Na ostatnim zdjĂŞciu Krygowska, Warakomska i Kujszczyk - matki projektu...
Moderator: Łukasz
Je¿eli uwa¿asz siê za cz³owieka kulturalnego, to b¹dŸ tak ³askaw i mi niczego nie wmawiaj. G³os zabieram, bo mam swoje zdanie i doù argumenty, ale te¿ dlatego, ¿e niepokoj¹co czêsto próbujesz wszystkim na si³ê wcisn¹Ì swoje pogl¹dy, daj¹c bardzo zawê¿one i czêsto nie do koùca obiektywne argumenty.doktorfaustus1 pisze:Widzê, ¿e programu raczej nie ogl¹da³eœ, ale g³os zabierasz. Jak¿e to charakterystyczne dla Ciebie i kilku innych arogantów z tego forum.
Nie zostaÂła. Ale zapewnie zostaÂłaby, gdyby tylko pozawalaÂła na to sytuacja. A ta byÂła naprawdĂŞ wyjÂątkowa, wiĂŞc i oko na niektĂłre "szczegĂłliki" przymkniĂŞto.doktorfaustus1 pisze:BÂądÂź tak Âłaskaw i powiedz mi, czy ktĂłraÂś stacja zostaÂła skrytykowana za relacje z Watykanu?
A TVN to nie mia³doktorfaustus1 pisze:Œmiem twierdziÌ, ¿e Wiadomosci by³y w tym czasie jedynym profesionalnym programem. (Specjalna czo³ówka, muzyka, materia³y, nawet wiersze Karola Wojty³y czytane pod koniec programu przez aktora.)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość