Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Black to kamuii napisaÂła Jak mnogÂłeÂś pomyÂśleĂŚ, Âże ja uwaÂżam w czymkolwiek pochanke za wzĂłr
wÂłasnie Black jak mogÂłeÂś tak pomyÂślec ;):)
No wÂłaÂśnie to byÂł wyjÂątek a nie reguÂła MIecugow pewnie juÂż jutro wrĂłci i Anitki nie dopuÂści do Âżadnego wywiadu
Miecugow Kolenda i JustyÂś... i Anitka won do porankĂłw... :(
Zapewniam ciĂŞ, Âże chciaÂłbym pisaĂŚ co innego ale wtedy bym kÂłamaÂł
a moze Black ma racjĂŞ i nie powinniÂśmy jej doÂłowac :(
Jedno jest pewne Anitka dzisiaj byÂła lepsza i miejmy nadziejĂŞ ze nie tylko dzisaij :)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Grzesiu :!: A gdzie sa fotki Anitki z dzisiasejszego poranku :?: :lol:
Jak ty lub ktos inny coÂś ma to niech wrzucÂą bo Anitka wyglÂądaÂła Âślecznie :!: :D :lol:
Reszte o poranmku napisze za jakieÂś 2h :!:

Grzesiu a masz podobnÂą fotkĂŞ tylko, Âże z dzisjeszej pogody :?:
Obrazek
Jest to nam bardzo potrzebne :!: :) KaÂżdy chyba wie o co chodzi :!: :twisted: Dzisaj byÂło to jeszce bardziej widoczne ale wyglÂąda to ÂżaÂłoÂśnie :twisted: Nawet w taki sposĂłb potrafili AnitkĂŞ poniÂżyĂŚ :!: :cry:

KtoÂśna gazecie to dobrze skomentowaÂł :!:
ByĂŚ niskim- nie dobrze, byĂŚ wysokim jest jeszcze gorzej. W dzisiejszym Poranku
w tvn24 moÂżna sie byÂło o tym przekonaĂŚ, a osoba przekonujÂącÂą o tym byÂła Anita
Werner. Otó¿ w czasie pogody (dzisiaj z Agnieszk¹ Górniakowsk¹) przy œcianie z
monitorami preezenterzy stojÂą na podeÂście. Nie inaczej byÂło dzisiaj- z maÂłym
wyjÂątkiem. Anita staÂła na podÂłodze i wygladaÂło to delikatnie mĂłwiÂąc Âśmiesznie.
Odsuniety na chama podest i wciœnieta za niego Anita. No có¿, rozumiem, ¿e
pozory trzeba zachowac, Âże Panie sÂą tego samego wzrostu, ale moÂżna to zrobiĂŚ
bardziej subtelnie, np. ciaÂśniejszy kadr. Anita, jestem z tobÂą:D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

ByÌ niskim- nie dobrze, byÌ wysokim jest jeszcze gorzej. W dzisiejszym Poranku w tvn24 mo¿na sie by³o o tym przekonaÌ, a osoba przekonuj¹c¹ o tym by³a Anita Werner. Otó¿ w czasie pogody (dzisiaj z Agnieszk¹ Górniakowsk¹) przy œcianie z monitorami preezenterzy stoj¹ na podeœcie. Nie inaczej by³o dzisiaj- z ma³ym wyj¹tkiem. Anita sta³a na pod³odze i wyglada³o to delikatnie mówi¹c œmiesznie.
Odsuniety na chama podest i wciœnieta za niego Anita. No có¿, rozumiem, ¿e pozory trzeba zachowac, ¿e Panie s¹ tego samego wzrostu, ale mo¿na to zrobiÌ bardziej subtelnie, np. ciaœniejszy kadr
Oj, jak ja chciaÂłbym to zobaczyĂŚ :lol: :sad: Nasz grafik-forumowicz o nas zapomniaÂł :sad: :?:
michos pisze:Black to kamuii napisaÂła Jak mnogÂłeÂś pomyÂśleĂŚ, Âże ja uwaÂżam w czymkolwiek pochanke za wzĂłr
No pewnie, Âże bym tak nawet przez chwilĂŞ nie pomyÂślaÂł :lol: CoÂś pokrĂŞciÂłem z cytatami i tyle :lol: Mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ nie gniewasz :?: :smile:
michos pisze:Zapewniam ciĂŞ, Âże chciaÂłbym pisaĂŚ co innego ale wtedy bym kÂłamaÂł(...)
Krytyka jest potrzebna, tylko trochĂŞ bardziej wywaÂżona, stonowana, a to co czasami pisaÂłeÂś przypominaÂło raczej terapiĂŞ wstrzÂąsowÂą, aniÂżeli konstruktywnÂą krytykĂŞ. Sprowadzanie na ziemiĂŞ osoby zaÂłamanej poprzez ''natrzÂąsanie, ''nakrzyczenie'' nigdy nie polepsza stanu psychicznego osoby, ktĂłra ma siĂŞ ''wyleczyĂŚ'' :!:

