Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

DÂżastina pisze:Obi, nie czyĂą wyrzutĂłw Alchemikowi, a czy to jego wina :rozglÂąda: My juÂż dobrze wiemy kto za tym stoi :rozglÂąda: Gdyby jednak ktoÂś nie wiedziaÂł to przypomnĂŞ :rozglÂąda: Black Jackiem go nazywajÂą :rozglÂąda:
ChoĂŚ jedna osĂłbka rozumie, w czym sĂŞk :lol2: A co do zrĂłwnowaÂżenia... Oj, coÂś kiepÂściutko ostatnio u mnie z tym :spiewa: Istotnie, kontakt z BJ'em ma destrukcyjny wpÂływ na mojÂą psychikĂŞ :lol: :lol: Nawet caÂłkiem mi z tym dobrze :D :D
Podaj mi choĂŚ jeden powĂłd, dla ktĂłrego miaÂłabym speÂłniĂŚ TwojÂą, WesoÂły Jacku :lol2: proÂśbĂŞ :rozglada: Aaaaa, nie bĂŞdĂŞ taka niedobra :rozglada: zwÂłaszcza, Âże to nie o Ciebie tutaj chodzi :rozglada: :arrow:
A, czy mogÂło chodziĂŚ o mnie :rozglada: JeÂśli tak, to szczegĂłlnie za relacjĂŞ z Krzesin ( :hahaha: ) dziĂŞkujĂŞ :* Za drugÂą oczywiÂście teÂż :)

Na koniec - mam nadziejĂŞ tylko tego posta :> , chciaÂłem jeszcze do pewnej kwestii wrĂłciĂŚ :D Do, mianowicie nowiuteĂąkiego i ÂświeÂżutkiego Âżyczenia BJ'a :D
W najbliÂższym czasie chciaÂłbym zobaczyĂŚ jak Agatka pokazuje wÂłasne niekontrolowane oblicze - intuicja mi podpowiada, Âże ta niekontrolowana Agatka, rozÂłoÂżyÂłaby tĂŞ kontrolowanÂą na Âłopatki ... :spiewa: :lol:
Ca³¹ noc myœla³em... no, ca³¹ to mo¿e nie... z ró¿nych wzglêdów :D No wiêc... spor¹ czêœÌ nocy :lol2: myœla³em nad tym, w jakich okolicznoœciach Agatta mog³aby te niekontrolowane stany nam zaprezentowaÌ :mhm: I tak oto, wiele takich okolicznoœci stanê³o mi przed oczyma, ale nie wypada o nich pisaÌ :spiewa: Stwierdzi³em równie¿, ¿e byÌ mo¿e ( z du¿ym naciskiem na ''byÌ mo¿e'' ) niespodziewana obecnoœÌ BJ wywo³a³aby u Agatty jak¹ niekontrolowan¹ reakcjê :lol2:
Tak wiĂŞc, chÂłopie do dzieÂła!, aby Âżyczenie siĂŞ speÂłniÂło! :lol:

Przypuszczam, i¿ to niemo¿liwoœÌ czysta, wobec tego skupmy siê mo¿e na upraszaniu losu, by wyzu³ nam Agattê z ''gor¹cych''marynar :lol2: To realnoœci bli¿sze :lol2: Wiemy z doœwiadczenia, a dzisiejszy wystêp Sylwii w iœcie letniej sukience pokaza³, ¿e jak siê chce robiÌ wra¿enie (jeszcze wiêksze), to mo¿na siê ''wyrozbieraÌ'' :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:Obi, nie czyĂą wyrzutĂłw Alchemikowi, a czy to jego wina :rozglÂąda: My juÂż dobrze wiemy kto za tym stoi :rozglÂąda: Gdyby jednak ktoÂś nie wiedziaÂł to przypomnĂŞ :rozglÂąda: Black Jackiem go nazywajÂą :rozglÂąda:
..dobrze dobrze :D
..juÂż nie bĂŞdĂŞ :cicho:
..mogÂłem od razu wczoraj zaznaczyĂŚ Âże caÂłe niemoralne zamieszanie jak zwykle przez Blacka :devil:

Alchemik pisze: A, czy mogÂło chodziĂŚ o mnie :rozglada: JeÂśli tak, to szczegĂłlnie za relacjĂŞ z Krzesin ( :hahaha: ) dziĂŞkujĂŞ :* Za drugÂą oczywiÂście teÂż :)
..a o mnie :?:
..a o mnie :?: :lol2:
..nawet jeÂśli nie to dziĂŞkujĂŞ :rydzyk: :*
I tak oto, wiele takich okolicznoœci stanê³o mi przed oczyma, ale nie wypada o nich pisaÌ :spiewa: Stwierdzi³em równie¿, ¿e byÌ mo¿e ( z du¿ym naciskiem na ''byÌ mo¿e'' ) niespodziewana obecnoœÌ BJ wywo³a³aby u Agatty jak¹ niekontrolowan¹ reakcjê :lol2:
Tak wiĂŞc, chÂłopie do dzieÂła!, aby Âżyczenie siĂŞ speÂłniÂło! :lol:
..nie wiem czy chciaÂłbym oglÂądaĂŚ AgatkĂŞ ktĂłra wpada w furiĂŞ :uhh: :devil:
Przypuszczam, i¿ to niemo¿liwoœÌ czysta, wobec tego skupmy siê mo¿e na upraszaniu losu, by wyzu³ nam Agattê z ''gor¹cych''marynar :lol2: To realnoœci bli¿sze :lol2: Wiemy z doœwiadczenia, a dzisiejszy wystêp Sylwii w iœcie letniej sukience pokaza³, ¿e jak siê chce robiÌ wra¿enie (jeszcze wiêksze), to mo¿na siê ''wyrozbieraÌ'' :lol2:
..mogÂłeÂś dodaĂŚ Âże z tego co grzeje :rozglada:

..ooooo :tanczy: a Sylwia dzis 'pokazaÂła' co potrafi :lol:
..a w³aœciwie to ile potrafi z siebie zdj¹Ì :lol2:
..nawet sukienka Agatki w Jarocinie nie miaÂła tak 'odwaÂżnych' wyciĂŞĂŚ :lol2:

..ale nic straconego i wszystko przed nami bo zanosi siĂŞ na gorÂący weekend i zanosi siĂŞ na dyÂżur Agatki :D
..wiêc kciuki mocno zaciskamy by opuœci³a w razie czego mury studia i pobieg³a nad jak¹œ rzeczkê :tanczy:

..bo dzis to raczej Agatki nie zobaczymy ;(
..ani ze studia ani spoza studia ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..mogÂłem od razu wczoraj zaznaczyĂŚ Âże caÂłe niemoralne zamieszanie jak zwykle przez Blacka :devil:
AleÂż to zabrzmiaÂło tak, jakbyÂś winÂą obarczaÂł BJ'a, a on tylko, nie wiem jak reszcie, ale mnie bardzo czĂŞsto poprawia humor :) Tak siĂŞ staÂło i tym razem i nic zdroÂżnego w tym nie widzĂŞ :)
..nie wiem czy chciaÂłbym oglÂądaĂŚ AgatkĂŞ ktĂłra wpada w furiĂŞ :uhh: :devil:
A któ¿ transmisjê furii zapowiada³ :> Nie furii, nie furia :lol2: to by³by obraz pulsuj¹cy ¿yciem, ekscytuj¹co gor¹czkowy i pe³en pasji :tanczy: Wszystko jednak¿e wskazuje na to, ¿e Agatta ³agodnego usposobienia kobiet¹ jest... b¹dŸ bywa ;) ...na wizji ;) ...z regu³y ;) Znam jednak kobiety, a jedn¹ nawet doœÌ dobrze, któr¹ do furii doprowadzaj¹ porozrzucane skarpetki :rozglada:
..mogÂłeÂś dodaĂŚ Âże z tego co grzeje :rozglada:
Dodajê 8) Chyba nie podejrzewa³eœ mnie o to, ¿e mog³em posun¹Ì siê za daleko? :stop:
..ooooo :tanczy: a Sylwia dzis 'pokazaÂła' co potrafi :lol:
..a w³aœciwie to ile potrafi z siebie zdj¹Ì :lol2:
..nawet sukienka Agatki w Jarocinie nie miaÂła tak 'odwaÂżnych' wyciĂŞĂŚ :lol2:
ByĂŚ moÂże wtedy nie byÂło tak gorÂąco jak dziÂś? :lol2: Ale lato zapowiadajÂą gorÂące... :tanczy: ZwaÂżajÂąc na to, Âże wiosna upÂływa nam raczej pod znakiem Agatty braku, Âżywimy nadziejĂŞ na czĂŞstszÂą goÂścinĂŞ Agatty porÂą letniÂą :rydzyk:
..ale nic straconego i wszystko przed nami bo zanosi siĂŞ na gorÂący weekend i zanosi siĂŞ na dyÂżur Agatki :D
..wiêc kciuki mocno zaciskamy by opuœci³a w razie czego mury studia i pobieg³a nad jak¹œ rzeczkê :tanczy:
Nim nastanie lato... :szalony:
..bo dzis to raczej Agatki nie zobaczymy ;(
..ani ze studia ani spoza studia ;(
A to dziwne, bo z rejonu, ktĂłrym Agatta zwykle siĂŞ zajmuje, co rusz pÂłynÂą mniej lub bardziej niepokojÂące doniesienia :roll:

Wolne... :> ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:A któ¿ transmisjê furii zapowiada³ :> Nie furii, nie furia :lol2: to by³by obraz pulsuj¹cy ¿yciem, ekscytuj¹co gor¹czkowy i pe³en pasji :tanczy:
..wszystko juÂż widzĂŞ :szalony:
..i tylko popcornu brak.. :spiewa:
Wszystko jednakÂże wskazuje na to, Âże Agatta Âłagodnego usposobienia kobietÂą jest... bÂądÂź bywa ;) ...na wizji ;) ...z reguÂły ;)
..co nie znaczy Âże nie mogÂłaby daĂŚ upustu swojej jeÂśli nie furii to energii i na przykÂład oklepaĂŚ mikrofonem facjatĂŞ swojego wielkiego fana :lol2:
Dodajê 8) Chyba nie podejrzewa³eœ mnie o to, ¿e mog³em posun¹Ì siê za daleko? :stop:
..nie znam CiĂŞ na tyle bym miaÂł wiedzieĂŚ jak zachowujesz siĂŞ wzglĂŞdem kobiet ;)
..nie mogĂŞ bazowaĂŚ na naszych relacjach bo w stosunku do mnie sÂą one raczej zdecydowanie odmienne :devil:
ZwaÂżajÂąc na to, Âże wiosna upÂływa nam raczej pod znakiem Agatty braku, Âżywimy nadziejĂŞ na czĂŞstszÂą goÂścinĂŞ Agatty porÂą letniÂą :rydzyk:
..oby nie zostawiali nam Agatki na zimĂŞ ;(
Wolne... :> ;(
..wolne :]
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Banda erotomanów wci¹¿ niezaspokojona :>
Widzicie jakie Âżycie potrafi pÂłataĂŚ figle :> Nie doczekacie siĂŞ tego, na co czekacie - nie ''rozbierzecie'' jej - mam nadziejĂŞ ;) Ta reporterka postĂŞpuje wprost odwrotnie do \/\/aszych wymagaĂą. Czasami mam wraÂżenie, Âże inne reporterki czerpiÂą z tego wÂątku natchnienie, ale nie ta, o ktĂłrÂą \/\/am siĂŞ rozchodzi ;)
A mi chodzi o stroje, d³ugoœÌ relacji - krótkoœÌ w³aœciwiej ;) Zastanawiam siê, czy to celowe, ¿e jako bodaj jedyna, ta reporterka nie ''leje'' wody w relacjach, czy po prostu nie potrafi?
Chce byĂŚ konkretna? Ale nie tĂŞdy droga :nie: W tv liczy siĂŞ ''wodolejstwo'' :]

