[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Bo nie ma o czym - informacji brak. PozostajÂą tylko domysÂły. A te jak wiadomo po pewnym czasie mogÂą siĂŞ znudziĂŚ.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Powiadasz? Inne media podaÂły duÂżo konkretnych informacji na temat papieÂża... MateriaÂł Kolendy-Zaleskiej byÂł bardzo dobry i duÂżo z niego wynikaÂło. Z materiaÂłu WiadomoÂści praktycznie nic. :?
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Nie wiedziaÂłem materiaÂłu Kolendy, ale jedno wiem na pewno - nie mogÂła przedstawiĂŚ nowych informacji na temat zdrowia papieÂża bo takowych nie posiadamy, a w te dostarczane przez rzecznika Watykanu trudno wierzyĂŚ. Podejrzewam, ze zrobiÂła coÂś dobrego - wszak tematykÂą zwiÂązanÂą z papieÂżem interesuje siĂŞ od dawna, ale raczej wÂątpie aby doszÂła do czegoÂś nowego.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Nie mniej jednak sensownie wszystko przedstawi³a, podsumowa³a poniek¹d fakty na temat papie¿a, mówi³¹ o spotkaniu z klerykami, co jest ma³o prawdopodobne co najbardziej prawdopodobne, kiedy papie¿ mo¿e wyjœÌ ze szpitala, przedstawi³a opinie ludzi - jednak nie by³ one wiêkszoœci¹ materia³u. Jej materia³u z materia³em Wiadomoœci lepiej nawet nie porówynywaÌ.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

MoÂże i byÂł dobry, ale powtarzam - niczego nowego juÂż nie zawieraÂł. To byÂło podsumowanie. A na takie jeszcze przyjdzie czas.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

GwarantujĂŞ Ci, Âże zawieraÂł wiele nowych rzeczy. :?
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Nie bêdê siê wiêcej wypoiwada³ na temat materia³u którego nie widzia³em. Zreszt¹ dzisiaj i jutro o 19.00 jestem w pracy i Faktów nie obejrze. Mam swoje zdanie co do relacji o stanie zdrowia papie¿a w TV (globalne - dotycz¹ce wszystkich stacji), i zapewniam, ze nie jest ono pozytywne dla ¿adnej z nich. (Mo¿e za godzinê za³o¿ê osobny w¹tek i powiem o co mi chodzi).
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Obrazek
Obrazek

Danka dzisiaj byÂła caÂły czas wyjÂątkowo rozradowana :)
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

To siĂŞ nadaje co najwyÂżej do tematu o Kurierze - http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic.php?t=550. Po jakiego grzyba opychacie wszystko do tematu o WiadomoÂściach. WnioskujĂŞ do moderatora o przeniesienie tego postu i innych dotyczÂących Kuriera do wÂłaÂściwego tematu. :idea:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

GrzebaÂłem w necie i znalazÂłem trochĂŞ starej grafiki.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Wszystkie pochodz¹ z lat 2002 - 2004. Poruszaj¹c tematykê unijn¹ zazwyczaj stosowano t³o z flag Polski i Unii Europejskiej. Do innych tematów u¿ywano pomaraùczowego t³a. Najpierw by³o to t³o czo³ówki, potem pojawi³y siê tam gwiazdki z flagi Unijnej, potem taka kula (ta sama by³a na szklanej œcianie za plecami prezentera), pod koniec takie rozwijaj¹ce siê wstêgi jak w BBC World.

Marcinie mo¿e na przysz³oœÌ nie u¿ywaj zaimku "Wy" - nie wszyscy pisz¹ w tym w¹tku o Dance Holeckiej. Zreszt¹ o ile mnie pamiêÌ nie myli kilka stron wczeœniej sam coœ o niej napisa³eœ. Mo¿e wiêcej konsekwencji we w³asnym postêpowaniu?
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Marcin!! Ale Danka byÂła pracowniĂŚÂą Wiadomosci i mamy prawo o niej tu pisaĂŚ!!
Żartowałem.
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

marcin_pabianice pisze:WnioskujĂŞ do moderatora o przeniesienie tego postu i innych dotyczÂących Kuriera do wÂłaÂściwego tematu. :idea:
Na forum tematy moÂżna dzieliĂŚ, ale nie moÂżna doklejaĂŚ pojedynczych postĂłw z jednego wÂątku do innego. WiĂŞc to o co prosisz jest niemoÂżliwe.

Jedynie co Maciek mo¿e zrobiÌ to usun¹Ì wskazane posty i poprosiÌ autora o ponowne ich napisanie w odpowiednim miejscu.
...no albo zostawiĂŚ wszystko tak jak jest :)
:)
Przemek
Bywalec
Bywalec

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Żartowałem.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

szymcio9 pisze:Jedynie co Maciek moÂże zrobiĂŚ...
... to odpocz¹Ì, zgadza siê. Ju¿ to zrobi³ i jest znowu z Wami. :D :P
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Przemek
Bywalec
Bywalec

Zdjêcia z Pogody (Pi±tek) [WIELKIE DZIEKI DAL MICHA£A Z DOMASZOWIC ( AUTOR CAPSÓW)]

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek