[TVN] Mam talent
Moderator: Łukasz
Re: Mam talent
Gdyby program był nadawany np. w czwartek to 2 godziny to byłoby za dużo, ale na sobotę akurat 

jestem jak najbardziej na TAK 
kurcze naprawdę momentami sie patrzyło z lekkim strachem, było zabawnie i było wzruszająco
Klaudia i Ci panowie od akrobatyki - super! siedziałem wryty w fotelu
no i wynik OBOPu to lekko ponad 3 mln, czekam za danymi AGB

kurcze naprawdę momentami sie patrzyło z lekkim strachem, było zabawnie i było wzruszająco
Klaudia i Ci panowie od akrobatyki - super! siedziałem wryty w fotelu
no i wynik OBOPu to lekko ponad 3 mln, czekam za danymi AGB

fajny program nawet i smieszny program ale jak na 2 godz to za duzo , a z tych uczestnikow to byl najlepszy ten harlejowiec z cierwkaniem ptaka
DD i ta dziewczynka co spiewala piosenke czeslawa milosza widac ze bardzo utalentowana jest ;p

Błagam! to jest piosenka Czesława Niemena a nie Miłosza.Czasami warto poszukać jak sie nie jest pewnym na 100%
Świetne wyniki "MAM TALENT!".

PS. "MAM TALENT!" zajmuje (na razie) 8 miejsce w 'Hit 20 - najpopularniejsze tematy w Wyszukiwarce Onet.pl'.

Będzie fajnie jak taka oglądalność się utrzyma albo wzrośnie.medialink.pl pisze:Jak wynika z danych firmy AGB Nielsen Media Research, nadany 13 września o godz. 20.35 pierwszy odcinek "Mam talent" obejrzało 4,18 mln widzów co stanowi 29,59 proc. udziału w rynku oglądalności.
Dla porównania, dwa wrześniowe odcinki nadawanego o tej samej porze co "Mam talent" programu "Jak oni śpiewają" w Polsacie obejrzało średnio 2,91 mln widzów przy 23,12 proc. udziałów w rynku.

PS. "MAM TALENT!" zajmuje (na razie) 8 miejsce w 'Hit 20 - najpopularniejsze tematy w Wyszukiwarce Onet.pl'.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Bardzo wysoka oglądalność ciekawe jak tam Fort Boyard na TVP 2 pewno jeszcze mniej miał
może przy odcinkach na żywo jeszcze większa będzie
Mam pytanie jak przechodzi się do kolejnego etapu to trzeba pokazać coś innego czy można to samo ???

Mam pytanie jak przechodzi się do kolejnego etapu to trzeba pokazać coś innego czy można to samo ???
Na You Tube 20 najczęściej oglądanych filmików to te z Mam Talent!. Zresztą nie dziwie się bo program jest świetny. Da się to odczuć czytając przeróżne fora i komentarze, przed startem dominowały głosy - "program dla kretynów", " TVN promuje kicz".
Teraz? Pochwała dla fenomenalnych akrobatów, audiofeels i Klaudii
dziś w pracy zresztą nikt nie mówił o niczym innym niż o Mam Talent!, a na pytanie o JOŚ - nie wiem nie oglądałem 
Teraz? Pochwała dla fenomenalnych akrobatów, audiofeels i Klaudii

"Mam talent!" - 4,2 mlnktos pisze:Bardzo wysoka oglądalność ciekawe jak tam Fort Boyard na TVP 2 pewno jeszcze mniej miał![]()
"Hit na sobotę" - 3,8 mln
"Jak ONI śpiewają" - 2,9 mln
"Fort Boyard" - 2,2 mln

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
To chyba większa niespodzianka, niż wynik premierowego odcinka.Warto dodać, że wyemitowana wczoraj po godzinie 15. powtórka pierwszego odcinka programu przed telewizory przyciągnęła 2,9 mln widzów, oznacza to że co piąty włączony w tej godzinie telewizor odbierał TVN.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Ja oglądałem powtórkę, bo nie mogłem do końca popatrzeć w sobotę - o 22 się zaczyna Szkło Kontaktowe.
Dla Polsatu to chyba musi być porażka... Ich program na żywo obejrzało o 20 tyle samo osób co w TVNie powtórkę programu po po południu 

Co znaczy, że program oglądało w sumie ponad 7 milinów widzów :brawo: Myślę, że za tydzień pobiją "Taniec" - program wzbudził niesamowite emocje, a w sobotę nie wszyscy oglądali, więc w niedzielę nadrabiali zaległości
A sam program można podsumować jednym słowem niesamowity.

Myślę, że na 7 milionów nie ma co liczyć, ale ten program będzie niewątpliwym hitem jesiennej ramówki. Pamiętajmy też, że I sezon TzG miał taką sobie oglądalność, więc ten wynik pewnie bardziej niż zadowala zarząd TVN.
7 milionów jest jużMerlin_89 pisze:Myślę, że na 7 milionów nie ma co liczyć, ale ten program będzie niewątpliwym hitem jesiennej ramówki. Pamiętajmy też, że I sezon TzG miał taką sobie oglądalność, więc ten wynik pewnie bardziej niż zadowala zarząd TVN.

Może jeszcze zaczniesz mnożyć ? 4 x 3 to wyszłoby Ci 12 milionów.Adrian ;P pisze:7 milionów jest już![]()
Nie pomyślałeś o tym, że w niedzielę mogli oglądać też ci, którym program spodobał się bardzo w sobotę ? Ja np. należałem do takich osób, bo chciałem raz jeszcze zobaczyć Piotra vel "Ssnake" (swoją drogą mało brakowało, a nie zobaczylibyśmy go w programie - ze względu na pierwotny regulamin, który dla wielu artystów był nie do przyjęcia).
Oglądalność drugiego odcinka powinna być jeszcze większa, ale myślę, że fala wznosząca zatrzyma się w pewnym momencie do poziomu jakiś 5,3 - 5,6 miliona.