[TVP1] 19.30
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Bo nie ma o czym - informacji brak. PozostajÂą tylko domysÂły. A te jak wiadomo po pewnym czasie mogÂą siĂŞ znudziĂŚ.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie wiedziaÂłem materiaÂłu Kolendy, ale jedno wiem na pewno - nie mogÂła przedstawiĂŚ nowych informacji na temat zdrowia papieÂża bo takowych nie posiadamy, a w te dostarczane przez rzecznika Watykanu trudno wierzyĂŚ. Podejrzewam, ze zrobiÂła coÂś dobrego - wszak tematykÂą zwiÂązanÂą z papieÂżem interesuje siĂŞ od dawna, ale raczej wÂątpie aby doszÂła do czegoÂś nowego.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Nie mniej jednak sensownie wszystko przedstawi³a, podsumowa³a poniek¹d fakty na temat papie¿a, mówi³¹ o spotkaniu z klerykami, co jest ma³o prawdopodobne co najbardziej prawdopodobne, kiedy papie¿ mo¿e wyjœÌ ze szpitala, przedstawi³a opinie ludzi - jednak nie by³ one wiêkszoœci¹ materia³u. Jej materia³u z materia³em Wiadomoœci lepiej nawet nie porówynywaÌ.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
MoÂże i byÂł dobry, ale powtarzam - niczego nowego juÂż nie zawieraÂł. To byÂło podsumowanie. A na takie jeszcze przyjdzie czas.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie bêdê siê wiêcej wypoiwada³ na temat materia³u którego nie widzia³em. Zreszt¹ dzisiaj i jutro o 19.00 jestem w pracy i Faktów nie obejrze. Mam swoje zdanie co do relacji o stanie zdrowia papie¿a w TV (globalne - dotycz¹ce wszystkich stacji), i zapewniam, ze nie jest ono pozytywne dla ¿adnej z nich. (Mo¿e za godzinê za³o¿ê osobny w¹tek i powiem o co mi chodzi).
To siĂŞ nadaje co najwyÂżej do tematu o Kurierze - http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic.php?t=550. Po jakiego grzyba opychacie wszystko do tematu o WiadomoÂściach. WnioskujĂŞ do moderatora o przeniesienie tego postu i innych dotyczÂących Kuriera do wÂłaÂściwego tematu. :idea:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
GrzebaÂłem w necie i znalazÂłem trochĂŞ starej grafiki.

Wszystkie pochodz¹ z lat 2002 - 2004. Poruszaj¹c tematykê unijn¹ zazwyczaj stosowano t³o z flag Polski i Unii Europejskiej. Do innych tematów u¿ywano pomaraùczowego t³a. Najpierw by³o to t³o czo³ówki, potem pojawi³y siê tam gwiazdki z flagi Unijnej, potem taka kula (ta sama by³a na szklanej œcianie za plecami prezentera), pod koniec takie rozwijaj¹ce siê wstêgi jak w BBC World.
Marcinie mo¿e na przysz³oœÌ nie u¿ywaj zaimku "Wy" - nie wszyscy pisz¹ w tym w¹tku o Dance Holeckiej. Zreszt¹ o ile mnie pamiêÌ nie myli kilka stron wczeœniej sam coœ o niej napisa³eœ. Mo¿e wiêcej konsekwencji we w³asnym postêpowaniu?

Wszystkie pochodz¹ z lat 2002 - 2004. Poruszaj¹c tematykê unijn¹ zazwyczaj stosowano t³o z flag Polski i Unii Europejskiej. Do innych tematów u¿ywano pomaraùczowego t³a. Najpierw by³o to t³o czo³ówki, potem pojawi³y siê tam gwiazdki z flagi Unijnej, potem taka kula (ta sama by³a na szklanej œcianie za plecami prezentera), pod koniec takie rozwijaj¹ce siê wstêgi jak w BBC World.
Marcinie mo¿e na przysz³oœÌ nie u¿ywaj zaimku "Wy" - nie wszyscy pisz¹ w tym w¹tku o Dance Holeckiej. Zreszt¹ o ile mnie pamiêÌ nie myli kilka stron wczeœniej sam coœ o niej napisa³eœ. Mo¿e wiêcej konsekwencji we w³asnym postêpowaniu?
Na forum tematy moÂżna dzieliĂŚ, ale nie moÂżna doklejaĂŚ pojedynczych postĂłw z jednego wÂątku do innego. WiĂŞc to o co prosisz jest niemoÂżliwe.marcin_pabianice pisze:WnioskujĂŞ do moderatora o przeniesienie tego postu i innych dotyczÂących Kuriera do wÂłaÂściwego tematu. :idea:
Jedynie co Maciek mo¿e zrobiÌ to usun¹Ì wskazane posty i poprosiÌ autora o ponowne ich napisanie w odpowiednim miejscu.
...no albo zostawiĂŚ wszystko tak jak jest

ZdjĂŞcia z Pogody (PiÂątek) [WIELKIE DZIEKI DAL MICHAÂŁA Z DOMASZOWIC ( AUTOR CAPSĂW)]

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
Żartowałem.