[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

We wczorajszych Wiadomoœciach o 8.00 i 12.00 prezenterem by³a Katarzyna Werner (wydawc¹ Renata £êska), ale ju¿ o 15.00 pojawi³ siê Ziemiec oraz nowy wydawca - Piotr JaŸwiùski. Ta dwójka przygotowa³a tak¿e wydanie g³ówne o 19.30. Nawet dobry materia³ o Julii Tymoszenko zrobi³ Rafa³ Kurowski, który "wklei³" fragmenty clipu piosenki jakiœ twórców polskiego hip-hopu o Ukrainie.

Dochodzê równie¿ do wniosku, ¿e D. Holecka oraz M. Prokopiuk musia³y wylecieÌ z Wiadomoœci, aby nie by³o tak wyraŸnie widaÌ powa¿nych braków Doroty Wysockiej. Wszak wystarczy w³¹czyÌ na Kurier z Holeck¹, a potem na Wiadomoœci z Wysock¹. Szok.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

niestety taka jest smutna prawda... Niech wiadomosci ÂżaÂłujÂą swoich gwiazd...Danka pokaÂże w Kurierze co potrafi...
Nie zapominajmy iÂż brak Danki musiaÂł teÂż ukryĂŚ niedoskonaÂłoÂści Warakomskiej.
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Ciekawe jak dÂługo bĂŞdĂŞ jeszcze promowali WysockÂą? PrzecieÂż Âświetnie wiedzÂą, Âże dobrej prezenterki z niej nie bĂŞdzie, wiĂŞc moÂże warto skoĂączyĂŚ ten cyrk. Inni juÂż dawno zostaliby odsuniĂŞci.

A to maÂłe porĂłwnanie belek.
Obrazek Obrazek

SÂądzĂŞ, Âże te bez pomaraĂączowego paska byÂły Âładniejsze.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Mi teÂż te pierwsze belki podobaÂły siĂŞ bardziej. :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

taa ale inni nie maj¹ pleców :) pamiêtaj o tym.A Wysocka ma i to niez³e.Pewnie j¹ przetrzymaj¹ do czasu a¿ szanowny ma³¿onek skoùczy marnowaÌ nasze pieni¹dze w Peru czy gdzie tam o jest i wtedy j¹ zdejm¹ z wizji :)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Nie spodziewaÂłbym siĂŞ jej szybkiego zdjĂŞcia z wizji. Przypadek faktu jasno udowadnia, Âże ona tam ma duÂże wsparcie. Jeszcze nigdy Âżaden z rzecznikĂłw TVP nie wydaÂł komunikatu dementujÂącego plotki w sprawie ktĂłregoÂś z prezenterĂłw.

Co do belek - juÂż niedÂługo postaram siĂŞ zamieÂściĂŚ capsy w wszystkimi belkami od 2001r - muszĂŞ tylko pogrzebaĂŚ w necie, bo brakuje mi dwĂłch.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Niestety to prawda... ale moze sama otworzy oczy i zobaczy ze nie jest lubiana i uwaÂżana za marnÂą dziennikarkĂŞ i jak niepyszna odejdzie ;)
Razem z Adamczykiem i walizkami Warakomskiej :)
A w tedy miejsce dla Danki wolne.Wiem juz w kaÂżdym razie Âże oprĂłcz WaramoÂści z Durczokiem zadnych innych nie zamieÂżam oglÂądaĂŚ :)
Mam w koĂącu poÂżadny serwis czyli Kurier ;)
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

MoÂże wraz z odjesciem Dworaka (to juz w przyszÂłym roku) pojawiÂą siĂŞ w zarzÂądzie TVP ludzie mediĂłw, a nie producenci dajÂący zarobiĂŚ koleÂżkom. Mniejsza z tym. Szukam odpowiednich belek, a teraz zamieszczĂŞ kilka zdjĂŞĂŚ z grafikÂą.

Obrazek

Obrazek
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Ciekawe co u Joli PieĂąkowskiej?? Mam nadzijĂŞ ze OK 8) :!: WidziÂłem jÂą ostatni raz na Tele Kamerach wyglÂądaÂła olÂśniewajÂąco.... MoÂże kiedyÂś do TV powĂłrci :D 3mam za to kciuki!! TĂŞsknie bardzo za niÂą i za GosiÂą i za MartÂą....
Żartowałem.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

MartĂŞ Grzywacz widaĂŚ w Polsacie Zdrowie i Uroda. Moim zdaniem brzydko jej w tych dÂługich wÂłosach - wyglÂąda na grubÂą. W krĂłciutkich wÂłosach wyglÂądaÂła tak ÂświeÂżo i uroczo.
A teraz coÂś o Joli - Michos przesÂłaÂł mi linka za co serdecznie dziĂŞkujĂŞ :!: :!: :!: :!:
Jolanta PieĂąkowska naczelnÂą "Twojego Stylu"

Jolanta PieĂąkowska zostaÂła nowÂą szefowÂą magazynu "TwĂłj Styl". Dotychczasowa naczelna - Anna Achmatowicz-Schwendimann - poÂżegnaÂła siĂŞ w piÂątek z Bauerem, wydajÂącym tytuÂł.
- Dotychczasowa naczelna miaÂła odmiennÂą wizjĂŞ pisma niÂż wydawca - tÂłumaczy Maciej Brzozowski, rzecznik wydawnictwa Bauer. Jolanta PieĂąkowska, ktĂłra pojawiÂła siĂŞ w Bauerze w paÂździerniku zeszÂłego roku po zakoĂączeniu 14-letniej kariery w TVP, zasiÂądzie za biurkiem naczelnej juÂż w poniedziaÂłek. Dotychczas byÂła dyrektorem wydawniczym magazynu, a teraz zastÂąpi jÂą na tym stanowisku Monika Krokiewicz, ktĂłra wczeÂśniej odpowiadaÂła w wydawnictwie za magazyny poradnikowe dla kobiet.

Z danych PBC wynika, ¿e w II pó³roczu 2003 r. czytelnictwo "Twojego Stylu" wynosi³o 6,54 proc., co dawa³o magazynowi pozycjê lidera w swoim segmencie.
ÂźrĂłdÂło :arrow: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 30393.html

Obrazek

PS mam nadziejĂŞ, Âże wzorem Adrianny Niecko wrĂłci do WiadomoÂści
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Wczorajsze "Wiadomoœci" to klapa totalna. G³ównie za spraw¹ beznadziejnego na maxa materia³u o papie¿u. Zamiast mówiÌ o papie¿u, jego stanie zdrowia itd., to 3/4 materia³u poœwiêcili dzieciom, które rysowa³u dla niego laurki. :? Z tego materi³u nie dowiedzia³em siê praktycznie nic, oprócz tego, ¿e jakieœ dzieci zasypuj¹ papie¿a laurkami. :? Powiem te¿, ¿e ogl¹da³em równie¿ Fakty, poranek i Wydarzenia. Przy tych programach jeœli chodzi o papie¿a, Wiadomoœci poprostu wysiada³y. Klapa totalna.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Niestety nie oglÂądaÂłem wczoraj Âżadnego z tych programĂłw. Nie byÂło mnie w domu i dopiero dzisiaj pobraÂłem plik WiadomoÂści z internetu. (Stacje komercyjne nie dajÂą mi takiej moÂżliwoÂści, a szkoda.)
Ja jednak nie mam wiêkszych zastrze¿eù do materia³u Agnieszki Gawerskiej, a te dzieci w ogóle mi nie przeszkadza³y. Lepiej pokazywaÌ dzieci ni¿ rozmodlone stare panie lub jakiœ przechodniów w Rzymie. Pamiêtam natomiast beznadziejny materia³ Macha³y w Wydarzeniach (jeszcze gorszy by³ dŸwiêk) i kolejny o modlitwach ca³ego œwiata (emisja w czwartek.) Trudno mieÌ do niej wiêksze zastrze¿enia - powiedzia³a, ¿e o stan zdrowia papie¿a tak naprawdê poznamy w niedziele podczas niedzielne modlitwy Anio³ Paùski. Dzieci, które tak bardzo Ciê zdenerwowa³y by³y tylko dodatkiem. Chocia¿ materia³ by³ zakrótki. Do reszty materia³ó zastrze¿eù miec nie mo¿na. Przy okazji dokopali góralom :twisted:
Zreszt¹ mo¿e warto za³o¿yÌ oddzielny w¹tek na temat zdrowia papie¿a, bo prawdê mówi¹c nikt tak naprawdê nie wie, w jakim On jest stanie. W œrodê mówili, ¿e to tylko grypa i k³opoty z gard³em, dzisiaj mówi¹, ¿e stan papie¿a wyraŸnie siê poprawi³. Dostrzegam tutaj pewne sprzecznoœci.... W czwartek niektóre media poinformowa³y te¿, ¿e rzecznik Watykanu zazwyczaj mija³ i mija siê z prawd¹ informuj¹c o stanie zdrowia papie¿a. Lekarze wydaj¹ krótkie komunikaty, z których tak naprawdê nic nie wynika, a wiêkszoœÌ mediów szuka sensacji.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Ale zrozum, Âże 3/4 materiaÂłu paplali bezsensownie o jakichÂś dzieciakach, a o papieÂżu prawie nic. O kim ma byĂŚ ten materiaÂł? O stanie zdrowia papieÂża, czy o dzieciach co robiÂą laurki... :? JeÂśli chodzi o materiaÂł MachaÂły - zgadza siĂŞ - byÂł katastrofalny, ale chociaÂż coÂś z niego wynikaÂło, bo z materiaÂłu WiadomoÂści kompletnie nic. :?
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

NapisaÂłem, Âże dzieci byÂły tylko otoczkÂą. NajwaÂżniejszÂą informacje podano podczas wejÂścia na Âżywo i na poczÂątku materiaÂłu - tj o niedzielnej modlitwie i o komunikacie kliniki, ktĂłry zostanie ogÂłoszony w poniedziaÂłek. Reszta to juÂż bicie piany - i tak robiÂą wszystkie polskie media. Wszak niczego innego nie wiemy, a to czym dysponujemy moÂże byĂŚ kÂłamstwem.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Nie. W tym materiaÂłu nie dzieci byÂły otoczkÂą, a papieÂż... :? Gdyby dzieci byÂły tylko otoczkÂą nie robiÂłbym z niczego problemu. Dzieciom poÂśwwiĂŞcono wiĂŞcej czasu, niÂż papieÂżowi, ba o tym prawie nic nie mĂłwili. :? A inne media podaÂły bardzo duÂżo konkretĂłw i co najwaÂżniejsze mieli materiaÂły o stanie papieÂża, a nie o dzieciach, malujÂących dla niego laurki!
ODPOWIEDZ