[TVP1] 19.30
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
We wczorajszych Wiadomoœciach o 8.00 i 12.00 prezenterem by³a Katarzyna Werner (wydawc¹ Renata £êska), ale ju¿ o 15.00 pojawi³ siê Ziemiec oraz nowy wydawca - Piotr JaŸwiùski. Ta dwójka przygotowa³a tak¿e wydanie g³ówne o 19.30. Nawet dobry materia³ o Julii Tymoszenko zrobi³ Rafa³ Kurowski, który "wklei³" fragmenty clipu piosenki jakiœ twórców polskiego hip-hopu o Ukrainie.
Dochodzê równie¿ do wniosku, ¿e D. Holecka oraz M. Prokopiuk musia³y wylecieÌ z Wiadomoœci, aby nie by³o tak wyraŸnie widaÌ powa¿nych braków Doroty Wysockiej. Wszak wystarczy w³¹czyÌ na Kurier z Holeck¹, a potem na Wiadomoœci z Wysock¹. Szok.
Dochodzê równie¿ do wniosku, ¿e D. Holecka oraz M. Prokopiuk musia³y wylecieÌ z Wiadomoœci, aby nie by³o tak wyraŸnie widaÌ powa¿nych braków Doroty Wysockiej. Wszak wystarczy w³¹czyÌ na Kurier z Holeck¹, a potem na Wiadomoœci z Wysock¹. Szok.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie spodziewaÂłbym siĂŞ jej szybkiego zdjĂŞcia z wizji. Przypadek faktu jasno udowadnia, Âże ona tam ma duÂże wsparcie. Jeszcze nigdy Âżaden z rzecznikĂłw TVP nie wydaÂł komunikatu dementujÂącego plotki w sprawie ktĂłregoÂś z prezenterĂłw.
Co do belek - juÂż niedÂługo postaram siĂŞ zamieÂściĂŚ capsy w wszystkimi belkami od 2001r - muszĂŞ tylko pogrzebaĂŚ w necie, bo brakuje mi dwĂłch.
Co do belek - juÂż niedÂługo postaram siĂŞ zamieÂściĂŚ capsy w wszystkimi belkami od 2001r - muszĂŞ tylko pogrzebaĂŚ w necie, bo brakuje mi dwĂłch.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Niestety to prawda... ale moze sama otworzy oczy i zobaczy ze nie jest lubiana i uwaÂżana za marnÂą dziennikarkĂŞ i jak niepyszna odejdzie 
Razem z Adamczykiem i walizkami Warakomskiej
A w tedy miejsce dla Danki wolne.Wiem juz w kaÂżdym razie Âże oprĂłcz WaramoÂści z Durczokiem zadnych innych nie zamieÂżam oglÂądaĂŚ
Mam w koĂącu poÂżadny serwis czyli Kurier

Razem z Adamczykiem i walizkami Warakomskiej

A w tedy miejsce dla Danki wolne.Wiem juz w kaÂżdym razie Âże oprĂłcz WaramoÂści z Durczokiem zadnych innych nie zamieÂżam oglÂądaĂŚ

Mam w koĂącu poÂżadny serwis czyli Kurier

Android <3
-
- Fan Forum
- Kontakt:
MoÂże wraz z odjesciem Dworaka (to juz w przyszÂłym roku) pojawiÂą siĂŞ w zarzÂądzie TVP ludzie mediĂłw, a nie producenci dajÂący zarobiĂŚ koleÂżkom. Mniejsza z tym. Szukam odpowiednich belek, a teraz zamieszczĂŞ kilka zdjĂŞĂŚ z grafikÂą.

