[TVN] Wyprawa Robinson

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

OK, zobaczê czy uda mi siê wejœÌ
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Ciekawe jak¹ ogl¹dalnoœÌ maj¹ odcinki dzisiejszy i wczorajszy :)

NiezÂłe zrobili to zakoĂączenie dzisiaj na wyspie :)
A na czat z LidkÂą nie mogÂłem siĂŞ dostaĂŚ, bo mi strasznie net zamula... czekam na relacjĂŞ na stronie porgramu.

Kurcze, no szkoda, Âże program siĂŞ koĂączy - jest to chyba jedyna pozyja, ktĂłrÂą obejrzaÂłem od deski do deski tej jesieni... no moÂże jeszcze "Camera Cafe"... a teraz to co ja bede ogladaÂł? :(
:)
Anonymus
Bywalec
Bywalec

no ale pewnie ci co nie oglÂądali wczeÂśniej robinsona to ich nie ciekawiÂą raczej odcinki finaÂłowe bo nie znajÂą ani uczsetnikĂłw ani nie wiedzÂą co siĂŞ na wyspie dzieje
na pewno oglÂądalnoÂśc wzrosÂła w tych dniach ale chyba nie az tak strasznie
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

szymcio9 pisze:
Kurcze, no szkoda, Âże program siĂŞ koĂączy - jest to chyba jedyna pozyja, ktĂłrÂą obejrzaÂłem od deski do deski tej jesieni... no moÂże jeszcze "Camera Cafe"... a teraz to co ja bede ogladaÂł? :(
W moim przypadku to jest jedyna pozycja, ktĂłra oglÂądam od deski do deski. Ale siĂŞ nie martwiĂŞ. Zawsze TVN zaoferuje coÂś co mnie przyciÂągnie.

Anonymus pisze:no ale pewnie ci co nie oglÂądali wczeÂśniej robinsona to ich nie ciekawiÂą raczej odcinki finaÂłowe bo nie znajÂą ani uczsetnikĂłw ani nie wiedzÂą co siĂŞ na wyspie dzieje
na pewno oglÂądalnoÂśc wzrosÂła w tych dniach ale chyba nie az tak strasznie
No nie wiem. Mój tata jak zwykle nie ogl¹da takich rzeczy, ale od dwóch tygodni tak sie wci¹gn¹³, ¿e nie mo¿e siê doczekaÌ kolejnego odcinka. Nawet dzisiaj meczu nie ogl¹da³ :!: Wnioskujê, ¿e ogl¹dalnoœÌ mo¿e byÌ bardzo wysoka :wink:
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Anonymus
Bywalec
Bywalec

w sumie moÂże byĂŚ wysoka...
a z BigBrother'em jak byÂło... - podczas finaÂłu bardzo duzo milionĂłw widzĂłw
no moÂże Robinson na aÂż tyle liczyc nie moze ale napewno bardzo wiele osĂłb bĂŞddzie oglÂądaĂŚ z ciekawoÂści kto wygra :wink:
michal
Bywalec
Bywalec

szymcio9 pisze:
NiezÂłe zrobili to zakoĂączenie dzisiaj na wyspie :)
A na czat z LidkÂą nie mogÂłem siĂŞ dostaĂŚ, bo mi strasznie net zamula... czekam na relacjĂŞ na stronie porgramu.
Na te relacje to czasem trzeba sporo czekaÌ. Co prawda s¹ ju¿ teraz na bie¿¹co, lecz ja dotychczas opuœci³em chyba tylko trzy czaty (Marcin, Wincenty i ta pierwsza) i szczególnie d³ugo musia³em czekaÌ na relacjê z Wincentym. A te gdzie uczestniczy³em to te¿ d³ugo to przepisywali. Np. prawie miesi¹c czeka³em na Agnieszkê, gdzie pojawi³o siê jedyne moje pytanie :) Poza tym niefajnie siê to czyta, bo wiele stron i za ma³o tekstu na jednej.

ZrobiÂłem zrzuty ekranu dzisiejszego czata. RozpoczÂąl siĂŞ on o 22:32, ale po piĂŞtnastu minutach chyba wywalili wszystkich, aby poprawiĂŚ nicka z Lida na Lidia. Dlatego nie zachowaÂło siĂŞ pierwszych 10 minut, bo archiwum pamiĂŞta tylko 5 minut wstecz. Czat zakoĂączyÂł siĂŞ o 23:52.

CzêœÌ 1
CzêœÌ 2
CzêœÌ 3
CzêœÌ 4
CzêœÌ 5
CzêœÌ 6
Anonymus
Bywalec
Bywalec

michaÂł, no i udaÂło Ci siĂŞ zadaĂŚ jakieÂś pytanie ktĂłre dopusclili moderatorzy??
ja prĂłbowaÂłem ale nici z tego
tym bardziej, Âże tam byÂło okoÂło 1 500 osĂłb :!:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Andy pisze:Hej, to co bylo dzis na koncu to juz powinno lecieĂŚ LIVE ze studia! Zaloze sie ze za tydzien nie bedzie zadnego finalu LIVE ...
Na Âżywo, co prawda, nie bĂŞdzie, ale warto i tak popatrzeĂŚ. :D Nie mogĂŞ zdradziĂŚ gdzie bĂŞdzie nagrywany finaÂł, ale to nie bĂŞdzie studio TVN, ani jakiekolwiek inne... :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Pewnie nad jak¹œ rzek¹, w jaskini lub gdzieœ indziej na ³onie natury. Mo¿e w jakiejœ chacie poœrodku Ba³tyku :lol:
:)
michal
Bywalec
Bywalec

Anonymus pisze:michaÂł, no i udaÂło Ci siĂŞ zadaĂŚ jakieÂś pytanie ktĂłre dopusclili moderatorzy??
OczywiÂście, Âże nie puÂścili. Ja zadajĂŞ trochĂŞ bardziej skomplikowane pytania, a tam moderatorzy uwielbiajÂą takie typu: Ile schudÂłaÂś, czy kamerzyÂści byli z Wami, czy CiĂŞ peszyÂły kamery itp. Co tydzieĂą sÂą jedne i te same pytanka.

Ja zadajĂŞ za kaÂżdym razem jakieÂś 20-30 pytaĂą i dotychczas zakwalifikowaÂło siĂŞ tylko jedno - na czacie z AgnieszkÂą. A teraz LidkĂŞ chciaÂłem spytaĂŚ miĂŞdzy innymi o to czy wie chociaÂż, Âże miaÂła wÂłaÂściwy klucz.

WedÂług mnie jakby siĂŞ uprzeĂŚ to ta ostatnia konkurencja mogÂła byĂŚ ustawiona i Kasia np. miaÂła wszystkie trzy klucze dobre, a Lidka wszystkie zÂłe. Nie losowali swoich stanowisk!
Anonymus pisze: ja prĂłbowaÂłem ale nici z tego
tym bardziej, Âże tam byÂło okoÂło 1 500 osĂłb :!:
Ró¿nie bywa z iloœci¹ internautów. Z Kenem by³o kilka tysiêcy (chyba dobija³o 10 tys.), z Agnieszk¹ czasami nie przekracza³o setki.
Maciek pisze:Na Âżywo, co prawda, nie bĂŞdzie, ale warto i tak popatrzeĂŚ. :D
Jedyne co ja wiem, to to, Âże bĂŞdzie nagrywany przez dwa dni - teraz w piÂątek i sobotĂŞ.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

michal pisze:
Maciek pisze:Na Âżywo, co prawda, nie bĂŞdzie, ale warto i tak popatrzeĂŚ. :D
Jedyne co ja wiem, to to, Âże bĂŞdzie nagrywany przez dwa dni - teraz w piÂątek i sobotĂŞ.
Niestety, ale nie jest to zgodna z prawdÂą informacja. :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
michal
Bywalec
Bywalec

ZdziwiÂłbym siĂŞ gdybyÂś potwierdziÂł :)
Anonymus
Bywalec
Bywalec

michal pisze: Ró¿nie bywa z iloœci¹ internautów [...] z Agnieszk¹ czasami nie przekracza³o setki.
No gdybym byÂła na czacie co byÂłoby 100 osĂłb to napewno wiĂŞksze szanse na zadanie pytania
No ale jak odchodziÂła agnieszka to jeszcze program nie miaÂł tak wielkiej popularnoÂści i liczby widzĂłw jak teraz
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

jak dla mnie konkurencja z kluczmi byÂła ewidentnie ustawiona
Android <3
Anonymus
Bywalec
Bywalec

kamuii pisze:jak dla mnie konkurencja z kluczmi byÂła ewidentnie ustawiona
tzn :?: co masz na myÂśli?
ODPOWIEDZ