Jarek juÂż pewnie odkrywa jakieÂś tajemnicze zakÂątki naszego Âświata bo w Polsce Go nie ma na pewno - tak mĂłwiÂł
a nam pozostaje obstawiaĂŚ jaki duet pojawi siĂŞ w weekend :mhm:
Napewno siĂŞ nie dowiemy, gdzie spĂŞdza wakacje, bo pewnie nie miaÂłby spokoju. A tak odpocznie i stĂŞskni siĂŞ za fankami hehehehe :devil: :devil: :devil:
A co do duetu to moÂże Kuba i Marta???
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
grupies pisze:
A co do duetu to moÂże Kuba i Marta???
tak ten duet mi siĂŞ podoba a w pogodzie tak jak dziÂś Tomek Wasilewski jakoÂś tak Go lubiĂŞ teÂż aczkolwiek nie rĂłwna siĂŞ to z sympatiÂą dla Jarka :>
Annie pisze:a w pogodzie tak jak dziÂś Tomek Wasilewski jakoÂś tak Go lubiĂŞ teÂż
hmm... w kwestii Pana Tomaszka to mo¿e coœ siê da zorganizowaÌ jest koleg¹ ze studiów mojego kolegi i chyba nawet utrzymuj¹ jakiœ kontakt, coœ wspomina³ jak mu ostatnio wierci³am dziurê w brzuchu o t¹ znajomoœÌ :devil: :devil: :devil: .........
Z tej zgryzoty, Âże Pana Jarka nie ma zaniedbaÂłam nieco moje pisanie. JeÂśli chodzi o miejsca urlopowania naszego ulubieĂąca to naleÂży przypuszczaĂŚ, Âże dowiemy siĂŞ o nim po powrocie p. Jarka do pracy. MoÂże siĂŞ przyzna. SwojÂą drogÂą ciekawie byÂłoby zobaczyĂŚ Go tak nieoficjalnie gdzieÂś na plaÂży.
Mikiska pisze: JeÂśli chodzi o miejsca urlopowania naszego ulubieĂąca to naleÂży przypuszczaĂŚ, Âże dowiemy siĂŞ o nim po powrocie p. Jarka do pracy. MoÂże siĂŞ przyzna.
WÂłasnie tak zaczĂŞÂłam siĂŞ zastanawiaĂŚ, bo on na koĂącu powiedziaÂł,: do zobaczenia...za jakiÂś czas..mam nadziejĂŞ"
i wÂłaÂśnie zaczĂŞÂłam sie zastanawiaĂŚ co oznacza to"mam nadziejĂŞ"...
Mikiska pisze: SwojÂą drogÂą ciekawie byÂłoby zobaczyĂŚ Go tak nieoficjalnie gdzieÂś na plaÂży.
tesh bym kciaÂła zobaczyĂŚ go na plaÂży... :devil: :devil: :devil:
Annie pisze:no to fajnie DziaÂłaj Lenka dziaÂłaj Grunt to dobra organizacja :tanczy:
znowu ja...
tak bazgrzĂŞ na zmianĂŞ temacie o K.G i J.K i czasem siĂŞ zastanawiam w ktĂłrym wÂątku teraz jestem... powinien byĂŚ jeden wÂątek o tych panach dla uÂłatwienia
Prosze bardzo zaÂłoÂżyÂłam teamat o duecie. Mam tylko nadziejĂŞ, Âże pojedynze tematy nie umrÂą i teraz bĂŞdziemy pisaĂŚ na trzech o dwĂłch hihihihi :devil: :devil: :devil:
JeÂżeli p.KuÂźniar powiedziaÂł "do zobaczenia-mam nadziejĂŞ" to moÂże oznaczaĂŚ dwie rzeczy: albo coÂś jest na rzeczy,i on o tym wie a my nie, albo po prostu chciaÂł bardzo, ÂżebyÂśmy miaÂły o czym pisaĂŚ, ÂżebyÂśmy siĂŞ nie nudziÂły.
Jest jeszcze trzecie wyjÂście. Po prostu nie zna grafiku po urlopie i nie wie kiedy bĂŞdzie. A zresztÂą z mediami tak juÂż jest. Dzisiaj jesteÂś jutro CiĂŞ nie ma.
Ale oczywiÂście wierzĂŞ bardzo, Âże za jakieÂś 2-3 tygodnie usÂłyszymy "Poranek TVN 24, JarosÂław KuÂźniar witam PaĂąstwa'....
:tanczy: :tanczy: :tanczy:
to chyba œwiadczy te¿ o tym, ¿e Jarek ma œwiadomoœÌ sytuacji w mediach i w³aœnie owego pojawiam siê i znikam. Ale nie s¹dzê, ¿eby zrezygnowali z osoby, która wzbudza tyle emocji - -bo raczej nie jest On widzom obojêtny( to jest najgorsze, byÌ obojêtnym dla kogoœ). Jedni Go kochaj¹ :tanczy: :tanczy: :tanczy: inni hmmm.... nie lubi¹ :?
zastanawiajÂące kto bĂŞdzie gospodarzyÂł teraz siedmioma Porankami, skoro dwa zostajÂą do obsadzenia przez 2 moÂże 3 weekendy. A Porada ma mieĂŚ teÂż na zmiane z KryĂąskÂą PzP. Anita bĂŞdzie miaÂła nie 2, a np 4 Poranki? Ona dobrze wypadÂła przy prĂłbach do FaktĂłw TVN
Szczerze mówi¹c mam ju¿ tak nam¹cone w g³owie jeœli chodzi o to co, kto i kiedy, ¿e dla spokoju w³asnego umys³u spokojnie sobie poczekam co bêdzie.Ale bior¹c pod uwagê popularnoœÌ p.KuŸniara mo¿e go na prawdê doceni¹ i mo¿e jeszcze nas mi³o zaskocz¹.
Z innej beczki: dziÂś rano Pan Jakub Porada wydawaÂł mi siĂŞ wyjÂątkowo rozweselony i z poczuciem humoru. Do bardzo dobrze-podobaÂło mi siĂŞ. Ciekawe tylko czy to tak juÂż na staÂłe czy jednorazowo.
ByĂŚ moze to byÂła aluzja do tego ze gdy nasi politycy przebywali na urlopie to po jego zakonczeniu lub w trakcie trwania nie mieli juz czego szukac na swoim stanowisku.
Mam nadzieje, ze On pozostanie z TVN24 jak najdÂłuzej.