Na koniec: niech rycerze pamiĂŞtajÂą, Âżeby zbroje pomalowaĂŚ Hammeritem, bo rdza w oczekiwaniu na speÂłnienie marzeĂą moÂże \/\/am ponadgryzaĂŚ zbroje :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Banda erotomanów wci¹¿ niezaspokojona :>
O :> I tu teÂż wyzywa nas od erotomanĂłw :o A przecieÂż Agatta nas nie prowokuje, tak jak Sylwia dziÂś, wiĂŞc nie rozumiem tym bardziej zarzutu stawianego tutaj :?
Widzicie jakie Âżycie potrafi pÂłataĂŚ figle :> Nie doczekacie siĂŞ tego, na co czekacie - nie ''rozbierzecie'' jej - mam nadziejĂŞ ;) Ta reporterka postĂŞpuje wprost odwrotnie do \/\/aszych wymagaĂą.
Oj, nie tak znowuÂż wprost przeciwnie ;) Co najwyÂżej wprost proporcjonalnie :lol2:
Czasami mam wraÂżenie, Âże inne reporterki czerpiÂą z tego wÂątku natchnienie, ale nie ta, o ktĂłrÂą \/\/am siĂŞ rozchodzi ;)
:o: A tu siĂŞ muszĂŞ z TobÂą zgodziĂŚ :) Ale to nie oznacza, Âże my wyznaczamy trendy? :lol2:
A mi chodzi o stroje, d³ugoœÌ relacji - krótkoœÌ w³aœciwiej ;) Zastanawiam siê, czy to celowe, ¿e jako bodaj jedyna, ta reporterka nie ''leje'' wody w relacjach, czy po prostu nie potrafi?
Chce byĂŚ konkretna? Ale nie tĂŞdy droga :nie: W tv liczy siĂŞ ''wodolejstwo'' :]
Nigdy wodolejstwa nie uznawa³em za pozytywne zjawisko ;) Trzeba umieÌ sprecyzowaÌ myœl tak, by nie by³a rozwlek³a, by widz i s³uchacz w jednym, mia³ mo¿liwoœÌ szybkiego za³apania, o co chodzi i zapamiêtania informacji na mo¿liwie najd³u¿szy okres czasu. A wypowiedŸ rozmyta jednym uchem wpada, a drugim wypada ;) Agatta ma swój styl, którego broni i ja broniê ;) ChoÌ wielokrotnie zabiegam o to, by relacje d³u¿szymi faktycznie by³y ;)
Na koniec: niech rycerze pamiĂŞtajÂą, Âżeby zbroje pomalowaĂŚ Hammeritem, bo rdza w oczekiwaniu na speÂłnienie marzeĂą moÂże \/\/am ponadgryzaĂŚ zbroje :lol:
Nie martw siĂŞ - damy sobie radĂŞ :D
obieÂżyÂświat pisze:..co nie znaczy Âże nie mogÂłaby daĂŚ upustu swojej jeÂśli nie furii to energii i na przykÂład oklepaĂŚ mikrofonem facjatĂŞ swojego wielkiego fana :lol2:
Ty lepiej uwaÂżaj obieÂżyÂświatku, ÂżebyÂś czymÂś ciĂŞÂższym w przyszÂłoÂści ktoÂś ci guza nie nabiÂł :cicho:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Alchemik pisze:
ChoĂŚ jedna osĂłbka rozumie, w czym sĂŞk :lol2: A co do zrĂłwnowaÂżenia... Oj, coÂś kiepÂściutko ostatnio u mnie z tym :spiewa: Istotnie, kontakt z BJ'em ma destrukcyjny wpÂływ na mojÂą psychikĂŞ :lol: :lol: Nawet caÂłkiem mi z tym dobrze :D :D