Czekam na refleksje po dzisiejszym poranku :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To co teraz napiszĂŞ pisaÂłem rano w poÂśpiechu i tak batrdziej na gorÂąco.
Nagra³em sobie poranek wiêc i obejrza³em sobie go jeszzce raz i muszê stwierdzic , ¿e to ca³y czas nie jest to :!: Ca³y czas jest jakaœ nieobecna :!: Nie mo¿e skupic siê do koùca na tym co robi i czasami w³¹œnie przez to wynikaj¹ przejêzyczenia. Kiedyœ jej mowa by³a p³ynna a teraz coraz czêœciej zdarza siê jej mówiÌ yyyyyy :!: :cry: Po porstu ju¿ tak nie potrafi szyÌ :!:
MIa³bym te¿ wiele w¹tpliwoœci merytorycznych(no mo¿e wiele to za du¿ s³owo) ale ju¿ trochê za du¿o by tego by³o :!: Wszytko wi¹¿e siê z tym, ¿e Anitka musi posi¹œÌ wiêksz¹ wiedzê merytoryczn¹ i zacz¹Ì to rozumieÌ :!:

Anitka wyglÂądaÂła oczywiÂście przeÂślicznie(bosko :D ) tylko, Âże ty black nie moÂżesz tego niestety zobaczyĂŚ :cry: Masz czego ÂżaÂłowaĂŚ bo jeszzce w takim kostiumie jej jeszce nie widziaÂłeÂś. I jeszcze do tego Anitka chodzi po caÂłym studiu i moÂżmna jÂą zobaczyĂŚ w caÂłej okazaÂłoÂści a nie tylko gĂłrĂŞ :!: No co tu duÂżo mĂłwiĂŚ :?: NajpiĂŞkniejsza pod kaÂżdym wzglĂŞdem kobieta na caÂłej kuli ziemskiej :D
Och jak ja chciaÂłbym byĂŚ na miejscu eryka :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobra yteraz konkrety i opis:

Anitka w dzisejszym poranku siĂŞ czĂŞÂściej uÂśmiechaÂła i byÂła pogodniejsza :lol: OgĂłlnie o caÂłoksztaÂłcie moÂżna powiedzieĂŚ, Âże byÂło trochĂŞ lepiej niÂż ostatnio :!: :lol:

1.Za czĂŞsto patrzyÂła w kartki i nie potrafiÂła iwle powiedzieĂŚ bez pomocy ich :!: Ja juÂż nie wiem czy ona musi tam aÂż tak czĂŞsto zaglÂądaĂŚ :?: A moÂże to tak odruchowo z nerwĂłw :?:
2.Jej pytania sÂą krĂłtkie, suche i czasami wrĂŞcz banalne. KiedyÂś wyglÂądaÂło to caÂłkowicie inaczej :!: Zawsze byÂła Âświetnie przygotowana i potrafiÂła zadaĂŚ o wiele lepsze, dÂłuÂższe i bardziej treÂściwsze pytania :!:
Nie ograniczaÂłao siĂŞ to tylko do rzucania hasÂłami. Tylko pytania zawsze byÂły trafne i nie moÂżmna byÂło o nich powiedzieĂŚ Âże sÂą gÂłupie :!:
Kiedyœ zadawa³a pytania bez patrzenia w kartki :!: mówi³a prosto z g³owy :!: Widz¹Ì j¹ zawsze czu³o siê, ¿e wie o czym mówi :!:
KiedyÂś primpter i kartki w rozmowie byÂły dla niej pomocÂą a teraz staÂły siĂŞ niezbĂŞdne :!: :cry:
A moÂże kiedyÂś byÂła do kaÂżdego progrmu lepiej przygotowana tzn.bardziej siĂŞ staraÂła :!: :?:
3.Mi³a kilka przejêzyaceù w przegl¹dach prasy :!: Strasznie mnie wkurza taka du¿a iloœÌ przeglódów prasy :twisted: Cz³owiek ma wra¿enie, ¿e ona tam g³ównie czyta gazetki :!: Zdarza siê, ze przedstawia 3 artyku³y np. z polityki co wczeœniej nie mia³o miejsca. Czêsto s¹ to zupe³nie zbêden cytaty :!: ale za to ona iestety nie odpowiada. Jestem przekonany, ¿e wola³aby przeprowadziÌ w tym czasie jakiœ d³u¿szy wywiad czy po³¹czyÌ siê na ¿ywo :!: A tak musi po ka¿dym serwisie czytaÌ gazetki :cry:

Anitka musi wÂłoÂżyĂŚ w swojÂą pracĂŞ ogromny wysiÂłek i poÂświĂŞcenie aby byĂŚ zawsze przygotowanym praktycznie na wszytko :!:
Musi mieĂŚ wiĂŞkszÂą wiedzĂŞ mertyrotycznÂą i zwykÂłee obycie z materiÂą o ktĂłrej mĂłwi :!:
Wiêksza wiedza to wiêksza ³¹twoœc mówienia i swoboda w konstruwaniu zdaù :!:

Co tu du¿o mówiÌ :!: :?: Anitka musi siê wzi¹œc ostro do pracy :!: :!: :!:
Musi popracowaĂŚ nad swoim warsztatem bo niestety w wyniku koteryjno-nepotycznych dziaÂłaĂą bardzo tu traciÂła :cry: :!:
Wszyscy gnaj¹ do przodu a Anitka nie doœÌ, ¿e siê zatrzyma³¹ w swoim rozwoju dziennikarskim to jeszcze siê cofnê³a :!: :cry:
Oj, jak ja chciaÂłbym to zobaczyĂŚ Nasz grafik-forumowicz o nas zapomniaÂł
Nie ma siê tu z czego cieszyÌ :!: :cry: Przykro jest widzieÌ Anitkê w ciœniêt¹ w jak¹œ dziurê :!: :cry:
Mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ nie gniewasz
OczywiÂście, Âże nie :lol: :lol: :lol:
a to co czasami pisaÂłeÂś przypominaÂło raczej terapiĂŞ wstrzÂąsowÂą, aniÂżeli konstruktywnÂą krytykĂŞ. Sprowadzanie na ziemiĂŞ osoby zaÂłamanej poprzez ''natrzÂąsanie, ''nakrzyczenie'' nigdy nie polepsza stanu psychicznego osoby, ktĂłra ma siĂŞ ''wyleczyĂŚ''
No wiesz black Anitka teÂż nam zafundowaÂła terapiĂŞ szokowÂą :cry:
MoÂże czasami przesadzaÂłem ale w wiĂŞkszoÂśc to byÂła reakcja na to co widziaÂłem :!: :cry:

WierzĂŞ, Âże Anitka siĂŞ podniesie po tym wstrzÂąsie psychicznym i wrĂłci do dawnej formy :!: :?: OczywiÂście jestem Âświadom tego Âże nastÂąpiĂŚ to moÂże tylko w chwili kiedy jej praca zostanie odpowiednio doceniona :!: :?: :cry:
Teraz potzreba jej wielkiego kopa do pracy :!: :!: :!:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Ja dziœ zerwa³em siê o 7.40 co by³o w moim przypadku wstaniem w œroodku nocy i w³¹czam tv. Powiedzia³em sobie ¿e musze raz na jakiœ m-c zobaczyÌ ten poranek w jej wydaniu. I by³a. Bez pomy³ek, opanowana bardzo ok. Podoba³o siê! I nawet za¿artowa³a do Ma³gosi Telmiùskiej podczas ³aczenia na ¿ywo, a o 7.50 nie wiem czy ktoœ zauwa¿y³ ale zaraz na wejœciu Ma³gosia jakby chowa³a œmiech w sobie a bardzo jej by³o weso³o. Ktoœ zauwa¿y³.

Anita ³adnie ubrana choÌ troche j¹ ten kostiumik jakby postarza³. I zaskoczenie. W Studio o 9 Pati!! Miecugow noge z³ama³? BoKolenda wi¹¿ u paie¿a. I Pati pewnie w FAKTACH.

