A co takiego powiedziaÂł, bo koĂącĂłwki nie widziaÂłam
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
bo ostatni materiaÂł byÂł o osobach uzaleÂżnionych od internetu a bogdan powiedziaÂł "a wszystkich uzaleÂżnionych od faktĂłw zapraszam na jutro na 19" czy jakoÂś tak
Aha. Ja to chyba jestem uzaleÂżniona i od tego, i od tego
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Przypominam ze to tutaj znajduje siĂŞ watek o Rymanie
ÂŁukaszu pytajÂąc o Rymana powinieneÂś zapytaĂŚ czemu nie lubiĂŞ Rymana a nie nie lubimy
Ja tam go na przykÂład bardzo lubiĂŞ... jest zupeÂłnie jak Marciniak spokojny i sympatyczny, przy tym ma dobry gÂłos i dykcjĂŞ Stara sie i to on zadbaÂł by po wywaleniu Lisa Fakty trzymaÂły stajla
Ryman to nie A*tomat ... powinnien ze StyskÂą prowadziĂŚ na zmianĂŞ anita z Piotrem na zmiane w weekendy. Kajdanowicz do popoÂłudnowych tam jego miejsce.
niech lepiej pan Kajdanowicz zajmie sie robieniem materia³ów do Faktów bo to powtarzam wychodzi mu œwietnie
co do Bogdana ja go teÂż bardzo lubie razem z Marciniakiem i Pochanke tworzÂą super, profesjonalnÂą paczkĂŞ prowadzÂących najlepszy program informacyjny w Polsce tylko jednak ten A*tomat nie pasuje
chodzi ci o to: "Oni maja taniec z Noblami a my taniec z gwiazdami"?? Mi teÂż sie to podobaÂło. DzisiajRyman i StyÂśka w debacie prezydenckiej, oj bĂŞdzie sie dziaÂło.
FAjnie w takim razie zakoĂączyÂł! czasami ma caÂłkiem dobre pomysÂły twĂłrcze Oby tak dalej i czĂŞÂściej. Zobaczymy czym dzis zabÂłyÂśnie wraz ze StyÂśkÂą
mikasur pisze:Zobaczymy czym dzis zabÂłyÂśnie wraz ze StyÂśkÂą
Bojê siê, ¿e przy Justynie zab³ysn¹Ì mo¿e tylko uœmiechem , no ale czekamy, na ile mu Justyna pozwoli.
Ta parka jest zgrana- dobrze, Âże razem pracujÂą, bo siĂŞ uzupeÂłniajÂą, sam Ryman byÂłby za spokojny w rozmowach, a Justynie potrzeba czasami takiego "hamulca" jak BoguÂś
No w³aœnie Dobrze to ujê³aœ/uj¹³eœ. "Hamulec"... Dobre :idea: Ale fakt faktem, ¿e razem dobrze wypadaja i to najwa¿niejsze. Choc czasem mi siê wydaje, ¿e Pochanke zbyt moco przyÌmiewa Rymanka... có¿... Ale o gólnie polubi³am go przez ten okres od czasów Lisa
EDIT:
Moje pierwsze spostrzeÂżenia z debaty: Ryman za duÂżo gestykuluje.