Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

No to o czym chcesz pisaĂŚ pochanke-fanie. O ubraniu StyÂśki? :lol: Chyba to jedynie pozostaÂło do skomentowania. :roll:
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Justyna Pochanke

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

Nie wypowiadaÂłam siĂŞ jeszcze o J. Pochanke, a bynajmniej nie w tym wÂątku, wiĂŞc powiem teraz co o Niej myÂślĂŞ:
Otó¿ bardzo szanujê Pochanke, bo to œwietna dziennikarka. Ma zawsze inteligentne, docikliwe startówki w Faktach i rozmowach w Magazynie 24H, które lubiê najbardziej. ChoÌ obiektywna, czasem mam wra¿enie, jakby politycy rozmawiali z ni¹ jak z politykiem. Zreszt¹ o to mia³a "pretensje" do pewnego PiSowca, ¿e mówi do niej jak do polityka PO.
Justyna jest wÂłaÂściwym czÂłowiekiem na wÂłaÂściwym miejscu i naprawdĂŞ nie obchodzi mnie, czy na to miejsce trafiÂła dziĂŞki pomocy mĂŞÂża-szefa. Bo jej siĂŞ to naleÂżaÂło, dÂługo na to pracowaÂła.
Podziwiam jej profesjonalizm. MogÂłab y tylko mniej paliĂŚ :)

A Âżeby "uatrakcyjniĂŚ" mojÂą wypowiedz dodajĂŞ kilka fotek, ktĂłre znalazÂłam u siebie na dysku :arrow:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Ostatnio zmieniony wtorek 04 kwie 2006, 22:27 przez A.I.W.L.I.S., łącznie zmieniany 2 razy.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

pochanke - fan pisze:
TVN_FAN pisze:No bo o czym tu pisaĂŚ ?? :D Nic nowego siĂŞ nie wydarzyÂło, nic siĂŞ jakiegoÂś szczegĂłlnego nie staÂło :P Nudaaa byÂła :spiewa:
pawell pisze:Tak, nuda szkoda Âże siĂŞ nic ciekawego nie dzieje... :roll:
czekacie na wpadkĂŞ czy co ? :cicho: :ech:
Ja czekam aÂż bĂŞdzie coÂś ciekawego sie dziaĂŚ. :P ÂŻeby byÂły fajne materiaÂły i Âżeby StyÂśka je fajnie skomentowaÂła itp tak jak kiedyÂś. ;)

Co do wpadki to bardzo chĂŞtnie bym zobaczyÂł jak StyÂśka zliczyÂła takÂą fajnÂą - ÂśmiesznÂą wpadkĂŞ. :D :P :twisted: Ale chyba siĂŞ nie doczekam... :spiewa:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »

Obrazek
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

ZeTek pisze:Obrazek
DziĂŞki za capsa :D ÂŁadny :D no ale to dziĂŞki osobie na nim :devil:

A tak na marginesie :devil: to w omawianym juÂż kiedyÂś na forum tygodniku Twoje Imperium :devil: jest krĂłki wywiad z bohaterkÂą tego tematu i cytowana wypowiedÂź jej cĂłrki "ojej mamo, znowu byÂłaÂś w tej czarnej marynarce" :D . PodpisujĂŞ siĂŞ pod tym rĂŞkami, nogami :D

Jak nikt nie da wczeÂśniej a znajdĂŞ chwilĂŞ czasu te zeskanujĂŞ i wrzucĂŞ ten wywiad na forum jak bĂŞdÂą zainteresowani :D
ZIMA
pawell

TVN_FAN pisze:(...)A tak na marginesie :devil: to w omawianym juÂż kiedyÂś na forum tygodniku Twoje Imperium :devil: jest krĂłki wywiad z bohaterkÂą tego tematu i cytowana wypowiedÂź jej cĂłrki "ojej mamo, znowu byÂłaÂś w tej czarnej marynarce" :D . PodpisujĂŞ siĂŞ pod tym rĂŞkami, nogami :D
Hehe no to ju¿ dziœ nie by³a w tej czarnej marynarce, a rózowej i chyba w niej pokazuje siê coraz czêœciej. :roll: Jak dla mnie mo¿e byÌ ca³y czas w jednej i tej samej we wszystkich wyglada ³adnie, a najfajniej w tej czarnej z t¹ bia³¹ œmieszn¹ bluzk¹. :lol2:
TVN_FAN pisze:Jak nikt nie da wczeÂśniej a znajdĂŞ chwilĂŞ czasu te zeskanujĂŞ i wrzucĂŞ ten wywiad na forum jak bĂŞdÂą zainteresowani :D
No jasne Âże sÂą zainteresowani. :D Jak wszystko siĂŞ daje o StyÂśce to wszystko bez wyjÂątkĂłw. :P :lol2:

Eh chyba siĂŞ nie doczekamy aÂż obraz TVN bĂŞdzie juÂż dziaÂłaÂł. :evil:
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Ja mam z zapowiedzi :D
Obrazek
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

TVN_FAN pisze:A tak na marginesie :devil: to w omawianym juÂż kiedyÂś na forum tygodniku Twoje Imperium :devil: jest krĂłki wywiad z bohaterkÂą tego tematu i cytowana wypowiedÂź jej cĂłrki "ojej mamo, znowu byÂłaÂś w tej czarnej marynarce" :D . PodpisujĂŞ siĂŞ pod tym rĂŞkami, nogami :D

Jak nikt nie da wczeÂśniej a znajdĂŞ chwilĂŞ czasu te zeskanujĂŞ i wrzucĂŞ ten wywiad na forum jak bĂŞdÂą zainteresowani :D
czekam z niecierpliwoÂściÂą :)

A.I.W.L.I.S., ZeTek i terraX - dziĂŞki za capsy ... :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pochanke - fan pisze:
czekam z niecierpliwoÂściÂą :)
Justyna o swojej pracy

Bardzo proszĂŞ i jak z wywiadu widaĂŚ nie tylko mi siĂŞ nie podoba(Âła) ta ciÂągÂła czerĂą :devil:
ZIMA
pawell

DziĂŞki TVN_FAN'ie ;) :P

(...) Wiem rĂłwnieÂż, Âże bardzo by chciaÂła, Âżebym nosiÂła dÂługie wÂłosy...

No ja bym bardzo nie chciaÂł, Âżeby nosiÂła je zawsze, ale chciaÂłbym zobaczyĂŚ jak wyglada w dÂługich wÂłosach. :roll: Czy lepiej niÂż w krĂłtkich czy nie itp. :P

A to zdjĂŞcie jeszcze ze starego studia :?: czy mi siĂŞ wydaje :roll: Chyba tak troche to jest dziwne, Âże wiele gazet daje stare zdjĂŞcia zmamiast aktualnych. :?
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Wywiad pisze:Justyna Pochanke jest jednym z filarĂłw FaktĂłw TVN.
Bzdura. Fakty stojÂą na jednym wielkim filarze ktĂłrym jest Justyna... bez niej byÂłoby bach i i po Faktach.
pawell

Czyli co :? tylko Justyna liczy siê w "Faktach" :?: :? Gdyby odesz³a to by "Fakty" siê skoùczy³y :?: Ju¿ to s³ysza³em, ale w przypadku kiedy odchodzi³ Lis. :roll: Mówiono ¿e "Fakty" upadn¹, a co jest? - trzymaj¹ siê bardzo dobrze. :) I tak samo by³oby gdyby Styœka odesz³a. WiêkszoœÌ ludzi nie ogl¹da programów informacyjnych dla prowadz¹cych, ale po to ¿eby sie dowiedzieÌ co siê dzieje w kraju i na œwiecie. I tu dobrze napisali ¿e Justyna jest jednym z wielu filarów "Faktów" innym s¹ dziennikarze, którzy wykonuj¹ bardzo dobre materia³y, relacje itp. "Fakty" to praca zespo³owa ka¿dy ciê¿ko pracuje aby na koniec wszystko by³o na wysokim poziomie... :roll:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze:Czyli co :? tylko Justyna liczy siê w "Faktach" :?: :? Gdyby odesz³a to by "Fakty" siê skoùczy³y :?: Ju¿ to s³ysza³em, ale w przypadku kiedy odchodzi³ Lis. :roll: Mówiono ¿e "Fakty" upadn¹, a co jest? - trzymaj¹ siê bardzo dobrze. :) I tak samo by³oby gdyby Styœka odesz³a. WiêkszoœÌ ludzi nie ogl¹da programów informacyjnych dla prowadz¹cych, ale po to ¿eby sie dowiedzieÌ co siê dzieje w kraju i na œwiecie. I tu dobrze napisali ¿e Justyna jest jednym z wielu filarów "Faktów" innym s¹ dziennikarze, którzy wykonuj¹ bardzo dobre materia³y, relacje itp. "Fakty" to praca zespo³owa ka¿dy ciê¿ko pracuje aby na koniec wszystko by³o na wysokim poziomie... :roll:
DokÂładnie tak !! Zgadzam siĂŞ z TobÂą Pawle w 100%. Justyna w "Faktach" jest jednÂą z waÂżniejszych jak nie najwaÂżniejszÂą postaciÂą ale teÂż nie jest niezastÂąpiona. Tak jak pisze pawell ludzie nie oglÂądajÂą programu dla Justyny, Kajdana czy Rymana albo Durczoka. OglÂądajÂą dla informacji tam przekazywanych i wybierajÂą te gdzie te informacjĂŞ wg nich sÂą bardziej wiarygodne.
A Justyna có¿ ?? Œwietna w swoim fachu, piêkna dziennikarka, któ jednak wg mnie w tym programie marnuje swój talent. :D
ZIMA
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

zacznĂŞ od podziĂŞkowania za wywiad dla TVN_FANa :)