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
MartĂŞ Grzywacz widaĂŚ w Polsacie Zdrowie i Uroda. Moim zdaniem brzydko jej w tych dÂługich wÂłosach - wyglÂąda na grubÂą. W krĂłciutkich wÂłosach wyglÂądaÂła tak ÂświeÂżo i uroczo.
A teraz coÂś o Joli - Michos przesÂłaÂł mi linka za co serdecznie dziĂŞkujĂŞ
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 30393.html

PS mam nadziejĂŞ, Âże wzorem Adrianny Niecko wrĂłci do WiadomoÂści
A teraz coÂś o Joli - Michos przesÂłaÂł mi linka za co serdecznie dziĂŞkujĂŞ

ÂźrĂłdÂłoJolanta PieĂąkowska naczelnÂą "Twojego Stylu"
Jolanta PieĂąkowska zostaÂła nowÂą szefowÂą magazynu "TwĂłj Styl". Dotychczasowa naczelna - Anna Achmatowicz-Schwendimann - poÂżegnaÂła siĂŞ w piÂątek z Bauerem, wydajÂącym tytuÂł.
- Dotychczasowa naczelna miaÂła odmiennÂą wizjĂŞ pisma niÂż wydawca - tÂłumaczy Maciej Brzozowski, rzecznik wydawnictwa Bauer. Jolanta PieĂąkowska, ktĂłra pojawiÂła siĂŞ w Bauerze w paÂździerniku zeszÂłego roku po zakoĂączeniu 14-letniej kariery w TVP, zasiÂądzie za biurkiem naczelnej juÂż w poniedziaÂłek. Dotychczas byÂła dyrektorem wydawniczym magazynu, a teraz zastÂąpi jÂą na tym stanowisku Monika Krokiewicz, ktĂłra wczeÂśniej odpowiadaÂła w wydawnictwie za magazyny poradnikowe dla kobiet.
Z danych PBC wynika, ¿e w II pó³roczu 2003 r. czytelnictwo "Twojego Stylu" wynosi³o 6,54 proc., co dawa³o magazynowi pozycjê lidera w swoim segmencie.

PS mam nadziejĂŞ, Âże wzorem Adrianny Niecko wrĂłci do WiadomoÂści
Wczorajsze "Wiadomoœci" to klapa totalna. G³ównie za spraw¹ beznadziejnego na maxa materia³u o papie¿u. Zamiast mówiÌ o papie¿u, jego stanie zdrowia itd., to 3/4 materia³u poœwiêcili dzieciom, które rysowa³u dla niego laurki. :? Z tego materi³u nie dowiedzia³em siê praktycznie nic, oprócz tego, ¿e jakieœ dzieci zasypuj¹ papie¿a laurkami. :? Powiem te¿, ¿e ogl¹da³em równie¿ Fakty, poranek i Wydarzenia. Przy tych programach jeœli chodzi o papie¿a, Wiadomoœci poprostu wysiada³y. Klapa totalna.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Niestety nie oglÂądaÂłem wczoraj Âżadnego z tych programĂłw. Nie byÂło mnie w domu i dopiero dzisiaj pobraÂłem plik WiadomoÂści z internetu. (Stacje komercyjne nie dajÂą mi takiej moÂżliwoÂści, a szkoda.)
Ja jednak nie mam wiêkszych zastrze¿eù do materia³u Agnieszki Gawerskiej, a te dzieci w ogóle mi nie przeszkadza³y. Lepiej pokazywaÌ dzieci ni¿ rozmodlone stare panie lub jakiœ przechodniów w Rzymie. Pamiêtam natomiast beznadziejny materia³ Macha³y w Wydarzeniach (jeszcze gorszy by³ dŸwiêk) i kolejny o modlitwach ca³ego œwiata (emisja w czwartek.) Trudno mieÌ do niej wiêksze zastrze¿enia - powiedzia³a, ¿e o stan zdrowia papie¿a tak naprawdê poznamy w niedziele podczas niedzielne modlitwy Anio³ Paùski. Dzieci, które tak bardzo Ciê zdenerwowa³y by³y tylko dodatkiem. Chocia¿ materia³ by³ zakrótki. Do reszty materia³ó zastrze¿eù miec nie mo¿na. Przy okazji dokopali góralom
Zreszt¹ mo¿e warto za³o¿yÌ oddzielny w¹tek na temat zdrowia papie¿a, bo prawdê mówi¹c nikt tak naprawdê nie wie, w jakim On jest stanie. W œrodê mówili, ¿e to tylko grypa i k³opoty z gard³em, dzisiaj mówi¹, ¿e stan papie¿a wyraŸnie siê poprawi³. Dostrzegam tutaj pewne sprzecznoœci.... W czwartek niektóre media poinformowa³y te¿, ¿e rzecznik Watykanu zazwyczaj mija³ i mija siê z prawd¹ informuj¹c o stanie zdrowia papie¿a. Lekarze wydaj¹ krótkie komunikaty, z których tak naprawdê nic nie wynika, a wiêkszoœÌ mediów szuka sensacji.
Ja jednak nie mam wiêkszych zastrze¿eù do materia³u Agnieszki Gawerskiej, a te dzieci w ogóle mi nie przeszkadza³y. Lepiej pokazywaÌ dzieci ni¿ rozmodlone stare panie lub jakiœ przechodniów w Rzymie. Pamiêtam natomiast beznadziejny materia³ Macha³y w Wydarzeniach (jeszcze gorszy by³ dŸwiêk) i kolejny o modlitwach ca³ego œwiata (emisja w czwartek.) Trudno mieÌ do niej wiêksze zastrze¿enia - powiedzia³a, ¿e o stan zdrowia papie¿a tak naprawdê poznamy w niedziele podczas niedzielne modlitwy Anio³ Paùski. Dzieci, które tak bardzo Ciê zdenerwowa³y by³y tylko dodatkiem. Chocia¿ materia³ by³ zakrótki. Do reszty materia³ó zastrze¿eù miec nie mo¿na. Przy okazji dokopali góralom

