Jak myÂślicie co wymyÂśli tvn aby reaktywowac bb w Polsce. Przeciez Wielki Brat zostal ujawniony. Ja sÂądze Âże tvn wybierze nowego Wielkiego Brata podczas jakiegos castingu. A wy co otym sadzicie??
Pozdro
To chyba jedyne rozwiÂązanie nie wezmÂą przecieÂż faceta, ktĂłry braÂł udziaÂł w tylu programch a ostatnie nawt w polsacie w kÂłamcy. Miejmy nadziejĂŞ...
Szkoda? Ja tam siê cieszê. Na jesieni na 99% tego nie bêdzie. I mam nadziejê, ¿e BB4 nie zagoœci na antenie w ogóle. Zrobi³by siê drugi Polsat z tymi powtarzaj¹cymi siê reality-show. Jednak w serwisie Big Brother Show, jest taki wykres 'BB na œwiecie' i tam jest narysowane, ¿e BB4 bêdzie od marca w TVN. Ja prze³kn¹³bym jakby nie by³o tego codziennie a np. raz-dwa razy w tygodniu nie o 20:10, ale ju¿ gdzieœ o tym pisa³em.
Zapraszam do dyskusji. Myœlê, ¿e po tak d³ugiej przerwie program mia³by ogl¹dalnoœÌ spor¹. A mo¿e BB VIP... ChoÌ to siê mo¿e zbyt kojarzyÌ z plagiatem - BAR
Ostatnio zmieniony czwartek 11 lis 2004, 09:05 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Myslê, ze program móg³by byÌ emitoany w TVN. Przyci¹gn¹³ by widzów, ale... po co z TVN -u ma robiÌ siê drugi POLSAT? POLSAT emituje BAR, bo ju¿ chyba pomys³ów im na dobry program brakuje. A w TVn -ie wci¹¿ nowoœci, co nowy sezon
Pozatym, to ju¿ trzeci temat o Big Brotherze. Mo¿e najpierw nale¿a³oby siê rozgl¹dn¹Ì po FORUM? Jako pierwszy ja go za³o¿y³em, potem zrobi³ to u¿ytkownik o pseudonimie: tvn... I po co to?
No wÂłaÂśnie. Takie tematy juÂż byÂły. A, Âże Marcinie dostaÂłeÂś szaÂłu w tworzeniu nowych ankiet, to nie zmienia faktu, Âże powienieneÂś troszke mnie zasmiecaĂŚ forum.
Ja jestem zdecydowanie przeciw kolejnemu BB, a Polsat moÂże i ma co wymyÂśliĂŚ, ale bar przynosi im zyski, wiĂŞc im sie opÂłaca.
To tylko plotki. TVN definitywnie zakoĂączyÂł emisjĂŞ big brothera.
W tych gazetach wypisujÂą informacje wyssane z palca.
TVN od jesieni bĂŞdzie nas katowaÂł kolejnymi programami reality show ale nie bĂŞdzie to big brother.
Jakby mia³o dojœÌ do 4 edycji bb to napewno by³oby o tym g³oœno.
do IV edycji mialo dojsc w marcu przyszlego roku, a ml podal zle informacje (nie wiem czemu ...) wzorujac sie chyba na gazecie telewizyjnej, ktora niejako potwierdzila starania tvnu
Milo mi zawiadomic, ze w naszej stacji mowi sie o czwartej edycji tego fascynujacego reality-show, tym razem bedzie to Big Brother V.I.P. Na dzien dzisiejszy dwoma osobami, ktore zgodzily sie wystapic w tym przedstawieniu sa Pawel Wilczak oraz Matylda Damiecka.