Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

rany a czy ja to biorĂŞ na serio ?, poprostu piszĂŞ co o tym myÂślĂŞ jakby siĂŞ sprawdziÂło !
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Drodzy fani StysÂławy :D
Pragnê was poinformowaÌ ze teraz paradoksalnie mozecie liczyÌ tylko na to czego siê tak caly czas wypieracie... otó¿ na rodzinne powi¹zanuia Justyœ koteriê i nepotyzm... otó¿ dlatego ¿e TVN nie myœli i to wiele razy tak samo jak TVP pokaza³ :]
Olejnik, Lis, Werner :D
WiĂŞc tak naprawde Justyna siĂŞ tam ostanie nie dlatego ze jest dobra ale dlatego ze nie do ruszenia.
I powiem g³oœno ¿e cieszê siê z tego :] bo wywalenie jej by³o by totalna g³upot¹ choÌ jak powiedzia³am w tedy zobaczy³a by na w³¹snej skorze czym jest w³asnie koteria i nepotyzm. Ale nie ¿yczê jej tego bo Fakty by straci³y :]
A moze siĂŞ zdecydujÂą na dziecko z PieczyĂąskim teraz i siĂŞ usunie ? wszakm ma Pressa telekamery Wiktory ???
Android <3
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

justyna pochanke

Post autor: salladyn »

JeÂżeli Justyna Pochanke przejdzie na przykÂład do "WydarzeĂą" to ja nie bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł juÂż FaktĂłw tylko "Wydarzenia" wÂłaÂśnie.Mam jednak jeszcze innÂą nadziejĂŞ.MoÂże Bogdan Rymanowski przejdzie do "WiadomoÂści" i wtedy zwolni siĂŞ to jedno miejsce dla Justyny. :roll: ChociaÂż z drugiej strony to niechciaÂłbym Âżeby Ryman odszedÂł bo on jest niezÂłym prowadzÂącym 24h.No ale Justyna, waÂżniejsza :P W ostatecznoÂści przyjmÂą jÂą do cnn :D :)
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

kamuii pisze:Drodzy fani StysÂławy :D
Pragnê was poinformowaÌ ze teraz paradoksalnie mozecie liczyÌ tylko na to czego siê tak caly czas wypieracie... otó¿ na rodzinne powi¹zanuia Justyœ koteriê i nepotyzm... otó¿ dlatego ¿e TVN nie myœli i to wiele razy tak samo jak TVP pokaza³ :]
Olejnik, Lis, Werner :D
WiĂŞc tak naprawde Justyna siĂŞ tam ostanie nie dlatego ze jest dobra ale dlatego ze nie do ruszenia.
I powiem g³oœno ¿e cieszê siê z tego :] bo wywalenie jej by³o by totalna g³upot¹ choÌ jak powiedzia³am w tedy zobaczy³a by na w³¹snej skorze czym jest w³asnie koteria i nepotyzm. Ale nie ¿yczê jej tego bo Fakty by straci³y :](...)
Wiesz...sam nie wiem czemu to robiê ale muszê siê z Tob¹ zgodziÌ :) . TVN tak ma rzeczywiœcie czasem zdarzaj¹ siê osoby, które powinny znaleŸÌ siê gdzie indziej (absolutnie nie mówiê tu o Justynie ale np. Kajdan...)

Myœlê te¿, ¿e panika jest niepotrzebna - spokojnie trzeba poczekaÌ do maja i wtedy zobaczymy co siê bêdzie dzia³o. Powiedzia³em ja nie przypuszczam, ¿eby TVN okaza³ siê tak "m¹dry", ¿eby z g³ównego programu informacyjnego wzi¹Ì dziennikarkê z takim doœwiadczeniem, klas¹ i tak¹ iloœci¹ nagród na rzecz Durczoka, który mo¿e i ma nagrody, mo¿e ma doœwiadczenie ale nie ma tak du¿ej klasy jak¹ ma Justyna.
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Tak Justyna zawsz ebedzie gwiazda "Faktów" tylko Durczok mo¿e jej zabraÌ parce g³ównego prowadz¹cego. Ale w to, ¿e ona odejdzie np. do "Wydarzeù" niewierze, po pierwsze ona powiediza³a kiedyœ, ¿e niewyobra¿a sobie siebie w jakiejœ innej stacji ni¿ TVN24. a pozatym wszyscy wiedz¹, ¿e ona i lis za sob¹ nieprzepadali.
Wróciłem!!
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Czy Wy ju¿ naprawdê nie macie o czym pisaÌ? :x Jakim cudem Justyna mog³aby przejœÌ do "Wydarzeù" ?? Rozumiem ¿e atmosfera transferów siê udziela ale bez przesady... i bez nierealnych pomys³ów. Czego jak czego ale tego po Was siê nie spodziewa³em...
Kowal
Bywalec
Bywalec

