Fakty - program informacyjny TVN

Rozmowy na temat Faktów TVN i wszystkiego co jest z nimi zwiazane.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

arrow.pablo pisze:(...)zastanawiam siĂŞ tylko do kogo siĂŞ tak uÂśmiechaÂł w trakcie zjazdĂłw kamerowych :?
Nie oglÂądaÂłem ale zauwaÂżyÂłem Âże do siebie On siĂŞ czĂŞsto uÂśmiecha. Zreszto byÂł pewnie dumny Âże przyszÂło mu w taki dzieĂą prowadziĂŚ taki program.
Ostatnio zmieniony czwartek 04 lis 2004, 15:39 przez tobi, łącznie zmieniany 1 raz.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

chyba raczej prowadziĂŚ niÂż oglÂądaĂŚ :wink: fajnie Âże jak sie usadzaÂł na fotelu to dali dÂłuÂższÂą ÂścieÂżkĂŞ dÂźwiekowÂą, bardzo mi sie podoba :arrow:
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

No nawet spoko byÂł ten efekt przejÂścia...
gdy usiadaÂł na fotel :)
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

arrow.pablo pisze:chyba raczej prowadziĂŚ niÂż oglÂądaĂŚ :wink: fajnie Âże jak sie usadzaÂł na fotelu to dali dÂłuÂższÂą ÂścieÂżkĂŞ dÂźwiekowÂą, bardzo mi sie podoba :arrow:
No i kiedy koùczy³ siê podk³ad i ju¿ go pokazywali z w³aœciwej g³ównej kamery, to mia³ taki uœmiech i spojrzenie jak nigdy. By³ bardzo z siebie zadowolony i dumny.

Myœla³em pocz¹tkowo, ¿e podk³ad bêdzie krótszy - tylko czo³ówkowy bez póŸniejszego podk³adu - i nie zd¹¿y zasi¹œÌ.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

to miaÂł taki uÂśmiech i spojrzenie jak nigdy. ByÂł bardzo z siebie zadowolony i dumny.
On tak ostatnio coraz czêœciej siê zachowuje :twisted: Te g³upie uœmieszki to ma od dawna a wczoraj to by³ wyraŸnie podniecony :twisted: :twisted: :twisted: Pochanke to ma tam wibrator zaaplikowany a jemu mo¿e puszczaj¹ tvtrwam lub ja¹œ mszê œw.:lol: :lol: :lol:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

OGROMONA PROÂŚBA :!:
Czy dysponuje któryœ z forumowiczów nagraniem dzisiejszych "Faktów", a przed wszystkim materia³em Romana M³odkowskiego o wejœciu TVN na gie³dê? Pytam, bo tam pokazywano niemal¿e przez po³owê czasu Huberta Urbaùskiego - najpierw w "Milionerach", potem pokazali te¿ studio, jeszcze póŸniej by³y ujêcia, jak rozmawia z re¿yserem bodaj¿e, a na koùcu Hubert i "Wyprawa Robinson". Bardzo mi zale¿y na tym nagraniu.
Od teraz jeszcze bardziej lubiĂŞ MÂłodkowskiego, fajnie, Âże TVN doceniÂła wreszcie Huberta w "Faktach".
A tak swoj¹ drog¹, to czy nie myœlicie, ¿e pokazuj¹Ì Huberta w "Milionerach" chcieli zapowiedzieÌ, ¿e ten program wróci? By³oby bajecznie... :roll:
Ach, rozmarzyÂłem siĂŞ. :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To nawet z tego robiÂą sobie reklamĂŞ w faktach :!:
Jak jesteœ u¿ytkownikiem neostrady to za kilka godzin pewnie bêdzie dostêpny ten materia³ w ich serwisie. Ja jesttem ale nie mo¿na tego œci¹gn¹Ì. :!: Lub ogladaj uwa¿nie serwisy w tvn24 a mo¿e kiedyœ natrafisz na ten materia³. A powtórka w nocy na tvn24 :!:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

DziĂŞki, ale czy ktoÂś nie mĂłgÂłby tego nagraĂŚ na pececie? ByÂłbym zobowiÂązany. :) NaprawdĂŞ mi na tym zaleÂży.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

MoÂże ÂŁukasz by mĂłgÂł :?: :?: :?:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Ten materiaÂł byÂł strasznie zamieszany i momentami niezrozumiaÂły, choĂŚ MÂłodkowski stara siĂŞuchodzic za tego co nie w temacie przekona jak wielkÂą rzecza jest ekonomia i gospodarka. Ale dla FaktĂłw GÂłownych mĂłgÂłby sie wisiliĂŚ i bardziej jasno mĂłwiĂŚ.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Robin
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Robin »

Fakty nadane w œrodê by³y super!!!! :D Nawet Rymanowski by³ ok!! Poza tym cudowna grafika, live'y, materia³y z USA. Oczywiœcie by³y trochê za ma³o materia³ów z Polski, ale mo¿na to wybaczyÌ.
Fakty pokazaÂły klasĂŞ!!
Natomiast Wydarzenia wypadÂły bardzo sÂłabo, nic specjalnego i ciagÂłe kÂłopoty techniczne.
Anita Werner jest the best!!!
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

My o swoim, Robin o swoim... :wink: NagraÂł ktoÂś moÂże ten materiaÂł, czy nie? :roll:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Robin pisze: Nawet Rymanowski byÂł ok!!
BoguÂś jest zawsze OK!!
Żartowałem.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

maciejek pisze:NagraÂł ktoÂś moÂże ten materiaÂł, czy nie?
No nagra³. Tylko ¿e to bardzo du¿e i d³ugie jest wiêc "wyci¹³em" tylko ten kawa³ek który Ciê najbardziej interesuje, ale za to masz dobrej jakoœci:
http://www.tvn.personal.pl/maciejek.wmv :D
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

DziĂŞkujĂŞ! JesteÂś wspaniaÂły! 8) Bardzo jestem wdziĂŞczny. :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
ODPOWIEDZ