Moderator: Łukasz
Ja czekam aÂż bĂŞdzie coÂś ciekawego sie dziaĂŚ.pochanke - fan pisze:TVN_FAN pisze:No bo o czym tu pisaĂŚ ??Nic nowego siĂŞ nie wydarzyÂło, nic siĂŞ jakiegoÂś szczegĂłlnego nie staÂło
Nudaaa byÂła :spiewa:
czekacie na wpadkĂŞ czy co ? :cicho: :ech:pawell pisze:Tak, nuda szkoda Âże siĂŞ nic ciekawego nie dzieje...![]()
DziĂŞki za capsaZeTek pisze:Obrazek
Hehe no to juÂż dziÂś nie byÂła w tej czarnej marynarce, a rĂłzowej i chyba w niej pokazuje siĂŞ coraz czĂŞÂściej.TVN_FAN pisze:(...)A tak na marginesie :devil: to w omawianym juÂż kiedyÂś na forum tygodniku Twoje Imperium :devil: jest krĂłki wywiad z bohaterkÂą tego tematu i cytowana wypowiedÂź jej cĂłrki "ojej mamo, znowu byÂłaÂś w tej czarnej marynarce". PodpisujĂŞ siĂŞ pod tym rĂŞkami, nogami
![]()
No jasne Âże sÂą zainteresowani.TVN_FAN pisze:Jak nikt nie da wczeÂśniej a znajdĂŞ chwilĂŞ czasu te zeskanujĂŞ i wrzucĂŞ ten wywiad na forum jak bĂŞdÂą zainteresowani
czekam z niecierpliwoÂściÂąTVN_FAN pisze:A tak na marginesie :devil: to w omawianym juÂż kiedyÂś na forum tygodniku Twoje Imperium :devil: jest krĂłki wywiad z bohaterkÂą tego tematu i cytowana wypowiedÂź jej cĂłrki "ojej mamo, znowu byÂłaÂś w tej czarnej marynarce". PodpisujĂŞ siĂŞ pod tym rĂŞkami, nogami
![]()
Jak nikt nie da wczeÂśniej a znajdĂŞ chwilĂŞ czasu te zeskanujĂŞ i wrzucĂŞ ten wywiad na forum jak bĂŞdÂą zainteresowani
Justyna o swojej pracypochanke - fan pisze:
czekam z niecierpliwoÂściÂą![]()
(...) Wiem rĂłwnieÂż, Âże bardzo by chciaÂła, Âżebym nosiÂła dÂługie wÂłosy...
DokÂładnie tak !! Zgadzam siĂŞ z TobÂą Pawle w 100%. Justyna w "Faktach" jest jednÂą z waÂżniejszych jak nie najwaÂżniejszÂą postaciÂą ale teÂż nie jest niezastÂąpiona. Tak jak pisze pawell ludzie nie oglÂądajÂą programu dla Justyny, Kajdana czy Rymana albo Durczoka. OglÂądajÂą dla informacji tam przekazywanych i wybierajÂą te gdzie te informacjĂŞ wg nich sÂą bardziej wiarygodne.pawell pisze:Czyli co :? tylko Justyna liczy siĂŞ w "Faktach":? Gdyby odeszÂła to by "Fakty" siĂŞ skoĂączyÂły
JuÂż to sÂłyszaÂłem, ale w przypadku kiedy odchodziÂł Lis.
MĂłwiono Âże "Fakty" upadnÂą, a co jest? - trzymajÂą siĂŞ bardzo dobrze.
I tak samo by³oby gdyby Styœka odesz³a. WiêkszoœÌ ludzi nie ogl¹da programów informacyjnych dla prowadz¹cych, ale po to ¿eby sie dowiedzieÌ co siê dzieje w kraju i na œwiecie. I tu dobrze napisali ¿e Justyna jest jednym z wielu filarów "Faktów" innym s¹ dziennikarze, którzy wykonuj¹ bardzo dobre materia³y, relacje itp. "Fakty" to praca zespo³owa ka¿dy ciê¿ko pracuje aby na koniec wszystko by³o na wysokim poziomie...
![]()
TeÂż siĂŞ z wami zgodzĂŞ.Jest nawet takie brutalne francuskie przysÂłowie."Cmentarze peÂłne sÂą ludzi niezastÂąpionych".Ja oglÂądam Fakty dlatego Âże sÂą najprofesjonalniej przygotowywanym programem informacyjnym w Polsce.I nie tylko w Polsce.Na przykÂład francuskie dzienniki nawet nie umywajÂą siĂŞ do FaktĂłw.JeÂśli mi nie wierzycie to zapraszam na stronyTVN_FAN pisze: DokÂładnie tak !! Zgadzam siĂŞ z TobÂą Pawle w 100%. Justyna w "Faktach" jest jednÂą z waÂżniejszych jak nie najwaÂżniejszÂą postaciÂą ale teÂż nie jest niezastÂąpiona. Tak jak pisze pawell ludzie nie oglÂądajÂą programu dla Justyny, Kajdana czy Rymana albo Durczoka. OglÂądajÂą dla informacji tam przekazywanych i wybierajÂą te gdzie te informacjĂŞ wg nich sÂą bardziej wiarygodne.
A Justyna có¿ ?? Œwietna w swoim fachu, piêkna dziennikarka, któ jednak wg mnie w tym programie marnuje swój talent.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 12 gości