Joasi to pewnie pasuje Marciniak,JacoĂą ewentualnie ÂŁukasik co to JÂą nie zaczepiajÂą
Ja myœle, ¿e do Joasi to KuŸniar do³¹czy :devil: W koùcu sie na urlop wybiera to musi teraz popracowaÌ :devil:
Ale to wÂątek o Krzysztofie a My tu prywate uprawiamy :devil: :rozglada: :spiewa:
Dzisiaj krawat ciemniejszy :o ale teÂż Pan Krzysiaczek prezentuje siĂŞ apetycznie Zastanawiam siĂŞ tylko co z weekendem czyÂżby nie byÂło duetu KuÂźniar & GĂłrlicki skoro Pan KrzyÂś codziennie w poranku teraz jest no chyba Âże sie rozpĂŞdzi i w weekendzik teÂż bedzie dziaÂłaÂł
arczi pisze:Szukajcie obrÂączki na palcach Krzysia :devil:
Arczi, z³oœliwcze, obejrza³am z lup¹ tego capsa i w maksymalnym powiêszeniu, ¿adej obr¹czki siê nie dopatrzy³am... :rozglada: chyba, ¿e zdj¹³, Nika te¿ nic nie wspomina³a, ¿e wychodzi za m¹¿
mĂłw szybko co wiesz !!!
arczi pisze:Szukajcie obrÂączki na palcach Krzysia :devil:
Arczi, z³oœliwcze, obejrza³am z lup¹ tego capsa i w maksymalnym powiêszeniu, ¿adej obr¹czki siê nie dopatrzy³am... :rozglada: chyba, ¿e zdj¹³, Nika te¿ nic nie wspomina³a, ¿e wychodzi za m¹¿
mĂłw szybko co wiesz !!!
:devil: :devil: Nie, ja nic nie wiem :stop: :stop: :stop: :stop:
ChodziÂło tylko o to ÂżebyÂście sobie nie robiÂły nadziei jak by miaÂł :devil:
Ale widaĂŚ jest wolny :tanczy: Mozecie siĂŞ za niego braĂŚ :devil:
Lena pisze:Pan Krzysiu idzie na urlop... Pan Jarek teÂż... ciekawe czy w tym samym czasie...
oj to smutno by byÂło jeÂśli jednoczeÂśnie, no ale z drugiej strony bĂŞdzie czas Âżeby odespaĂŚ wczesne weekendowe wstawanie Âże nie wspomnĂŞ o radoÂści z powrotu
Lena pisze:Pan Krzysiu idzie na urlop... Pan Jarek teÂż... ciekawe czy w tym samym czasie...
oj to smutno by byÂło jeÂśli jednoczeÂśnie, no ale z drugiej strony bĂŞdzie czas Âżeby odespaĂŚ wczesne weekendowe wstawanie Âże nie wspomnĂŞ o radoÂści z powrotu
oj... grupies, to Ty mnie zainspirowaÂłaÂś do takich sugestii w innym wÂątku, wiĂŞc mi teraz nie wypominaj...
oczywiÂście to tylko takie tam czysto teoretyczne rozwaÂżania... gdyby okazaÂły siĂŞ prawdÂą zwÂątpiÂłabym w sens istnienia przystojnych facetĂłw i chyba z rozpaczy poszÂła do zakonu
Niestety musze Ciê zsmuciÌ. Przea¿nie geje to przystojni i szarmanccy faceci (moja jedna z lepszych randek by³a w³aœnie z gejem, co okaza³o siê póŸniej). Ale co do "naszych" dwóch panów to nie podejrzewam. Dla mnie s¹ w 100% normalini. Pozdrawiam
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."