I ja mogĂŞ ÂśmiaÂło napisaĂŚ, Âże choĂŚ jedna osĂłbka ... :devil:
A teraz o erotomanii :D Przy okazji witamy nowÂą userkĂŞ :D
Wiedzia³em, ¿e ja dorobiê siê prêdzej, czy póŸniej takiej opinii :D Ale jak to Al erotomanem :o Tak po 90-tce? :devil: obi i marcinkowsky jeszcze w wiek dojrzewania nie weszli i o erotomaniê siê ich podejrzewa? :devil: No ... albo D¿astina? :shock: Trzeba byÌ wyj¹tkowo, hmm... nieczu³ym intelektualnie, albo byÌ równie wnikliwym jak filozofowie, ¿eby tak bez wiêkszych podstaw pos¹dzaÌ ludzi o erotomaniê :> Czy to, ¿e np. Pan Jacek Pa³asiùski mówi w³aœnie o ''viagrze w podró¿y'' oznacza od razu, ¿e jest erotomanem :>
My, fani Agatki tylko troszczymy siĂŞ o to, Âżeby jej za gorÂąco nie byÂło i Âżeby nie musiaÂła siĂŞ dusiĂŚ noszÂąc te marynary, bo to nie jest Âżaden obowiÂązek, tylko jakaÂś dziwna moda ;)
Podaj mi choĂŚ jeden powĂłd, dla ktĂłrego miaÂłabym speÂłniĂŚ TwojÂą, WesoÂły Jacku :lol2: proÂśbĂŞ :rozglada: Aaaaa, nie bĂŞdĂŞ taka niedobra :rozglada: zwÂłaszcza, Âże to nie o Ciebie tutaj chodzi :rozglada: :arrow:
A, czy mogÂło chodziĂŚ o mnie :rozglada:
Tylko nie odpowiadaj, Âże z myÂślÂą o sobie, bo wyjdzie na to, Âże jesteÂś egoistkÂą :lol:
Obi, nie czyĂą wyrzutĂłw Alchemikowi, a czy to jego wina :rozglÂąda: My juÂż dobrze wiemy kto za tym stoi :rozglÂąda: Gdyby jednak ktoÂś nie wiedziaÂł to przypomnĂŞ :rozglÂąda: Black Jackiem go nazywajÂą :rozglÂąda:
Nie rozumiem, o co tyle krzyku :> Zw³aszcza, ¿e pilot F1-16'stki ma problem z widzeniem do ty³u, a nie do przodu :devil: I tak w ogóle, to problemem nie jest widocznoœÌ, tylko turbodopalacze :devil: Czy coœ na wzór :devil:
Wszystko jednakÂże wskazuje na to, Âże Agatta Âłagodnego usposobienia kobietÂą jest... bÂądÂź bywa ;) ...na wizji ;) ...z reguÂły ;)
Ja bym to tak uj¹³, chocia¿ to czyste przypuszczenia, ¿e Agatka mo¿e byÌ pe³na kontrastów - raz furii raz liryzmu :D A jak jest naprawdê ... :rozglada:
A przecieÂż Agatta nas nie prowokuje,
A mogÂłaby coÂś kontrowersyjnego zrobiĂŚ :D Prowokacja jest najskuteczniejszÂą formÂą promocji 8)
W tv liczy siĂŞ ''wodolejstwo'' :]
W tv liczy siê rzetelnoœÌ, s³owa, obraz i odpowiedzialnoœÌ za s³owa i obraz 8) Nie mam nic do zarzucenia Agatce, najwy¿ej do narzucenia :D A choÌby takie letni lekki i zwiewny ... temacik :lol2:

A có¿ tam Sylwia dziœ porabia³a? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

..wolne
No nie tak do koĂąca :aniol:
Dwa piĂŞĂŞĂŞkniutkie capsy i wiosenna Agatka :aniol: :arrow:
Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

My, fani Agatki tylko troszczymy siĂŞ o to, Âżeby jej za gorÂąco nie byÂło i Âżeby nie musiaÂła siĂŞ dusiĂŚ noszÂąc te marynary, bo to nie jest Âżaden obowiÂązek, tylko jakaÂś dziwna moda ;)
wyskoczyÂła z marynary :jupi: WyskoczyÂła :jupi:

Ubieg³eœ mnie z capsami a ja tak siê przyczaja³em, ¿eby zd¹¿yÌ upolowaÌ :lol2: Ale niewa¿ne kto da³, wa¿ne, ¿e s¹ :P

Co do mojej erotomanii, to nigdy siĂŞ nad niÂą nie zastanawiaÂłem ale teraz }{ypnosea (fajny nick :P ) daÂła mi do myÂślenia :D

NieÂźle nam idzie prorokowanie temacikĂłw wiĂŞc prorokujmy dalej :D
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Œwietna robota - A Agatki to ju¿ najlepsza :szalony: Teraz nie mam ju¿ czasu na to, by siê rozpisywaÌ, bo ledwo zd¹¿y³em ponownie ''odpaliÌ'' komputer, to ju¿ muszê go ''zgasiÌ'' :hmm: Ledwo te¿ zd¹¿y³em na materia³ Agatki :rydzyk:

Wra¿enia póŸniej - mo¿e jutro :D
OdpowiedÂź na pytanie, co powoduje, Âże Polacy wracajÂą do kraju, brzmi: Agata Tomaszewska :lol2: :*
O tym zapomniaÂła nadmieniĂŚ nasza wspaniaÂła gwiazda :D
Pa!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Œwietna robota - A Agatki to ju¿ najlepsza :szalony: Teraz nie mam ju¿ czasu na to, by siê rozpisywaÌ, bo ledwo zd¹¿y³em ponownie ''odpaliÌ'' komputer, to ju¿ muszê go ''zgasiÌ'' :hmm: Ledwo te¿ zd¹¿y³em na materia³ Agatki :rydzyk:
Pojawi³a siê tak nagle, niemal z zaskoczenia :D Zaskoczenie tym wiêksze, boœmy tak¹ atmosferê urlopow¹ wprowadzili, podczas gdy Agatta ciê¿ko nad materia³em pracowa³a :) Czêœciowo sama zbiera³a materia³y :D Na szczêœcie zdecydowa³a o tym, by to pokazaÌ 8) Posk³ada³a jak zwykle w bardzo sensown¹ i mi³o brzmi¹c¹ ca³oœÌ :tanczy:
KtoÂś pamiĂŞta komentarz wieĂączÂący materiaÂł - byÂł fenomenalny 8) Do tego stopnia wyszukany, Âże ja czÂłowiek fenomenu pozbawiony nie spamiĂŞtaÂłem wszystkiego, a parafrazowaĂŚ nie chcĂŞ, Âżeby czegoÂś nie zbeszczeÂściĂŚ :rozglada:
Wra¿enia póŸniej - mo¿e jutro :D
Z pewnoÂściÂą bĂŞdzie ich wiele :lol2:
WnoszĂŞ po poniÂższym :)
OdpowiedÂź na pytanie, co powoduje, Âże Polacy wracajÂą do kraju, brzmi: Agata Tomaszewska :lol2: :*
Wiedzia³em, ¿e ja dorobiê siê prêdzej, czy póŸniej takiej opinii :D Ale jak to Al erotomanem :o Tak po 90-tce? :devil:
Có¿ Ty o mnie m³odzieùcze wiedzieÌ mo¿esz? :devil: ByÌ mo¿e moj¹ erotomaniê tylko dla ogólnie pojêtej poprawnoœci zanegowa³em? :lol:
Nie rozumiem, o co tyle krzyku :> Zw³aszcza, ¿e pilot F1-16'stki ma problem z widzeniem do ty³u, a nie do przodu :devil: I tak w ogóle, to problemem nie jest widocznoœÌ, tylko turbodopalacze :devil: Czy coœ na wzór :devil:
Pilot tego feralnego lotu - zaznacz. Inii raczej ''normalnie'' lataj¹. A o co krzyk? O si³ê skojarzeù :devil: Zmieù zatem podpis :D
A có¿ tam Sylwia dziœ porabia³a? :D
Sam zobacz :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:
Wiedzia³em, ¿e ja dorobiê siê prêdzej, czy póŸniej takiej opinii :D Ale jak to Al erotomanem :o Tak po 90-tce? :devil: obi i marcinkowsky jeszcze w wiek dojrzewania nie weszli i o erotomaniê siê ich podejrzewa? :devil: No ... albo D¿astina? :shock:
:uhh: Zupe³nie nie rozumiiem dlaczego zosta³am przez Ciebie, Drogi Black Jacku :rozglada: wmieszana w tê "bandê erotomanów" :mhm: Autorka tych s³ów chyba nie mia³a mnie na myœli :mhm: Co prawda zdarzy³o mi siê rzuciÌ propozycjê uwolnienia Agatki z marynary :rozglada: na rzecz czegoœ :mhm: wygodniejszego? :mhm: Nic frywolnego nie mia³am jednak na myœli :rozglada:
Alchemik pisze: KtoÂś pamiĂŞta komentarz wieĂączÂący materiaÂł - byÂł fenomenalny 8) Do tego stopnia wyszukany, Âże ja czÂłowiek fenomenu pozbawiony nie spamiĂŞtaÂłem wszystkiego, a parafrazowaĂŚ nie chcĂŞ, Âżeby czegoÂś nie zbeszczeÂściĂŚ :rozglada:
Czym prĂŞdzej spieszĂŞ z pomocÂą :tanczy:

CoÂś dla ucha :arrow: http://www.savefile.com/files/742968

CoÂś dla oka :arrow: http://www.tvn24.pl/2049214,12690,0,0,1,wideo.html

:mhm: Czy ta sukienka, w ktĂłrÂą odziana byÂła Agata w materiale :lol2: to ta jarociĂąska? :mhm: Czy mi siĂŞ wydaje, czy ktoÂś dziÂś do niej wzdychaÂł? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:
Wiedzia³em, ¿e ja dorobiê siê prêdzej, czy póŸniej takiej opinii :D Ale jak to Al erotomanem :o Tak po 90-tce? :devil: obi i marcinkowsky jeszcze w wiek dojrzewania nie weszli i o erotomaniê siê ich podejrzewa? :devil: No ... albo D¿astina? :shock:
..a ja to siê chyba obra¿ê :evil:
..i nie za nazwanie mnie erotomanem a za to Âże okreÂślono nas mianem 'bandy' :x
..co my jacyÂś przestĂŞpcy i brutale :uhh:
..chyba raczej nikomu nie szkodzimy :uhh:
..druÂżyna..grupa..zgodzĂŞ siĂŞ - no ale nie banda - chyba :rozglada:
DÂżastina pisze:
Alchemik pisze: KtoÂś pamiĂŞta komentarz wieĂączÂący materiaÂł - byÂł fenomenalny 8) Do tego stopnia wyszukany, Âże ja czÂłowiek fenomenu pozbawiony nie spamiĂŞtaÂłem wszystkiego, a parafrazowaĂŚ nie chcĂŞ, Âżeby czegoÂś nie zbeszczeÂściĂŚ :rozglada:
Czym prĂŞdzej spieszĂŞ z pomocÂą :tanczy:

CoÂś dla ucha :arrow: http://www.savefile.com/files/742968

CoÂś dla oka :arrow: http://www.tvn24.pl/2049214,12690,0,0,1,wideo.html
..o BoÂże jak dobrze Âże internet wynaleziono :rydzyk:
..o telewizji juÂż nawet nie wspominam :lol2:
..materiaÂł Âświetny :)
..czy znowu nie macie wraÂżenia Âże jest jeszcze lepszy niÂż poprzednie :?: :lol2:
..jak nie ma materia³ów Agatki to nie ma ale jak ju¿ jest to taki ¿eby nas na ziemiê powaliÌ :tanczy:
:mhm: Czy ta sukienka, w ktĂłrÂą odziana byÂła Agata w materiale :lol2: to ta jarociĂąska? :mhm: Czy mi siĂŞ wydaje, czy ktoÂś dziÂś do niej wzdychaÂł? :rozglada:
..chyba to ta :lol2:
..chciaÂłbym czĂŞstsze takie prorocze wizje mieĂŚ takÂże w innych kwestiach :rozglada:
..no i ¿eby póŸniejsze tego efekty by³y tak mi³ymi jak ten z sukienk¹ :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Jaa postanowiÂłem zrobiĂŚ o screeeny ze strony tvn24 :tanczy:

SÂą nieco lepszej jakoÂści :cicho:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

A Agatka to w tej Krobi nie byÂła bo ktoÂś inny zbieraÂł materiaÂły :mhm:
Ale nic nie szkodzi -najwa¿niejsze ¿e z³o¿y³a we wspania³¹ ca³oœÌ :brawa:

No i z jakimÂś socjologiem rozmawiaÂła -ciekawe czy z Poznania :mhm:

A widizeliÂście Âże Ala ze Szczecina dziÂś byÂła z Warszawy :tanczy: ? Coraz czĂŞÂściej regiony pojawiajÂą siĂŞ w W-wce :tanczy: MoÂże i AgatkĂŞ wkrĂłtce zobaczymy :tanczy: ? A moÂże juÂż byÂła :rozglada:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Jaa postanowiÂłem zrobiĂŚ o screeeny ze strony tvn24 :tanczy:

SÂą nieco lepszej jakoÂści :cicho:
..oczywiÂście bardzo Âładne :)

A Agatka to w tej Krobi nie byÂła bo ktoÂś inny zbieraÂł materiaÂły :mhm:
Ale nic nie szkodzi -najwa¿niejsze ¿e z³o¿y³a we wspania³¹ ca³oœÌ :brawa:
no i dobrze :D
..tak powinno byĂŚ :D
..po co Agatka ma siĂŞ mĂŞczyĂŚ i jeÂździĂŚ w drugi koniec wojewĂłdztwa :spiewa:
..kiedy i z tym co jej dostarczono potrafiÂła zrobiĂŚ co naleÂży 8)
A widizeliÂście Âże Ala ze Szczecina dziÂś byÂła z Warszawy :tanczy: ?
..teraz juÂż byÂła ze Szczecina :devil:
..musieli Âźle jÂą podpisaĂŚ :D
..ÂżaÂłujĂŞ Âże nie zrobiÂłem capsa :/
Coraz czĂŞÂściej regiony pojawiajÂą siĂŞ w W-wce :tanczy: MoÂże i AgatkĂŞ wkrĂłtce zobaczymy :tanczy: ? A moÂże juÂż byÂła :rozglada:
..nie jeszcze nie byÂła - ciewake czy by chciaÂła :?: :D
..bo sÂą tacy ktĂłrym dobrze w regionie siĂŞ pracuje :spiewa:
..np. Leszek KabÂłak uwaÂża Âże w Warszawie za duÂżo pracy majÂą :spiewa:
ODPOWIEDZ