I te reklamy. Z przyzwyczajenia prze³¹cza³em. Czy po ka¿dym wejœciu one musz¹ byÌ!!!! W TVP te¿ podaj¹ co dalej w programie. Jednak na planszach mogliby podawaÌ godziny. Bo tak od 7.50 ktoœ czeka na rozmowe która jest o 9.10.

Aprooppo to w dzieĂą juÂż zrezygnowali z plansz co za chwile. A szkoda. Bo to byÂło dobre.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

tobi pisze:BoKolenda wi¹¿ u paie¿a. I Pati pewnie w FAKTACH.
ChodziÂło Ci chyba o PapieÂża.
tobi pisze:Aprooppo to (...)
To jakiÂś nowy napĂłj energetyzujÂący? A moÂże miaÂłeÂś na myÂśli "a propos"? :wink:
tobi pisze:Miecugow noge zÂłamaÂł?
Nie ÂżyczĂŞ mu tego. To byÂłaby dla TVN24 duÂża strata. :o
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Olaboga. jak zwykle wykazaÂłeÂś siĂŞ precyzjÂą co do moich postĂłw. Szkoda ze innym tego samego nie wygarniasz. Ale dziĂŞkuje. ChoĂŚ nie wiem co nowego TwĂłj post wniĂłsÂł do tematu :roll:

Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

A ja myÂślĂŞ, Âże to nie ja siĂŞ czepiam, a Ty. Bo w moich dziaÂłaniach nie ma ani ziarenka aluzji, uszczypliwoÂści. A z tymi postami nie przesadzaj, bo choĂŚ, byĂŚ moÂże (i: wedÂług Ciebie) ten post niewiele wniĂłsÂł do tematu, ale z pewnoÂściÂą nieco wniĂłsÂł do ogĂłlnego sposobu prowadzenia dyskusji na Forum. To teÂż siĂŞ liczy, zapewniam CiĂŞ. :wink:
A dosÂłownie "wniĂłsÂł" (co jest chyba oczywiste):
Maciek pisze:
tobi pisze:Miecugow noge zÂłamaÂł?
Nie ÂżyczĂŞ mu tego. To byÂłaby dla TVN24 duÂża strata. :o
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Bez pomyÂłek, opanowana bardzo ok. PodobaÂło siĂŞ! I nawet zaÂżartowaÂła do MaÂłgosi TelmiĂąskiej podczas Âłaczenia na Âżywo, a o 7.50 nie wiem czy ktoÂś zauwaÂżyÂł ale zaraz na wejÂściu MaÂłgosia jakby chowaÂła Âśmiech w sobie a bardzo jej byÂło wesoÂło. KtoÂś zauwaÂżyÂł.
Tak dzisja byÂło lepiej niÂż poprzednio :lol: Tak zauwaÂżyÂłem jak maÂłgodsia siĂŞ targaÂła ze Âśmiechu :lol: Ciekawe czy Anitka jÂą tak rozÂśmieszyÂła :?: :lol: tylko, Âże Anitka zawsze potrafi suĂŞ skupiĂŚ podczas kaÂżdego wystĂŞpu :!:
Ja dziœ zerwa³em siê o 7.40 co by³o w moim przypadku wstaniem w œroodku nocy i w³¹czam tv.
To radzĂŞ czĂŞÂściej stawqaĂŚ na AnitkĂŞ :!: W koĂącu to tylko raz w tygodniu a dla niej warto :!: Aby mĂłc oceniaĂŚ trzeba najpoierw to zobaczyĂŚ :!:
Ja zawsze AnitkĂŞ widzĂŞ jak jest i zawsze oceniam :!: TeÂż mi siĂŞ czĂŞsto nie chce ale dla Anitki wszystko :!: :lol:
Zreszt¹ to jest jedyny poranek który ogl¹dam bo w reszte dni o tej porze œpie :!: (choÌ zawse sprawdzam o 6.30 czy nie ma Anitki :!: Myœlê sobie a n ó¿ siê zjawi :?: Niestety prawie zawsze spotyka mnie rozczarowanie :cry:
Anita Âładnie ubrana choĂŚ troche jÂą ten kostiumik jakby postarzaÂł.
WyglÂądaÂł w nim dostojnie i elegancko(moÂże nawet ekstraqwagancko no ale w koĂącu taka dama musi wyglÂądaĂŚ odpowiednio :lol: ) :!: :lol: :D Pi prostu z klasÂą :!: :D
Miecugow noge z³ama³? BoKolenda wi¹¿ u paie¿a.
Wiesz on tam pracuje po 5, 6 razy w tygodniu czĂŞsto po kilkanaÂście godzin wiĂŞc tydzieĂą urlopu mu siĂŞ naleÂży :!: Przynajmiej Anitka na tym skorzystaÂła i mogÂła przynajmiej te 2 studia poprowadziĂŚ :!:
I te reklamy. Z przyzwyczajenia prze³¹cza³em. Czy po ka¿dym wejœciu one musz¹ byÌ!!!! W TVP te¿ podaj¹ co dalej w programie. Jednak na planszach mogliby podawaÌ godziny. Bo tak od 7.50 ktoœ czeka na rozmowe która jest o 9.10.
Mnie teÂż to wkuriwa a po prostu juÂż dostaje sszaÂłu jak lecÂą 10 raz te same reklamy :!: :twisted: Rozumiem, ze do tvn24 lgnÂą nieliczni ale bez przesady :!:
Aprooppo to w dzieĂą juÂż zrezygnowali z plansz co za chwile. A szkoda. Bo to byÂło dobre.
A mo,ze barany zapomnieli :?: :twisted: :lol: Trzeba te¿ przyj¹Ì tak¹ mo¿liwoœÌ :!:
Nie ÂżyczĂŞ mu tego. To byÂłaby dla TVN24 duÂża strata.
On tam siê mocno trzyma a ja bym chêtnie przez jakiœ czas od niego odpocz¹³ :!: A jak wróci to niech daje czêœciej stuydia 24 Anitce :!:

No panie miecugow deklarowaÂł pan, Âże AnitkĂŞ lubi wiĂŞc z symapatii niech pan nie bĂŞdzie taki chytry :!: :lol: :lol: :lol:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

hmmm cieszĂŞ siĂŞ ze Anitka juz w lepszej formie ;) od razu milej siĂŞ czeka na serwis z nia jak ma siĂŞ tÂą swiadomosĂŚ :)
To radzĂŞ czĂŞÂściej stawqaĂŚ na AnitkĂŞ W koĂącu to tylko raz w tygodniu a dla niej warto Aby mĂłc oceniaĂŚ trzeba najpoierw to zobaczyĂŚ
TeÂż chĂŞtnie bym wstaÂła rano na AnitkĂŞ :(
WyglÂądaÂł w nim dostojnie i elegancko(moÂże nawet ekstraqwagancko no ale w koĂącu taka dama musi wyglÂądaĂŚ odpowiednio ) Pi prostu z klasÂą
szkoda ze grzesioo nie zrobiÂł capsĂłw :( A moze Anitka kiedys sie w nim pokaÂże w Fucktach :)
Wiesz on tam pracuje po 5, 6 razy w tygodniu czĂŞsto po kilkanaÂście godzin wiĂŞc tydzieĂą urlopu mu siĂŞ naleÂży Przynajmiej Anitka na tym skorzystaÂła i mogÂła przynajmiej te 2 studia poprowadziĂŚ
Ja bym nie miaÂła nic przeciwko jak by poszedÂł na emeryturĂŞ ;) Nie lubiĂŞ go a nasza Anitka by na tym tylko skorzystala :)
Mnie teÂż to wkuriwa a po prostu juÂż dostaje sszaÂłu jak lecÂą 10 raz te same reklamy Rozumiem, ze do tvn24 lgnÂą nieliczni ale bez przesady
To jest istna masakra 2 min Anitka 10 min reklam 30 sek Grass 5 min reklam... idzie dostaĂŚ szaÂłu 90 % pieprzonego poranka to reklamy :(
A mo,ze barany zapomnieli Trzeba te¿ przyj¹Ì tak¹ mo¿liwoœÌ
albo zrobili tyle b³êdów i literówek ze nie da³o siê tego pokazac ;)
Nie mo¿e skupic siê do koùca na tym co robi i czasami w³¹œnie przez to wynikaj¹ przejêzyczenia. Kiedyœ jej mowa by³a p³ynna a teraz coraz czêœciej zdarza siê jej mówiÌ yyyyyy Po porstu ju¿ tak nie potrafi szyÌ
dobra dobra daj juz jej ÂświĂŞty spokuj niech siĂŞ dziewczyna nie stresuje :)
Troche pojecha³a ostatnio to jej napisaliœmy ale koniec z tym bo ona wiêcej ¿adnego posat nie przeczyta a chyba ma czytaÌ i wiedzieÌ ze ³¹dnie tu o niej piszemy :)
Anitka wyglÂądaÂła oczywiÂście przeÂślicznie(bosko ) tylko, Âże ty black nie moÂżesz tego niestety zobaczyĂŚ
No nareszcie coÂś miÂłego :)
Masz czego ÂżaÂłowaĂŚ bo jeszzce w takim kostiumie jej jeszce nie widziaÂłeÂś.
A ja to nie ;( ???
No wiesz black Anitka teÂż nam zafundowaÂła terapiĂŞ szokowÂą
WÂłsnie niestety i trza yÂło jej to uÂświadomiĂŚ ale teraz koniec z tym bo siĂŞ na nas obrazi i Âźle nasze intencje odczyta... ;)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

michos pisze:
Miecugow noge z³ama³? Bo Kolenda wi¹¿ u papie¿a.
Wiesz on tam pracuje po 5, 6 razy w tygodniu czĂŞsto po kilkanaÂście godzin wiĂŞc tydzieĂą urlopu mu siĂŞ naleÂży :!: Przynajmiej Anitka na tym skorzystaÂła i mogÂła przynajmiej te 2 studia poprowadziĂŚ :!:
Wiem wiem. ale to choroba zawodowa. Pracoholizm i duma Âże siĂŞ tworzy tenkanaÂł w jego wydaniu jest przeogromna. Wielokrotnie wcinaÂł siĂŞ z PR Âże TVN24 na pewno bĂŞdzie to wydarzenia na swojej antenie transmitowaĂŚ. Polecam. Prosze Nas oglÂądaĂŚ!

Powinien odpuÂściĂŚ sobie kaÂżde studio ale wydaje siĂŞ mi Âże pozostaÂł bo od zawsze Studio o 9 to byÂła mekka Morozowskieg i Miecugowa. I po przejsciu Andrzeja do PRZEÂŚWIETLENIA che zostawiĂŚ jakiÂś Âślad. Ale nie dopuszcza przez to mÂłodych by mogli siĂŞ szkoliĂŚ.

Powinien pozostaĂŚ przy kilku wydaniach SZKÂŁA KONTAKTOWEGO i PUNKTU WIDZENIA. I tyle. A niech Anita jak ma zostaĂŚ drugim Durczokiem czy Lisem -bo Olejnik nik nie zostanie- siĂŞ szkoli. PrzecieÂż jÂą lubi.... :lol:

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

A niech Anita jak ma zostaĂŚ drugim Durczokiem czy Lisem -bo Olejnik nik nie zostanie- siĂŞ szkoli. PrzecieÂż jÂą lubi....
Trzeba do niego napisaĂŚ :!: :lol: Jak lubi to niech nie bĂŞdzie takim chytrusem :twisted:
Dzisaj zobaczymy czy Anitka bĂŞdzie w studiu 24 o 18 :!: :?: (jak oczywiÂście bĂŞdzie takowe bo ta jebana komisja caÂły czas leci :twisted: )
Powinien pozostaĂŚ przy kilku wydaniach SZKÂŁA KONTAKTOWEGO i PUNKTU WIDZENIA. I tyle.
I ma przecieÂż jeszce caÂły ten Âświat i oprĂłcz tego ma bardzo duÂży wpÂływ na to co leci w tvn24 :!: W koĂącu jest zastĂŞpcÂą pieczyĂąskiego :!: A medialny to on nie jest wiĂŞc niech siĂŞ na wizjĂŞ az tak nie pcha :!: :twisted:
Ale nie dopuszcza przez to mÂłodych by mogli siĂŞ szkoliĂŚ.
DokÂładnie :!: :!: :!:
hmmm cieszĂŞ siĂŞ ze Anitka juz w lepszej formie od razu milej siĂŞ czeka na serwis z nia jak ma siĂŞ tÂą swiadomosĂŚ
Zobaczymy jak to dalej bĂŞdzie :!: :?: Przed niÂą jeszzce wiele pracy :!:
szkoda ze grzesioo nie zrobiÂł capsĂłw A moze Anitka kiedys sie w nim pokaÂże w Fucktach
Szkoda :cry: :cry: :cry: TeÂż na to liczyÂłem :cry: :cry: :cry: Ale mam to nagrane i kiedyÂś wam to zgram i zrobiĂŞ capsy jak bĂŞde mieĂŚ wiadomo co :lol:
Kamuii :!: :!: :!: Ale to chodzi o caÂły kostium :!: Nie tylko gĂłrĂŞ :!: To byÂł jednokolorowy kostium czyli zakiet i spĂłdniczka :!: Tego w faktach nie widaĂŚ a fajnie wyglÂądaÂło to kadrowanie :!:
Pod koniec poranka nawet siedzia³a na obrêczy tego ko³a gdzie jest stó³ prezenterski :!: :D :lol:
To jest istna masakra 2 min Anitka 10 min reklam 30 sek Grass 5 min reklam... idzie dostaĂŚ szaÂłu 90 % pieprzonego poranka to reklamy
Ja kurwicy dostaje od tych reklam :twisted:
A ja to nie ;( ???
Ty teÂż oczywiÂście :lol: :!: ale to byÂła odpowiedÂź na to co napisaÂł black :!:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