... Justyna i dÂługie wÂłosy ??? ... o nie !hehehe, mam nadzieje Âże nam tego nie zrobi :lol: ... to nie byÂła by ta Stysia co teraz :grozi: :lol:

i jeszcze takie coÂś ... ze stycznia ale nikt o tym nie wspominaÂł, Âże:

Ju¿ po raz szósty Polski Klub Biznesu nagrody Z³otego Medalu Akademii Polskiego Sukcesu. To wyró¿nienia przyznawane osobom, które skutecznoœci¹ dzia³ania, czystoœci¹ zasad i metod postêpowania zdobyli uznanie œrodowiska, przyczynili siê do rozwoju i umocnienia polskiej gospodarki.

W tym roku Z³otymi Medalami zostanie wyró¿nionych piêciu dziennikarzy: Tadeusz Mosz z TVP1, Ewa Drzyzga i Justyna Pochanke z TVN, Andrzej Szel¹g z Polsatu oraz Andrzej Zalewski
z I Programu Polskiego Radia.
14.01.06

a dziÂś FAKTY ... jak zwykle Âświetne, tylko szl. trafia Âże capsow nie da siĂŞ zrobiĂŚ :twisted:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

TVN_FAN pisze: DokÂładnie tak !! Zgadzam siĂŞ z TobÂą Pawle w 100%. Justyna w "Faktach" jest jednÂą z waÂżniejszych jak nie najwaÂżniejszÂą postaciÂą ale teÂż nie jest niezastÂąpiona. Tak jak pisze pawell ludzie nie oglÂądajÂą programu dla Justyny, Kajdana czy Rymana albo Durczoka. OglÂądajÂą dla informacji tam przekazywanych i wybierajÂą te gdzie te informacjĂŞ wg nich sÂą bardziej wiarygodne.
A Justyna có¿ ?? Œwietna w swoim fachu, piêkna dziennikarka, któ jednak wg mnie w tym programie marnuje swój talent. :D
TeÂż siĂŞ z wami zgodzĂŞ.Jest nawet takie brutalne francuskie przysÂłowie."Cmentarze peÂłne sÂą ludzi niezastÂąpionych".Ja oglÂądam Fakty dlatego Âże sÂą najprofesjonalniej przygotowywanym programem informacyjnym w Polsce.I nie tylko w Polsce.Na przykÂład francuskie dzienniki nawet nie umywajÂą siĂŞ do FaktĂłw.JeÂśli mi nie wierzycie to zapraszam na strony :arrow:

http://jt.france2.fr/
http://www.tv5.fr/TV5Site/info/actualit ... ionale.php
http://jt.france3.fr/1920/

Prezenterzy nijacy, moÂżliwoÂści techniczne nieporĂłwnywalnie sÂłabsze, tematy sÂą omawiane pobieÂżnie (no moÂże z wyjÂątkiem dziennika "France2" o dwudziestej).

Oczywiœcie dlaczego Fakty s¹ takie œwietne ? Bo tym œwietnym zespo³em rz¹dzi rewelacyjna dziennikarka.Uwielbiam Justynê Pochanke jak my wszyscy tutaj, ale œwiat by siê nie zawali³ gdyby odesz³a.Natomiast gdyby Justyna Pochanke odesz³a do innej stacji to jestem pewnien ¿e mnie jako widza, przyci¹gnê³aby do konkurencyjnego programu wobec Faktów.Uwierzcie mi ¿e ja nie ogl¹dam Faktów dlatego ¿e fajnie sunie kamera nad sufitem, ¿e maj¹ ekran plazmowy i fajn¹ oprawê graficzn¹.Oczywiœcie te wszystkie "bajery" tylko podkreœlaj¹ profesjonalizm i dynamikê programu.Ja mam takie zboczenie ¿e ogl¹dam program informacyjny nie tylko dla samych informacji (choÌ te oczywiœcie s¹ najwa¿niejsze) ale tak¿e dla tego kto je prowadzi.WiêkszoœÌ ludzi jednak przejdzie do porz¹dku dziennego nad tym ¿e ktoœ odejdzie z Faktów a ktoœ przyjdzie do Faktów.Dla mnie na pewno ten program by straci³ na tym.Czy bym go ogl¹da³ ? Jeœli tak to tylko z sentymentu.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
ODPOWIEDZ