jak najdÂłuÂżej, ale potem niech szybciutko do nas wraca. :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Chyba siĂŞ zgubiÂłam kto z kim bĂŞdzie braÂł Âślub, ale nie ukrywam, Âże oczekujĂŞ zaproszenia na wesele :D
Ja z NikÂą :tanczy: PoÂżeglujemy wspĂłlnie przez Âżycie.
Nika bĂŞdzie sternikiem -bo ma uprawnienia a ja .......... :shock: jakieÂś zajĂŞcie dla mnie teÂż siĂŞ znajdzie :devil:
No strasznie, ci od KryĂąskiej pewnie siĂŞ cieszÂą, ale mi tak jakoÂś pusto...
Ci od KryĂąskiej siĂŞ podwĂłjnie siĂŞ CieszÂą bo Joasia byÂła dziÂś cudowna i uÂśmiechniĂŞta :tanczy:
Ale my KryĂąszczaki to nie cieszymy sie Âże Krzysia brak :nie:
A po za tym jakiÂś weekend naleÂżaÂł siĂŞ Krzysiowi bo ostatnio strasznie tyraÂł :neutral:
Ciekawe kiedy siĂŞ zjawi, tzn. niech wypoczywa jak najdÂłuÂżej, ale potem niech szybciutko do nas wraca. :D
MoÂże wrĂłci jeszcze bardziej uÂśmiechniĂŞty niÂż byÂł do tej pory :cicho:
ODPOWIEDZ