No prosze. Patrycja Redo Studio wczoraj o 9 dziÂś o 18. Michos. Liczysz kto ma wiĂŞcej. Anita czy Pati?I FAKTY i wczoraj i dziÂś.

Przyznam Âże widaĂŚ u Pati Âże jest przygotowana ale teÂż Âże trzyma jÂą jeszcze lekki stresik.

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Na poczÂątek chciaÂłbym zaproponowaĂŚ projekt pt. ''Mniej przekleĂąstw'' :lol: Co wy na to :?:
ZaÂłoÂżeniem tego projektu niech bĂŞdzie jednak to, Âże jedynym dopuszalnym tzw. miĂŞkkim przekleĂąstwem, jest ''cholera jasna'' :lol:

I Patrycja korzysta na nieobecnoÂści Miecugowa...
michos pisze:WyglÂądaÂła w nim dostojnie i elegancko (moÂże nawet ekstrawagancko no ale w koĂącu taka dama musi wyglÂądaĂŚ odpowiednio :lol: ) :!: :lol: :lol: Po prostu z klasÂą :!: :lol:

Ekstrawagancko - :lol: pomyÂślaÂłem, Âże moÂże nie miaÂła rĂŞkawu przy Âżakiecie :lol: albo przynajmniej jeden byÂł krĂłtszy :lol: A tu tylko:
michos pisze:Ale to chodzi o caÂły kostium :!: Nie tylko gĂłrĂŞ :!: To byÂł jednokolorowy kostium czyli zakiet i spĂłdniczka :!: Tego w faktach nie widaĂŚ a fajnie wyglÂądaÂło to kadrowanie :!:
Pod koniec poranka nawet siedzia³a na obrêczy tego ko³a gdzie jest stó³ prezenterski :!: :lol:
Pomys³y na program, jak na tv informacyjn¹, maj¹ naprawdê nowatorskie. To kwestia czasu a¿ ten ktoœ, kto poda³ propozycjê ogl¹dania prezenterów w pozycji le¿¹cej (przy okazji dyskusji o mo¿liwoœciach nowgo studio tvn-u) doczeka siê realizacji swego pomys³u :lol:
Tylko jak wtedy rozwi¹¿¹ problem wzrostu Anity :?: Widzowie bêd¹ mogli ogl¹daÌ albo - tylko nogi, albo - tylko tu³ów :?: :lol:
SzczĂŞÂśliwcami bĂŞdÂą jedynie posiadacze telewizorĂłw panoramicznych :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Na poczÂątek chciaÂłbym zaproponowaĂŚ projekt pt. ''Mniej przekleĂąstw'' Co wy na to
ZaÂłoÂżeniem tego projektu niech bĂŞdzie jednak to, Âże jedynym dopuszalnym tzw. miĂŞkkim przekleĂąstwem, jest ''cholera jasna''
Ja osobiÂście maÂło przeklinam i uwaÂżam, Âże i tak panuje nas swoimi emocjami bo sÂłowa okreÂślajÂące niektĂłre zjawiska powinny byĂŚ odpoweidnie do poziomu ludzi ktĂłrzy sÂą za to odpowiedzialni :!:
Kamuii czêsto u¿ywa nazwijmy to "doœÌ swobodnej wymowy" :lol: ale jest to jak najbardziej dopuszczalne :!:
KrytykowaĂŚ przekleĂąstwa to rzecz prosta :!: ale trzeba oddzieliĂŚ dwie sprawy :!: Sytuacje w ktĂłrej przekleĂąstw uÂżywa siĂŞ do przekliannia w celu obraÂżania osoby i sytuacji w ktĂłrej nazywamy przekleĂąstwem zjawiska czy ludzi w naszych oczach skompromitowanych :!:
No prosze. Patrycja Redo Studio wczoraj o 9 dziÂś o 18. Michos. Liczysz kto ma wiĂŞcej. Anita czy Pati?I FAKTY i wczoraj i dziÂś.
KaÂżdy m,oÂże to policzyĂŚ jak czyta ten wÂątek :!: Anitka miÂła 2 studia i Patrycja :!: czylii wychodzi, Âże Anitka z racji tego Âże ma byĂŚ gwiazdÂą publicystykki nie jest w Âżaden sposĂłb uprzywileowana :!:
Patrycja ma 3 razy fakty a Anitka 2 razy fakty i poranek wiĂŞc wychodzi prawie Âże na to samo :!:

Jutreo Anitka bêdzie najprawdopodobniej w faktach o 16.45(najprawdopodobniej przeze mnie jest tu u¿yte dlatego bo Anitka by³a ju¿ w tym tygodniu 3 razy obecna na wizji a ostatnio tylko tyle dni jej przys³ugiwa³o :!: :cry: tzn.jak mia¹³ raz stuidio to nie mia³¹ faktów :!: )
MoÂżebĂŞdzie miaÂła jutro studio :?: Rano raczej nie bo ta powalona komisja jest :!: Jak bĂŞdzie w studiu tak jak patrycja czyli po 18 to bĂŞdzie dobrze :!: ale jak zamiast jej bĂŞdzie jĂŞdrzejowzska to bĂŞdziemy mogli siĂŞ obawiaĂŚ, Âże zapewnieniaa o kreowaniu jej na gwiazdĂŞ publicystyki sÂą Âśmieszne :!: ZresztÂą ja nie rozumiem i dalej rozumieĂŚ nie bĂŞde w stanie sytuacji w ktĂłrejk marciniak ma 5 magazynĂłw 24h w ktĂłrym jest duÂżo wywiadĂłw z najwaÂżniejszymi osbistoÂściami a Anitka ktĂłra ma tam chyba byĂŚ gwiazdÂą publicystki nigdy tego programu nie prowadziÂła :!:
Jedyna forma wywiadĂłw jakie przeprowadzaÂła to pojedyĂącza ale nihdy z 2 osobami :!: JuÂż nawet Redio prowadziÂła czĂŞsto w wakacje magazyn 24h i ma w tym obszarze wiĂŞksze praktykĂŞ :!:
Pomys³y na program, jak na tv informacyjn¹, maj¹ naprawdê nowatorskie. To kwestia czasu a¿ ten ktoœ, kto poda³ propozycjê ogl¹dania prezenterów w pozycji le¿¹cej (przy okazji dyskusji o mo¿liwoœciach nowgo studio tvn-u) doczeka siê realizacji swego pomys³u
Tylko jak wtedy rozwi¹¿¹ problem wzrostu Anity Widzowie bêd¹ mogli ogl¹daÌ albo - tylko nogi, albo - tylko tu³ów
SzczĂŞÂśliwcami bĂŞdÂą jedynie posiadacze telewizorĂłw panoramicznych
Och widzĂŞ black, Âże nie opuszcza ciĂŞ poczucie humoru :lol:
Dla mnie to te bieganie po studiach i te idiotyczne wsadzanie Anitki w dziurĂŞ w ramach wyrĂłwnywania wzrostu aby nikt siĂŞ tam nie wywyÂższaÂł jest ÂżenujÂące a chwilami trochĂŞ tragikomiczne :!:
Ten ca³y poranek zdaje mi siê, ¿e powinien byÌ przeznaczony raczej dla pocz¹tkuj¹cych dziennikarzy i prezenterów ni¿ dla doœwiadczonych :!: którzy w tvn24 i tvn ju¿ niez³¹ szko³ê przeszli któr¹ wydawa³o siê zdali z najwy¿szymi notami :!: :cry:

BoÂże jak ja trĂŞsknie za faktami o 19 w wydaniu Anitki i za tamtÂą AnitkÂą :cry: :cry: :cry:
ODPOWIEDZ