[TVN7] Big Brother

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

r_r16 pisze:afera kenowo-frytkowa bis???? naiwne myslenie. ale nie zrozumnie mnie zle nie chodzi o naiwne myslenie Greg Haus bo nie jest ono naiwne tylko o naiwne myslenie TV4. te nie wejscia to durny pomysl. na co oni liczyli z 2 chlopakami i 5 dziewczynami? na zbiorowy pod tymi ich prysznicami? heh
bardzo naiwne myslenie, przecieÂż nikt zdowo myslÂący nie odwazy sie na to co zrobila frytka bo to za nia bedzie sie ciagnelo do konca zycia chocby nie wiem jak bardzoby sie odcinala zawsze bedzie tÂą frytkÂą od jacuzi :|
TVN innowacja i nowoczesność...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Ws³uchuj¹c siê obecnie w g³os Wielkiego Brata podczas nominacji mam nieodparte wra¿enie, ¿e to ten sam g³os co w TVNowskim Big Bracie. Nominacje wygl¹daj¹ bardzo, bardzo fajnie, choÌ ostatnia Pani, która nominuje có¿... :devil:
ZIMA
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

No to jest ten sam facet ;)

W Niedziele wejdÂą nowi uczestnicy 8)

A kiedy odpadnie pierwsz osoba z 4 nominowanych w tÂą niedziele czy za tydzieĂą (tak jak byÂło w poprzednich edycjach) ???
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Jeœli Dariusz Ostaszkiewicz ponownie wszed³by w rolê Wielkiego Brata TV4 pope³ni³o by b³¹d. Wielki Brat nie by³by ju¿ taki tajemniczy. Zreszt¹ g³os jest zmieniany przy pomocy jakiegoœ urz¹dzenia. Nie wiem jak ono siê nazywa. O ile wiem to pan D. Ostaszkiewicz jest producentem programu.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

r_r16 pisze:Jeœli Dariusz Ostaszkiewicz ponownie wszed³by w rolê Wielkiego Brata TV4 pope³ni³o by b³¹d. Wielki Brat nie by³by ju¿ taki tajemniczy. Zreszt¹ g³os jest zmieniany przy pomocy jakiegoœ urz¹dzenia. Nie wiem jak ono siê nazywa. O ile wiem to pan D. Ostaszkiewicz jest producentem programu.
Jarek z tego co wiem. Czy pope³ni³by b³¹d-nie wiem. Jego lub nie jego czy zmieniony g³os jednak jest bardzo charakterystyczny i pasuje do tego programu.
ZIMA
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Jarek - oczywiÂście. Drobna pomyÂłka. Jarek.
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

JarosÂław Ostaszkiewicz zawsze bĂŞdzie kojarzony z polskim Wielkim Bratem i , gdyby w jego
miejsce dali kogoÂś innego to nie byÂło juÂż by to samo.Wiele osĂłb mĂłwi Âże pierwsza edycja
by³a najlepsza a póŸniejsze ju¿ gorsze wiêc tak samo by³oby z Wielkim bratem
salvajitek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: salvajitek »

BB radzi sobie niezle takÂże na tygodniu. we wtorek wydanie o 20.00 ogladaÂło 760 tysiĂŞcy widzĂłw, przu udziale 4, 65 proc. Nie wiem jak z wczorajszymy nominacjami. za agb
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

no i 4 wziela sie za siebie, wiadomo bb rozruszy stacje ogladalnosciowo, nwet dobra realizacja programu
ktos
Bywalec
Bywalec

No to juÂż jedna wyleciaÂła ;) Kasia Szafron wyleciaÂła za zÂłamanie regulaminuroamawaiaÂła o nominacjach 8)

W niedziele odpadnie kolejna kobieta i przyjdÂą nowe osoby :D
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

oj cos czuje ze ten bb szybko sie skonczy, beda musieli wklepac jeszcze kogos extra albo i nie
ktos
Bywalec
Bywalec

News ze strony Big Brother 8)
Niespodziewane wydarzenia w domu Wielkiego Brata!

Z powodu nadzwyczajnych wydarzeù w domu dzisiejszy program wieczorny zosta³ przeniesiony z godziny 20 na 21. Szczegó³y ju¿ niebawem na naszej stronie!
Ciekawe co tam siĂŞ staÂło co ktoÂś kolejny opuÂści dom ???
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Znowu jakaÂś rewelacja? Co chwile jakaÂś szczegĂłlna sytuacja. CzyÂżby CzwĂłka chciaÂła mieĂŚ takie akcje jakie miaÂł TVN przy realizacji BB?
ktos
Bywalec
Bywalec

Albo chcÂą mieĂŚ jeszcze wiĂŞksze show niÂż edycje TVN ;)
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Tak na si³ê nigdy nie wychodzi....
ODPOWIEDZ