MaÂło jest rzeczy doskonaÂłych, a zwÂłaszcza twoja wiedza na temat "styÂśkowych" "FaktĂłw" - tyle moÂżna wywnioskowaĂŚ z twojej wypowiedzi powyÂżejsalladyn pisze:Nie wiemy dobrze ale doskonale Âże Justyna nigdy nie robi czegoÂś takiego o czym tu wspomniaÂłeÂś. Program ma jakieÂś ramy czasowe. (...) DziÂś nic szczegĂłlnego siĂŞ tam nie dziaÂło (nie byÂło Âżadnego przeÂłomu), ale owszem chociaÂż w skrĂłcie moÂżna by o tym przypomnieĂŚ. (...) JeÂśli dalej takie brednie bĂŞdziesz wypisywaÂł o Justynie to fani Justyny juÂż siĂŞ postarajÂą o to by to byÂł twĂłj ostatni post w tym wÂątkuKajetan pisze: Nie kaÂżdy musi byĂŚ sympatykiem StyÂśki, dobrze wiemy, Âże ta potrafi odwaliĂŚ wydania rodem z "Faktu" czy "SE"![]()
Z resztek grzecznoÂści/litoÂści (niepotrzebne skreÂśliĂŚ) nie wspomnĂŞ o tym porĂłwnaniu przez Anet Durczoka, Marciniaka i ... Kajdanowicza do Justyny Pochanke

Ramy czasowe - mimo tych ram w poniedzia³ek pominiêÌ sporo, a i w pozosta³e dni tematy "jak nie" do "Faktów". Woleli poruszaÌ temat znikaj¹cych poduszek z samochodów, kolonijne ci¹¿e, wow!

Tsunami - o tym mieli mĂłwiĂŚ w poniedziaÂłek i wtorek, bo wĂłwczas miaÂły miejsce, nie dzisiaj Pawle

I jeÂśli obiektywnoÂśc uwaÂżasz za brednie (Âże niby ja bredzĂŞ?!

pochanke - fanie - w tych "niektĂłrych" nie miaÂłem na myÂśli ciebie

Fakty popo³udniowe? Niestety najlepszy program informacyjny w Polsce w wakacje ukazuje siê tylko w jednym wydaniu , a to, ¿e w TVN24 wspomn¹ nie oznacza, ¿e Fakty z danego tematu s¹ ju¿ zwolnione! Przytaczacie tak tego Wa³êsê i tsunami, w pominiêÌ w Fakach Justyny niestety by³o du¿o i to nieraz :? Niewidzieliœcie, có¿ - niektórzy robili capsy nazywo.tvnaveo pisze:powia³o groz¹...
No w³aœnie,nic nie by³o o tsunami i Wa³êsie.A mo¿e to jest taki mechanizm,¿e kiedy coœ ju¿ powiedziane w faktach popo³udniowych,czy w innym paœmie,to bez sensu to powtarzaÌ w g³ównym wydaniu...Nie wiem jak inaczej to wyt³umaczyÌ.najlepiej to przemilczeÌ tsunami,bo teraz wszyscy mówi¹ o expose i to jest najwa¿niejsze.Anita Werner wczoraj w f.popo³udniowych na pocz¹tku wspomnia³a o tym wypadku,a póŸniej ruszy³a polityka.J

salladyn pisze: Kajetan ci nie odpowie bo nie lubi pisaĂŚ krĂłtkich postĂłw