W czerwcu usÂłyszymy "Justyna Pochanke "Fakty" witam paĂąstwa"...tego siĂŞ trzymajmy. Pewnie dzisiaj tak jak zwykle bĂŞdzie wyglÂądac piĂŞknie:)
Wróciłem!!
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

justyna pochanke

Post autor: salladyn »

Kowal pisze:Tak Justyna zawsz ebedzie gwiazda "Faktów" tylko Durczok mo¿e jej zabraÌ parce g³ównego prowadz¹cego. Ale w to, ¿e ona odejdzie np. do "Wydarzeù" niewierze, po pierwsze ona powiediza³a kiedyœ, ¿e niewyobra¿a sobie siebie w jakiejœ innej stacji ni¿ TVN24. a pozatym wszyscy wiedz¹, ¿e ona i lis za sob¹ nieprzepadali.
PowiedziaÂła tylko Âże nie wyoraÂża sobie pracy w firmie paĂąstwoej wiĂŞc w TVP ale juÂż w Polsacie na pewno znalazÂła by pracĂŞ.To widzowie majÂą kogoÂś lubiĂŚ a nie Tomasz Lis i on sobie dobrze z tego zdaje sprawĂŞ.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Oto Justyna w dzisiejszych Faktach:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

zapomnia³em wczoraj napisaÌ ... Justyna wczoraj jak dla uszu mojej babci mówi³a za szybko ... dziœ babcia zadowolona bo zrozumiala ka¿de s³owo :), jakby nie patrzeÌ wspó³czujê starszym osobom ...
capsa z logo TVN brakuje do kompletu - a tak wogĂłle Kamil, dziĂŞki za capsy :)

Obrazek

dodam jeszcze te:

ObrazekObrazek[/list]
Kowal
Bywalec
Bywalec

Dzisiejsze "Fakty" oczywiœcie gienialne jak zwykle. Bardzo mi siê podoba³ materia³ Sianeckiego o premierze. A co do pracy w Polszmacie...nies¹dze, Justyna by niechcia³a chyba przejœÌ z TVN24.
Wróciłem!!
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

:x GdzieÂś czytaÂłem lub sÂłyszaÂłem Âże StyÂśka nie ma zamiaru odchodziĂŚ z TVN wiĂŞc te rozmowy o jej przejÂściu do "WydarzeĂą" sÂą bezsensu... :? :?

P.S. DziĂŞki pochanke - fan'ie za capsa z logiem TVN... :wesoly: :p :wink: :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

StyÂśka / dzisiaj 9.02.2006:

Obrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

-------

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
Kowal
Bywalec
Bywalec

Dzsiejsze "Fakty" oczywiÂście Âświetne, szkoda tylko, Âże to nie Justyna Pochanke przeprowadzaÂła wywiad z prezydentem :(
Wróciłem!!
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Kowal pisze:szkoda tylko, Âże to nie Justyna Pochanke przeprowadzaÂła wywiad z prezydentem :(
masz racjĂŞ, szkoda ... z dzisiejszegoi wywiadu w sumie to nie wiem nic ... Katarzyna SÂławiĂąska nie popisaÂła siĂŞ - nie przepadam za niÂą, zawsze jest taka podniecona tym Âże jest na wizji ... :/ , a prezydent mĂłwiÂł jakby chcial a nie mĂłgÂł ... :?
ODPOWIEDZ