Zreszt¹ mo¿e warto za³o¿yÌ oddzielny w¹tek na temat zdrowia papie¿a, bo prawdê mówi¹c nikt tak naprawdê nie wie, w jakim On jest stanie. W œrodê mówili, ¿e to tylko grypa i k³opoty z gard³em, dzisiaj mówi¹, ¿e stan papie¿a wyraŸnie siê poprawi³. Dostrzegam tutaj pewne sprzecznoœci.... W czwartek niektóre media poinformowa³y te¿, ¿e rzecznik Watykanu zazwyczaj mija³ i mija siê z prawd¹ informuj¹c o stanie zdrowia papie¿a. Lekarze wydaj¹ krótkie komunikaty, z których tak naprawdê nic nie wynika, a wiêkszoœÌ mediów szuka sensacji.
Ale zrozum, Âże 3/4 materiaÂłu paplali bezsensownie o jakichÂś dzieciakach, a o papieÂżu prawie nic. O kim ma byĂŚ ten materiaÂł? O stanie zdrowia papieÂża, czy o dzieciach co robiÂą laurki... :? JeÂśli chodzi o materiaÂł MachaÂły - zgadza siĂŞ - byÂł katastrofalny, ale chociaÂż coÂś z niego wynikaÂło, bo z materiaÂłu WiadomoÂści kompletnie nic. :?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
NapisaÂłem, Âże dzieci byÂły tylko otoczkÂą. NajwaÂżniejszÂą informacje podano podczas wejÂścia na Âżywo i na poczÂątku materiaÂłu - tj o niedzielnej modlitwie i o komunikacie kliniki, ktĂłry zostanie ogÂłoszony w poniedziaÂłek. Reszta to juÂż bicie piany - i tak robiÂą wszystkie polskie media. Wszak niczego innego nie wiemy, a to czym dysponujemy moÂże byĂŚ kÂłamstwem.
Nie. W tym materiaÂłu nie dzieci byÂły otoczkÂą, a papieÂż... :? Gdyby dzieci byÂły tylko otoczkÂą nie robiÂłbym z niczego problemu. Dzieciom poÂśwwiĂŞcono wiĂŞcej czasu, niÂż papieÂżowi, ba o tym prawie nic nie mĂłwili. :? A inne media podaÂły bardzo duÂżo konkretĂłw i co najwaÂżniejsze mieli materiaÂły o stanie papieÂża, a nie o dzieciach, malujÂących dla niego laurki!